Hát... azt igazából egy szóval sem mondtam, hogy nomád sámánnal fogok jönni Ha a csapat vagy a ti karaktereitek előtörténete lehetelenné teszi, akkor hozok mást, vannak kedvelt kasztjaim ^^
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Azóta filmes/rajzfilmes élmények értek és elképzelhető, hogy mégis inkább tiadlani embervadász leszek. Bocs a variálásért, de végülis még nem tudjuk hol is lesz a kaland meg hogy néz ki a csapat.
Egyébként szerintem a nomád sámán is belefér, nem lesz gond előtörténetet úgy alakíani, hogy ne elvből gyűlöljék egymást a karakterek.
Node még sokminden változhat a többiek elképzelései és a végleges kiírás alapján.
Egyébként meg olyan sámánra gondoltam, aki a nomádok között száműzött egy hatalmi harcban való részvétel miatt, szal kénytelen kelletlen közelednie kellene a nomádok ellenségeihez .
Tiadlani embervadász? Milyen rajzfilmeket nézel te??
Nibur, Yvett? A hallottak alapján valami ötlet?
M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
A Rurouni Kenshin-t néztem/zem. A mangás topicba is írtam az "ötletadó" szereplőről. Eredetileg testőrnek lett képezve csak az évek során kissé végrehajtóság felé orientálódott és a saját értékrendje alapján teszi tovább a dolgát. (Öli az ellenséget. ) Végülis egy inkább szemtől-szembe támadós fejvadász, mint azt az embervadászok esetében is hangsúlyozzák. A tiadlani vonulat meg a "japános" kinézetbeütés, nomeg a mesterkard miatt van. Dióhéjban ennyi az ötlet.
A sámán meg majd jól szövetségeseket tud keresni az északi országok híres/hírhedt emberei/udvari orkjai és más egyebei között.
Tyű, azzannyát, de gyorsak voltatok, hogy már be is telt a létszám.
Végül is nem az olvasottak alapján, de van ötletem. Azonban eléggé fogszívós a dolog, mert ez egy amund boszi lenne Hát no, ha a történelmi kor(évszám)/hely nem megfelelő, akkor lesz más; így én még várnék a fix KM-ek általi kiírásra. Nem csüggedek, mert ezen kívül is van még vagy 5-6 ötlet - így én most a bőség zavarában tengődöm. (Debrecenben volt időm mélázgatni a "szabi" alatt )
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Hehe az remek... énbennem egyre jobban érlelődik a nomád sámán ötelte bennem. Ez hogy működik, a kalandmesterek határoznak szintet, vagy előbb szint, aztán kaland?
M.
Még nem tudjuk pontosan - a KM-ek még megbeszélik maguk közt és majd szólnak, hogy mi is a végleges döntés. Ahogy elnéztem eddig többségben van az, hogy maradnak a tavaszi dolgok (ez nem biztos, lévén nem látok bele én sem a KM-eknek megnyitott beszélgetős topikba).
Szóval erre még várni kell egy kicsit.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.