• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shulur - Víziváros - Gattear

A Háromfejû Birodalma...

Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Hozzászólás küldése
517 hozzászólás • Oldal: 19 / 35 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 35

Re: Shulur - Víziváros - Gattear

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.06.09. 9:59

(Thor)

*Gondolkodóan megdörzsölöm az állam.

<Talán még jól is sülhet ki a dolog anyagilag. Egy arany, vagy akár kettő is. Viszont ahhoz meg kell ölni a nőt is. És ki tudja, ki védi majd. Talán egyedül megy el a találkozóra. >

-Mesélj, hogy nézett ki az a nő. Volt esetleg kísérője, vagy testőre? Gazdag kereskedőként mutatja magát, vagy esetleg valami mágia tudó lehet? Beszélj!

*Majd, ha elmondta, még megkérdezem tőle, hogy az egy arany most itt van-e.

-És mond, most itt van nálad az-az egy arany? -* Kérdezem tőle felhúzott jobb szemöldökkel.

*Figyelem a reakcióját. Bár majd mikor a hulláját fogom átkutatni, akkor úgy is kiderül, hogy hazudott-e vagy nem.
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1382
ZK Karakter: Vasöklű Arg-Tristani Krónikák
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.06.10. 13:01

- Nem túl magas nő, és iszonyat vékony. Talán harminc éves lehet. Szép, de nem nemesi származású, az biztos. Koszos volt és zsíros hajú, mely fekete mint az ében, s alig ért le a válláig. Szemei kicsit sárgállottak, mintha beteg lenne, ezt a rekedt hangja is alátámasztotta. Kétszer találkoztam vele, mindkétszer barna hosszú, kopott és fotos köpönyeget viselt, hogy volt-e nála fegyver nem tudom, így azt sem ért-e valami hókuszpókuszhoz. És egyedül volt.
*A te szemszögedből őszintének tűnik.
Kérdésedre miszerint itt van-e nála az arany nemlegesen rázza a fejét.*

- Nincs. Kifizettem még tegnap a tartozásaimat belőle. Legalább már nem nyúvasztanak meg a behajtóim.
*Még mindig fájdalmai vannak, de lassan egész jól tűri a helyzetet. A szemedbe néz és kibukik belőle egy kissé naivnak tűnő kérdés.*
- Akkor most már ugye elenged? Nem esett kárjuk, sem bántódásuk. Én pedig megígérem, hogy nem megyek vissza a nőhöz.
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1593
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.06.10. 14:10

(Thor)

*Gondolkodó tekintettel nézek rá.

-Egyenlőre, míg utána nem jártunk a dolgoknak nem engedhetünk el. De ha kiderült, hogy igazat mondtál, szabadon távozhatsz. Viszont, ha hazudtál, ne reménykedj könyörületben.

*Lassan felállok és kimegyek a szobából. Bár eléggé le van rokkanva a szerencsétlen, de attól még megpróbálhat menekülni, így gyorsan egy kötél után nézek. Ha találtam vissza sietek a fickóhoz, és ha semmi különöst nem látok, vagyis ott van ahol hagytam, akkor megkötözöm. Bár nem vagyok egy csomózó mester, de azért megpróbálok ügyeskedni. Mondjuk az is igaz, hogy ilyen sérülésekkel nem jutna messzire.

//Ügyesség: 14, dobás: 9.//

*A fickó megkötözése után elindulok megkeresni Drayent.

<Egyetlen kék italt ismerek. De vajon miért kellhet a nőnek a hatalom itala. Talán megakarja fejteni a kis titkot, hogy miképpen kell megalkotni? Na ebből nem eszik.>
„Virágozzék ki lelkedben a gyűlölet, mert igaz belső békét csak ez által találsz.” Aruth Dyn-Dayaell
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.06.14. 9:30

*Nem vagy otthon az emberek lelkivilágában, de ahogy a könyörület elhagyásáról beszéltél hazugság esetén feltűnik a férfi összerázkódása. Arcán semmi érzelem a fájdalmon kívül, de tartása feszültebb lett.
Találsz kötelet, bár nem túl vastag - azonban biztos, hogy nem tudja szétszakítani esetleg... Óvatosan kötözöd meg a kezét, amit szó nélkül tűr, úgy látszik most már beletörődött sorsába.
A csonkolt karját óvatosan kötötted, de mégis szorosra, sziszegett neki.
Bejárod a házat Daryen után, de nem találod. Úgy látszik elhagyta az épületet.*
"Shulur megtanít, hogy a bukás csak pillanatnyi állapot. Véglegessé az teszi, ha feladod a küzdelmet" - Isshae Ianarak
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.06.15. 9:57

(Thor)

<Na ez jó, fogja magát és lelép. Remélem valami okosat csinál, körbe szimatol, vagy azon ügyködik, hogy a hullát eltüntesse. Ó, tényleg, a hulla. El kell takarítani, meg a vért is utána.>

*Miután nem találtam a nagyvezért, így a labor ajtajánál fekvő hullához lépkedek. Ha még ott van, akkor először is kihúzom a két vesszőt a fickó testéből, és előbb azokat megtakarítom, hátha még menthetőek.

