• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Les cinq Fantastique Egy asszony szerelméért [OM-UT verseny]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
51 hozzászólás • Oldal: 3 / 4 • 1, 2, 3, 4

Re: Les cinq Fantastique Egy asszony szerelméért [OM-UT verseny]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.09. 14:59

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Erdőpillék erdeje
Időpont: Dél körül
Résztvevők: Mindenki

*A lények körülötti forróság még fokozódik is, ah ez egyáltalán lehetséges. Lassan elérik az a pontot, ahonnan kezdve már hőseink szervezete sem bírja sérülés nélkül a perzselő forróságot. Érthetetlennek tűnhet, hogy maguk a lények hogy bírják ezt elviselni, de szemmel láthatólag aránylag jól vannak. Az ismételt közös erővel indított támadások rendre célba érnek, igaz külső hatás most se sok mutatkozik. Beldor csatabárdjával ismét tökéletes csapást mutat be és „örömmel” konstatálhatja, hogy a szikrázó, sikoltó penge nyomán egy nem túl mély vágás esik a térdet fedő bőrrétegben és az alatta húzódó izmokban. Arra nem volt elegendő, hogy zavaró apróságnál jobban lelassítsa ellenfelét, de a szürke bőrű idegen a pap felé fordul, hogy most őt részesítse előnyben a kilapítandók listájában. Ezt a védelmi rést kihasználva Whunak sikerül három jól irányzott csapást bevinnie a bestia oldalára és valószínűleg fájó bordasérüléseket okoznia, mert a lény felköhög és egy szürkés-piros vércsík buggyan ki a szája szélén és indul meg az álla irányába. Így egy pillanatra meginogva elvéti a törpét. Viszont lomha, de feltartóztathatatlannak tetsző három társa is eléri a küzdőket és bekapcsolódik a harcba. Mindhárom tisztáson lévő kalandozót egy-egy ilyen lény szemeli ki áldozatául és megindulnak, hogy magasba emelkedő roppant ökleikkel véget vessenek életüknek.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.05.11. 10:53

Whu Hao Xi

A jelek azt mutatják, hogy nem teljesen kilátástalan a helyzet, ezért elvetem a visszavonulás gondolatát. Mivel az újabb támadók is a helyszínre érnek, tisztában vagyok vele, hogy minél előbb le kell csökkentenünk a létszámukat. Pontosan ez az elgondolás késztet arra, hogy az első szörnyeteg csépelését ne hagyjam abba. Mivel a szürkebőrű most a törp felé irányítja haragját, tőle nem számítok ezekben a pillanatokban támadásra. Továbbra is próbálom ügyességem, s szemkápráztató ugrásaim előnyét kihasználni, s úgy helyezkedni, hogy egyetlen csapásom a sebzett lényre mérjem, majd megpördülve háríthassam a másik ellen mancsait.
- Üsd Beldor, mindjárt kidől! - kiáltom a törp felé bíztatásként, s ennek hallatán talán a többiek is felbátorodnak.

//Ebben a körben nincs chi-harc, pihennem kell, így a harcértékek némileg megváltoznak. Viszont, akadt egy kis probléma: most olvastam el tüzetesen a dolgot és chi-harc közben nem lehet semmilyen diszciplinát működtetni. Ez azt jelenti, hogy meg kell szűntetni az Aranyharangot, vagyis igazából értelme sincs létrehozni, lévén chi-harccal kezdtem a harcot. Ezt döntsd el te, ahogy jónak látod, hogy megmaradtak e a Yp-ok vagy így jártam.
KÉ: 36 +dobás 6: 42
TÉ: 75 +dobás 98: 173
VÉ: 149
Sebzés: 4
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 257
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.05.17. 6:48

Kőfejű Beldor

Kezd idegesíteni ez az izé mikor hallom Whu kiáltását és azt hogy megremeg ujra ráütök, ezuttal nem célzok csak ütöm ahogy sikerül.

