• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

IV. Csapat

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
318 hozzászólás • Oldal: 5 / 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22

Re: IV. Csapat

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.06.27. 15:43

Fú...kidolgoztam a kis goblin vázát. Ezt az alattomos kis mocskot... :D Már alig várom a játékot. (Dorbézol ezerrel... Az értékei törött széklábbal(kocsmai ver.): 68KÉ 93TÉ 110VÉ K10/2+3SP + az alattomosabbnál alattomosabb harci bónuszok.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.06.30. 7:56

Üdv!

Nem fogok elmenni az októberi versenyre.
Az ok a játékkedvem kimerülésében keresendő, nem köt már le ez az egész úgy mint rég, és ez a reaggyakoriságomban is megmutatkozik, ezért adtam le a HM-i rangjaimat is.

Zárt kalandban még csordogálok, de korántsem leszek oyan gyakorisággal és intenzitással az OM-en mint rég, egyszerűen azért, mert már nem motivál annyira.

Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.06.30. 8:01

Üdv!

Castor

Sajnálattal hallom, hogy mégsem adódik alkalmunk együtt kalandozni. Azért remélem egyszer majd még lesz lehetőségem veled kalandozni egy parázs asztali játék alkalmával.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.06.30. 13:50

Postfarm. 8)

Időközben megszületett a dorbézolós-barbár (viking, vízimartalóc) karakterem is, mint lehetőség. 8) :) Sokat elmond róla, hogy Dorbézolás 5.fok... :D Ezt a kariötletemet csupán akkor fogom hozni jóeséllyel, ha az egész csapat hasonlóan viccesre szeretné venni a figurát, mert komoly helyzetekben nem sok komoly segítséget tudna adni. (Bár a harci kalapáccsal oda tud koppintani az ellenfél orrára... :twisted: )
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.06.30. 15:06

Kár, hogy nem jössz Castor mester...na de majd legközelebb. Az én karimnak dorbézolás 4., hasbeszélés 4., hangutánzás 3., színészet 3, kocsmai verekedés 4...na ezek után el lehet képzelni milyen típusú a kari :D De emellett azért jók a harcértékei is...bár csak késhez, fogastőrhöz, tőrhöz, meg dobótőrhöz ért :D A főfegyvere fogastőr, meg törött székláb :D
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.06.30. 20:42

Hát ezt nagyon sajnálom Castor a saját magunk részéről :cry: , de természetesen megértelek.
Ami nem megy nem is szabad erőltetni.

...

Srácok, én ilyen ötletek mellett meg vagyok lőve. :P
A kardmesterem túl merev; a boszim túl tudós; a nomád gondolatcsíra idő közben kikopott, semmivé foszlott.

Egyedül a tolvaj jöhetne számításba, de két tolvaj egy csapatban? Legalább lehet ujjal mutogatni a másikra, ha eltűnik valakinek valamilye. :P :D
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.07.02. 10:45

Yv...hozhatsz tolvajt ha gondolod, bár én majd minden %-os képességemet kimaxoltam, szal sztem elég leszek (kivéve ha lehentelnek, mert életerőm az nem sok van). De ha nem a technikai részét nézzük jó szituk jöhetnek ki belőle, ha 2 tolvaj összeszabadul...főleg ha össze is játszanak :D Ha hoznál egy ultraszépet akkor te a pasikat tudnád jól manipulálni, én meg az egyéb képességeimmel úgyis folyamatosan a balhékat kavarnám. :D Más már nem is kell mellénk, mint egy részeg, kötözködős viking állat (Quator)--> lsd az Asterix és a Vikingek című filmben a főgonosz fia :D Ő megvéd ha baj van :)
Elképzeltem ahogy a kocsmába belépnek. Becsapódik az ajtó...szél süvítése...azután belép...az apró, de gonosz tekintetű goblin. A benti csend halk kuncogásba kezd átmenni...belép a szépséges hölgy...füttyszó, kurjongatások, majd betoppan a viking, kinek lábai alatt recsegnek a padlólapok (ez főleg akkor hatásos, ha kőlapok vannak), és a zajok ismét elülnek :D

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.07.02. 11:01

:D

Azt hiszem én segítségre fogok szorulni. DD
Marhára nem tudom eldönteni, hogy milyen karakterrel legyek.
(Quator tanusíthatja, hogy a novemberi KK-ra is igen bajban voltam a választás miatt ^^)
A szitu kb. ugyan az. :P

- boszorkány (ember)
- tolvaj (ember v. félelf)
- varázsló (törpe :mrgreen:)
- kardmester (ember)
- Darton paplovag
Természetesen mind nőnemű karakter lenne :D (Ahogy elnézem egyedül ki tudok tenni egy csapatot :lol:
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.07.02. 11:10

Üdv!

