• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Ösvények, csapások

Mély tárnák, mithrill ragyogása...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
199 hozzászólás • Oldal: 6 / 14 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14

Re: Ösvények, csapások

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.24. 7:05

helyszínen töltött idő: 1.nap

Hosszú út áll mögötted, mikor megszöktetek tízen voltatok ám a hajóra csak öten jutottatok fel.Tiadlanban elváltak útjaitok csak bízni tudsz benne a többiek jól vannak.Egy karavánhoz csatlakozva kisebb csetepatákkal fűszerezett út során jutottál el ide a határhoz.Hiába mondták menj velük és a városba visznek de az még közel két hét és te minél hamarabb az otthonod földjén akarod tudni magad, mégha a vadonban is a hegyek között de legalább Tarinban.Mikor elindultál az ösvényen felfelé vetted észre üldözőidet akik még ide is követtek legalább tizen voltak.Nagyon sok pénzt vesztettek a szökésetekkel ezért még az ilyen hosszadalmas hajtóvadászat is megéri.Menekülni kezdtél minél beljebb ám utolértek és te hősiesen harcoltál míg le nem gyűrtek és el nem vesztetted eszméleted.Iszonyatos keserűséget éreztél hogy már itthon kaptak el, de hirtelen rádhullt a jótékony sötétség.

Mikor magadhoz térsz nem tudod mennyi idő telt el, ahogy körbenézel egy barlangot látsz ahol fekszel.Sebeid bekötözve cuccaid melletted és a barlang közepén kisebb tábortűz ég.Meglepetésedre teljesen szabad vagy, nem vagy megkötözve.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 269
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.24. 7:19

Megjegyzésedre amit láthatóan nem értenek, majd feltett kérdésedre a város iránt érdeklődve magukhoz térnek.És az egyik vértes válaszol.

-A város lenni 4 nap észak.Te mit keresni itt? És egyáltalán miféle szerzet lenni?-érdeklődik nem bántóan inkább kiváncsian.

-Te vigyázni mert szörnyek garázdálkodni erre mi épp őket üldözni-közli még miközben a válaszodra vár.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.24. 7:25

-Na látod végre egy értelmes ötlet lehet ez kéne neked-mondja.Majd vigyorogva megfordul Brognar.Odamegy és meglapogatja a hátad.

-Hát te merre jártál eddig? Engem hazaküldtek itt képviselem a házat meg tanítom ezeket a , inkább nem mondok semmit.Különben mi tartott ennyi ideig? Minek kóvályogsz ahelyett hogy egyből hazajöttél volna?-mondja és közben végig vigyorog a másik két törpe csndesen figyel.Kissé meg vannak szeppenve a dorgálás hatására.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torin » 2008.06.24. 9:48

Megkapom az infómat, csupán 4 nap, ez már semmiség. Mikor fajomat érdeklődi majd óva int mosojra kanyarodik a szám széle.

-Elf vagyok és épp a harc miatt jöttem errefelé, hátha találok valakit aki talán okít kicsit és tapasztalatokat gyűjthetek.

Válaszolok a törpöknek majd legugolok kicsit, hogy mégis fejmagasságig kerüljenek némileg.

-Esetleg elmehetek veletek ? Jó harcos vagyok, többet gyakoroltam és tanultam mint egy ember él.

Kérdezem kiváncsian és reménykedve. Talán ez jó lehetőség egy megmozgató valós harcra.
Vita mors, veni vado. Absum accedo axientas!
Harcot tanult míg egy harcos élt. Többet olvasott mint egy bölcs míg él.
Ép: 10
Fp: 20
Torin
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 52
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.06.24. 10:13

(Ahham)

Vigyorom tovább szélesedik.

- Hát volt egy kis dolgom. De most már itt vagyok.
- Jó munkát találtál, irigyellek is érte.
- felelem, bár cseppet sem látszik rajtam, hogy irigyelném.

- Hogy mennek itthon mostanában a dolgok és mi a bánatot műveltetek ezzel a házzal? - bökök a romokra.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.06.24. 16:10

/Csupasz/

<Hmm. A holmim megvan, a sebeimet ellátták, és ami a legfőbb, lánc sincs rajtam. Csakis törpék segíthettek ki a bajban!>

Körül nézek, látok-e még valaki a barlangban?
Ha nem látok senkit, akkor amennyire a sebeim engedik felkelek, és kifelé indulok.
Ha találkozok valakivel, és törpe az illető, akkor valószínüleg könnybe lábad a szemem, és megölelem. A megfelelő szavakat úgysem találnám, és ez mindent kifelyez.