<Remélem a többiek minél hamarabb jönnek, nehogy már egyedül takarítsak ki. Ráadásul még bármikor meglephet egy újabb támadás.>

*Mikor ez eszembe jut, hírtelen kisebb félelem költözik a szívembe, és a nyílpuskámat megkeresve felajzom, és a bejárati ajtóhoz lépek. Résnyire kinyitom az ajtót, majd körbe tekintek, ezután ha semmi érdekeset nem látok, akkor becsukom az ajtót, és kulcsra zárom, vagy ha van retesz, akkor azt is bezárom. A ház összes ablakát megnézem, és amelyik nyitva van, bezárom.

-Így ni. -* Mondom magamnak.

*Miután biztonságban érzem magam, kiengedem a nyílpuska idegét, és a vesszőt is visszarakom a tegezbe, majd elrakom a szobámba, a helyére.

<Két dolog. A sebült fickót is el kell helyezni valahova, meg a hullát sem akarom egész nap kerülgetni.>

*Ekkor eszembe jut valami. Először is, ha van egy olyan hely, ahova foglyokat szokott a klán rakni a házon belül, üres zárható szoba, vagy pince, akkor a sebesültet óvatosan oda cipelem. Mivel nagyon kicsi az erőm, // 10-es // így valószínű lassan haladunk. De siker esetén bezárom, majd megbizonyosodva, hogy nem tud kiszökni, akkor a hullához megyek. Ha van a laborban olyan hely, ahol boncolni szoktunk, akkor oda viszem, ha nincs, akkor egy asztalt letakarítok, és arra próbálom felrakni. Ezután feltakarítom a vért, és mikor ezzel mind végeztem, neki látok az anatómiai ismeretem kibővítéséhez. Késeket élezek meg, és neki látok a boncolásnak. //Csak élettanom van.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.06.19. 13:13

*A két nyílvessződnek semmi baja nem lett; újra fel lehet őket használni, csak egy alapos tisztogatásra szorulnak a vértől. Ezzel pár percig ügyködsz csupán.
A biztonság kedvéért bezárod a ház összes ablakát. Senki idegennel nem találkoztál, s bent az épületben sem tapasztaltál furcsát.
Foglyokat nem szoktatok túl sokáig tartani az épületben, legalább is nem élve. Erre a célra a laborból nyíló kicsi helyiség szolgál általában: a terem mindösszesen 3*3 lábnyi alapterületű ablaktalan. Egy közel 2 láb hosszú és 1 láb széles közepe felé kicsit teknőszerű asztal van bent, valamint egy alig derékmagasságig érő 4 fiókos kisszekrény. Ahoz képest, hogy itt sajátítottad el a hullákkal való bánásmódot, hogy itt szoktatok boncolni, tanulmányozni ez a helyiség viszonylag tiszta. Ha biztos helyre akarod helyezni a sebesültet, akkor ide kell lecipelned - legalább észreveszed, ha szökni akarna.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.06.22. 10:29

(Thor)

*Kis gondolkodás után talpra állítom a fickót, az ép lábán csak tud szökdécselni, és a labor kicsi szobájába viszem, vezetem, és a sarokba leültetem.

-Nos egyenlőre itt maradsz. Tudom, nem egy szívmelengető hely, de most csak ez van. -* És kicsit felnevetek.

*Miután úgy látom, nyugton van, a hullát behúzom a földön a kis asztalhoz, és nehezen, de felrakom az asztalra. Ezután feltakarítom a vért a földről. Természetesen sűrűn rá nézek a fogolyra, nehogy bajt csináljon. Mikor mindennel végeztem, előkészülök a boncolásra. Ha van, hozok tiszta alkoholt, vizet, és üres 5 literes üvegeket a szerveknek, rongyot, meg ami még szükséges. Majd a késeket is előkészítem. Mielőtt bele kezdenék a tanulmányozásra, ránézek a fogolyra.

-Ne nézd, ha gyenge a gyomrod. Egyébként, ha meneküléssel próbálkozol, akkor ugyan ez fog történni veled, de te még élni fogsz. -* És mivel ezt komolyan gondolom, így komolyan is nézek rá.

