• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 43 / 76 • 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.01. 18:05

Leisan de La'erten

<Pyar>
-Ho-hogy én? Én legyek a küldöttség vezetője?Valóban értek valamennyire a mágiához de... <<ARGH!!! Épp most fitogtattam ezt Reynának >> mivel nem sok embert látok magamon kivűl aki birtokolja ezt a tudást, így ha ez kötelező szempont akkor elvállalom. Egy dolgot azomban szögezzünk le! Lar-dorrol szinte semmit sem tudok, így szükségem lesz akkor egy kis felkészítésre.Mert ha csak pyarroni követek lennénk...
Mély levegőt vesz majd kicsit meglepődik Monguz mondandóján.
- Most ezt csak én nem értem... nemes akarsz lenni de a háttérben? Nekem Revo beszédéből az derült ki hogy a kettő kizárja egymást.-vág vissza kissé a félvér megjegyzésre.
<<Most csak én értettem félre amit mondott?>>
- Igen abban igazad van hogy arra felé sem sok a nemes félvér. Ellenben Szó nem volt rólla hogy helyi születésünek kell lenni. Valamint hidd el barátom ha nagyon akarom eltudom tüntetni azokat a hegyes füleket, fortélyal vagy mágiával is akár.
<<Nagyon megy már a hazudozás!...>>
Kicsit elgondolkodik majd Revo hoz fordul.:
- Másik kérdés az hogy ha én elvállalom ugyan ezt a szerepet vajon Reyna ki még mindig Véreskezű hitetlen embernek tart hajlandó-e elvállalni ezt a szerepet? - kérdőn néz a nőre.
-És neked Revo milyen szereped lenne?

//Szerintem mi megbeszélhetjük ezt a KM nélkül is nem?//
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.01. 20:39

Tala Mörök

< Egész jó, hogy valaki kezdeményezet, bár ha ő is mágia tudó lenne akkor lehetne a csapat vezére Lesian helyet. Persze ő is jó lesz. Szinte tökéletes. >
- Bócsás meg Revo, hogy előtted szólalok meg. Nos, szerintem Lesian ideális vezető lennél lévén, hogy ismered a mágiát. Ami pedig a Lar-dort illeti szerintem Revo szívesen fel világosit téged arról a helyről. Bár ha ő nem Gallain nagyúr biztósan meg teszi. –
* Kicsit körbe nézek, közben fojtatom. *
- Egész jó ötletnek tartom, hogy legyen egy írnok a csapatunkban és ha elvállalja annak nagyon örülünk. Egyébként kit tisztelhetünk önben? –
* Miután válaszolt Oda fordulok az előbb felszólalt emberhez, akinek a nemest kéne játszania. *
- Nos, uram. Úgy gondolom, hogy ha elvállalja a nemes szerepét, akkor bizony nem fog tudni a háttérben maradni, akár hogy is szeretne. A magán célját természetesen tiszteletben tartjuk, és ha nem akarja, nem firtatjuk, de szívesen segítek benne, ha gondolja. Szóval elvállalja a nemes szerepet vagy nem? –
* Meg várom a választ. Majd újra meg szólalok. *
- Még egyszer elnézést, hogy közbe vágok. Szóval igazából nekem fogalmam sincs, milyen szerepet játszhatnék a csapatban, de szívesen leszek: testőr vagy akár futár esetleg bár mi más. –
* Majd várom, a többiek véleményét a dolgokról egyelőre nem szólalok meg. *
< Vajon ki mit szeretne majd játszani a csapatban? Remélem, lehetek futár vagy netalán nemes, bár akkor nem maradhatok annyira háttérben. Vajon ez az ember kéri majd a segítségemet. Szerintem jobban tenné, ha igen, mert akkor mind a ketten jól járnánk. >
* Arcom a beszélgetés alatt normális higgadt és komoly enyhe mosollyal. A hangom komolyan cseng, de csak normális hangerővel. *

// Szerintem is lerendezhetjük a km-nélkül. Kivéve, ha Gallain és a hölgy is meg szólal. :D Sok sikért Lesian, hehe :D //
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2008.07.02. 0:14-kor.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.01. 21:18

Erior

(Pyarr)
- Természetesen elvállalom, mint már mondtam. Eriornak hívnak- válaszolok Tala Möröknek- és én hogyan szólíthatom Önt?