KÉ: 52+6 dobás: 58
TÉ:92+72 dobás: 164
VÉ: 162
seb: 1+4 dobás: 5
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.18. 20:21

Tiane Reval

* Az egyre elviselhetetlenebb forróságot tapasztalva nem értem, hogy két társam hogyan képesek még mindig harcolni. *

< Ők nem érzik, hogy mindjárt megégnek a lényekből áradó hőségtől? Hát, ha harcolni nem is, de ezen talán tudok egy kicsit segíteni. >

* Támadásaik sikereit látván, és a tény, hogy nem adják még fel a harcot, meglepődök egy pillanatra. De nincs időm most erre, hisz az egyik lény pont felém közeledik. *

< Úgy látom a láthatatlanság eddig tartott. >

* Gyorsaságomat és akrobatika képzettségemet kihasználva egy pár ugrással próbálok minél messzebb kerülni az engem támadó lénytől úgy, hogy maradjon még időm és lehetőségem először a törpére varázsolni a tűz és hő ellen egy kis védelmet. *

// Off: Alap KÉ: 27 + dobás: 8 = 35
Ha szükséges: Alap VÉ: 98 + 2+ 5 ( mind a kettő az akrobatika 2. fokból )= 105

Szalamandrabőr varázslás a törpére. Erősség: 6. Mana: 10, Varázslás ideje: 5 szegmens, időtartam: 6 kör, Védelem: 600 Celsius fokos, 30 SFÉ a tűz ellen. //

// Off: Remélem ezt már jól írtam le, és nem olvastam félre semmit. :D //
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.19. 18:18

*A sorrendiség nem igazán változott mégha Whu jelenleg kénytelen nélkülözni szelleme teljes erejét. Így felbuzdulva az ellenfél megingásán ismét ráveti magát a hét harcostárs, míg társnőjük pár lépéssel arrébb még mindig láthatatlanságba burkolózva próbál segítségükre lenni az egyre elviselhetetlenebb hőség leküzdésében. Már-már a forráspontot is elhagyja a hőmérséklet a lények közelében, így igencsak kényelmetlenné válik a harc, de még a levegővétel is a perzselően forró, száraz levegőből. Beldor és Whu legnagyobb sajnálatára mindkettőjük csapása ártalmatlanul pattan le a kőkemény bőrről, most még az eddig tapasztalt felületi sérülést sem sikerült okozniuk. Utánuk Tiane varázslata fogan meg és ennek köszönhetően a pap hirtelen annyit vesz észre, hogy már nem érzi a forróságot. Melegnek meleg van, de egyáltalán nem perzseli az előző pillanatban még kibírhatatlannak mondható hő.
A tűzvarázslónő, ha lepillant nem látja továbbra sem magát. A feléje közeledő lény valószínűleg nem látás alapján figyelt fel rá, hanem valamelyik másik érzékszerve lehet kifejezetten éles. Akárhogy is legyen az biztos, hogy a közeledő ellenfél meglendíti súlyos buzogányként lecsapó öklét, de Istene Tiane mellett lehet, mert jóval elhibázza még, így viszonylagos kiszolgáltatott, fegyvertelen állapotában is.
Whu viszont nem ennyire szerencsés. Kizökkenve a harci transzból túl gyorsan fordul az újonnan érkező felé és irányítja rá figyelmét. Így a már sebesült lénynek van érkezése lesújtani öklével és oldalba is találja a harcművészt, aki a csapás erejétől jó másfél-két méterrel csúszik odébb a feldúlt gombaszőnyegen. Hiába elméje hatalma, mellyel testét erősítette meg még így is lezsibbad a bal oldala a szétáradó fájdalomtól. Eközben ugyan találatot nem sikerül bevinniük, de lassan körbe veszik és egyhelyre terelik a három utazót a szörnyek. Ha teljesen összeszorítják őket nem sok esélyük lesz a védekezésre és az elugrásokra.*

//Niobe: Jól írtad. :wink:

Enriquel: Most meg nem mondom hol olvastam, de azt hiszem a rúnában van leírva, hogy chi-harc közben két diszciplína használható csupán. Az aranyharang és a kiáltás. Így nyugodtan számold az eredetinek megfelelően az aranyharangot is.

Whu: -18 Fp (SFÉ-t nem vontam.)//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.23. 20:17

Tiane Reval

* Végignézve társaim sikertelen csapásait, és ahogy a nagy súlyos ököl lecsapódik mellettem, betelik a pohár. *

< Ennek a fele sem tréfa. Itt fogunk tényleg meghalni, ha továbbra is kínlódunk. >

* Amikor Whu a földre esik és kezdenek bekeríteni minket, megszólalok: *
- Tűnjünk innen, míg lehet. Mozgás! Whu segítek neked jó, ne ijedj meg.