*Ezután szépen elkezdem a boncolást. Ez valószínű órákig is eltarthat. Kíváncsi vagyok, hogy a nyílvessző milyen sérülést okozott a belső szervekben. Szépen lassan csínálom, és próbálok minél kisebb rendetlenséget okozni. A szívet, és egyéb szerveket alkoholban tartósítom a későbbi vizsgálatok miatt, és a végén a koponyát külön jól megtisztítom.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.06.25. 12:38

*Együttműködik veled a fogoly. Lebiceg a laborba, leül, s csak kíváncsian nézi mit művelsz. Néha rá-rápillantol, lassan esik le neki, hogy mit fogsz csinálni. Tulajdonképpen akkor jut el teljesen a tudatáig, amikor közlöd vele, ha szökik ő is így jár...
Erre lesápad, és nagyokat nyel, majd inkább összeszorítja a szemét és mellkasára hajtja a fejét, hogy még véletlenül se lásson semmit a boncolásból.
Feltárod az ipsét. A gyomorlövés szépen sikerült. Átfúrta kétszer a gyomrot és oly pontosan ment a vessző, hogy csonthoz nem ért, még csak a hátoldalon sem - hanem akadálytalanul futott ki két borda között. Bár a nyíl hegyének roncsolása nem nagy mértékű (mihez nézzük egyébként), de elég volt ahhoz, hogy menthetetlen károkat okozzon. Két lyuk a gyomron, egy főér is átszakadt - halálos seb.
Elszöszmételsz a hullával - szó szerint kipakolod a szerveit alkoholba teszed őket - a tüdővel bajban vagy, mert nincs akkora edényed, melybe belerakhatnád. Nos vagy feldarabolod, s kis részt teszel el belőle vizsgálatra, vagy ezt hagyod, s majd lesz máshonnan vizsgálati anyagod.
Épp ezen jár az agyad, amikor látod, hogy a széken ülő férfi kicsit furcsán viselkedik. Addig-addig kukackodott a széken, míg sikerült neked féloldalasan fordulni - azonban észrevetted, hogy ép kezében valamit rejt; amit próbál mihamarább ruhája redőjében elrejteni.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.06.26. 9:20

(Thor)

<Milyen fura ez az emberi szervezet. Elő fordul, hogy egy nagy harcos több sebből vérezve még képes sokáig harcolni, de ha ismerjük a test gyenge pontjait, akkor egy kisebb szúrással pillanatok alatt az életét veheti el az ember egy másiknak>

*A szerveket szépen lassan elpakolom, ügyelve, hogy minél kisebb sérülést okozzak neki. A tüdő láttán elgondolkodok, majd úgy döntök, hogy egy kisebb részt levágok belőle, óvatosan, és azt rakom el. Ekkor meglátom a kis „barátom” mozgolódását.

<Köszönöm Tharr, hogy megláttam ügyeskedését, és nem azt tapasztaltam, hogy megtámad.>

*Elkezdek hozzá beszélni, de közben, mintha boncolnék tovább.

-Tudod, az ember az mindig is gyarló volt. Hiába is próbálkozna bárki is, hogy békességre, és önmegtartóztatásra tanítani, ha olyan dolog kerül a közelébe, amit nagyon szeretne, megszerzi minden áron. Valakinek ez a…szabadságot jelenti. Persze egy bizonyos szintig kordában tartható minden ember. Általában a fájdalom a leg célra vezetőbb.

*Ekkor a tudatom pszy energiájával fájdalmat okozok a fickó testében.

//Pszy: fájdalom okozás 9 pszy pont.//

*Ha sikerült, akkor én úgy teszek továbbra is, mintha boncolnék, és közben beszélek tovább hozzá, hacsak el nem ájult.

-Megmondtam, hogy maradjál nyugton. Ez itt az én világom, és mindenről tudomásom van.

*Ekkor felé fordulok.

-Sajnos már nem bízhatok benned, de nem öllek meg…egyelőre.