<<Nocsak több esélyes is lehet a csapatvezető mágiahasználó címre. >>

Viperának:

(Pyarr)
- Ha nemest akar játszani, akkor nem kéne háttérbe húzódnia, ebben egyetértek a többiekkel. Inkább velünk együtt kéne dolgoznia, mert lehet, hogy az kevésbé feltűnő lenne, mintha mindig külön járkálna és tenné a dolgát. Persze megértem, hogy más dolga is akadhat, nekem is van, de ha már elvállalta ezt a feladatot, akkor elsődlegesen ezt kell elvégezni és csak aztán a másikat.

<<Ha tudná nekem mennyi dolgom van... Komolyan úgy érzem, hogy fél Nirmaje szívességet kért tőlem már. De egyszer csak elvégzem azokat is. Ha viszont most kilógnék a sorból egyből kérdezősködnének. Az meg nem lenne jó.>>
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.02. 0:03

Revo

*Csendben hallgatom a társalgást.
<… Még mindig egy kicsit kicsinek érzem ezt a küldöttséget… Ki hitte volna, hogy másoknak is dolga lehet ere felé… Mondjuk nekem nem feltétlenül… Máshol is jó nekem itt, de nekem jó re felé is…>
(Pyar)
- Úgy fest, hát még sincsenek meg a hetvenkedő nemeseink. Mivel egyéb fontos elfoglaltságuk akad. Csak tudnám, akkor miért öltöznek be?
*Szórakozott gondolatokat elhessegetve legyezek egyet kezemmel.
- Nos, végül is mindegy. Csapatunk előbb utóbb csak össze ál. És sajnos Leisan nem tudok róla, hogy bárki más mágiát forgatna; vagy legalább is hitelesen elő tudná adni. A többi ötlet. Remek. A hintó sajnos nem rajtam múlik.
*Itt egy pillanatra Galain nagyúrra pillantok.
- Minden esetre abból dolgozunk, amink van. A magam részéről sosem szerettem a rivalda fényt. De sajnos a most elvállalt feladatban ez elkerülhetetlen. Így bárki bármit is tervez, mellette már most készüljön fel rá. Míg a városban lesz, nem lesznek titkai. Minden lépését diszkrét helybeliek fogják követni. Ha kell vállalom a hetvenkedő szerepét, de sokkal inkább az általam említet, harmadik csoportba sorolnám szerény személyem. Én mennék a követség előtt és rendezném el az ügyes bajos dolgokat, hogy a nemes uraknak mindenük meglegyen. Meglegyen minden kényelmük, és a találkozók meg legyenek szervezve. Nekik meg már csak a kényelemre és tárgyalásokra keljen figyelniük. Nos, részemről egyelőre ennyi.
*Várom a hozzá szólásokat.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.02. 7:26

Leisan de La'erten

Revonak
- Az jó lesz mert ahogy látom mindönk közül te forgatod legjobban a szót. Amúgy lehet egyedül vagyok ezzel de nekem semmi dolgom sincs itt... talán csak annyi teendőm lenne hogy megkeressem a lovam, de azt nem tudom amíg Marafisz vissza nem varázsol, addig pedig itt maradok. A lovamra amúgy is vigyáz az Úrnőm..
<<Na meg persze a verseny de az egy hét múlva lesz.>>

-Akkor összegezzük.:
-Van egy elöljáronk- Revo személyében
-Van egy írnokunk akit majd a nemrég érkezett úr személyesít meg-Erior.
-Valamint egy testőrünk akit Mörök Úr játszik majd.
-Van két nemesünk ezek volnának Reyna és jómagam...
-És továbba ott van még az az úr aki nemest akar játszani de a hátérben maradni, és saját dolgait intézni.
-És a többiek?

