• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Gromthi-karr Khazad

Mély tárnák, mithrill ragyogása...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
34 hozzászólás • Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3

Re: Gromthi-karr Khazad

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.29. 10:51

helyszínen töltött idő: 1.nap

Elbúcsúztok az öregtől megkeresni Loopát hogy rábeszéljétek az útra.Elmentek hozzá ám otthon nincs eligazítanak merre taléljátok.Elindultok abba az irányba és jó fél óra múlva meg is találjátok az egyik gyakorlótéren.Éppen egy másik törpével gyakorol.Megvárjátok míg befejezi ez olyan 10 percet vesz igénybe.MEglát titeket és vigyorogva elindul felétek.Mikor odaér megkérdi

-Hát ti merre mentek ezzel a sok cuccal valami sátortábor? Vagy mire készültök?
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 269
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.06.30. 8:52

/Hronin/

-Mondhatjuk úgy is... Kharosba megyünk, megnézni miért nem jöttek haza az őseim. Arra gondoltam velünk jöhetnél. Jól megleszünk mi hárman! Meg aztán nem vagyok olyan szívtelen, hogy ki hagyjalak egy pár kisebb verekedésből, ami eléggé valószínű, hogy lesz az úton... A térképpel meg kicsi az esélye, hogy eltévedjünk. Akkor jössz vagy viszünk? :) <barátom szerintem már a mondandóm felénél eldöntötted, hogy jössz...>
Üdv.:SH
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 145
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.01. 9:48

Szavaid hatására elvigyorodik fülig érő szájjal.

-Na végre történik valami alig vártam már.Tisztárqa szétunom magam itt és mivel nem nagyon jártam még sehol a városon kívül azt mondják várjak míg visszatér az őrjárat és velük mehetek.De az még legalább két hónap.Úgyhogy véletlen pont ráérek. És mikor indulunk? Pakolni nem nagyon kell már egy ideje útra készen állok csak nem tudtam merre indulok.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.07.01. 13:45

/Hronin/

-Nah akkor hozd a holmid és induljunk hozzám... Szólok az inasoknak, hogy Thorvald lesz a főnök amíg vissza nem térünk és felkapom én is a batyum.
<Linától is el kéne búcsúzni... Ajaj... Remélem jól fogadja....>
-Utána még szólok Linának is, hogy elmegyek a barátaimmal kalandozni... Ha meg nem tetszik neki a dolog, akkor gyorsan futok! :)
Megvárom míg Loopa is hozza a cuccát és indulunk a házam és a műhely felé ott gyorsan eligazítom az inasokat és felveszem az utazó hátizsákom. A ház után Linához megyek...
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.02. 14:32

Elvégzed a dolgaid, az otthon maradottak sok sikert és szerencsét kívánnak.Majd elindultok Lina háza felé.Tudod hogy ilyenkor ő otthon van nemrég kelt fel.Mert a család fogadójában dolgozik általában éjszaka.Odaérsz a házukhoz egy egyszerű díszmentes épület.Bekopogsz vársz egy kicsit hamarosan nyílik az ajtó és egy ismerős arc néz ki rajta.Mikor Lina meglát elmosolyodik.

Hát te mit csinálsz itt nem kéne neked dolgoznod?
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.07.02. 15:41

/Hronin/

-Én is örülök, hogy látlak...<hát úgy nézem nincs jó napja... most légy óvatos...> Ma jöttek a tegnapi munkámért és most szabad lettem. Tulajdonképpen azért vagyok itt, mert elszeretnék búcsúzni. Elakarok menni és kideríteni , hogy mégis hol kóborolnak a szüleim. <nah most lehet fedezéket kéne keresnem....>
-Arda és Loopa is velem tart és remélhetőleg 2hét a rövidebb út Kharosba.
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.03. 7:14

Végighallgatja a mondandód majd elkerekedik a szeme és eléggé dühös lesz rád.

-És mégis ezt mikor döntötted el? MErt hogy egy szót sem szóltál erről, talán ha előtte megbeszéled velem akkor megérteném mégis csak a szüleid. De így hogy hamarabb szólsz nekik mint nekem. Mégis mit vársz tőlem? Könnyes búcsút na azt felejtsd el és jobb lesz ha visszatérsz max egy hónap múlva különben számolunk ezért.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.07.03. 9:37

/Hronin/

<egész jól fogadta, legalábbis a fogaim még a helyükön vannak...>
-BAH! Már egy ideje mondogattam, hogy aggódom miattuk ezért sejthető volt, hogy fogom magam felkutatom őket. S ma történt meg, hogy elhatároztam és elsőre a két barátom kérdeztem meg, hogy velem tartanak-e és csak azután jöttem, szólni, amikor biztos... S most itt várom a könnyes búcsút. De ez amint látom luxus manapság. De legalább egy csókot, ha kaphatnék a kaland előtt...
Mondandómat befejezve átkarolom és egy csókot adok neki.
-Abban biztos lehetsz, hogy nem szeretnék a kelleténél több időt távol tölteni.... Ideje indulni mert ma még sok időnk van és jó nagy utat meg lehet tenni. Amint tudok sietek vissza hozzád...
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.04. 7:23

