• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 38 / 76 • 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.21. 9:12

KM: [Dreemer], Kis Szirenári követségen
Helyszín: Nirmaje-Kis Szirenári szövwetség
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat Délelötti órák (9-10 közt)
Résztvevők:Hóvirág (Vipera) (con Claudius),Dreego con'IGarno (Rayamancor)
NJK:Ansin,Deroniln, Leon con Maratinho (Saggaras Zenir)

//itt is kipróbálom a többszálas mókát, egy-kést reag erejéig...//
Beszélgetés folytatása:

-Reyna valakivel összeáll? Ez aztán a hír...úgy tudom hogy 3 éve egyetlen férfit sem engedett a közelébe...persze amilyen hallgatag azon se csodálkoznék ha én nem tudnék erről.
-Van csatorna hálózat, de minden kijáratát rácsok zárják el. A Szektások feltűnése óta őrzik ezeket is.
-Elviekben tudunk térképeket adni, de ó egy pillanat...

*Megdörszöli homlokát lehunyja szemét. Kínos percek telnek el mire ismét megszólal...*

-Hóvirág vissza kell menned Reynához, és kihalászni a fürdőből viperát. Mond meg neki hogy siessen, Reynával együtt a nyugati kapun át ki a pusztába, a nagy fához.
-Te pedig -mutat Dreegora- menj Ansinel el ö kivezet kerülő úton, találkozni fogsz Gallain nagyúrral és csapatával. Új terv lép érvénybe, mint követ fogsz bekerülni a falakon belülre, így lesz időd és módod feltérképezni minden szükségeset. Majd találunk valakit akin keresztül tartjuk a kapcsolatot.

//nem vagyok pártatlan, con Claudiusznak szurkolok...//

Nagy Kaszás Fogadóban-Hóvirág (Vipera) (con Claudius):
*Hamar visszataláltál a fogadóhoz, út közben sok sok férfi megbámult, majdnem kifolyt a nyál a szájukból, páran utánad fütyültek.. egyszóval észrevették hogy szép nő vagy. Elégeted lehetsz az álcád talán túl jól is működik... :) *

*A fogadó hátsó ajtaja nyitva bent, Reyna fekszik a földön, láthatóan nincs magánál. Franki lépteid hallod a távolból közeledni. Ahogy az ájult Reynát meglátod emlékek törnek föl benned, a dzsad nő sokszor elszokott ájulni, egy ízben sikerült nagyon "szerencsésen elkapnod" ájulás közben, azóta tudod milyen formásak valójában a mellei...ráadásul nem is tudta meg...
A lépcső tetején feltűnik "barátnőd" akit a konyhában reggel ismertél meg..*

-Sziiiiaaa Hóvirág! Merre jártál?
-Szegény megint elájult? *Tekint Relynára*
-Nagyon fájnak a vállaim, létszíves masszírozd ,meg őket, te ójan jól tudod ezt csinálni, sőt akkor már a lábaimat is... (13 szépségű nő kéri ezt :!:)

Utazás a találkozó helyére-Vipera (:?:) (con Claudius):

*A pusztába léptettek lovaitokon, nemrég hagytátok hátra Nirmaje kapuit. Pár órácska lovaglás vár rátok. Becslésed szerint 10 óra fele járhat az idő.*

//további részletek majd jönnek de ahhoz tudnom kell mit is tesztek...//

Dreego con'IGarno (Rayamancor)

Nirmaje-Kis Szirenári követség:

*Ansint melléd adják és egy lovat is kapsz. Utastársad a szokásos némaságba burkolózik, és mintha némi neheztelést és undort is éreznél felőle, talán haragszik a reggeli kukkolás miatt:?:
Hamar elhagyjátok a várost a Keleti kapun keresztül egy tó mellet haladtok, nyugat felé. Nagy kerülővel sietve egy számodra távoli és ismeretlen cél felé...*

//Elnézést hogy ilyen ritkán írók, tegnap megvoltam halva álomkórosan inkább nem írok...//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.21. 9:24