<<Arel! Ezek komolyan gondolják a hintót! Neee... utálok szkéren utazni! nagyon utálok!!! És ráadásul a lovak is be vannak fogva iga vonásra...brah.>>

//Galain a "kissebb" gond. Amúgy meg Dreemer majd megírja mit mondtak... és legalább aki lemaradt az is utólér minket. Szóval nem mindent beszélünk meg csak egy részét. :D Az belefér. //
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.02. 12:11

Rayamancor /Monguz/

*Az embereknek ugyan hátat fordítottam de hallani hallom amit beszélnek miáltal Vipera csak meredten bambul maga elé vissza indulok a többiek közé hogy megbeszéljük a dolgot.*

Pyar
-Hmm ebben igazad lehet !
-Rendben ez esetben majd megtalálom a módját hogyha kell ne legyek a középpontban ennek ellenére vállalom a kellemetlen nemes szerepét .
-Hmmm írnok? nem rossz nem rossz de szerintem felesleges
-Akárhogy is számolom heten vagyunk se többen se kevesebben ,Ugye én leszek a beképzelt Dzsad nemes ez eggy a testőrség elengedhetetlen minimum két személy az eggyik Vipera a másik Mörök.
-Eggy varázshasználó ez is megvan
*Mutatok csettintve a papra*
-Ez eddig négy ember , jó magam járatos vagyok az elme hatalmában ha varázsolni nem is tudok eggy két trükk azért van a tarsolyomban.
-Tulajdonképp nem is kell itt nemeseknek lennünk ,inkább nagyhatalmú nemesi származású varázslóknak.
-Szóval akár én is lehetek varázsló úgyse meri megkérdőjelezni senki ,ha igen majd a feje fölé levitálok eggy cserépvázát nemde?
-Reyna majd eldönti mit szeretne.
-Eggy ember akkor legyen írnok ..bár szerintem eggy szolga csak dukál de ti tudjátok engem nem érdekkel.
-Még eggy ember kell ő lehet tolmács ,vagy az előljáró mint ahogy Revo mondta..
-És ezzel meg is van a hét-fő :lol: ..álruhák hihetőek,de a megjelenéssel még vannak gondok .....
-De ha mondjuk sikerülne úgy bejutni hogy senki az ég világon ne lásson bennünket és egyszerre csak megjelennénk a palotában ,mindenki azt hihetné hogy a nagyhatalmú Lar-Doriak még arra is képesek voltak hogy a térkapujukat a palotában nyissák meg ,ez persze csak eggy ötlet..
-Aki jártas az elme hatalmában töltse fel pajzsait az agyfürkészek ellen aki nem tudja annak segítek !!
-Elég szomorú lenne ha emiatt buknánk meg..!
-Nekem ennyi elég ,minden a hihetőségen múlik ,a testőrök kussolnak ,az előljáró segget nyal ,mi meg csináljuk a balhét .

//off szerintem is megbeszélhetjük km nélkül legalább letisztázódik a dolog 8) //
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.02. 12:45

Erior

(Pyarr)

- Nem értem Önt igazán- fordulok Monguzhoz- egyszer azt mondja, hogy feleslees az írnok szerepe, aztán pedig azt, hogy egy ember lehetne írnok, vagy felcser, vagy tolmács. Namost akkor felesleges az írnok vagy nem? Azért jó lenne eldönteni és nem önmagának ellentmondani.

- Ha nagyon kérdezgetnének én is tudok mutatni nekik egy-két dolgot- mosolyodom el

- Az észrevétlen bejutás és a térkapuhasználat hozzáhazudása jó ötlet szerintem, csak az a baj vele, hogy egyáltalán nem vagyok járatos az észrevétlen mozgásban. De ha valaki meg tudja oldani, hogy biztosan ne bukjunk le miattam, akkor benne vagyok.

//Szerintem sem lesz semmi gond, ha megbeszéljük km nélkül. Legfeljebb nem várunk rá annyit :D//
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.02. 13:08

Rayamancor /Monguz/

Erriornak
-Csak gondolkodom ember !!!! azt mondtam tőlem lehet írnok is a csapatban de szerintem felesleges,mert eggy nemes csak tud olvasni és mivel nem konferenciára vagy tanácskozásra jöttünk így nem sok dolog van amit fel kéne jegyezni.
-Eggy kis hozd ide vidd oda cselédnek nagyobb hasznát vennénk
-De ezt döntsétek el ti ,ez a része nem érdekel!!!!!!!
-És nagyon szépen megkérlek ne magázódj itt mert föláll a szőr a hátamon ,ilyen illemtudó bagázzsal nehéz lessz nagypofájú gőgös beképzelt nemeseket játszani!
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.07.02. 16:26

