• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 44 / 76 • 1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.03. 16:55

Revo

//Vipera tudjuk, hogy két külön személy vagytok.//
*Csendben hallgatom az eszmecserét. Mikor Vipera felnevet tekintetem felé fordítom. Hozzá szólásán én is elnevetem magam. Leisan felé fordulok.
- Az intrika nem a nemesség sajátja. Sok kiváló példa akad rá, akik a polgárság soraiból kerülnek ki. Neked az egyház képviselőjének meg ezzel nagyon is tisztában kell lened. Tudtommal csak az istenek szolgáinak van esélyük királyok fölé kerülni anélkül, hogy jelentős polgárháborút ne robbantanának ki vele.
*Figyelmem a többiek felé fordítom.
- A magam részéről én sem rajongok a csatornában kúszni, ha nem muszáj. Valamint rabként sem szeretnék bevonulni. Leisan ötlete nekem tetszik, de fontos kérdés, hogy kapunk e segítséget hozzá? Szerintem elég kölcsön kérni Galain nagyúr pár vértesét és vonuljunk be teles pompában, ha a nem tudunk be teleportálni. A tárgyalásoknál meg szerintem ne vigyük túlzásba. Amennyiben sok olyasmiről tárgyalunk, amiről fogalmunk sincs biztos a lebukás. A drága, kövek jók de a többinél túl könnyen elveszítjük a fonalat; valamint egyáltalán nem biztos, hogy a helyiek olyan nagy örömmel színészkednek. Igaz erről még nagyon kevés információnk van.
- Annyi viszont igaz, hogy lassanként indulhatunk, mert a lényeges dolgokat már megbeszéltük.
<… Helyes… Most már szinte mindenki hozzá szólását hallottuk… Nagyjából meg is van terv körvonala… A többi úgyis csak rögtönzés…>
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.07.03. 20:47

Vipera

//Rendben csak ahogy végigolvastam 3 nap hszeit mintha valaki Monguz reakciójára adott válaszát nekem címezte volna.//

A korábbi dögunalom képét némi beletörődős derű váltja fel ahogy elkapom a pipát és dohányt. Lefekszem a ló alá és az árnyékban elkezdek pipázgatni és továbbra is halk diskurzust folytatok az állattal.

Aztán hirtelen felpattanok és a nemesi ruhákhoz megyek. Kalapot keresek. Jó széles karimájú kalapot. Lehet szalma, viaszosvászon, mindegy. Ha találok gyermeki derüvel fekszem vissza a hátas alá és húzom a szemembe.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.03. 21:39

Erior

Tala Möröknek:
- Semmi probléma, Lupin úr. Én is elfeledkeztem bemutatkozni és ha Ön nem kérdez rá, akkor lehet nem is tettem volna meg

Monguznak:
- Rendben, legyen hát úgy. De te nem érdemelted ki... És leszek is nemes, te meg lehetsz a szolgám. Na, mit szólsz?- kérdezem elég gúnyosan- A pyarr etikettben pedig lehet, hogy járatosabb vagyok, mint te... A bejutáskor nem szándékszom a csatornákban bujkálni és rabként sem szeretnék bekerülni, csak rövid időre sem- utalok ezzel Tala Mörök ötletére

Bár Vipera viselkedése zavar, igyekszem nem kimutatni.
<<Legalább nem lesz nehéz neki bunkónak és kiállhatatlannak lennie>>

Miután Leisan is megosztja velünk véleményét megszólalok én is:
- Eddig ez a legjobb ötlet szerintem. Hatásos és közben nem kell trükközni és csatornákban mászkálni. Nekem az a fedősztori tetszik a legjobban, hogy egy fontos üzenetet kell eljutatnunk Gallain nagyúrhoz, de csak ő kaphatja meg. Miután pedig megkapta a benne levő információk birtokában meg kéne beszélnünk vele pár szintén fontos dolgot. Ha valaki kérdezné ezt nyugodtan mondhatnánk neki, ráadásul Gallain nagyúr is biztosan igazolná ezt. Lebukás kizárva. Közben pedig mintegy mellékesen piszkálhatnánk a többi palotalakó csőrét.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.04. 15:42

Tala Mörök " Lupin "