* Odapattanok Whu-hoz úgy, hogy ne ütközzek bele a törpébe. Megragadom a karját, segítek neki felállni, ha hagyja és elkezdem húzni a tisztás széle felé, ahol a varázslót hagytuk. Csak reménykedek, hogy a törpe is jön velünk. Arra azért ügyelek, hogy a lényeknek ne sikerüljön minket megcsapniuk. *

//off: teljes védekezés. Alap VÉ: 98+40= 138 //
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.05.26. 13:15

Whu Hao Xi

Meglep a lény szívóssága, és ehhez pillanatnyi értetlenség is társul. Rövid kizökkenésem sajnos elegendő ahhoz, hogy a bestiák közül az egyik a közelembe férkőzzön, és hatalmas csapást mérjen rám. Nyögve terülök el a földön, bár a fájdalmat elég jól bírom. Tudom, hogy pillanatokon múlik az életem, ezért akaratom erejét testemre kényszerítem, s egyetlen mozdulattal felpattanok. Tiane hangját hallom magam mögött, ahogy megpróbál elráncigálni, s most valóban úgy érzem igaza lehet. A törp miatt még mindig kicsit aggódom, ezért úgy próbálok elhátrálni, hogy én fedezhessem a visszavonulásukat.
- Vonszold magaddal Beldort én megpróbálom feltartani őket egy kis ideig. Fussatok ahogy tudtok, talán nyerünk némi egérutat! - kiáltom, s megpróbálom belengetni hosszúbotomat, hogy körkörös harcba kezdjek. Tervem, hogy feltartóztatom a szörnyeket, míg társaim visszavonulnak, s ha sikerült eltávolodniuk, utánuk megyek.

//Köszi én is leellenőríztem, s lám tényleg: Aranyharang az egyetlen kivétel :) Így tehát a sebzés a 4-es SFÉ miatt 14-re csökken, vagyis marad 48 FP-m. Ezt a kört is Chi-harc nélkül kell folytatnom, de bízom benne, hogy hosszú fegyverem feltartóztatja majd az ellent, amit a körkörös harc VÉ bónuszától remélek. Ha nem is sokáig, de talán ki tudok tartani.
KÉ: (automatikusan az enyém, az első 2 fegyvertávra lépővel szemben)
TÉ: (2 feltartó támadás -10-es büntetővel) 65 +dobás1 52: 117 / +dobás2 79: 144
VÉ: 149 + (körkörös harc bónusz) 40: 189 (a félhátulról és hátulról járó bónuszokat megkapják a támadók, amennyiben nem ellenük irányult sikeres feltartóztató támadás)
Sebzés: dobás1: 6 / dobás2: 3

Ui: Togar: Én is a kockadobót használom, és eddig egészen jókat dobtam vele... najó a sebzésdobás azért hagy némi kívánni valót maga után... :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Enriquel 2008.05.28. 21:48-kor.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.05.27. 19:02

Kőfejű Beldor

Mivel látom túlerőben vannak és nem igazán akarok hősi halált halni még így azért búcsúzóul odacsapok annak akit eddig ütöttünk.Majd utána elkezdek hátrálni végül is nekünk az is jó ha arrébb tudjuk őket csalni.Megyek közben szólok Whunak hogy jöjjön ő is.

//off tesztelem a kockadobót ha nembaj ha így nem jó akkor dobj nekem ne várj rám.

Ké:1k10+52 = 9(+52) [61]
Té:1k100+92 = 32(+92) [124]
VÉ:162
Seb: 1k10+1 = 9(+1) [10]

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.29. 17:45

//Togar: Nyugodtan dobhatsz a kockadobóval is a reagban csak arra ügyelj, hogy kétszer ne dobj ugyan olyan kombinációval az azonos eredmények elkerülése végett.

Enriquel: A körkörös harc kétkezes fegyverrel leírása alapján egy körig a belendítéssel kell foglalatoskodnia a karakternek és közben nem sebesülhet meg. Ez alapján ebben a körben nem támadhatsz és még a VÉ-bónuszt sem kapod meg, ha körkörös harcba szeretnél kezdeni a következő körtől.//