Viszonozza a csókot majd elbúcsúzik, hogy vigyázz magadra.Meglepően könnyen ment a dolog, ahogy így végiggondolod.És lassan inkább amiatt kezdesz aggódni mi lesz ha visszatérsz lehet akkor kapod meg amit most vártál.Visszatérsz a társaidhoz akik várnak.Összepakoltok és elindultok a nagy útra.Jó három óra alatt eléritek a keleti kaput ahol a törpék bűcsút intenek és sok sikert kívánnak nektek.Vajon honnan tudják? Estig még járt úton mentek utánna kezdődik az ahova már térkép is fog kelleni.Mielőtt elindulnátok még letáboroztok hogy kipihenjétek magatokat itt még biztonságban vagytok jelenleg.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.07.04. 9:59

/Hronin/

-Eddig gyorsan haladtunk és biztonságos úton. De holnap letérünk erről a térkép szerint. Szerintem az őrséget úgy oldjuk meg, hogy forgó rendszerben. Ketten őrködünk felváltva míg egyikünk alszik, s minden nap más alszik. Esetleg jobb ötlet? Addig is tűzifát kell gyűjteni.
Körbe kutatom a táborunk környékét tűzifáért amint befejeztük az őrség kérdését. Közben
<a kapuban lévő törpék tudták hogy elmegyünk és hogy miért?.. Mégis honnan a fészkes fenéből tudták volna, hogy miért megyünk. Bár nem csináltunk belőle titkot...>
Visszatérve a táborba a tűzet gyújtok és a fényénél meg nézem van e a 2-3 napi távolságra valamilyen falu...
-Nem tudtok a 2-3 napira valami kis falut, vagy tábort? Mert legfeljebb napra hoztam élelmet és én nem értek a vadászathoz?
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.07. 7:18

Összeszedtek az éjszakára elég tűzifát majd meggyújtjátok a tábortüzet.Loopa kissé elvonul tőletek valószínű imádkozni.Így Arda válaszol a kérdésedre.

-Ha jól értelmezem a térképet egy nap múlva elérünk egy kisebb falut bár itt az állattenyésztők laknak kérdés ki van most itt mert ha jól sejtem lehet odavannak legeltetni.De egy próbát megér a dolog.Akkor kezdem én az őrséget, utánna Loopa és reggel te jössz ha így megfelel neked.

Egy jó negyed óra múlva Loopa is visszatér a tűzhz és nekiáll vacsorázni majd figyeli a beszélgetést.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.07.07. 20:03

/Hronin/

-Sőt biztos, hogy üres lesz ebben az évszakban... De tehetünk egy próbát, persze ha útba esik és nem lassít fölöslegesen. Ha mást nem bogyókon fogunk élni... Ami valljuk be nem törpének való táp. Ellenben a jó kis szaftos húsokkal! Részemről rendben ez az őrködés is és akkor holnap én kezdem az őrködést és te jössz utánam és Loopa fog utolsónak őrködni.Felnéz az égre
-Hm! Jó hogy nem esik. Utálom az esőt, és a hideget!
Egy ideig még részt vesz a társalgásban majd nyugovóra tér. A csatabárdja persze a keze közelében marad..
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.08. 7:27

Egy kis ideig beszélgettek még de mivel hosszú út áll előttetek nyugovóra tértek.Kissé hűvös van így teljesen bebugyolálod magad a takaróddal és elalszol.

Álmodban egy folyosón haladsz végig majd benyitsz egy ajtón.Egy nagy kohóba jutsz ahol fémeket olvasztanak és kovácsolás hangjait hallod.Törpék dolgoznak és az orkok felügyelik őket úgy néz ki mintha rabszolgák lennének.Ahogy jobban körbenézel rájössz hogy saját szülővárosod központi kohójában vagy.

Hirtelen felébredsz mert rád került az őrség.A társad lefekszik aludni .Lassan kezd világosodni és te egydül maradsz a gondolataiddal.Elég hamar eltelik a hátralevő idő és a többiek is felkelnek.A térkép szerint utbaesik a falu,ahol talán kaptok élelmet.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.07.08. 8:57

/Hronin/

<Orkok? Még hogy Gromthi-karr Khazadban majd akkor ha kis törp kölykök potyognak az égből!>
-Szerintem induljunk, ma még sokat kel utaznunk és hátha kapunk élelmet. Menetközben meg elrágcsáljuk a reggeli szárított húst...
Elindulunk, az útközben minden féléről beszélgetünk én elő adom, a bugyuta álmom
-Ezt az ökörséget! Az agyamra ment a friss levegő! Még hogy orkok és törpe rabszolgák! Egy törp felér 10 orkkal! Alantas egy népség!
Majd halkan egy régi törpeindulót kezd dúdolni amit esténként a kocsmában szoktak énekelni (persze ork vagdosásról szól...).
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.09. 7:20

Elindultok az ösvényen a falu felé.Loopa rádnéz a megjegyzésedre.

-Valami történik, mert én azt álmodtam hogy a törpék az orkok rabszolgái lettek.És mi készítjük nekik a fegyvereket és egyéb dolgokat.Ez igazán különös.

Közben Arda is hevesen bólogat hogy ő is ezt az álmot látta.Az út elkezd meredeken emelkedni egy kisebb hegyet kell megmásszatok a völgyig ahol ez a falu van.Az út mellett sziklás a talaj és itt ott cserjék törik meg az egyhangú tájat.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
34 hozzászólás • Oldal: 2 / 3 • 1, 2, 3

Vissza: Tarin