//Meg várom mit tesz, vagy mond, és utána cselekszek a továbbiakban.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.06.29. 12:51

*A fájdalomokozásod sikeres volt - szerencsétlen fickó felordít az elméjét szaggató fájdalom következtében, és tehetetlenül a földre zuhan. Kezéből egy kis fiola esik ki, mely a padlóra érkeztekor darabokra is törik. Csak ekkor tudatosul benned, hogy ez bizony egy fiola volt, mellyel hatalmadat tudod visszaállítani (Hatalom itala). Kérdés azonnal felmerül benned, hogy hogy kerülhetett hozzá. A labor az a része ahol ez volt messze van tőletek, látni sem lehet oda...
A férfi nem törődik jelenleg az eltörött fiolával, s azzal, hogy lebukott - próbál eszméleténél maradni, legyűrni a testében szétáramló fájdalomhullámot. Nem vesztette el az eszméletét, de látszódik, hogy nem kell sok fájdalom hozzá, hogy ez bekövetkezzen.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.06.30. 8:35

(Thor)

*A sikerem láttán nyugalom lesz úrrá rajtam. Szinte majdnem kedvesen szólok a fickóhoz.

-Úgy érzem még bajom lehet veled. Egyenlőre maradjunk annyiban, hogy pihenned kell.

*E szavak után oda megyek, és fejbe rúgom, remélve, hogy ezzel egy ideig nyugton marad. Ha elájult, azért megnézem, hogy nem színlel, mondjuk kicsi fájdalmat okozok neki, majd vissza térek a munkámhoz.

*A boncolás közben megvizsgálom a halott bőrét, hogy nincs e valami tetoválás rajta, majd ha készen vagyok mindennel, és a szervek is megfelelően vannak elrakva, elkezdek feltakarítani.. Mivel egyelőre nem áll szándékomban elvinni a hullát, de azt sem akarom, hogy itt rohadjon, és a szagtól még levegőt se lehessen venni, így a sötét mágia egyik egyszerű, de mégis praktikus energiáit használom fel.

*Rég csináltam már, így kicsit elgondolkodok a szavakon, és a jeleken, majd belekezdek. Megérintem bal kezemmel a testet, és közben jobb kezemmel a jeleket írva, elkántálom a mágiát.

//Bomlás megfékezése: 10 Mp, k6+szint(2) nap az időtartam. [dice]1k6+2 [/dice] Elnézést, de muszáj volt módosítanom, mert k6-ot írtam 1k6 helyett, és nem működött. Sajnos nekem ez egyáltalán nem működik, úgy, hogy egyelőre hagyom a kockadobást.//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Thor 2008.06.30. 8:43-kor.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.06.30. 8:43

//1k6+2 = 4(+2) [6] Ha neked jó, akkor mostantól külön reagban fogom a kockát dobni, mert ha hibát csinálok a reagban nem tudom kijavítani.//
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.07.03. 10:40

*Fejberúgod foglyodat, aki elájul - és nem színlel. Egy darabig biztos, hogy nyugton marad és nem próbálkozik semmivel sem.
Varázslatodat elmondod, majd feltakarítassz. Elégedett lehetsz, hisz a mai nap sokat tanultál.
Már végzel amikor léptek zaja üti meg a füledet. Daryen érkezik le a laborba, háta mögött egy idős férfival, aki közel sem bizalomgerjesztő első látásra. Olyan benyomást kelt, mintha valamelyik csatornából kotorták volna elő nemrég.
Daryen minden bevezető nélkül tér rá a lényegre.*

- Nos, mit tudtál meg tőle? - *és rámutat a még mindig ájultan a földön fekvő férfira.*
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Thor » 2008.07.04. 8:21

(Thor)

*Meglepődök azon, hogy egy idegent hoz a laborba, és a nemtetszésemet kifejezve a hulla mellett bele állítom a kést az asztalba, miközben az idegenre nézek. Ezután a kérdésre felelek, de közben a csatorna tölteléket fürkészem.

-Nos egy folyadékot akartak eltulajdonítani, melyet mi alkimisták féltve őrzünk, hogy ne kerülhessen minden jött ment kezébe. Viszont nem ismerem ezt az alakot. -* Bökök a szememmel az idegen felé.*- Így nem tudom, mennyit mondhatok el.

*Ezután várom Drayen reagálását. Mivel az óvatosság az első fontos dolog, így most helyén való az akadékoskodásom.
Thor
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Isshae Ianarak » 2008.07.04. 10:41

*Pillanatnyi kifejezéstelen arc a válasz mondandódra.*
- Teljesen jogos.
Azonban, ha belegondolsz, nem lenne velünk kompetens személy, elhoznám ide?
Ő itt Patkány. Nemes egyszerűséggel ez a neve. A teljes bizalmamat élvezi, akár csak te. Mától pedig a társad.
Nincs ellenvetés! - *egy kicsit felemelte a hangját, mielőtt bármit is mondhatnál, tehetnél* - Sokat tanulhatsz tőle.
Most pedig konkrétan mond el, mit akartak, ki küldte őket?
Isshae Ianarak
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
517 hozzászólás • Oldal: 19 / 35 • 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 35

Vissza: Toron