• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 21 / 45 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.18. 12:32

KM esemény [Lorin]: Cipekedés
Helyszín:Eatira mellett-Az Erdőben
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-Naplemente
Résztvevők: Bredon

Megpróbálod még egyszer felemelni de nem bírod. Térdmagasságból ráadásul meg is csúszik kicsit és visszahuppan a földre szerencsédre elég puha a homok itt a domb aljában.
Viszont akciódnak köszönhetően furcsa változást vélsz felfedezni, a lány szemei résnyire nyilnak és ajka is mozogni kezd.
- Há...ho...ghrahh...- semmi értelmeset nem hallasz ugyan de öülsz neki hogy valami jelét adta annak hogy él.
Ezután nem szól többet ismét csendesen mozdulatlanul fekszik a földön.

A hangokból ennyit hallasz.
- Jó vásár volt!...add ide!... hé Tar tedd el azt a fogpiszkálót mert kijuggatom a beled!...- a többi mind csak félszó és azokat nem ilyen hangosan mondják. valamint annyit még kiveszel a beszédstílusból és a közte lévő csámcsogásből hogy, valószínűleg Asziszul beszélnek és csak néha ejtenek meg egy közös mondatot. Legalább 3-an vannak és valószínűleg vacsoráznak.

//Tudsz te am asziszul???//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.18. 12:37

KM esemény [Lorin]:Út
Helyszín:Eatira- A Füves ember házában
Résztvevők: Lernun

Tovább haladtok. Váltotok még pár szót aztán mindketten felfigyeltek a szőlősből felszálló halovány füstcsíkra és a kicsike tábortűzre.
Valamit beszélngetnek valószinűleg de jelenleg a kilátást eltakarja az egyik sor szőlő és az a mögött lévő, kicsi présház.
- Ezek vajon kik lehetnek? Megnézzük? Lehet hogy a bátyád az?
A hangjuk (mert hallod hogy többen vannak) nem egyezika bátyádéval. Persze lehet csak a szél miatt hallod így. egy két szót elcsípsz a beszélgetésből. (Lsd.:Bredon reagja)
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.06.18. 12:57

(Lernun)

- Elég messze vannak még, nem ismerem fel a bátyák hangját, de lehet hogy ő az nézzük meg. Vagy hátha látták errefelé.
<Remélem nem azok akik a mészárlásért felelősek.>

/Nem tudom jár-e valami nyelvismeret alapból, mert ha nem én csak a közöst beszélem./
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.18. 14:27

Bredon

//Nem tudok asziszul :D úgyhogy csak a pár közös mondatot értem meg...//

<<Örülök, hogy a lány él, mostmár biztos lehetek benne, hogy használt a varázs... Bár nem úgy tűnik, mint aki jól van, de legalább él... És ez a fontos. A hangok gazdáit meg kéne néznem, de csak nem hagyhatom itt egyedül, el viszont nem bírom. Esetleg a solyma vigyáz rá addig.>>

A sólyomnak mondom a következőket //remélem követett//:
- Vigyázz egy kicsit a gazdádra, míg hívok segítséget!

Majd ha látom, hogy megértette és elfogadta amit mondtam, elindulok a hangok irányába, remélve hogy barátságos alakok lesznek ott.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.18. 20:18

KM esemény [Lorin]: Fura hangok
Helyszín:Eatira mellett-A szőlős közelében
Résztvevők: Bredon,Lernun

Bredon
A sólyom nagyon értelmes állatnak tűnik, azonnal lezsáll a levegőből és gazdája vállára telepedik. Karmával még csak véletlenül sem felsértve annak bőrét.
elindulsza ahangok irányába kisvártatva egy kissebb társaságot pillantasz meg egy amladozó falu présházikó előtt. Előttük tábortűz lobog, kezükben szalonna, kenyér, hagyma. Vacsoráznak.
Az egyik- nyurga harcsabajszos kis alak oldalán rapírral- feláll és gyanakodva felédnéz, közben balját kicsit közelebb ereszti kardjához.
- Jó estét az úrnak ... miben lehetünk a segítségére.