< Szerintem az ötletem egész, jó volt, de Lesiané se rossz. Nekem végül is mindegy. >
- Rendben van, nekem teljesen mindegy hogyan jutunk be, ha Lesian ötlete beválik, legyen az. –
- Amúgy pedig szerintem lehettek mind a ketten nemesek. Ezen nem fogunk össze veszni. Vipera meg én pedig leszünk a testőreitek. –
* Kíváncsian pásztázom többieket. Hátha van valakinek még hozzá szólása. Közben pedig elkezdek a lovam felé sétálni lassan. *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.04. 17:39

KM: [Dreemer],A nagy szervezkedés :)
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez nagyon közel
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 11 óra felé
Résztvevők:Minden JK (kivéve Sargasét)
NJK:Galalin és kisérete, Marafisz és kísérete,Ansin, Reyna

//Visszatértem! Minden a helyszínen ténykedő karakter kap +1 tp a jó szerepjátékért, jó látni hogy önállóan ténykedtek! VÉGRE! Csak így tovább!//

*Lesian vérmes válaszát Reyna nem képes megvárni, ismét elájul... (hiába ezek a nők!)*

*Vipera a füvet egészen nedvesnek találja, amin valami ragacsos izé folyik... talán ló nyál?
Majd később a ruhakupacban egy szép szalmakalapot lel, amin fehér szalag van :) *

*Gallain türelmesen végighallgatja a neki intézett kérdéseket, hagyja had tárgyaljátok meg a dolgokat... majd egy apróságot hozzá biggyeszt:*

-Eredetileg a következőkre gondoltam: Ma teljes pompával bevonultok aztán bemutatlak titeket a vendégeknek. Természetesen a gyémántok miatt jöttetek hozzám... de a saját ötleteitek lényűgözőek, kíváncsi vagytok a ti elképzelésetekre...

*Őszinte kiváncsiságal mondja ezeket!*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.04. 20:12

Erior

- Nem úgy van az! Legyen csak szolga- bökök Monguz felé miközben Lupinnak válaszolok, majd Gallain nagyúrhoz fordulok

- Szerintem hallota melyik ötletet tartom én a legjobbnak, a titkos üzenetet, amit csak Ön kaphat meg. De felmerült hogy papokhoz jöttünk valamilyen tekercsért, aztán az is hogy néhány a könyvtár zárt részében levő könyvet jöttünk megnézni, illetve átírni benne néhány dolgot. Azt hiszem ennyi hangzott el.

<<Ez a titkos üzenetes verzió illik a legjobban ahhoz amit nekem kell itt csinálnom>>

//A kísérőm hol van? Mert eddig nem csinált semmit, de elméletileg velem jött ide is.//
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.07.04. 21:05

KM: [Dreemer],A nagy szervezkedés :)
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez nagyon közel
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 11 óra felé
Résztvevők:Minden JK (kivéve Sargasét)
NJK:Galalin és kisérete, Marafisz és kísérete,Ansin, Reyna

//Kiserőd veled van és várja utasításaidat, amit mondasz neki azt végre fogja hajtani legjobb tudása szerint...//

*Gallain felvonja szemét papok hallatán:*

-Papok... hát lehet erről is szó sokféle papa van Nirmajéban: Kyel papok, Dreina papok, Darton papok, Domvick papok, tiltott vallások papjai...

*Szünetet tart addig valami töményet meghúz, annak illata belengi a környéket*

...rátok bízom a dolgot. Egy a lényeg Lar-Dor követei legyetek és tőlem mindenképpen akartok valamit, no meg bosszantsátok jó alaposan a vendégeket. Kér valaki inni?

*Kínálja felétek a nemes szeszt...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.04. 21:12

Leisan de La'erten

Mikor Reyna elájul kicsit meghökken.:
- Ez most... biztos miattam van. Hát ahogy nézem minket nem teremtett egymásnak az ég.- egy aprócska sajnálkozó mosollyal, a nő mellé siet és megvárja míg magához tér.
Közben azért figyel a beszélgetésekre.
- Nekem is tetszik a saját ötletem, de nekem is teljesen mindegy hogyan jutunk be, természetesen amit mondtam ahoz tartom magam. Semmi más papnak ki nem adom magam!
<<Kezd kicsit dühíteni ez a nŐ! Mintha folyton az eszméletlenség szürke fellegei mögé bújna mikor válaszolnia kellene!>>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.04. 21:21

