• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 43 / 51 • 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.27. 13:13

( Nasha )

* Gyorsan elengedem Chin kezét, mielőtt magával rántana a földre. Nagyon csúnyán nézek rá egy pillanatra, majd inkább visszafordulok a többiek felé. Mivel Wenla hátrafordul segítségért, bele is fognék a történetbe. Ryell részegsége ellenére megelőz, de sajnos eléggé össze-vissza beszél. *

< Komolyan mondom, visszafelé a városba szedek gyógyfüveket és készítek valami hatásos és ütős józanító főzetett. Ezt nem lehet kibírni. Egy részeg még csak-csak, na de kettő! >

* Mérges tekintettel odamegyek Ryellhez és megfogom a vállát, és magam felé fordítom: *

- Komolyan mondom, ha nem fogod be a szád, leütlek. Kellett neked ennyit inni. Majd ketten Wenlával elmagyarázzuk a dolgokat, inkább ülj le Chin mellé. Ott legalább nem zavarsz senkit.

* Majd a törpékhez lépek. *

- Nos, elnézést kérek, de amint látja nem vagyunk a helyzet magaslatán pillanatnyilag. Nos, nem tudom, mennyire volt érthető az eddig elmondottak. * nézek rájuk kérdőn. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.27. 20:18

Ryell

- Mi vaaan? Én sosem iszom!... höh Ve-de-lek!!!- mondja kissi kihúzva magát aztán szépen hátra is esik.
- Vazz... láttam hogy te voltál! Azért nem ... kéne lökdösni szegény embert... Amúgy meg! Csak addig vagyok jó míg nyílfogónak használtok utánna ... már kussoljak? Szépen vagyunk... legközelebb akkor elkérem a helyes kis mellvasad és majd azzal jövök be... vagy megkérem a törpéket csináljanak nekem is... elvégre biztos szebbet tudnak mint az!
Kicsit elzöldül a pofája és a szemei is kicsit összeakadanak ...
- eh ... azseeeeem... nem érzem igazán...
Feláll és nagy nehezen valami távolabbi sarok felé rugaszkodik majd kiadja ami eddig a gyomrát égette.
- Bruhaháááááá....Ez jólesett! Tudtam! Tudtam! Meg akartál mérgezni... de nem baj... erős vagyok kibírom... mint ahogy ezt is! De ne aggüdj csak egy pár varázsolige és minden bajomnak vége! Pontosan... pontosan...
- ŐŐŐ..- balját felemeli közben ismét leül oda ahol az előbb volt- Gsfart...Gstafff... Gterar... - lelengedi kezé...- Most nem megy!... Atkozott ital! Átkozott Chin! És kibaszottul átkozott támadók akik minden tisztességes... jószívű vendégeket vállon lőnek! Jah és átkozott Ital!
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.28. 7:15

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délután
Résztvevők: Mindannyian

A vértes törpe elrakja fegyverét és besétál a barlangba szétnézni, egy kis idő múlva kijön kezében fáklyák szerszámok, egy két fegyver.Lerakja őket a halottak mellé majd elkezdi őket egymás mellé fektetni szépen óvatosan.Közben ő is megvizsgálja őket.Közben a csuhás válaszol.

-Kadal papja vagyok és csak most jöttem nemrég.Hallottam hogy érdekes dolgok történnek. eljöttünk ide szétnézni és jelenleg ezt látjuk.Ha az itt lakó törpét keresik rossz irányba jöttek mert ez egy bánya.Hallottam a viszályról csak nem értem az okát ezt szeretném kideríteni.Ha gondolják elmehetünk a házba enni valamit esetleg megvárni míg a barátaik rendbe jönnek, és megbeszélhetnénk ki mit tud erről a dologról.Mert ha jól értem az egyik nemes küldte önöket Baldinhoz információért.De a barátaiknak pihenni kéne addig-integet a fejével Ryel és Chin felé.

Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.28. 11:57

(Wenla)

-Nasha, üsd már le Ryellt, teljesen elment az agya. És egy ilyen zakkantat felhatalmaztak az égiek varázslásra? Szánalmas, vagy csak Darton szereti a silány komédiát.
Vállat vonok, tőlem mehetünk együtt a törphöz. A papi gyógyítást korábban érdeklődve figyeltem, fura, hogy meg se kérdezte a tagot, segíthetek-e rajtad, örülnél-e neki, de az is igaz, a hapek most beszámíthatatlan piától.
-Mi a nevetek? Ti semmi furcsát nem leltetek ideutatokkor? A nevem Wenla, nem mintha fontos lenne :P
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.28. 14:29

Ryell

-Én??? Én nem vagyok zakant!!!! Drágajó.. izémizé te kevered a részeget a zakkanttal. Mié lennék zakkant? Asztem meghalok! Amilyen nagy hévvel kezelésbe vettetek... Nem ihatok utoljára egy jót?-kérdezi szinte feláborodva.- Mintha a Bizottságot hallanám! Nem szabad inni ... nőzni sőt semmit se! Még élni se! Akkor mi a a fészkes fenét csináljak? - Megcsóválja fejét.- Hadonászhatnék a kardommal de... azt nem tudok. Okoskodhatnék egy sort.. de azt sem tudok... igazából az iváson kivűl semmi hez sem értek! Chin van még piád? Űzni szeretném a szakmám! Hiába... ez nemesi kiváltság!- ránéz Chinre mivl látja nincs ő sem a helyzet magaslatán inkább tovább szidja mestereit.
- Nem nem ... egyre jobban arra a megállapításra jutok... hogy nem én vagyok zakkant hanem ők.
Vigyorogva és tántorogva talpra áll.
- Na .. készen vagyok ... mehetünk! Heh ahogy nézem Chin kifeküdt! Muhaha mennyire nem bírja a piát! Hehehe... szegény ember... :lol:. Na gyere... elvégre errefelé olyan gyakori a földrengés... höh most is... na szóval gyere ketten tböbre jutunk!- Vigyorog Chinre közben észre veszi a kardját a földön.
- Na bazz még ez is itt van! Á tökéleteeeees!- felemelia pengét lözben egyszer kétszer elesik.- -Na mondom én! Azért hurcollak keresztül fél Yneven hogy rádtamazkodhassam! Hát már megérte... bár nem csak én hurculok ilyen dögnehéz vasakat! Á pedig csak pár karcolás kéne rá és mindjárt könnyebb lenne... hmmmm.
- Na törpék menjünk! Aztatat hallotam hogy bivaly erős a Tarini sör. Igez-ez? MErt akkor meg is van hova megyünk! Hadjuk a fenébe a hülye nemeseket! Elvanak ők maguknak kölcsönösen kiirtják egymást és kész! Mi meg mehetünk inni! :lol:
Széesen vigyoroga a törpék felé tántorog.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.06.28. 14:52

(Chin)

Ryell szavaira felnézek, majd lassan elvigyorodva magabiztosan, imbolygás nélkül talpra állok. Alig öt perce ültem tétlenül, de hála mesteremnek, vannak trükkjeim, hogy lehet az alkohol káros hatását elnyomni a szervezetben...

- Tévedés, alkoholista barátom, nem feküdtem ki. Részemről indulhatunk.

- Hölgyem! - Nyujtom karomat Nasha felé. - Ha megengedi elkísérem a hegy lábához. - kacsintok rá.

Ha belémkarol, akkor érezheti: minden akaraterőmmel azon vagyok, hogy leküzdjem részegségemet, így kissé remegnek izmaim...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.28. 17:16

Ryell

Meglepődik Chin szavain és tettein majd elneveti magát.
- Jó színész vagy! Azért a helyedben még vigyáznék a hirtelen földrengésekkel.
- Én alkoholista? Vazz nem én hordok méregnek beillő cuccot magammal! Hát a helyedben felcsapnék valami méregtesztelőnek... bár lehet hogy már annyit ittál hogy immunis vagy rá... muhaha... immunis!- hasát fogva kacag. Amolyan mindenen jót röhögünk állapotban van így neki mosz teljesen mindegy mind de röhögnie kell. Természetesen nem mindent - sőt szinte semmit- nem gondol komolyan., az alkohol beszél belőlle Látni rajta hogy nagyon bevan csípve.
- Na menyünk már! Hé Ragkoksz öreg koma nem jössz? Ugyan ne sértődj már meg annyira! Ez csak egy nő... olyan mint a többi! Jönnek mennek az orrunknál fogva vezetnek! :lol: .Bár ez talán fel is képel... :D hahaha felpofoz! haha...
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.06.28. 17:38

(Ragdox)

*A beszélgetés közben hátrébbhúzódok, és onnan figyelem az eseményeket. Még mindíg ki vagyok akadva Wenlán, de legközelebb majd bejelentem a dolgokat, mielőtt önfejűen belekezdek. Figyelem a két részeg/félrészeg "eszmecseréjét"...Nem kellene annyit inniuk...Ez a részeges stílus elég érdekes és szokatlan...Mindegy nemérdekes, mikor a többiek elindulnak
én is megyek velük.*

- Nem...Semmi probléma, megyek én is! - válaszolok Ryell akadozó szavaira.
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.29. 8:38

( Nasha )

- Rendben van, az ötlet jó szerintem is. Hátha addig valamennyire kijózanodik a két úriember. Ha megbocsát egy pillanatra, lenne egy kis dolgom.

* Ránézek Wenlára, majd végigmérem Ryellt, aztán legyintek egyet. *
- Á, hagyjuk, nincs kivel. Amúgy meg, ha leütöm, ki fogja cipelni az ernyedt testét? Feleslegesen nem csinálok magunknak több gondot. Csak ha nagyon muszáj. De még bírom.

* Gyorsan előveszek egy kis kötszert és betekerem a kezemen lévő sebet, az esetleges fertőzés elkerülése miatt. Majd odamegyek a másik törpéhez és segítek neki a halottakat egymás mellé fektetni. Közben megpróbálom őket úgy megvizsgálni, ne nagyon tűnjön fel a dolog. Próbálok valami szokatlant és oda nem illő dolgot keresni. Gondolok itt egy egyforma, vagy nagyon hasonló tetoválásra, valami klán jelre vagy egyforma ékszerre, gyűrűre, medálra stb. Ha végeztünk, a kapott információt elraktározom magamban, ha nincs semmi, akkor kicsit csalódott arckifejezéssel befejezem a dolgomat, és visszamegyek a többiekhez. *

* A csapathoz visszaérkezve meglepődve veszem észre a Chinben végbement változást. *
< Hmm…, ügyes, és alig pár perc alatt. Okos fiú ő, megtaníthatná nekem is ezt a dolgot. >

* Rámosolygok Chinre, belékarolok, majd miután mindenki indulásra kész, odafordulok a törpe paphoz. *

- Akkor úgy látom mehetünk.

* Mikor elindulunk, próbálok úgy mozogni, hogy Ragdox mellé érkezzek, és halkan megszólalok: *
- Megkérhetlek arra, hogy figyelj Ryellre? Nem áll a helyzet magaslatán, sem a két lábán elég stabilan. Ha netalántán orra bukna, segítesz neki?
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.06.29. 12:19

(Ragdox)

*Mikor meghallom Nasha hozzám intézett szavait, bólintok.*
-Persze, figyelek rá. - suttogom vissza, majd lemaradok egy kicsit, hogy Ryell mellé kerüljek és bármiféle nehézsége akad megpróbálok segíteni neki.
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.29. 20:19

Ryell

-Nah csak van valaki aki nem hagy cserben!-Kiált fel mikor Ragdox mellé lassít.
- Egy vérbeli kardos dalia! A legjobb fajtából ráadásul... jh télleg mondani akartam, elnézést hogy megzavartalak... mármint harc közben, akkor jó ötletnek tünt.
Közben, kicsit megmegbotolva elindul társaival.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.06.29. 20:56

(Ragdox)

*Mikor elkezd kiáltozni elmosolyodok, de mikor bocsánatot kér, kicsit összezavarodok*
- ÖÖÖ...Szóval azt az érdekes bizsergő érzést Te okoztad? Mikor nem éreztem a sebemet? Ez érdekes...Ha szólsz előtte nincsgond, bár a harc lekötött és lehet, hogy észre sem veszem. De spongyát rá! Legközelebb már tudni fogom! :)
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.30. 8:26

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délután
Résztvevők: Mindannyian

-Én Chadwick vagyok, a társam Baldin mint már említettem.Egy kicsit még pihenjenek el kell temetnünk a halottakat nem hagyjuk őket így szanaszét.

Baldin közben odakiált a társának hogy ők azok.Látjátok megdörzsöli a vállukat egy ruhadarabbal és egy tetoválás tűnik elő mindegyiknek a vállán.Egy koponya tűzkarikával körbevéve.Chadwick odalép a halottakathoz megvizsgálja őket, majd miután végzett letérdel a sor közepén a halottak mellé és elkezd imátkozni egy számotokra ismeretlen nyelven.Jó öt berc múlva a halottak körül kékes derengés tűnik fel ami egyre erősödik és a hullák szépen lassan kezdenek eltűnni a talajban.Mire végez az imával az összes halott eltűnik és a környék úgy néz ki mintha semmi nem történt volna.Mikor elindultok kifelé szól Chadwick hogy várjatok nem arra megyünk.Odalép a sziklafalhoz megérinti és az hirtelen szétnyílik a nyíláson betekintve egy házat láttok nem messze csak át kell menni a kapun.

-A kérdéseitekre odaát válaszolok menjünk innen-mondja.

//off: mindenki kap 1 tpt a harcért és 1et a szerepjátékért
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.30. 9:26

Ryell

-Hát... jah én voltam... tényleg azthittem hogy, segítek vele. De hát a mester is megmondta mekkora balfasz vagyok így teljesen érthető hogy, így elcsesztem ezt is!...- mondja Ragdoxnak közben halani hogy, ezt már nem olyan vigyorral a száján és részeges mámorban hanem kicsit önkritikusan ejti ki.
Egy ideig csendben marad közben áhítattal figyeli a törpe imáját, még így részegen is megleli benne azt amire mindig is kiváncsi volt.
<<Na ilyet én nem tudok... méééég!>>
Miko a törpe végzett nem tudja tapsoljon-e vagy gratuláljon így egyszerűen csak csendben marad és nagy szemekkel figyeli ahogy megnyitja a kaput. Ám mivel annak mükődését nem érti (részegen meg főképp nem ) ezért összetéveszti egy térkapuval és teljesen elcsodálkozik mire nem képes a törpe.
- ŐŐŐ... ezt...te, hogy? Izé... hogy tudsz te kaput nyitni? Hiszen erre kevesek... mármint akiket én ismertem azokból kevesek voltak képesek...- őszinte csodálattal nézegeti a kaput kicsit közeleb is megy. Vizsgálgatja nézegeti de az istenért nem mene át rajta.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.30. 20:21

//Az én karim max a harc hiányára kaphat tp-t :lol: Szóval nekem az nem jár :) //

(Wenla)

Ráhagyom Csurisra, vigye ő a szétcsúszott Ryelt. Indulás előtt megtapogatom a helyet, ahonnan a hullák felszívódtak.
-Hova lett a testük? Megette a föld? Na, de most komolyan... És ki az a Kadal? Gondolom isten, ha te a papja vagy, de minek az istene, és hol lakik?
A fura átjáró előtt megtorpanok:
-Amíg nem mondja el valaki, ez mi, hogyan működik, és mik a veszélyei, addig bele nem teszem a lábam! A varázsizék ketté is szakíthatnak bárkit! Nekem azért nem csettintésre megy az ilyen dolgok megszokása! Ha legalább szakállam lenne, amit ilyenkor foghatnék! A lábam közé meg csak nem kaphatok...
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 43 / 51 • 1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...