Erior

<<Csak gondolkodik?! Gondolkodni magamban szoktam, nem pedig úgy hogy más is hallja. Azt hiszem ideje kipróbálnom a gorombább énemet is.>>

Monguznak:

(Pyarr)
- Hát jó ne magázódjunk. Azért szoktam magázódni, mert tiszteletteljes távot tudok tartani ezzel az olyan emberektől akiket még nem ismerek. Gondoltam most még nem kell cseszegetni a többieket, hisz a palotában kell csak kezdenünk... Ezért elvárom, hogy ha nem is magázódunk, annyi tiszteletben tartsuk egymást, hogy nem úgy beszélünk mint a hétpróbás ivócimborák. Mert ettől meg nekem áll fel a szőr a hátamon- az eleinte nyugodt hangot felváltja egy nem túl udvarias és a hangerőm is megnövekszik- Ráadásul attól, hogy valaki illemtudóan beszél, még lehet beképzelt, gőgös és nagypofájú. Akár magázódva is lehet szidni valakit! Például mondhatnám neked, hogy "Nem tetszik a stílusa, maga patkány" Azt viszont lesheted, hogy én egy kis csicskát játsszak! Legyél te az és én átveszem a nemesi szereped, ha annyira kell egy fogdmeg. Vagy úgy már nem olyan jó?! Csak mások legyenek a csicskák, de a nagy Uraság nem lehet az, hiszen összepiszkolná a kezét és sokat ugráltathatnák- gúnyolódom Monguzzal- Ja és ha már annyira nem tetszik amit kitaláltam, várom a zseniális ötleteidet mit alakíthatnék szerinted hitelesen egy ilyen követségben! Testőr nem lehetek és nem is leszek, lévén, hogy nem értek a harchoz. Varázsolni nem tudok, nem úgy mint ő- bökök a már emlegetett Leisan felé- tehát nem lenne célszerű a varázsló szerep se. A beszéd sem a legfőbb erősségem, ígyhát szószóló sem lennék szívesen. A vezér, nem hiszem hogy hitelesen el tudnám játszani a vezér szerepét- hangom egyre halkul és egyre nyugodtabbnak tűnik, majd hirtelen újra hangosan kezdek beszélni- Nos akkor mi lenne a nekem megfelelő szerep, ember???!!- az ember szót nagyon megnyomom a végén

<<Kíváncsi vagyok mit fog hozzá szólni Monguz.>>
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.07.02. 20:31

Revo

*Karba font kézzel csendben hallgatom a beszélgetést.
<… Nos, a jelek szerint mégsem reménytelen… Mind elég jól forgatja a szavakat… És ez most elengedhetetlen… Teljes egészében ezen ál vagy bukik a siker…>
Pyr
- A feladat teljesítéséhez mindenkinek kiválóan kell forgatni a szavakat. A jelek szerint az eddig felszólalók ezzel kiválóan boldogulnak. Ami meg a magázódást és tegezést illeti. Most gond nélkül tegeződhetünk. Legjobb értesülésem szerint meg a nemesek szívesen magázódnak. Legalábbis ott ahonnan jöttem.
*Bocsánatkérően felemelem a kezem.
- Már elnézést a közbevágásért.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.03. 8:05

Rayamancor /Monguz/

*Számítotam Errior felháborodására ,ezt már szeretem végre eggy ember akin köszörülhetem a nyelvem,minő boldogság ,miután tágranyílt pupillákkal végighallgattam a mondandóját ,a már olyan jól ismert gúnyoros kacaj haggya el a számat,miután befejeztem széles mosollyal arcomon válaszolok .*