KM: [Dreemer],A tábor - harc-után; másnap reggel
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel-Gallain tábora
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek-Szombat valamikor este
Résztvevők:Revo (Pelso),Tala Mörök (Godorak),Leisan de La'erten(Lorin O Krell)
NJK:Galalin és kisérete, Marafisz és kisérete

//Gallain sértetlenül megúszta az összecsapást! Godorak honnan veszed hogy sérült? Lehet én emlékszek valamire rosszul...//

*Arel papja életereje felét, minden fp-jét elvesztette a legutóbbi összecsapásban, ha nem képesmagát meggyógyítani a felcserek kezelésbe veszik.*
*Miután az üldözésnek vége, Galalinal az élén visszatérnek az üldözök, a maradék sebesülteket ellátják, a hullákat átnézik, és Gallain beszédet mond:*

-Remekül helytáltatok! Az átkozott fejvadászokat sikerrel megbocsátottuk, ezek ma már nem térnek vissza! Sajnálatos módon többen meghaltak 2 vendégem, és Arel fölkentje is súlyosan megsérült! Mindezek ellenére tovább folytatjuk utunkat és terveinket. Most pedig mindenki térjen nyugovóra holnap bevonulunk Nirmajéba.

*Ezek után a tábor aludni tér, az őrséget kivéve.*

01.14.Szombat

*Regell van mindenki felébred. A reggeli után tábort bontás következik. Még reggel 9 óra körül kisebb csapat érkezik akik ruhákat és nemesi kellékeket hoznak. a Holtesteket Nirmajéba viszitek.*

*Nirmajéhez közeledve 9 óra közeledtével Marafisz és csapta kiválik soraitokból, mondván nekik gyorsabb ha elindulnak vissza Kis Szirénárba, a városban semmi dolguk. Jó utat kívánnak nektek.*

*11 óra felé már igen közel lehettek Nirmajéhoz mikor egy kisebb mindössze pár lovasból álló csapat tűnik föl.*

//Ha valaki valami különelgeset tezs irja meg!//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.06.21. 9:39-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.06.21. 9:34

Rayamancor /Monguz/

*Hmmm az elf ismeri az elme hatalmát,ez meglepő .
Figyelmesen halgatom végig mondandóját majd úgyteszek ahogy kérte.
Az úton szörnyű rosszullét tör rám,ezernyi gondolat kavarog elmémben és érzelmek hada tipor a sárba..
Miután kissé megnyugszok ,lelkiismeret furdalástól gyötörve próbálom kiengesztelni Anshint..vagy magamat? Ki tudja.
Aki láthatóan neheztel rám és még beszélni sem tudok vele,így út közbenkissé lemaradok és ahol látok egykét szép virágot megállok érte .
Összeszedek eggy kissebb csokrot ,majd lovamat vágtába fogva megpróbálom beérni Anshint.
Majd eggy szánakozó ,szomorú kisfiús tekintettel felé nyújtom ....remélem enyhíteni tudok felém érzett ellenszenvén..*
A gondolataimba révedve ,egyre töbször tudatosul bennem a kérdés ...Miért?

//részemről ennyi mehet tovább 8) //
//De hisz te vagy Dreemer az álmodó és nem tudsz álomkórosan írni ejnye bejnye :lol: //
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.06.21. 11:24