Most csak röviden tudok írni. 8) :)

A barbárom eléggé rosszarcú, de alapvetően jó lenne. Majd képet is linkelek róla estére. :D

Yvett

A törpe varázslónő hangzik a "legérdekesebbnek" ebbe a goblin-barbár csapatba. :lol:

Kíváncsi leszek szegény Meridian a nomád sámánnal mit szól ehhez a koncepthez. 8) :) Egyébként nekem ez nagyon tetszik, így ha ilyen lightosabbra vesszük a figurát és nem vérkomolyra, akkor kettőre "csökken" a lehetséges karaktereim száma.
Következzenek helyezési sorrendben:

1. barbár (viking, vizimartalóc)
2. lovag (nagyon SZŐKE herceg)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.07.02. 11:43

Nem muszály amolyan bugyuta partit hozni, mert a goblinom a hülyeségeitől eltekintve vérkemény. Mondom törött széklábbal 160 fölötti a TÉ-je. A én valami ilyenre gondoltam az általad leírt viking alapján:
http://www.spi.hu/movie/asterixesavikingek/
(az előzetesre katt, és kb a film 1/4-edétől kezdődik az a rész a szőke viking és a sámán között...akár még a mi sámánunkkal is lehetne :D)

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.07.02. 11:44

Am a törpe vari sem rossz...az aztán tud rúnázni :P--> rúnázott mitrill törött székláb :shock: :lol: 8)

Én am a tolvaj, vari, Dartonita részt tartom jónak. De ha még jobban akarok szűkíteni, vari, dartonita. A kardm túl kötött, a boszi meg túl gyengus sztem. Persze ha elcsábítasz egy kráni ork törzset, akkor hozd :D Legalább meg lesz oldva a csapat. Mi bulizunk, a törzset meg elküldjük megoldani a kalandot :P

Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.07.02. 14:01

Üdv!

Először azt kellene eldönteni (legalábbis nekem fontos lenne tudnom a karakterválasztás szempontjából), hogy komoly karakterekkel jövünk vagy sem? Mert, ha komoly karakterrel kellene jönni, akkor hozok komolyat is, de azt ha kérhetem ne vicceljük el.
Viszont, ha inkább humorosat, lazábbat szeretnénk játszani, akkor ne legyen ismételten taktikai hent a karakteralkotásból és a játékból. :?

El kellene dönteni, hogy komolyan a modulra gyúr a csapat vagy a találkozás, ismerkedés a fontos.

Egyébként a barbárt ilyenre gondolnám:
http://i83.photobucket.com/albums/j312/ ... ekend4.jpg

Bár most eléggé elment tőle a kedvem.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.07.02. 18:37

Nibur, a törpe varim nem tud rúnázni ellenben a boszim igen :mrgreen:

A favorit akkor is a varázsló eleddig.
De ez még nem fix :roll: :P

Quator!
Azzal jössz amivel szeretnél... Szerintem.
Egyikünknek sem az a lényeg, hogy mennyi NJK-t tudunk kigyilkolni a legrövidebb idő alatt, hanem az, hogy egy jót játszunk együtt :K
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.07.02. 20:42

Az este folyamán (köszönhetően Yvett segítségének) nagyjából véglegessé vált a barbár. Már csak a felszerelés meg a történet hiányzik. Előbbihez majd a lovagkardos kérdésre adott válasz adja a végleges alapot. Utóbbihoz pedig majd az, hogy mi a konkrét kalandhelyszín, ahova el kellett jusson a kari, valamint hogyan ismerkedtek össze a csapat tagjai.

Dióhéjban az odajutás: Egyszerűen eltávedt a sok részeges viking hajója egészen délre és aztán most itt kolbászolnak, hogy megtalálják egymást meg a hazautat. 8) :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.07.05. 21:31

Nos elhűlve olvastam, hogy Castor mester lelépett :( Remélem, azért nem végleges a dolog.

Kariötletek, poénparti: nos, nem tudom, egy csirkeáldozós sámánbácsit mennyire lehet komolyan venni, szerintem valamennyire a karakter maga "félpoénos".

M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
318 hozzászólás • Oldal: 5 / 22 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 22

Vissza: Csapatszervezés