Erriornak
/Pyar/
-Ez az ezt már szeretem!!! Tudod barátom onnan ahonnan én jövök nem jár tisztelet az ismeretlennek csak annak aki kiérdemelte!!!!
-Tudod mit Legyél te a nemes ha annyira akarod én meg leszek a szolga ,mit szólsz hozzá?? Hmmm?
-Nekem mindeggy ,ilyen apróságokon nem múlik semmi és legalább nem leszek a középpontban ..
-Döntsd el te !!!! Lehetek testőr is értek a víváshoz ,vagy amit akarsz !!!!!!
-Bár a legjobb az volna ha ezt a kérdést végre letisztáznánk és tovább léphetnénk mert van még mit megbeszélni bőven...
- Miért vagyunk itt? kell eggy fedősztori !!
-Még se állíthatunk be úgy hogy üdv mindenkinek jöttünk teázni Gallain úrhoz a messzi Lardorból!!!!!!!!
-És arra is számolni kell hogy a nemesek meghívnak magukhoz beszélgetni ,lehet hogy puhatolózni fognak esetleg gyanakodni..
-Ezeket a támadásokat mind ki kell védeni !!!!!!
-Ha valaki nem jártas a pyar etikettben már bukott a nemesi alakításban!!
-Még most gondoljuk át ,mielőtt elcsesznénk valamit .
-A bejutással kapcsolatban arra gondoltam ..Hogy éjszaka kéne indulni a csatornán keresztül mert bizony az is van a városnak,bár azt mondták őrzik ,Gallain biztos el tudná intézni a bejutást és ha a városnak van csatorna rendszere akkor gondolom az a palota alatt is terpeszkedik és már benn is vagyunk...még a hajnali órákban megjelenünk és senki nem fogja tudni hogy a fenébe kerültünk oda!!
-Szóval Abradon mit szólsz ehhez????,,

*Nézek villanó tekintettel mélyen Errior szemeibe*

//off Hol vagy Vipera ????????//
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.07.03. 8:22

Tala Mörök

„ Pyar „
* Eriornak: *

- Bocsánat a Nevem: Coronó Lupin. Elfeledkeztem bemutatkozni úgy bele merültem a témába. –
* Mindenkinek és Eriornak: *
- Nos, szerintem nyugodtan lehet írnok és tolmácsa csapatunkban. Hiszen a vendégeknek nem kell tudni milyen ügyekben jöttünk ide és így néha ki sajátíthatunk egyes helyeket tárgyalási célokra, melyek csak sima összejövetelek lesznek, s mind összeálcázzák a nagy meg beszéléseket, mintha fontos dolgokról tárgyalnánk. Természetesen ilyen eseményekre érdemes meg hívna a papság vezetőit. A helyi varázsló iskola vezetőit, ha van vagy a helyi varázslókat. Ezt persze a vendégek kárára, direkt akkora kell tervezni, amikor nekik ott fontos dolguk van. –
* Majd körbe nézek a társaságon és mindenkinek mondom. *
- A bejutással kapcsolatban lenne egy ötletem: -
* Arcom közben sugárzik és mégis komoly. A hangom nyugodt, de egy kis kíváncsiság és izgalom is vegyül benne.*
- Tetszik Monguz ötlete, de azért elmondanám az enyémet is, de Monguzé úgy ítélem jobb. Szóval arra gondoltam, hogy mind felvehetnénk szakadt ruhákat és csuklyákat. Arcunkat eltakarná a kámzsa. Na, már most, tudom, hogy ez sokaknak nem fog tetszeni, de meg kéne, hogy bilincseljenek minket, és mint a fogságba esett rabokat, bevinnének minket a várba. Mi pedig majd onnan indulunk ki mint a meg jött varázsló társaság. Persze, hogy ne legyen gyanús, pár katonának is be kellene öltöznie, hogy eltérő legyen létszám. Sajnos a terv sikeréhe a csapat összes tagjának be kéne öltöznie, így biztosan nem ismernének fel minket később. –
* Itt a hölgyre nézek bocsánatkérő arccal. *
- Na, már most, ha valaki kérdezi, akkor pedig lehetünk, egy szekta elfogott tagjai. Vagy bármelyik más gonosz papok szolgái, akiket most fogtak el. Nem feltétlen kell tudnunk varázsolni, mert valamelyik gonosz istenállítólagos szolgái vagyunk. Remélem mindenre gondoltam. HA netalán nem tetszik az ötletem, vagy elfelejtetem, valamit mondjátok meg. –
* Majd megint körbe hordozom tekintetem a társaságon. *
- Szóval a fedő sztori, ugyebár jöhetünk különleges drága kövekért, cserediákot is vihetünk, haza és annak kiválasztásáért. Hivatalos ügyekben Gllain nagyúrhoz, amihez rajt kívül senkinek semmi köze. A papokhoz is jöhetünk részbe tekercsekért és egyéb dolgokért, meg aztán, ha van könyvtárnak tikos zárt rész varázslóknak, akkor annak a meg beszélésére is, hogy néhány könyvet át írnánk és mindjárt lesz dolga az írnokunknak. –
* Majd kíváncsian körbe tekintek és kérdőn. Enyhe mosollyal az arcomon. *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.07.03. 8:50