Revo

*Faarccal szemlélem a táborbontást valamint Nirmajéból érkezet kicsiny csapat ténykedését. Az egyik leg szerényebb kivitelű öltözéket veszem magamhoz. – Már, ha ez lehetséges – Körbenézek, még mi mindent hozott a kis csapat.
// Mitt takar a „nemesi kellékek” megjegyzés. Kifejtést kérek.//
*Amennyiben nem találok egy lovat vagy batárt, amiben elfoglalhatom helyem:
- Nem akarok hálátlannak tűnni, de gyalog szerel mégis, hogyan játszijuk el, hogy nemesek vagyunk.
*Amennyiben találok, lovakat az egyiket kiválasztom. Ezúttal is a szerényebb kinézetűt keresem.
- Nem akarok alkalmatlankodni, de nem, leszünk egy kicsit kevesen?
*A kapott választ elfogadom. Csendben haladok Nirmaje felé. Marafisz és csapatának távozása kicsit bánt, de egyelőre nem fecsérlek energiát erre a gondra.
<… Na, szép most majd fecsérelhetek energiát arra is, hogy megtaláljam őket meg ezt a Kis Sirenárt. //Már ha egyre gondolunk.// …Na, mindegy rá érek még később is foglalkozni ezzel a gonddal…Meg aztán van egy sokkal égetőbb gondom... Valamint… Egy hasznot hozó megbízás… Remélem...>
*A városhoz közeledve azon merengek, mégis miért lehet ránk szüksége a nagyúrnak. Ekkor pillantom meg a közeledő csapatot. Érdeklődve szemlélem őket.
<… Ez valahol sántít… Nem lehet szüksége ránk néhány balfék kiebrudalásához… Nem beszélve a színjátékról…???... Hát ezek meg kik lehetnek itt az istenek háta mögötti vidéken… Annyi minden esetre biztos ere felé tartanak… tehát lassacskán választ is kapok egyik kérdésemre…>
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.06.22. 11:25-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.21. 12:20

Erior

Nirmaje-Krad temploma közelében-Kora este:

- Semmi gond, nem idegsített fel vele, csak zavart a dolog.
- Nem tudom mit is gondoltak a tolvajok. Mihez kezdtek volna ezekkel a könyvekkel? Csak nem el akarták adni őket? Kradra, mily balga emberek vannak. A borzalmas véget el tudom képzelni, de hát valamennyire megérdemelték.

Nirmaje-Krad Temploma;0.13.Péntek-napközben:

<<Érdekes ez a mű... Emlékeztet ez a Tűzból való valamire, vagy inkább valakire. És a szolgái is mind tűzből vannak, ilyen lényeket én is láttam már egyszer-kétszer. Nagyon hasonlít a részletben szereplő Tűzből való Sogronra, de ha őróla lenne szó, biztosan nem kért volna ekkora áldozatot. Vagy ha igen, akkor nem ismerem eléggé a Tűzkobra vallását>>

A továbbiakban a fóliánsban a "Tűzból való" nevű entitás után keresgélek, hátha találok valami olyat, ami igazolhatja, vagy cáfolhatja elképzelésemet.

Nirmaje-Krad Temploma;0.13.Péntek-Este felé:

- Nem zavartál fiam, de nem kéne ily idegesnek lenned. A türelem fontos dolog, ráadásul egy könyvtárban vagy, igazán találhatnál valami más elfoglaltságot is, mint papírokat széttépkedni, mégha azokat te is írtad tele nem olyan rég. Például kereshetnél valamilyen könyvet ami érdekel és olvashatnál te is. De ha szabad megkérdeznem mit írogattál azokra a papírokra?

Nirmaje-Krad Temploma;01.13.Péntek-Este felé-Vacsora:

Rákérdezek erre is a közös alvó cellánkban:
- Láttam rajtad, hogy valami zavar. Mondd el nyugodtan, hátha tudok segíteni.

Nirmaje-Krad Temploma;01.14.Szombat Reggeli-Ebéd:

Mikor betoppanok és abbahagyják a beszélgetést, kíváncsi leszek miről folyhatot a szó, de hogy nem tartozik rám az biztos...
<<Segíteni nekik? Miben? Bár ha a palotába kell menni, az nekem is jó...>>

- Miben kellene segítenem?
Miután elmondta elfogadom, hogy segítsek nekik.