Ha mégsem törpe lesz, akkor azonban sokkal bizalmatlanabb leszek, és közös nyelven fogom köszönteni.
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.25. 7:36

Szavaid hatására kisebb kupaktanács alakul ki mivel eléggé gyorsan beszélnek egy kukkot sem értesz belőle.Látszik nagyon tanakodnak a dolgon, majd rövid idő múlva aki eddig is beszélt veled odaáll eléd és elmondja döntését.

-Hallani elfek, de látni mi sohasem.Köszönni segítség, én lenni Bok a csapatvezető.Mi üldöz ork akik megtámadni szomszéd tanya és ők kérni segítség tőlünk.Te jönni velünk és segíteni mert te nem ismerni környék és nem biztonságos számodra.Megnézni hova lépsz.Mikor megvannak orkok utánna mi elkísérni város.

Közben látod a bőrruhás törpe bemegy az erdőbe és nyomokat keresgél a földön.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.25. 7:47

Kösz a megértést, bár a munkám elvégeztem végül is téged vártalak bár egy nappal hamarabb értél ide, de végül is itt vagy.Őket is magammal hoztam hogy lássák a külvilágot.Messzebbről füstöt láttunk és idejöttünk megnézni akkor láttuk meg ezt a legégett kunyhót.Mondtam nekik nézzenek szét de nem menjenek be,erre ez bement.És most itt tartunk az próbáljuk kideríteni mi történt itt ha már itt vagyunk.

Ahogy szétnézel látod a kunyhó teljesen leégett és még parázslik tehát nem olyan rég keletkezett a tűz.Szerencsére nem terjedt tovább és így nem gyújtotta fel a környéket.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torin » 2008.06.25. 7:57

Atyám de bonyolult ez a Törp nyelv. Nem leszek benne profi az biztos már.

-Remek remek. Ömm egyépként mi az az ork ? Olvastam róluk már de nem ismerem őket igazán...

Kérdem kicsit megszeppenve de örülök, hogy "vigyázzni" fognak rám és némi kalandban is lesz lehetőségem részt venni. Juhá egy nap két fajt is megtutok ismerni, ez jó lehet.

-Egyépként az én nevem Terra Torin Tynna. De hívj vagy Torin-nak vagy Terra-nak.

Mosojgok közbe. Nem mindennapi nevem van és nem is rövid..
Vita mors, veni vado. Absum accedo axientas!
Harcot tanult míg egy harcos élt. Többet olvasott mint egy bölcs míg él.
Ép: 10
Fp: 20
Torin
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 52
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.06.25. 8:00

(Ahham)

- Ahham. Értem. - dörmögöm magam elé. - Megengeded?

Körbejárom a romokat, és nyomokat keresek.

< A végén tényleg felderítő lesz belőlem... > - dünnyögöm magam elé.

A keresgélés végeztével visszatérek Brognarhoz és csapatához. Ezúttal végigmérem az ifjakat, kíváncsi vagyok mit is lehet kinézni belőlük...

- Hmm, mik a további tervek, barátom? Ha nem gond csatlakozom hozzátok, más dolgom úgy sincs. - vonok vállat.
- És miért is vártál rám? Honnan tudtad hogy jövök?
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.25. 15:57

Felállsz és körbenézel, kissé ugyan még szédülsz de rendben érzed magad.A barlang egy átmeneti szállás lehet egy hátizsák fekszik a szemben lévő fal mellett.Semmi mozgást nem látsz, kimész a barlangból kissé hunyorogsz a fény miatt, de hamarosan visszatér a látásod.Egy kisebb tisztáson találod magad az erdőben mögötted a bejárat.Egy kis idő múlva zajt hallasz az erdőből és egy törpe lép ki a tisztásra kezében két nyúllal.Majd meglát és magabiztosan elindul feléd.Kb veled egymagas vörös szakállú és hajú törpe.Egész ruhája bőrből van rajta bőrvért hátán rövidíj oldalán pedig csatabárd lóg.

-Üdv Gwendin vagyok.Jobban vagy már? Nem vagy éhes?-kérdi.Közben látod hogy az erdőben a fák között nem messze egy friss földhányás van.Eléggé nagy gödör állhatott ott.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anovik con Giovichi » 2008.06.25. 19:51

Csupasz

<Hát mégis haza értem! Őseim földjére!>

A magát Gwendinnek nevező törpe felé lépek, és átölelem.
Teljes erőmből megszorongatom, majd elengedem, és mélyen a szemébe nézek:

-Köszönöm, amit értem tettél! Az én nevem... Csupasz.
Soha nem voltam jobban! És, igen, farkas éhes vagyok, de engedd meg, hogy segítsek az elkészítésükben!
-és fejemmel a nyulak felé intek.