*A lények nem mutatják jelét, hogy különösebben zavarná őket a kis csapat ténykedése. Egyszerűen morogva törnek előre és próbálják minél kisebb darabokra zúzni a számukra nyeszlett ellenfeleket. A köröttük tomboló hőség már olyan szintet ért el, hogy fizikai fájdalmat okoz Tiane-nak és Whu-nak. Beldor ebből a kellemetlen mellékhatásból kimarad hála a tűzvarázslónő mágiájának, mely továbbra is megvédi őt. Ennek köszönhetően a törpe ismét előrelendül és erőteljeset húz fejszéjével a már amúgy is sebzett lényre, de az eddigiekhez képest csoda nem történt, így ismét szikrázva vásik el a csapás ereje a sziklakemény bőrön. Viszont ami nagy segítséget nyújthat a stratégiai visszavonulásban egyre inkább úgy tűnik, hogy a lomha támadások közepette a harcművésznek sikerülhet belendítenie eléggé fegyverét, hogy elállja a szörnyek útját, míg társai hátrébb húzódnak. Ahogy a tisztás széle és ezután az erdő felé közelednek hőseink úgy tűnik ha legyőzni nem is sikerült még ellenfeleiket elcsalni minden bizonnyal sikerülhet, mert otthagyva a jórészt feldúlt tisztást a nyomukba erednek a perzselő forróságot árasztó „üldözőik”. Bár nem nagyon van idejük megfigyelni, de nagyon kihaltna hat köröttük a rengeteg. A pillék és két társuk valószínűleg még időben észbekaptak és felvették a nyúlcipőt.*

//Tiane, Whu: A hőhatás miatt sebződtök 2-2 Fp-t mindketten.

Enriquel: A reag eleji off-ot nem törlöm, de így már a köv körtől mehet a körkörös harc, ha gondolod. Újra dobni újradobhatsz, de ezeket is megtarthatod rád bízom.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.05. 18:56

Tiane Reval

* Whu megelőz, nem kell a segítségem. Amikor közli, inkább a törpével foglalkozzam, egy pillanatra meghökkenek. *
< Gondolja, hogy elbírok egy konok törpével? Eddig sem sikerült rá jó hatással lennem, miért most sikerülne? >

* Mielőtt bármit is tehetnék, érzem az elviselhetetlen forróságot, mely megsebez. Szerencsére nem kell kitalálnom, hogyan fogom elráncigálni a tűzvonalból Beldort anélkül, hogy még nagyobb fájdalmat kelljen elviselnem, mert egy újabb eredménytelen csapása után látom, hátrálni kezd. Követem. A szörnyek lassan mozognak, így ha minden igaz, kikerülünk a forró övezetből. A varázslót és a harcos nőt hirtelen körbenézve nem látom, így ha már Whu és Beldor mellettem vannak, megszólalok: *

- Fiúk, merre is tovább? Nincs ötletem.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.06.07. 13:49

Whu Hao Xi

Látván, hogy a törp belátóan hátrálni kezd, a varázslónővel egyetemben, én is eképpen teszek, hogy a lomha jószágok távol maradjanak tőlem, amíg sikerül belengetnem a fegyverem. Tisztában vagyok vele, hogy rettenetes csapásaikkal rövid időn belül kilapítanának, ezért nem vagyok bolond védtelenül eléjük állni. Tervem szerint pimasz légyként fogom piszkálni őket, anélkül, hogy eltalálhatnának. Ez az idő elengedő lehet a többiek meneküléséhez. Míg felkészülök, a kérdést hallva kiáltom a hátam mögé:
- Az ösvényen vissza! Próbáljuk meg a furcsa tisztásra csalogatni őket, az agresszív növényekhez - kiáltom, s bár tudom, hogy őrültségnek hangzik az ötlet, most mégis ez tűnik a leghasználhatóbbnak.

//Míg a fegyverem belengetem, megpróbálom a távolságot tartani, hogy ne csaphassanak agyon. (Ez azt jelenti, hogy míg a körkörös harc kivitelezhetetlen, nem akarok harcba bocsátkozni velük, mert az szinte biztosan halálos lenne.) Amint sikerül a dolog, chi-harcba kezdek, s pár körig feltartóztatom őket, hogy a többiek biztonságos távolságba juthassanak. Ezután megpróbálok kikerülni harcközelből, s a behemótokat idegesítve csalni őket a kívánt irányba. A dobásokat nem módosítom, azok már megtörténtek, viszont a chi-harc miatt, előnyösebb helyzetbe kerülök - erre építettem.
KÉ: (automatikusan az enyém, az első 2 fegyvertávra lépővel szemben)
TÉ: (2 feltartó támadás -10-es büntetővel) 85 +dobás1 52: 137 / +dobás2 79: 164
VÉ: 149 + (körkörös harc bónusz) 40: 209 (a félhátulról és hátulról járó bónuszokat megkapják a támadók, amennyiben nem ellenük irányult sikeres feltartóztató támadás)
Sebzés: dobás1: 6+5: 11 / dobás2: 3+5: 8
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.06.09. 7:49