Lernun
Leszáltok a szekérről, a füves egy szőlőtőkéhez kötözi a kantárt, addig te megvárod. Aztán lassan elindultok a tábortűz felé.Az emberek hangja hirtelen elhalkul.
- Ez nem jó jel.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.18. 20:44

Bredon

- Jó estét Önöknek is és jó étvágyat- mondom udvariasan és mosolyogva- egy apró szívességet szeretnék kérni. Van egy sebesült akit be kéne vinni a városba, ahol el tudnák látni a sebeit. Én sajnos nem vagyok járatos ebben és már elfáradtam abban, hogy elhozzam onnan ahol találtuk. Ha esetleg valamki segítene Önök közül, az sokat jelentene, nem nekem, hanem a lánynak akiről szó van. Biztosan nem lenne hálátlan- miután befejeztem a mondandómat várakozóan nézek rájuk.

<<Kíváncsi vagyok mit válaszolnak majd. Nem tűntek túl barátságosnak. De hátha csak én tévedtem.>>
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.06.19. 8:31

(Lernun)

-Lehet hogy csak valami olyasmiről beszéltek amit mással nem szeretnének megosztani és meghallották, hogy jövünk.
A kezem mindenesetre az egyik dobótőröm közelébe helyezem.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.19. 18:46

KM esemény [Lorin]: A szőlős

Lernun
Az egyik szőlőtőke mögül egy kicsi nyurga, alak lép elő kezében cipót tartva még mindig azt majszolva, másik kezében egy tőrnek is beillő késsel pedig éppen valami hús szerüséget vagdos.
Mint ha itt sem lennétek kényelmesen nekidől aze gyik szőlőtőkét tartó oszlopnak és rátok sem nézve kicsit csámcsogva beszélni kezd.
- Nocsak.. nocsak...kit fújt ide a szél?! Seborvos mi járatban erre felé?
Csak nem egy régi adóságot akarsz törleszteni mond csak?-
Az alak kissé sunyin néz de szeme valami egészen mást sugároz. Gyűlöletet.
A füvesember kicst elbizonytalanodva válaszol.
- ...őőő... megmondtam neked akkor is! Én már nem tehettem semmit! Mellesleg most fontos dologban járok közre és neked amúgy sincs jogod kétségbe vonni az én szavamat!

Bredon
- Oh hát persze! Hogyne segítenénk! Mi ne tennénk? De tudja ha sokat cipekedünk még a végén kicsárada torkunk és a kocsmában nem mérik ingyen a bort...- huncutul vigyorog.
-De tudja mit ha elvisszük csak akkor ne maradjon szárazona torkunk!
A harcsabajszú feláll és a másik is- vaskos, izmoktól duzzadó alak, jó kétfejjel nagyobb nállad, szürke kopottas posztóruha, nyakán pedig valamiféle tetoválás lehet de nem látod jól.
A harmadik arcát egy csuklya és egy kendő is takarja- pedig amúgy sincs hideg- nálla nem látsz fegyvert sem erszényt. Egyszerú posztóruhát visel kiegészítve azt egy bő és valószinűleg meleg köpennyel. Ahogy rád emeli tekintetét egy pillanatra mintha két vörös rubintot néznél de aztán csak a csuklya árnyékában rejlő arcot látod. Egy szót sem szól és fel sem áll.
- No melesz ta romen?-kérdezi az izmos fickó és rád néz.A harcsabajszú miután látja hogy nem érted lefordítja.
- Merre van a hölgyike?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.06.19. 20:31-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.06.19. 18:53

(Xavios)

Mikor magamhoz térek rögtön felülök. Gyorsan körbeteknitek a szobában. Lélegzetem is visszatartva várok. Kezemmel most jobban szorítom hárítótőrömet és feszülten hallgatózok és figyelem környezetemet, mintha csak azt várnám, hogy a fogadó falai eltűnnek és ismét valamilyen furcsa helyen találom magam. Remélem most tényleg ébren vagyok. Egy ideig nyugtalannak érzem magam és valahogy nem akarom elhinni, hogy az egész csak álom volt. Csak álom volt. Mellkasomhoz kapok és felnyögök a megkönnyebbüléstől, hogy nem fúródott bele lándzsa. Hárítótőröm elteszem. Mellkasomban érzett fájdalmat egyelőre betudom a padlórakerülés mellékhatásának. Lassan felállok a padlóról. A könyvek... Odalépek a könyvek rejtekhelyéhez és ellenőrzöm, hogy a két kötet még ott van-e. Vajon mennyi ideig aludtam? Biztos késő délután van. Visszamegyek az ágyamhoz és leülök. Furcsa álom volt. Kezdetben tényleg olyan volt, mint egy álom... de már egész valósnak tűnt onnantól, mikor az ébredésemet álmodtam. Mikor magamat láttam olyan volt, mintha szellem lennék... furcsa. Lar-Dor-ban az egyik tanonctársam azt állította, hogy az álom is valóság... igaza volt. Az álom valóság... megtörténik, de csupán álom marad. Persze pár évvel később már nem egészen ezt állította. Néha azt is mondta, hogy az álmok sugallnak valamit. Mindegyiknek van jelentése. Ha itt lenne biztos meg tudná mondani, hogy mi is a jelentése ennek az álomnak. Egy kis időre felállok és kinyújtózkodom, majd visszaülök az ágyra. Nem kell nagy észnek lenni ahhoz, hogy megállapítsuk ennek az álomnak a jelentését. Louna és Shovilan-ék veszélyben vannak... vagy lesznek és talán meg is halhatnak. Északon készülődik valami... pusztulás... sötét mágia szennyez mindent... ilyesmi és az a kard segíthet ezt megakadályozni. Megmasszírozom halántékomat és tarkómat, hátha ettől jobban felébredek. De az is lehet, hogy az egész csupán elmém szüleménye... lássuk csak... a tudatalattim pár emlékemből formálta ezt az álmomat. Louna és Shovilan-ék halottak... Ez valószínűleg onnan jött, hogy az elmúlt napokban leginkább az ő társaságukban töltöttem időmet... Louna-nak hálás vagyok, mert megmentette az életem... vagy legalábbis megmentett egy naphosszat tartó fekvéstől. Nem szeretném ha meghalna. Shovilan-ék egyszerűen hosszú ideig voltak a közelemben... Szinte mindig láttam őket az elmúlt napokban és mivel nem szeretem ha bármi vagy bárki is meghal ezért szerepeltek hullákként. Az élőholtaktól írtózom és gyengének érzem magam velük szemben, mert nem ismerem az ellenük használatos űző litániákat illetve egyéb hasznos varázslatokat... Ebből a tudatalattim összeállított egy ilyen álmot, hogy jól elszórakozzak. Godolataim mind amellett szólnak, hogy az egész csak elmém játéka volt, semmi más, míg valami lelkem mélyén azt sugallja, hogy ez annál több volt... és egyes képtelen gondolataim is ezt támasztják alá. Egy ideig csak ülök az ágyamon gondolataimba merülve, majd lemegyek az alsó szintre és a pultostól kérek egy pohár vizet. Kiszáradt a szám. A vízről Lykargon jut eszembe. Vajon ő ért az álmokhoz? Remélem még itt van.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.19. 19:03

KM esemény [Lorin]:Különös ébredés.
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-Este
Résztvevők: Xavios

Hamar megállapítod hogy nem hogy késő délután, hanem kora este van. A könyvek még mindig ott vannak a helyükön. Ahogy rátekintessz a küldő borítására mintha látnád kirajzolódni a démoni "díszítés pofáját". Kicsit megriadsz de megnyugtatod magad hogy, csak az álom miatt történhetett hiszen a másik könyvnek a lapja van feléd.
Kételyekkel terhes szívvel lépdelsz ki az ajtón, majd kulcsra zárod azt.Melleted épp ekkor zárja be a másik ajtót Melissa. Kicsit csapzott hajjal és kissé pacuhán elsiet melleted, le az ivó iráynába.
Ahogy le mész a földszintre megismered egy másik arcáróla fogadót. Most sok ember van itt. Még van jópár üres asztal de a többség így is foglalt. Kikéred a vized amit a másik cseléd szolgál fel,(furcsamód ő nem lepődik meg kéréseden) és ülőhely után nézel. A pultnál is maradhatsz de kkor megpillantod a csak nemrég megismert alakot. Sirvajt, aki a pultnál áldogál.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.06.19. 20:53-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.19. 19:22

Bredon

- Ne aggódjanak, van nálam ital az útra, nem fognak szomjazni- válaszolok neki egy nem igazán szívbőljövő mosollyal az arcomon

<<Még mindig nem tűnnek szimpatikusnak, nem is tudom miért. Talán a ruhájuk, a viselkedésük, a stílusuk miatt. Meg azért mert ők hárman vannak én meg egyedül, ráadásul fáradtan. Remélem tévedek velük kapcsolatban.>>

- Arra van- mutatok arrafelé amerről jöttem- jöjjenek mutatom az utat- mondom és megindulok a lány felé.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.06.19. 20:37

(Lernun)

<Rosszakarók. Megkeserítik az életet. Mindegy hogy egy kisvárosi senki vagy vagy egy uralkodó mindig jut belőlük. Kérdés hogy mennyi. És hogy meddig mennek el. Talán az én vesztem is ők okozzák majd. Szóval egy régebbi halál miatt szerezte. Remélem igaza van és nem egy kontárt találtam.>

A kezem továbbra sem eresztem a tőr közeléből.
-Egy súlyosan sebesült hölgyet keresünk akit a bátyám hurcol magával. Nem láttad errefelé?
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.19. 20:52

KM esemény [Lorin]: A szőlős

Lernun
-Nem láttam én senkit - köp ki hegyesen- és merre hurcolja a bátyád? -kérdez vissza.
-Amúgy se érdekelnek a problémáid tarsd meg magadnak!-förmed rád.

Bredon
A távolban ismerős zöngéket hallasz de ekkor már a két alak siet feléd, és te mutatod nekik az utat.
Amikor meglátják a nőt a nagydarab valamit hadonászni kezd és kiabálni. Erre a másik próbálja lecsítítani. Egy szavukat sem érted. Csakhamar abbahadják és a harcsabajszú rád vigyorog.
- A pupák azt hitte hogy az egyik rokona... eh-legyint- amúgy hol szerezted a kicsikét? Egész helyes...
Közben felkaroljaa nőt és a vállára veszi.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.19. 21:04

Bredon

Az ismerős hangok hallatán megállok egy pillanatra és arra nézek amerről hallom őket. Ha nem hallom újra, akkor megyek tovább.

- Az erdőben bukkantam rá az öcsémmel. Tényleg helyes, de sajnos sebesült is és jelenleg ez fontosabb, tehát be kell vinnünk a városba, ahol öcsém remélhetőleg egy gyógyítóval vár engem.

Ezután fogom csak fel min is vitatkoztak az előbb és egy kis kuncogás tör ki belőlem:
- Hogy ő a rokona lenne- nevetek fel, de próbálom gyorsan elfolytani- de hisz nem is hasonlít rá.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.06.19. 21:29

(Lernun)

Érzek egy kis bizsergést a kezemben, de hamar elmúlik.
<Kár lenne rád pocsékolni a drága dobótőrt. Egyébként is mostanság ez nálam fogyóeszköz.>
-Ideje indulnunk-szólok a felcsernek.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 21 / 45 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...