Vipera

//Írtam a főnöknek h máig nem leszek, ide is írhattam volna bocs. Vagyok//

/Úgy látom némi félreértés van, Monguz és Vipera két külön karakter bár ismerik egymást./

A vitatkozás elején odasétálok a lovamhoz és megkóstolom a füvet amit legel majd beszédbe elegyedek vele, amikor valaki a nevemen szólít erőltetetten rá vigyorgok, Erior kirohanásán hangosan felkacagok. Nemesi ruhát nem vettem fel ha valaki rákérdez testőrként szükségtelennek tartom. Egyáltalán nem titkolom h a hátam közepére sem kívánom az egészet és a társaság vitája sem érdekel. Mikor jelentkezni kell Pyar nyelvismeretből a középső ujjam teszem fel. Nem akarok megbántani senkit csak teljesen hidegen hagy a nemesi etikettről és hintókról meg véreskezű papokról folyó eszmecsere.

Miután ettem egy kis füvet induláshoz készülődök, lassan, komótosan.

Moguz:
-Figyelj, amit kellett megbeszéltünk a többi úgyis ott derül ki. Részemről mindegy hogy csatornapatkány, kocsis, testőr, írnok, tolmács, udvaribolond, nagyhatalmú mágus, kismókus vagy sátorcövek vagyok csak induljunk már el. Útközben is vitázhattok ezekről. A kérdésedre keresem a választ de valószínűleg nem lesz jó hírem.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.07.03. 9:59

Rayamancor /Monguz/

*Mikor Vipera megszólal és beint a társaságnak eggy kicsit megnyugszok hogy azért van hozzám hasonló szerzet is a bandában ,és NEM RÉÉSZEG!!!!!!!! mindenesetre jót röhögök a beszólásán.Táskámból előkotrom a pipám és eggy zacskó dohányt majd felé hajítom
*

-Tessék Tiéd foglald le magad!!!!!!! HAhaha.....
-Várj még azzal az indulással .
-A kérdésemmel kapcsolatban meg törd a fejed,nagy szükség lenne rá .....Bezzeg ha nem lennél ekkora alkoholista még mindig volna belőle.
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.07.03. 10:44

Leisan de La'erten

Érdeklődve nézi a két alak kirohanását, lelkiekben felkészül rá hogy ugyan nem olyan erős de ha kell megakadályozza őket egymás felhasgatásában.
<<Remek... ezek nem tudják hogy minden nemes gőgös!. Vagy csak én látom így.>>
- Hogy tudjuk e forgatni a szavakat? Jól látod... mindenesetre az intrika mindigis a nemesek saját játéka volt. Sajnos én ehez már kevésbé értek... megszoktam ha hazudok a végén csak én járok rosszul.- mondja kicsit halkan Revonak.
- A bejutást illetően nekem is van egy ötletem. Lehet kicsi bizzarul hangzik de mi lenne ha tényleg be teleportálnánk? - megvárja a kis hatásszünetet- Úgyértem elvégre... minket is valaki ide hozott.-tekintetével Marafiszt keresi- a Részeges Elf mágusra gondolok, aki sikeresen magához teleportált minket. Mi lenne ha beküldenénk s ő meg egyszerűen magához teleportálna? Nos?
-Őszintén csak azért lenn ez jobb mert azért mégis.. most csatornákba nmászkálni? Nem hinném hogy mindenkinek ínnyére lenne. És arról pedig álmodhattok legfeljebb hogy én Úrnőm nevét meggyalázom azzal hogy egy másik istentelen vallás mocskos kis földönkúszó szektatagja leszek!- ez utolsó szavakat nagyan erélyesen és hangosan ejti ki. Ebben nem ismer tréfát.
<<Mégis mit képzel itt mindenki? Nem azért vagyok felkent hogy csak úgy dobálozzanak a hitemmel! Ilyennel senki sem szórkozhat legkevésbe bem ők... jó biztos nem gondolta komolyan meg át sem gondota hogy én ki s mi vagyok ... remélem legközelebb már nem kell megismételnem magam...>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 43 / 76 • 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 76