Az egész párbeszédet csak hallgatom, nem szólok bele, csak akkor, ha kérdeznek.
- És miből állna ez a tréfa? Nem szeretek olyan dolgokba belefolyni, amiről fogalmam sincs mi is az- kíváncsian várom mit felel és attól függ elfogadom-e ezt a segítséget is
<<Még a végén kineveznek valami udvari segítőnek, mindenki engem kér meg, hogy segítsek neki...>>
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.21. 17:58

Leisan de La'erten

//Arel papja kezelésbe vehetné magát de nem szokása magát gyógyítani(mmint az Arel papoknak)...//

<<ha olyan gyenge vagyok hogy megsebeztek akkor nem érdemlem meg úrnőm kegyét! Inkább megvárom míg magától behegednek a sebeim...na jó talán ezt a nagyot a melkasomról eltüntetem mert nem szeretném ha sokáig terhére lennék a csapatnak...>>
//Gyógyítás összes manából de csak és kizárólag a komoly sebet amit a hasára kapott.A többit rábízza a felcsekre.//

Másnap reggel mikor már a kisseb sebei is úgy-ahogy gyogyultak Marafiszhez siet. Mélyen fejet hajt majd, kicsit mélabúsan belekezd mondandójába.
- Sajnálom hogy... tegnap nem sikerült helytálnom. Ha kicsit hamarabb ébredek fel, ha hamarabb fogom fel mit üzent istennőm álmomban, ha hamarabb cselekdtem volna akkor talán az a két ember nem hal meg.- szavai abszolút őszinték, közben próbál végig a férfi szemébe nézni de sokáig nem bírja...
- Mégegyszer szeretnék bocsánatot kérni...ügyetlenségemért...ha bármiben segítségére lehetek...?

Amikor a lovasokat meglátja fejében furcsa gondolatok kezdik kergetni egymást.
<<Vajon ellenségesek? Ha igen akkor ideje a tegnapi hibámon javítanom kicsit... >>
Íjját felejza tegezét megigazítja egy vesszőt előhúz a húrra pattintja, majd a vessző hegyével ugyana földre célózva tartja az íjjat de így mihelyst meglátja a támadó szándékot azonnal képes lesz majd dönteni és cselekedni. Majd várja hogy Marafisz beszéljen velük, addig felméri őket, szám szeritn hányan vannak milyen fegyvereik esetleg ruházatuk, vértjüket.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.22. 9:26

KM: [Dreemer],Az utolsó nap- úton Nirmajéba
Helyszín: Kereskedelmi út Nirmajébe-fél napnyi távolságra; Nirmaje kapu;Nirmaje-Krad temploma közelében; Krad temploma
Időpont: 3692. 01. 12.Csütörtök délután; 01.12 Este; 01.13 Reggel; 01.13 Este felé
Résztvevők: Erior y'Woren(Ruyan)
NJK: Karaván tagjai, menekültek, Nomád csapat; Niramje örség; Krad atyák

-A tudás olyan kincs melynek értéke meg nem becsülhető...

*Nem találsz semmi egyéb utalást a Tűzből valóra a kódexek közt.*
//megjegyzés: az utolsó sor említi azt a kódexet amelyik még ír róla.. ezt ne hagyd figyelmen kívül...//

-Mit írtam? Próbálom megfejteni ezt az ősi írást már fél éve nem tudok előre jutni... áh nézz bele hátha te valamivel szerencsésebb leszel mint én...

*Feláll és átadja helyét neked. Feltételezem bele olvasol, ha így teszel különös számodra teljesen ismeretlen írásjegyek tömkelegével találod magadat szembe. Mintha rúnák halam lenne, ehhez hasonlót nem igazán láttál csak egy helyen... egy régi tankönyvben, ahol valami varázsló tett megjegyzést a tanagyaghoz.*

-Nehezen viselem ezt a tétlenséget, nem értek semmit.. harcos vagyok részben nem pedig könyvmoly...