Erior

//Rendben, csak már kezdtem hiányolni.//

- Én még mindig a titkos üzenet mellett vagyok. Ti?- nézek körbe, hogy lássam mi a véleménye a többi követnek- És miért pont Lar-dori követséget kell alakítanunk?- fordulok vissza Gallainhoz- Nem, köszönöm nem kérek.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.04. 22:21

Revo

<… Nos, akkor ezek szerint az én terven a leg földhöz ragadtabb és a leg valószínűbb…>
- Köszönöm nem.
*Szabadkozó mozdulattal hárítom el Galain kínálta nedűt.
- Ezek szerit akkor a leg egyszerűbb megoldás a leg legjobb. Teljes pompában Galain nagyúr kíséretében bevonulunk a városban és ott megjátsszuk a fontos embert. Engem kifejezetten nem izgat, hogy ti mivel fogjátok mulatni az időt, ettől függetlenül én a drágakövek nézegetését és a folyamatos perlekedést ajánlom a „tisztelt rokonokkal”. A drága kövek az egyetlen dolog a környéken, ami elég fontos, hogy a messzi délvidékről ide utazzon egy csapat varázsló. Perlekedés, nos, erre kértek fel minket. Mi meg már csak unalomból is igent mondtunk. Tehát amondó vagyok, öltözünk fel, szálljunk lóra, vágtázunk be a városba, játsszuk a szerepünk és ne okozzunk csalódást saját magunknak.
*Várom milyen hatást vált ki a kis beszédem.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.07.05. 6:18

Vipera

A pia szagára felugrok, teszek pár lépést Gallain felé majd megrázom a fejem és magam elé motyogom
nem nem te idióta neeeeeeem nem úgy van az. MONDOM NEM!!! Revo akár magára is veheti de ha valaki kérdőn rámnéz csak visszalegyintek rá egy haggyálbékén arckifejezéssel. Visszafekszem a ló alá és nagy műgondal megigazgatom a fehér szallagot miközben sunyin néha Gallain felé tekintgetek. Majd pár perc múlva nekilátok az egyik kardom lecsatolásának és elrejtésének míg a másikat az oldalamra kötöm.

//Hogy van a szintlépés? Mennyi tp kell?//
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.05. 7:34

Rayamancor /Monguz/

*A gondolkodásból Errior gúnyos szavai zökkentenek ki ,nem titkoltan idegesít ,odalépek hozzá szinte belemászok a képébe és megszólítom,ha tekintettel lehet ölni akkor Errior már halott.*

Pyar
-Nem kértem tőled hogy tisztelj !!!! Hisz én se tisztellek !!!!!
-És leszek szolga de nem a tiéd !! Ha túlzásba viszed a csicskáztatást nem igérek semmi jót !!! szolga leszek de nem rabszolga cselédfiú,fegyverhordozó ,fogdmeg !!!
-Neked úgy is jobban fekszik a nemesi szerep ahogy látom és mondcsak a kutyádat is hozod ? Mert akkor már ketten leszünk...
-Tudod valaha azt tanították nekem ne áljak le akárkivel vitatkozni :lol: ,igazuk volt.
-Ezt kitárgyaltuk!!!!!!!
-Bejutás is kitárgyalva !!!!!!
-Uraim sok sikert!

*Ezzel hátat fordítok a többieknek és elindulok Vipera felé mikor .....villámcsapás éri elmém...mikor odaérek csak annyit mondok neki*

-Rendben és köszönöm.
-Ezek nagyon felidegesítettek !! Legszívesebben megszúrkálnám !!!!
-Barátom mérget kell szereznem Reyna nem segíthetne?
-Ja még annyit akartam mondani hogy szívesen segítek neked én is ha gondolod!!!! én ugya nem vagyok fejv...olyan mint te de nem hiszem hogy akadájoználak bármiben is ,szólj nyugodtan ha úgy érzed !!
-Tudod mi a furcsa évek óta te vagy az első akivel őszinte vagyok ..hmmm érdekes ..na mindeggy haggyuk.

*Majd mikor látom Vipera szemeiben a függőség első jeleit elé ugrok*

-Tudod mit hozok neked belőle sőt most veled tartok én is ,feszültség oldónak megteszi..de fő a mértékletesség!!!!!!

