• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A Mithrill Úti átkelő

"Gianagban mindenki úr"

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
183 hozzászólás • Oldal: 8 / 13 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13

Re: A Mithrill Úti átkelő

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.06.03. 16:49

-Figyelj, Aldír, segíts. El kell jutnunk a kapuhoz.-
A sebeim fájdalma nem csillapodik, de tudom, védett helyre kell jutnunk.
Amint elérünk a kapuhoz, megpróbálom kinyitni. Ha nem megy, akkor kiküldöm Aldírt őrködni én pedig leveszem a bőrvértet és a ruhát, majd ellátom a sebeimet - ami gyakorlatilag annyit tesz, hogy a kulacsomból vizet löttyintek rájuk és ha szükséges, akkor némi sebgyolcsot is rakok rá. Egy magára kicsit is adó gyógyító szégyellné magát ilyen munka láttán, de hiába -

<amikor kellene, valahogy egy sem akad a közelben>
majd visszaveszem a ruhám és tovább próbálkozom az ajtóval - mivel már levettem a vértet, megpróbálok átmászni egy alkalmas ponton - csak a tőrömet viszem magammal.

ha bejutunk, természetesen ugyanúgy ellátom a sebeimet - ha nem akad jobb lehetőség.

/a gyógyításban teljesen képzetlen vagyok; a vértem szegecselt bőrvért (a láncingem van a csomagomban/
I. OM tali: Elhagytuk Masgart!!

KARAKTER:
Worag, a lelenc, Darton-pap
Vjírgas Margalos, (codex)
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 555
ZK Karakter: Worag, a Lelenc (Füstölgő Nyomokon)
ZK Karakter: Vjírgas Margalos (Nadír Könnyei, Codex)
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dunadan » 2008.06.13. 19:52

JK: Dunadan (Rawanyr mor Kyryon)

Lelassitom Hurront és a nomád lándzsámat felkészítem, ha valami miatt valaki szeretne megtámadni, estleg valamilyen fenevad óhajtana rám szemet vetni. És miközben tokjából kicsúsztatom a lándzsám tűzvörös nyelét a környező erdőt figyelem, és főként arra tekintek merre Shikhator nagy barna szemeivel az erdőt kémleli.
„Egy lélek nem csak érzelem vagy tett, hanem együtt mindkettő, s ha uralni akarod az embert a lelkét kell uralnod nem csak az érzelmeit, vagy a tetteit.”
Onion Ordan
Dunadan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 125
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.06.15. 19:59

Lovaglás, lovaglás és szűntelen lovaglás, na meg persze figyelés, kivárás és izgalom az utitársad eme lakatlan vidéken. Aztán hűséges kutyusod hirtelen felmordul. Amint jobban magad elé tekintesz, meglátsz egy kirabolt karavánt, hullák mindenütt a lovak sehol azaz éppen csak egyet látsz az is elpusztult. Az erdő csendes semmi nem hallatszik, lovad és hűséges ebed sem jelez veszélyt az erdő felől, csak a látvány és a hullaszag zavarhatta meg őket. Elég lehangoló látvány, hiszen még a nőket és gyerekeket is lemészárolták. A lovaskocsik körül minden szétvan dobálva. Látszólag a lovak kivételével semmit sem vittek el.

Ezenfelül látsz még egy botorkáló alakot akinek egy kis gyerek segít. Nyílván valóan megsérült, hizen alig bír menni. Látod, hogy jobbra tartanak egy erdőirtás mentén az egyik kis dombtetőn lévő őrbódé felé. Megviseltek, valószínűleg tartod, hogy ők ne a karaván tagjai voltak, hiszen öltözetük merőben eltér a karaván utasaijétól.

Kinézet: A szőke hajú kis gyerek egy átlagostól kissé jobb ruhába van öltöztetve, nem lehet több tíz évesnél.

A férfi átlagos magasságú, haja barnás-vörös. A haját tüsire vágva hordjal. Ha teheti, vértben jár – legalább a páncél alatt viselt bőrvért mindig rajta van.
Ruházata komor, a fekete, az éjkék és a sötétvörös keveredik. Festetlen, barna incognót visel.

-Rendben van segítek ne aggódj Geoff bácsi.- mondja Aldír kézségesen, ám érzed félelem és kétségbeesés van a hangjában.

A fiatal gyerek (magasságából kifolyólag) semmi egyebet nem tud tenni, mint hogy kezedet megfogja és egy- két nehezebb csomagot a hátára vesz. Érzed, hogy most ez is nagy segítség számodra.

Aztán hirtelen nem olyan messziről kutya morgást és egy ló közeledtét hallod. Amint hátra fordulsz, látod valóban egy lándzsás alak, aki figyel téged.

Kinézete:A lovasnak akit megpillantasz tűzvörös haja van. Nyakát egy fekete kendő takarja. Zöld inget visel, és rozsdabarna nadrágot mely fekete lovaglócsizmában, s válláról lehanyatlik egy vörös színű csuklyás köppeny. Lova mellett, ott áll egy kutya is.

//off elnézéseteket kérem, hogy ilyen soká írtam, tudom hogy a szabadság bejelentőben nem erről volt szó, de egy-két váratlan esemény közbe jött és alig todtam gép közelbe kerülni. Még egyszer elnézést//
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dunadan » 2008.06.16. 15:32

(Rawanyr mor Kyryon)
Miután meglátom a férfit és a kisgyereket, egyből átlátom a helyzetet hisz a férfi nagyvalószínüséggel megsebesült. ezért így szólok.
-Sikhator nyukhassa,-Ezzel csendre intem társamat. majd a fiú és a férfi felé fordulok.
-Nem ártó szándékkal jöttem, segíthetek nektek?
Majd leszálok a lovamról és elindulok leeresztett fegyverrel feléjük miközben másik kezemmel lovam kantárját fogom. De azért közben körbe tekintek hoyg esetleg nincs e valamilyen meglapuló ellenség.
„Egy lélek nem csak érzelem vagy tett, hanem együtt mindkettő, s ha uralni akarod az embert a lelkét kell uralnod nem csak az érzelmeit, vagy a tetteit.”
Onion Ordan
Dunadan
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.06.16. 20:19

<ó, Ranil, hát ennyire vágysz rám?>

megfordulok és felmérem a helyzetet. a bőrvért SINCS rajtam, eléggé legyengültem és hullák vesznek körül
<remek>
-Jól van, Aldír, emlékszel még, mit mondtam az előbb? Ha szólok, fuss.-
kezébe nyomom a tőrömet < a kutya ellen jó lehet még, gond esetén>
-vigyázz erre, rendben?-

balomba fogom a pajzsom, jobbal kiemelem a buzogányomat az övemből. széles terpeszbe állok és várom, h mit lép az idegen

-ha prédára vágysz vagy pihenőt keresel, rossz helyen jársz. itt már csak a halál lakik-

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dunadan » 2008.06.17. 12:21

(Rawanyr mor Kyryon)
-Nem ártó szándékkal jöttem, hidd el, ha akartalak volna már megtámadhattalak volna, hidd el nekem. Sogron papjaként nem vagyok vérengző vadállat. De ha nagyon akarod szivesen megmérkőzök veled ha azt szertnéd, azzal a feltétellel hogy utánna meggyógyíthatlak ha vesztenél esetleg. Válaszolom rezzenéstelenül a szemébe nézve a férfinak. S várom hogy valyon mit reagál rá a büszke harcos.
Onion Ordan
Dunadan
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.06.17. 19:13

vörös haja teljesen meglep, hisz mifelénk az ritka és becses dolog
-Öltem már toronit és te nem úgy festesz. De nem akarok harcolni - ha megférünk békében egymás mellett, hát egye fene.-

-a nevem Geoff de Saal-Draq, az Unió szülötte, a kölyök itt mellettem Aldír névre hallgat-

mondom, de közben kissé megtántorodom
-ha nem baj, akkor folytassuk a beszélgetést némileg védettebb helyen. rablók mászkálnak errefelé - bökök a hullák felé

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dunadan » 2008.06.17. 19:49

(Rawanyr mor Kyryon)
-Köszönöm, hogy bízol bennem. A nevem Rawanyr mor Kyryon, és hogy megmutassam segítő szándékomat nyújtsd kérlek ide karod, had segítsek rajtad gyógyító hatalmával uramnak. De ha úgy jobban érzed magad közben nyugottan fogd rám fegyvered. Elvégre is mint sejtem, a haramiákat te győzted le és nem valószínű hogy ezután jobban bízol egy messziről jövő sogronitában.
Majd lassan odalépek hozzá, és kutató kék szememmel, megpróbálom megsaccolni a sebek sújosságát.
Onion Ordan
Dunadan
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.06.18. 13:25

A kis gyerek a bemutatkozáskor meghajol Látszik, hogy csak az udvariasság miatt teszi. Ellenszenvesen néz rád és mérgesen. Mintha ellenség lennél aki megakarja őket támadni.

-Aldír vagyok.- mondja halkan miközben barna szemeivel mélyen nagyon mélyen a szemeidbe néz.

Amint a sérült harcoshoz közelebb lépsz, Aldír elbújik annak háta mögött. Geoff a bal kezére mutat, melyen egy vágás éktelenkedik. Amint jobban meg akarod vizsgálni, hirtelen összerezzen. Hatalmas fájdalom hullám megy rajta végig. Ettől kissé meg is tántorodik.

Javaslatára letértek az útról és egy kissé félre húzódtok. Egy erdő írtás van az útszélén ott veszed jobban szemügyre mi is történhetett vele. Feltűnik, hogy ilyen mértékű rosszul létet és kifáradást egy ekkora vágás nem okozhatott.

Látod az idegen bemutatkozására, Aldír ellenszenvesen reagál. Talán fél tőle, talán magát félti, talán téged. Mindenesetre félelmet nem ismerve állja az idegen sogronita tekintetét.

Amint a pap közelebb akar hozzád lépni Aldír elbújik a hátad mögött. Nem nagyon tetszik neki ez a helyzet.

A pap amint elkezdi vizsgálni sérüléseidet, hirtelen a jobb oldaladon hatalmas fájdalom hullám fut végig. Tudod, hogy ez a lóról való leesés miatt van. Általában jól tűröd a zúzódások miatt fellépő fájdalmat sőt a törést is. Ám ezúttal ez valami más. Megtántorodsz és majdnem el is esel.

Javaslatodra lehúzódtok az útról. Egy közeli erdőírtáshoz mentek, ahol a pap elkezdi vizsgálgatni sérüléseidet nem kis fájdalmadra.

Aldír közben csak gugol és féltékenyen figyeli az új jövevényt.
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dunadan » 2008.06.18. 20:09

(Rawanyr mor Kyryon)
-Mond csak Geoff ha szabad így hívnalak, ezen túl milyen sebesüléseket szereztél, még? Mert a vágás alapján ezért nem kellene ennyire össze rándulnod.Esetleg tudsz mutatni legyőzöttet, vagy csak megfutamodtak, mert a fegyvereiket lehet hogy bekenték valamivel.
-Aldír, nyugodj meg nem bántom a hősödet, tudod a hősöknek is kell néha egy kis égi áldás. Bármibe is hidjenek.Majd leveszem a csuklómon díszlő szent szimbólumomat
Onion Ordan
Dunadan
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.06.19. 17:24

Elrakom a fegyveremet és másik helyet keresünk. Szerencsére kissé lejjebb akad egy tisztás, ahol megpihenhetünk.
-Aldír, hozd a csomagokat. Nem kell egyszerre, csak amennyit kényelmesen elbírsz.-
<még a végén rajtam ragad a gyerek- na de mivégre, apródnak?>
amint eltávolodik, válaszolok újdonsült ismerősömnek.
-azok a ragyaverte rablók a lábát törték a lovamnak és az eséskor a jobb oldalam sérült meg. talán az lehet a ludas - miközben igyekszem magam tartani a fájdalom ellenében - és még lehet, hogy a harc közben még ráhúztam a sérülésre - hát, ezzel jár, ha ilyet forgat az ember
mutatok a fegyveremre, mely most már az övemben nyugszik.

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dunadan » 2008.06.24. 11:30

Lecsatolom a szent szimbólumomat a csuklómról és így szólok.
-Ahhoz hoyg megbírjalak gyógyítani meg kell hogy áldjalak. Majd a szent szimbólumomat meg kell csókolnod,Ezzel megmutatom neki sogron szent jelképét De sajnos nem tudok sokat gyógyítani rajtad, mert még nincs akkora hatalmam, de remélem ez is csökkenteni fogja a kinjaidat. A törött bordádal mert úgy gondolom az lehet később megpróbálom összeforrasztani./Elvégezem az áldást 3 Mp, és utánna a gyógyitással 6 Mp ot ot áldozok fel Fp gyógyításra/. És ha neadj mérget is használtak azt is megpróbálom gátolni. De elsőnek mindent szép sorjában.
Onion Ordan
Dunadan
Olvasó
Olvasó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.06.24. 18:21

-hát, jószándékod köszönöm, de hitem tiltja, hogy Ranil áldásán kívül más angyal kegyére bízzam magam - de ha van némi sebgyolcsod, talán az is megteszi. a legjobb amit tehetünk jelenleg, hogy pihenünk egy nagyot -
-erről jut eszembe, talán akad némi elemózsia az erődben.
HÉ, ALDÍR -
kurjantom el magam - NÉZD MEG, GYEREK, TE BE TUDSZ-E JUTNI A FALAK MÖGÉ. DE AZÉRT CSAK ÓVATOSAN -

kényelmesen elhelyezkedem, próbálom kímélni sérült tagjaimat
- egyébként mi járatban erre, Sogron papja? -

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.06.27. 12:58

Aldír csak egy rosszalló "hm..." hanggal jelzi, hogy még egy cseppet sem bízik, alkalmi utitársában. Azonban a kért feladatok első felét kis idő eltletével megoldja. Annyi csomagot visz magával, hogy egyszer el is esik, na de a példaképének bizonyítania kell rátermetségét és persze a "jövevény" előtt sem szabad gyengének mutatnia magát.

-Rendben van megnézem. Ne aggódj Geoff bácsi hamar bejutok és óvatos leszek. És te rendben leszel?- néz kérdően rád utána pedig a sogronitára.

A kérdés után mindenesetre hamar elszalad az őr helyirányába. Legalább egy óra eltelik mikor visszajön lélekszakadva.

-Geoff bácsi! Ahhh sajna nem találtam semmit. Nincs sehol sem bejárat. Szerintem nem is lehet itt senki mert kiabáltam is sokat. Tényleg én mindent megpróbáltam, de nem tudtam bemenni.- mondja a gyerek megszeppenve.

-ÖÖÖ... megsimogathatom a kutyust?- kérdezi egy kicsit elszégyelve magát Aldír

Déutáni beszélgetésetek folyamán a nap tova- tova kúszik Ynev kék egén és már késő délutánra jár az idő. Senkivel sem találkoztatok az úton, minden nyugodt és csendes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vyan Lefydd 2008.08.21. 18:11-kor.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Siffad » 2008.07.11. 20:04

Újdonsült ismerősöm valószínűleg elmerült az istenével való beszélgetésben - kissé irigylem, hisz nekem is lenne pár szava Ranilhoz. Vajon milyen lehet közvetlen kapcsolatban állni? Kicsit sajnálom, hogy annak idején kevés figyelmet fordítottam a vallásra, de hát egy kiképző táborban maximum még néhány perc pihenőért imádkozunk :)

Igyekszem minél kényelmesebben elhelyezkedni és a gyógyulásra koncentrálni - remélem az utitársam az, akinek mondja magát és nem vágja el a torkom alvás közben.

KARAKTER:
Siffad
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
183 hozzászólás • Oldal: 8 / 13 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13

Vissza: Gianag