(Kőfejű Beldor)

Jó ötletnek tűnik becsalogatni őket oda de gyere távolabb tőlük jönnek az úgyis utánunk nem tűnnek valami agyas lényeknek lehet ha elegendő távra elcsaljuk őket nem térnek ide vissza-mondom majd elindulok a tisztás felé lehetőleg olyan sebességgel hogy ne érjenek utol de ne is hagyjam le őket.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.11. 17:37

*A csalogatás úgy tűnik beválik, mert a szörnyek az épp elfelé iparkodó kis csapat után indulnak hátrahagyva a már így is eléggé feldúlt tisztást. Viszont valami igazán különös és furcsa dolog következik be ahogy a harcművész megpróbálja útjukat állni. A legközelebb lévő, egyébkánt már sebesült lény nem ront előre, mint eddig, hanem egy hangos mélyről jövő harákolás kíséretében sárgás-fehéren izzó gömböt „köp” a társaságra bensőjéből. Tiane-nak ismerős ez az izzás, igaz az ő tudománya más alapokon nyugszik, de mint a tűzvarázslók egyike rögtön felismeri az elemi tüzet, mely a trió között kitöréssé terebélyesedik elemésztve füvet-fát-virágot körös körül majd’ 10 méteres körzetben. A hirtelen testüket beburkoló és szőrzetüket, hajukat elhamvasztó tűzben égve Tiane és Whu igencsak rossz állapotba kerül pillanatok alatt. Beldort is ugyan úgy éri a forró végzet, de őt egyáltalán meg sem pörkölik a lángok. A tűzvarázslónő védőmágiája, amit rá bocsátott megvédte a törpöt mindenféle sebesüléstől. Az égett bőr és hús, nomeg a még mindig égő ruhák szaga lassan betölti a kis ösvényt, melyen ismét megindulnak a gránitszín bőrű bestiák.*

//Tiane, Whu: -19 Fp és -4 Ép járulékosan az elemi tűz miatt

Csak kérdem, hogy az agresszív növények címszó alatt a lábelkapós mezőre gondoltok, ami a hidas-óriáson túl van?//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.19. 19:54

Tiane

* Whu és a törpe válaszának megfelelően elindulok futva az ösvény felé. Hirtelen hallom meg a furcsa hangot és érzem meg a túlságosan is ismerős izzást. Nagyon rossz érzés kerít hatalmába, amiben sajnos nem is csalódok. Erre nem számítottam. Az elviselhetetlen fájdalom pillanatok alatt átjárta testemet és lelkemet egyaránt. Felsikítok, majd előrebukfencezve próbálom eloltani az égő ruhámat, nem törődve a mozdulat által okozott fájdalommal, majd ha sikerült az oltás, felállok és futok tovább. *

< Te jó ég, ez…. elviselhetetlen. Ezt ….nem.. lehet kibírni..>

* Majd minden erőmet összeszedve megszólalok: *

- Fiúk, én ezt nem bírom ki még egyszer. Én menekülőre fogom, és nem érdekelnek a szörnyek.

* Próbálok abba az irányba futni, ahol a lovaimat hagytam. Futás közben varázsolok magamra egy kis védelmet, a további hasonló sérülés és fájdalom elkerülése miatt. *

// Off: Quator, nem tudom, hogy ekkora sérülés, plusz a futás mellett tudok e varázsolni egyáltalán. Ha nem, akkor azt a részt hagyd figyelmen kívül az utolsó mondatomból. Köszi. :D //

// Szalamandrabőr varázslás saját magamra. Erősség: 6.//
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.06.24. 11:07

(Köfejú Beldor)

Szégyen a futás de hasznos állapítja meg morogva a törpe és fut a tűzvarázsló után.Közben rájön hogy eléggé messze kéne menni a tisztás felé.

-Baromi sokat kell visszamenni a tisztásig, fussunk el az ösvényig majd utánna tovább arra amerre eddig is mentünk volna.Így haladunk is és talán ezeket is le tudjuk rázni-integetek a fejemmel a szürke emberek felé.Közben futok amig le nem rázzuk őket.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva