• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ösvények, csapások

Mély tárnák, mithrill ragyogása...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
199 hozzászólás • Oldal: 7 / 14 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14

Re: Ösvények, csapások

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.06.26. 8:51

(Ahham)

- Bah! - mordulok fel a "követésemet" taglaló mondatok alatt.
- Még jó, hogy szabad akaratom van! Most szabadon beverhetném a fejed... - morgok magam elé.
Kicsit feszélyez a dolog, hogy számon tartják: merre járok.

Aztán vállat vonva indulok a csapat után zárva a sort. Halkan kérdezem meg Brognart pár perc séta után, immár a fák között..

- Miért kaptad az ifjakat a nyakadba? Nem tudtak nehezebb feladatot adni Neked? Tisztára be fogsz rozsdásodni...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torin » 2008.06.26. 9:54

~Gusztustalan mi ? Heh, még jó, hogy nem ismeri az álláspontomat...~

Elindulok énis utánuk csendesen követve őket, kicsit még élvezem is az othonos terepet, erdőben nyomokat kutatva, keresve valamit amit még szemem nem látott. Mikor elérünk a barlanghoz énis leülök és a kardomat magam mellé fektetem. Várom, hogy mi lessz na meg sasolok körbe is az erdő szélét és abba befelé nézelődöm. Eszembe juttatja az othonom kicsit bár ez az erdő nm oly sűrű.

-Vajon most mit csinálhat apám ?

kérdem magamat elf nyelven így a törpök még véletlenül sem érthetik ha csak nem tudnak elfül, amit már előbb ebizonyítottak, hogy nem..
Vita mors, veni vado. Absum accedo axientas!
Harcot tanult míg egy harcos élt. Többet olvasott mint egy bölcs míg él.
Ép: 10
Fp: 20
Torin
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 52
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.06.26. 15:32

/Csupasz/

-Üdvözöllek, Bok!- köszöntöm, miközben felállok, és felé fordulok.
-Az én nevem... Csupasz. Örülök, hogy találkoztam veletek!-ekkor újból Gwendin felé nézek, majd ismét vissza Bokra.
-Hosszú évek óta volt vágyam, hogy törpék között, őseim földjén ebédelhessek, és ma végre meghalgattatott az a sok évnyi fohász!

-Említetted, hogy orkokat keresel, valamiféle határvadász vagy?

<Azt mondta, hogy orkokat kergetnek, ezek szerint nincs egyedül. A többiek vajon merre lehetnek?>

Velünk tartanak az ebéd idejére, vagy tovább indulnak?

<Ha orkokat kergetnek, akkor nem veszélytelen a vidék, tényleg jobb, ha társaságban maradok, bár nem ez az egyetlen indok arra, hogy ne induljak el egyedül.>

Az ebédet jóízűen fogyasztom el, a nálam lévő szalonnából is felajánlok, a nyulak ízletesebbé tételéhez.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.28. 6:25

helyszínen töltött idő: 1.nap

Leülsz és elgondolkodsz az apádon.És rájössz mióta a képzésed tart, ami nem kevés idő szinte alig beszéltél vele.Ráadásul hogy vége lett a képzésnek és úgy mond szabad lettél, azután sem sok minden változott.Eljöttél tapasztalatokat szerezni és világot látni.Ha hazaérsz talán több időt szánsz rá hogy beszélgess vele.Körbenézel a tisztáson, fák veszik körül eléggé ritkás az aljnövényzet így kényelmesen lehet benne közlekedni.Ez az erdő kicsit más mint a tietek.A törpék nem igazán foglalkoznak vele csak nem bántják, de nem is gondozzák mint ti.Eltelik egy kis idő és Bok tér vissza hozzátok és a barlangból is hangok hallatszanak ki.Bok is leül enni, és mintha várna valamire.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 269
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.28. 6:34

-Á szóval most értél haza, örülök hogy sikerült hazatérned.Nem nem vagyok határvadász, egy egyszerű katona vagyok aki a rokonait jött meglátogatni.Akik elmondták hogy zaklatják őket az orkok.Így szóltam a barátaimnak akik eljöttek segíteni.És most itt vagyok kis segítségért mert Gwendin ismeri egyedül ezt a környéket én csak eddig tudom az utat emiatt is vagyok itt.Gwendin segítenél nekem?
-kérdezi a társad aki csendben bólint.Erre Bok kimegy a barlangból és a társad a pakolni kezd majd megszólal.

-Ne haragudj de segítenem kell nekik ha gondolod itt maradhatsz és ha végeztünk visszajövök érted itt biztonságban vagy, persze ha van kedved akkor velünk is jöhetsz.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.28. 6:51

Haladtok az ösvényen előttetek a két fiatal törpe figyeli a környéket, nyomokat keresnek néha megállnak hallgatózni.Brognar közben rádnéz és megszólal.

-Szabad akarat, az mindenkinek jár bár lehet csak annak tűnik hogy szabad.Te hozzánk tartozol mégsem mi figyeltünk, hanem más és ő azt akarta segítsünk ha kell mert figyel téged.Hogy miért ezt nem tudjuk de vannak akikkel nem lehet vitatkozni, de ha gondolod beszéld meg vele ima közben hogy miért akarja ezt.-megveregeti a csatabárdját közben.

-Tehát ezért vagyok itt szép is lenne ha beleesnél az első csapdába itthon és akkor hogy számolunk el veled?Az ifijoncok a csapatomhoz tartoznak én vagyok a vezetőjük általában járőrözünk, és ők újoncok.Most is azt csináljuk mint látod.Az egyik emberem rokon látogatóban volt otthon és kiderült orkok garázdálkodnak a közelükben és az öccsét súlyosan megsebesítették.Segítséget kért tőlem de mivel nem a mi körzetünk és ráadásul érted kell jönni így nem mehettünk.Így most járőrözünk, igaz volt kis adminisztrációs problémám mert véletlenül 12 embert engedtem el egyszerre szabadságra dehát most mit csináljak rosszul számoltam így maradtunk hárman és teljesítjük a rám bízott feladatot.Remélem a többiek meg jól szórakoznak szabadidejükben, mert hogy akkor mit csinálnak nem rám tartozik.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.06.28. 9:18

/Csupasz/

-A legkevesebb, amit tehetek, hogy segítek nektek. Az életemmel tartozok neked. Veletek megyek.-mondom neki, majd én is összeszedem a holmimat.

Ha kész vagyok, akkor szólok, hogy:

-Felőlem indulhatunk!
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torin » 2008.06.28. 9:24

Mostmár értem miért nincs puszi barátság az Elfek és a Törpök közt. Hisz hogy lenne ha mi imádjuk a természetet, ők pedig nem is törődnek vele de ez még megbocsájtható bűn nekik mivel nem is pusztítják.
Majdnem 50 évig tanított apám és szinte egyszer sem ültünk úgy le, hogy apa és lánya.. De énis elszúrtam.. Na de mindegy erre még ráérek hisz van még pár száz évem, jobb esetben.

-Nos ?

kérdezem mikor Bak visszajön és fura zajok szivárognak a barlangból. A mélázgatást abbahagyom hátha figyelnikell mert mond valamit.. Remélem nem fog hadarni.
Torin
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.06.28. 9:50

(Ahham)

- Látod, látod! Megfontoltabb is lehetnél! Csapdák? Már az útakra is csapdákat tesztek? Mi a fene folyik itt?
- Orkok? Szeretnivaló lények... Viszont ha te maradsz, és kevesen vagytok, akkor maradok Veled és segítek. Gondolom nem kell rohannom haza annyira, ha eddig kibírták nélkülem...

Szép lassan baktatok a csapattal, de közben figyelek és tanulok. Az új védelmi sáv még nekem is újdonságokat tartogat...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.29. 10:38

( Terra "Torin" Tynna)

Bok hamarosan kijön a barlangból és leül közétek.

-Gwendin jönni hamarosan, ő ismeri környék mint tenyere és segíteni nekünk.

Hamarosan megjelenik a bejáratnál két törpe az egyiket erdőjárónak nézed hasonló bőrruhát visel mind az egyik társad.A többiek örömmel köszöntik.Viszont a társát láthatóan senki nem ismeri ő viszont bemutatja nekik.Mikor odaér hozzád kissé meglepődik.

-Üdvöz légy nálunk, nem sőrőn látni errefelé elfet, utoljára 150éve találkoztam egyel-mondja neked elfül.

(Csupasz / Tovar Drubak)

Kimész a barlangból te is a tisztáson látsz még három törpét azon kívül akivel beszéltél.Mikor meglátnak elcsodálkoznak, de azon hogy nem egyedül jön a segítség.Bemutatkoznak neked majd látod hogy a törpéken kívül még egy elf is jelen van ami kissé furcsa itt a törpök földjén.

//off: egy kis ideig együtt mentek ha nem gond, de ha nem akarjátok mesélhetek külön.Írjátok le magatokat a másiknak
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.29. 10:46

-Tudhatnád ott vannak a fő utak ahol szerettetel várjuk a látogatókat egy határellenőrzés után.De aki ellenőrzés nélkül szeretne bejönni az így járt.Te is egy alig ismert úton jöttél ide.A szomszédban a pásztorok tudják meddig jöhetnek nincs is ebből gond viszont a hívatlan vendégek nem jutnak messzire-mondja Brognar.

Közben haladtok már majdnem az úticélnál vagytok mikor Madred megáll és integet hogy csendben.Odamentek és látjátok az őrházat és nem messze tőle de csak innen látszik hogy a bozótosban alakok hasalnak.És várakoznak valamire a házat figyelik.Az ösvényen haladva pont az ellentétes oldalon lyukadtok ki de az kb 10 perc séta innen.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torin » 2008.06.29. 12:04

A barlangból kijövő törpökre tekintve nem látok nagyobb külömbséget a nemrégiben megismert 3-hoz képest. Csak öltözködésbe avagy mégse ? Mikor egyikük elfül szól hozzám nagyon is meglepődök rajta viszont öröm is van bene, hogy van aki érti az elf nyelvet. Felállok a földről és odamegyek hozzá.

-150 év nem hosszú idő bár azt nem mondanám, hogy akkor már éltem de hajszál híjján.
-A nevem Terra. Személyetekben kit tisztelhetek ?

válaszlok neki elf nyelven de bemutatkozni már törpül szólalok meg mivel nem hiszem, hogy másik társa ismeri ezt a nyelvet. Aztán kicsit felmérem őt is. Nagyon hasonló öltözés de mégsem teljesen.. Ha enyhén akarnék fogalmazni akkor sem avgyok egy ismeretlennek hétköznapi az 190-es magasságommal.
Majd ha bemutatkoztak akik érkeztek a barlang mélyéről visszasétálok kardomhoz ami iszonyat óriási a törpéknek hisz nagyobb a kard mint a törpe és felveszem a földről majd hátamra rakom újra.

-Nos ha enniy a csapat akár indulhatunk is. Sok időm van viszont vesztegetni sem szeretem.

kinézet:
Hajam hosszú és fehér, szemeimnél pedig tetoválás díszeleg. Magasságom megüti az 1.90 cm-t. Más harcosokkal ellentétben viszont csupán egy bőrpáncélt viselek a szabad mozgás végett. Rendelkezem még egy számszerílyal ami övemen lóg, mellette pedig egy kis tegez némi lőszerrel.

//Nekem okés//

Szerkesztve lett 06.29. 14:27 by Terra
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Torin 2008.06.29. 13:27-kor.
Torin
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.06.29. 13:22

/Csupasz/

A barlangból kiérve meglepődök.
Nem azon, hogy ott többen is várakoznak (Bok szavaiból számítottam rá, hogy többen lesznek), hanem hogy egy elf is van velük.
Nem igazán emlékszem vissza a múltra, de furcsának találom az ittlétét.

Kinézet:
130 centiméteres magassága átlagos a törpék között, de kidolgozott izomzata, széles válla, mellkasa miatt a „könnyebb átugrani, mint megkerülni” kategóriába tartozik. Haja színe barna, rövidre nyírt.Szakálla nincs!
A bal halántékánál egy csúnya sebhely látható. Szeme színe szürke. Ruházatát láthatóan nem rá szabták, emberi öltözék lett a méretére alakítva. Hátán hátizsák, bal kezében egy kalap. Szintén a hátára vetve egy rövid íj, és a hozzá való tegez látszik, illetve a hátizsákjából kilóg egy szekerce feje. Más fegyver láthatóan nincs nála. Páncélt nem visel.

-Köszöntök mindenkit, az én nevem Csupasz. Csak most érkeztem vissza őseim földjére, de mivel Gwendin segített rajtam, én is a segítségetekre leszek.

EDIT:/Mehetünk együtt./
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.06.30. 6:48

(Ahham)

Elgondolkodva nézek Brognarra.
- Bokrok közt hasaló, leskelődő alakok? Ez nem éppen baráti szándékra vall! Mennyire képzettek a tanítványid, mondd? Lecsapjunk a leskelődőket, vagy úgy teszünk, mint ha nem vettük volna észre őket és besétálunk a házhoz?

Mindenesetre előveszem pajzsom és felcsatolom, meglazítom dobótőreimt és a kalapácsom is kezem ügyébe helyezem.

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.07.01. 7:33

A bemutatkozás után Gwendin az élre áll és elindul befelé az erdőbe.Elhaladtok egy friss földhalom melett majd pár perc múlva egy ösvényen lyukadtok ki.Gwendin nyomokat keres és határozottan elindul az ösvényen felfelé a hegyre.Körülöttetek éli az erdő a szokásos életet, semmi gyanúsat nem láttok és hallotok.Néha letértek az ösvényről megkerülitek és visszamentek rá nem tudjátok miért de jó okotok van.Kb 2 órai gyaloglás után Gwendin megáll és bevár titeket.

-Nem tudom mit akarnak de célirányosan haladnak ez kissé szokatlan az orkoktől.Itt kettéváltak kb 6an mentek balra a maradék pedig jobbra.Nos mi legyen váljunk ketté?-néz körbe rátok is és a többi törpére is.

-Szerintem váljunk ketté a cél a felderítés ki kell derítenünk mi folyik itt, de mivel van velünk két plusz ember így ők dönthetnek mit szeretnének és kivel mennek esetleg maradnak.-mondja Bok és várakozóan rátok néz.

Közben a csapat ketté oszlik az egyik jobbra megy Gwendinnel a másik balra Bokkal.Egyenlő a létszám de amerre Gwendin megy arra jóval több ork ment.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
199 hozzászólás • Oldal: 7 / 14 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 14

Vissza: Tarin