Nirmaje-Krad Temploma;01.14.Szombat Reggel-Kis Szirenár követség előtt:

-A nagyúrnak vendégei vannak akiket nagyon nem szeret, mondjuk ki finoman: utál... elküldeni az illem miatt nem küldheti el őket mert családjához tartoznak. Ezért egy gonosz tréfát eszelt ki, pár külhonit megkért rá hogy valami követnek adják ki magukat, és mint áll követek nagy gőgösen viselkednek a család tagokkal, és így elüldözik őket. Természetesen a szállást és a szükséges kellékeket a nagyúr biztosítja. Jelenleg kevés "követe" van, most úgy állnak a dolgok hogy innét nem messze az úton táboroznak odafog indulni egy csapat akik szükséges holmikat viszik arra gondoltam velük tarthatna.

//veled van a társad?//

//Mindenki másnak: Kérlek várjatok egy keveset egy kis idő rendi kavarodás van, kell egy két reag Ruyantol hogy rendet tudjak tenni. Továbbá tudnom kéne Vipera mit csinál...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.22. 15:31

Erior

- Ezzel teljes mértékig eggyetértek, de nem mindenki tudja előhívni a tudást onnan, ahol rejtőzik. Erre akartam célozni...

Amint észreveszem azt az "apróságot", hogy a kódex utal egy másikra, egyből elkezdem keresni a másik kódexet.

- Ez érdekes- tör ki belőlem, amikor belenézek a könyvbe- eddig hasonlót csak egyszer láttam, de az egy tankönyvben volt és egy varázsló írta bele. Tehát lehet, hogy rúnákkal van dolgod. De honnan van ez a könyv? És honnan az érdeklődés, hogy ezt megfejtsd? Meddig jutottál el a megfejtésében?- kérdezem tőle miután megosztottam vele mindent ami eszembe jutott.

- Ha nehezen viseled menj, mozogj egy kicsit. Nézz szét a környéken, vagy amihez kedved van, csak vacsorára érj vissza- közben kezemmel az ajtó felé intek, mintegy nyomatékosítva az előbb mondottakat

<<Annyira nem tűnik nehéz feladatnak, ráadásul könnyen Gallain nagyúr közelébe tudok férkőzni és nagyobb mozgásterem is lenne... Egész csábító... Na, legyen...>>
- Elfogadom- fejezem be a gondolatomat hangosan- Mikor kéne indulnom? Találkozhatok Gallain nagyúrral? Honnan fogom megismerni az elüldözendő rokonokat? A többi követettel fogok találkozni, vagy mindenki egyedül végzi a dolgát?- teszem fel neki a kérdéseimet

//A társam velem van, hacsak nem akadt valami problémája, amiről nem tudok :) De remélem nincs vele gond és csinálja ami a dolga, velem van...//
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.06.23. 10:52

Tala Mörök

* Csöndben felkelek, majd miután meg hozták a nemesi ruhákat át öltözöm. Meg állapítom, hogy egész érdekesen festek benne. *
* Mikor elindulunk, kicsit szótlan vagyok. Kíváncsian figyelem a többieket. Az oldalam, ég fáj a tegnapi sérülés után, de ezt arcomon, igyekszem nem tükrözni. *
< Nem kell mindenkinek tudnia, hogy meg sérültem. >
* Mikor lovasokat látok, egy kicsit sem fog el a félelem, mivel, csak néhány lovas. Figyelem őket ahogy közelebb jönnek. Meg figyelem fegyverzetük és ruhájuk majd. Mikor látom, hogy a sólyom asszony kegyeltje íjat vesz elő meg lepődők kissé. *
< Vajon kik lehetnek. Szinte biztos, hogy nem ellenség. Nincsenek olyan sokan, s különben is meg lennék lepve. De ha még is ellenségek nekem, akkor sincs fegyverem. Max egy tör. Amit tegnap szereztem, de hát az nem sok. >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.23. 19:01

Hóvirág

-Bocsáss meg kedvesem de most nagyon sietnem kell.
Elmegyek, átöltözök és otthagyom a nyafogót

Vipera
//Lovaglás közben kettecskén vagyunk? Ha igen://
3 év hosszú idő..................Miért nem engedsz közelebb? Én emlékeznék, te jól éreznéd magad és ritkulnának az ájulások. Egyébként miért szoktál elájulni?
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.23. 20:19

KM: [Dreemer],Az utolsó nap- úton Nirmajéba
Helyszín: Kereskedelmi út Nirmajébe-fél napnyi távolságra; Nirmaje kapu;Nirmaje-Krad temploma közelében; Krad temploma
Időpont: 3692. 01. 12.Csütörtök délután; 01.12 Este; 01.13 Reggel; 01.13 Este felé
Résztvevők: Erior y'Woren(Ruyan)
NJK: Karaván tagjai, menekültek, Nomád csapat; Niramje örség; Krad atyák

//Sajnálom hogy csak most írok, a hétvége hosszú és alkohollal dúsított volt...//

-Nem nem... a tudás egy felfoghatatlan erejű fegyver majd magad is meglátod...

*Bármere keresed a földszinti könyvtárban nem leled. Ne feledd van egy elzárt könyvtár is...*

-Az érdeklődés forrása Kradtól ered, a könyv... nos a nomádoktól illetve... pontosan én sem tudom ki vagy kik írták, csak azt hogy roppant régi... véletlenül sikerült megszereznünk...

-Későre jár majd holnap... jó éjt.
*azzal lefekszik aludni*

A követekkel együtt fog megérkezni, majd meglátja... Gallain agyúr mindent elfog mondani, de most sietnünk kell...

*Társaddal megindultok a már megírt úton*

Nirmajétöl Nyugatra-Galalin tábora

//Ha bele olvasol a zöld színű írásokba láthatod említek egy csapatot mely nemesi holmikat szálit, te velük érkezel meg...//

*Az utat lóhalálban teszitek meg, mögöttetek az út csak úgy porzik, nem nagyon beszélgettek, 2 órányi lovaglás után éritek el a tábort, mikor azt bontják már.*

*A táborban a csapat vezetője odavezet egy idős lovaghoz, bőven hetvenen túl van...
A vezért megszólal:*
-Gallain nagyúr bemutatóm Erior y'Woren-t, ki idegenből érkezett, és mint bizonyára tudja a hamis követek közé kíván állni.

-Nagyszerű, immár megvannak 6an... két vendégem meghalt az éjszaka folyamán... kevesen lesznek de talán elegen, majd a városhoz közel mindent elmondok kedves Erior y'Woren.

*Láthatóan rossz hangulata van, és elcsigázott, erős szeszszagot áraszt.*

//A következő bejegyzésemben folytatódik a mese... amiig a megkezdett szálak nem zárulnak le neked 2 helyen fogok írni a zöldben és ebben a színben is!//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.23. 20:39

KM: [Dreemer],A tábor - harc-után; másnap reggel
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel-Gallain tábora
Időpont: 3692. 01. 14.Szombat reggel 9 óra felé
Résztvevők:Minden JK (kivéve Sargasét)
NJK:Galalin és kisérete, Marafisz és kisérete

//Kicsit megkavarodott a jelen és a múlt most ki igazitok://

*Arel fölkentje istene segítségével begyógyítja leg súlyosabb sebeit. A csata után*

*Amikor megérkeztek a kellékek hordozói közölük 2 alak kivált és gallain elé sietett beszélgetni.*

*Másnap reggel, a nemesi felszerelést hozó csapat nemeseknek való lovakat is hozok ezeket kiosztják és csak azután indultok útnak.*

*Arel fölkentje még indulás előtt egy kevéssel elbeszélget Marafisszel:*
-Semmi gond, nem hinném hogy lenne okod szégyenkezni, ezek jól képzet orvgyilkosok voltak...

*Revo kérdésére hamar választ kap:*
-Kevesen vagytok, de ezért kis követségnek fognak titeket nevezni...

*A lovasok feltűnésekor mindenki készülődik a harcra, itt sosem lehet tudni... Ahogy a lovasok közelebb érnek páran három régi ismerőst pillantanak meg:Ansint a elf női szépséget, Viperát az alkoholistát, és Dreegot a rejtélyes alakot. Velük tart még egy ismeretlen Dzsad származású rettenetesen szép(18 szépség...) nő is. Akinek ruhája nem is titkolja női mivoltát...*

*A kicsiny csapat csatlakozik a menethez...*

//Nyugodtan beszélgessetek... vagy tegyetek amit akartok... a folytatás majd jön, ha nem tesztek semmiit akkor írjátok meg!//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.23. 20:50

KM: [Dreemer], Úton
Helyszín: Nirmaje-és környéke
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat Délelötti órák (9-11 közt)
Résztvevők:Hóvirág (Vipera) (con Claudius),Dreego con'IGarno (Rayamancor)

*Hóvirág a fogadóban könnyedén otthagyta a kedves nőt, magára aki értetlenségének hangot ad, majd meglepődik mikor az addig üres szobából feltűnik Vipera és Hóvirág eltűnik...*

*Vipera ezek után a kerülő úton Reynával neki vág a pusztának közben beszédbe elegyednek:*

-Milyen 3 évről beszélsz? Nem értem mire gondolsz... magunk vagyunk beszélhetsz nyíltan! Amúgy meg a holtaknak nem sok az hidd el!

-Mire emlékeznél? Talán a büntetésre amit kaptál mikor leskelődtél? :twisted:

-Vannak dolgok amikről nem kell tudnod, és vannak amiről nem szeretnél... az ájulásom oka utóbbiba tartozik...

*Dreego miközben úton van Ansin szívét próbálja egy pár szál "virággal" (kóróval) megenyhíteni. Amikor virággal a kezében Ansin mellé lovagol és átnyújtja neki amaz kis híján leszédül a lováról döbbenetében, láthatóan az ájulás kerülgeti a meglepetéstől... ki gondolta volna hogy egy szál virág ilyen hatással lehet ere a keményszívű nőre... Ráadásul rák vörös szint ölt az arca, vajon miért? :roll: *

//Az előző hozászolást olvassátok el rátok is vonatkozik!//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.23. 21:50

VIpera

3 év férfi nélkül. De mindegy, már úgyis unom, hogy semmit nem értek abból ami körülöttem zajlik, másik viszont pontosan tudják és jól beosztják a csepegtetett információkat ahelyett h őszinték lennének. Ráadásul egy ilyen nehézsúlyú szépséget akarjak lefektetni aki olyan mint egy jégcsap. Hogy is hívják a kis barátnődet a fogadóban? Azt amelyik ott volt mikor visszamentem?

Az elf varázsló itt van?
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.24. 7:47

KM: [Dreemer], Úton
Helyszín: Nirmaje-és környéke
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat Délelötti órák (9-11 közt)
Résztvevők:Hóvirág (Vipera)

- Szeretnéd a dolgokat megérteni? Tudod azért vagyok 7 éve férfi nélkül mert ez idő alatt egy sem mert közel jönni hozzám... te is megrémülnél ebben biztos vagyok... Darton hallgatag, és rideg, a szolgálója vagyok mit vársz? Amit tudok már elmondtam neked, de ismét elmondom: a múltban egy izben itt jártál nem tudom miért, csak azt tudom rátudtalak venni hinném pénzel hogy megölj valakit és ellakhattál nálam, kaptál bort amennyi jólesett. Akkor is egy nő képét vetted fől, és úgy intézted a dolgokat. Ezenkívül Nirmajében sok sok dolog van amiről jobb ha nem tud senki... a saját érdekedben jobb ha nem kérdezősködsz bizonyos dolgok után, vannak akik nem olyan bölcsek hogy halhassanak... és akkor ha már tudod amit tudni akartál, eljöhetsz hozzám hogy kifizesd a koporsód árát... persze ha nem félsz a halált lakkor mindjárt más minden... *halvány mosoly jelenik meg az arcán*
-Hóvirágnak csak ö a barátnőm, a többiek Darton szolgáló leányai... miért olyan fontos ez?

//Az elf varázsló Galalinékkal van... éppen alszik//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 38 / 76 • 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...