-Kérlek, amíg elkszítjük a nyulakat mesélj nekem erről a földről, és én is elmondom, hogy keveredtem ide!
Karakterek:
Csupasz -Tarin (nyílt)
Omar- Árnyjáték Nirmajéban (zárt)
Liu - Vérszín hold alatt (zárt)
Gunmann - Egy piszkos üzlet (zárt)
Anovik con Giovichi
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 120
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.26. 7:20

-Az ork az egy gusztustalan állatfaj, de majd meglátod.Erre garázdálkodnak ideje hogy teremtőjük elé küldjük vissza őket-mondja.Meglepődsz mert hirtelen tisztán érted amit mond.Közben mutatja hogy lassan menni kéne.Elindultok az erdőbe egy pár méter után egy ujjabb ösvényre értek ami az előzőről nem látszik.Megindultok rajta a felderítő közben az erdőben mászkál ujabb nyomokat keresve.Egy kis idő múlva egy tisztásra értek amin egy barlang van.ÉS egyenlőre itt ér véget az ösvény.Megálltok és az egyik törpe bemegy a barlangba addig a többiek leülnek kinnt és pihennek esznek és isznak.Lehetséges még hosszú az út és minden lehetőséget ki kell használni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Torof Oggi 2008.06.26. 7:29-kor.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.26. 7:29

Bementek a barlangba és nekiálltok elkészíteni az ételt.Közben mesél pár dolgot.Jelenleg Tarin szélén vagy a törpék földjén.Az első védvonal mögött már.Épp járőrözött mikor meghallotta a csatazajt és a segítségedre sietett te eszméletlen voltál.Az egyik barátja segített rajtad de el kellett mennie meggyógyított és rá bízott téged hogy vigyázzon rád míg felépülsz.Beszélgetés közben el is készül a kaja és dél van úg repül az idő hogy észre sem veszed.Ekkor hirtelen egy másik törpe jelenik meg a bejáratnál és megszólal.

-Üdv Gwendin Bok vagyok gondoltam megnézem itt vagy-e orkokat kergetünk nem láttál errefelé párat?-mondja miközben belép.Majd meglát téged kissé meglepődik.
-Elnézést nem tudtam hogy társaságod van.Bok vagyok-mutatkozik be neked.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torof Oggi » 2008.06.26. 7:43

Elindulsz szétnézni vérnyomokat és harcra utaló nyomokat nem találsz, egyedül csak lábnyomokat látsz a házfelé és onnan el be az erdő irányába.Miközben keresgélsz Látod hogy Brognar épp a sebesültet gyógyítja a másik törpe viszont Odamegy hozzád szeretne segíteni.

-Baldin vagyok és akit ápolnak Madred.A barátod mindig ilyen?Igaz mindig csak akkor ordibál ha nem azt csináljuk amit mond.A nyomok amiket nézel nem törpéké hanem embereké és kb egy naposak.Errefelé nem járnak emberek nem tudom mit keresnek itt azok a nyomok-mondja Baldin.

Majd visszatértek a többiekhez.Madred a lábát próbálgatja de teljesen egészségesnek néz ki.Kérdésedre Brognar válaszol.

-Hát engem érdekelne mi folyik itt, de ezek rám vannak bízva így más a helyzet.Mindenesetre nem messze innen van egy másik őrház menjünk el oda és nézzük meg hátha ők tudnak valamit.Azért vártalak mert tudom rég nem jártál erre és még beleesel valami szakadékba nekem akkor hogy számolok el a nénikénknek? Még a végén kénytelen lennék egyedül beszélni vele és azt kihagynám.Különben is azok után amin anno keresztül mentél és utánna megkerültél nem gondolod hogy csak úgy elengedünk, hogy nem tudjuk hol vagy.Azt tudtuk merre vagy, merre mész és jól vagy-e, az hogy mit csinálsz az a te dolgod.Végül is családtag vagy.Na szóval erre megyünk az erdő felé mert ha tovább mész az úton halott vagy azon a táblán túl.-mondja

Majd Baldin elindul az erdő felé és ő meg utánna.Ahogy eléred az erdőt áthatolhatatlannak tűnik mégis simán keresztül mentek rajta egy levél nem ér hozzátok.Jó harminc méter után egy ösvény kezdődik és ezen folytatjátok utatok.
III. Vörös Hadúr
Vörös lobogó hordozója
Torof Oggi
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
199 hozzászólás • Oldal: 6 / 14 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14

Vissza: Tarin