*Majd elindulok Gallain felé hogy kérjek a nedüből ,megköszönöm és vissza megyek vele Lónyál Viperához*

-Fenékig barátom!!!!!!! kocc!!

*Ezek után keresek magamnak valami szakadtabb göncöt ,ramieráim rongyba csavarom ,hajam összekócolom ,arcom összekoszolom és fölkészítem magam az indulásra.*

/off : ez az Tptptptptptptptptptptptp 8) /
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.05. 10:30

Tala Mörök " Lupin "

< Érdekes kis mulatságnak nézünk elébe. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle. >
* Felülök lovamra és Erior-hoz lovaglok. Majd meg szólalok. *
-Pyar: Szerintem akkor, ha mindenki készen álla, akkor indulhatunk is a városba. –
* Gallainnak elfelejtetem válaszolni. Nem igazán figyeltem, rá, ami sértő is lehet, de nem vettem észre. *
< Remélem, indulhatunk. Biztos mókás lesz a dolog. >
// Kinézetem: Kék Nadrág és ing. Oldalamon és a csízmámon egy tőr. Arcom komoly, de mosolygós. Bőröm nap barnított, de a szemem kék, ami feltűnő lehet. Hajam szökés barna és viszonylag rövid. Magasságom 167 cm. //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.05. 12:36

Erior

Monguznak:
- Nem az én szolgám leszel, hanem a mienk- mutatok körbe a csapaton- de ebben én is benne vagyok- gonosz mosolyra húzódik a szám- De ne aggódj, még nem tudom milyen mocskos dolgokat fogok veled elvégeztetni. Persze, hogy jobban fekszik nekem a nemesi szerep, mint egy szolgáé. A kutyámat nem hozom, lévén, hogy nincs, viszont van ember aki elkísér- mutatok a testőrömre- Ami pedi a vitatkozást illeti, nem kell mindig vitatkozni, meg is lehet beszélni dolgokat, de ezt nem éri fel mindenki ésszel. A vita és a vitatkozás közt óriási a különbség. Én vitázni jobban szeretek, ahogy látom te a vitatkozást részesíted előnyben- majd én is elfordulok tőle

Revonak/Mindenkinek:
- Felőlem jöhettünk drágakövekért is, végülis mindegy, csak mindenki ugyanazt mondja, ha kérdezik. A bevonulással sincsenek problémáim. Egyszerű, nincsenek vele problémák. Ráadásul Gallain nagyúr csak ismeri annyira a saját családtagjait, hogy gyanakodnak-e ha egy lar-dori követség csak úgy bemasírozik. És ha ezt választotta gondolom nem- ezután kicsit elhallgatok, a többieket nézem készek-e már az indulásra- Szerintem indulhatunk.

<<Menjünk, úgysincs már dolgunk itt. Ráadásul kezdek belejönni a gonoszkodásba, gyakoroltam egy kicsit Monguzon. Még, hogy nem lesz a szolgám... Na majd fogom én ugráltatni, ez az egy bizonyos>>

Ezután a kísérőmhöz fordulok:
- Na, fiam te leszel az én testőröm, nem kell nekem más és így legalább a közelemben lehetsz.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.05. 13:29

Leisan de La'erten

-Ahogy nézem a cívodás és a veszekedés része már megy a társaság nagy részének. Csak egyedül vagyok aki nem szeret se vitázni se veszekedni?...Ez van...- Gallainhoz fordul majd mielőtt még Monguz ráharapna, elkéri a flaskát és jól mehúzza aztán visszaadja.
Egy kicsit köhög, mert kaparja torkát a szesz és nem egy nagy ivó, de aztán hamiskás mosolyal az arcán megköszöni a nedűt.
- Ez jóleset köszönöm. Tőllem is indulhatunk.
Revohoz fordul.
-Akkir végtére nekem mi is most a szerepem? Csak hogy biztosan tudjam...

Miután megkapja a választ gyorsan átöltözik a kapott ruhákba. Aztán felpattan az egyik lóra, és Reyna Lova mellett lassan lépkedve - a másik lovat kantáron vezetve- megindul a többiek után.
Vagy ha nincs elég ló és Reyna sem tért még magához akkor felpattan mögé a lovára és úgy fog közlekedni.
//4 fokú a lovaglás képzetsége a karinak //
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva