• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Amnet Keilor 24. Kódexe [ UTK ]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 28 / 46 • 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 46

Re: Amnet Keilor 24. Kódexe [ OM-UT ]

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.06.13. 8:18

Gondo

//Dice: Észl/Int : 2/3 Szerencse: 95//
*Eddigi szokásommal ellentétben ezúttal keserű mosoly suhan át az arcomon.
<… Hüm… Jó kérdés…>
- A kelletnél, jóval többet vagyok úton. Valamint az egészségesnél jóval többet vagyok kénytelen nélkülözni a jó társaságot. Hosszú út ál mögöttem és még messze az út vége.
*Kortyolok az italomból és elhelyezzem az 5 réz alap tétet.
- Igaz itt kedvem volna, megpiheni hosszabb ideig. Nem feltétlenül csak kényszerűségből, készleteim feltöltése érdekében. Kár, hogy ez egyelőre csak pillanatnyi benyomás és könnyen változhat még.
*Magamhoz vesszem, és egy pillantást vetek a lapjaim amennyiben már elém kerültek. Tekintetem rá emelem Allíz-ra. Arcomra visszaköltözik a mosoly. Tekintetemből egy a pillanatnyi társaságának és elfoglaltságának „gyermeteg ilyen” örülő fáradt utazó köszön vissza.
<… Ere mért csak most gondolok… Talán könnyebben puhatolózhatnék, ha elhagynám a várost… Legalább is hivatalosan… De csak az után, hogy ha nem járok sikerrel…>
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.13. 13:56

Résztvevők: Gondo

*A lapjaidat nézve nem kaptál valami jó leosztást, de mint minden, ami a szerencsével kapcsolatos bármikor változhat. Így is történt. A parti során többet nyertél, mint veszítettél. 8 ezüsttel és 14 rézzel lettél gazdagabb.

-Az istenekre, hogy lehet valakinek ilyen szerencséje. -* Kel ki magából a törpe, mikor egy jó lapjánál te még jobbal jössz elő. *- Már rég nem veszítettem ennyi pénzt egy parti alatt.

*Most már Morel feléd mutatott szimpátiája is csökken, és még Sulaf is morcosan számolgatja megmaradt kevésnyi rézpénzét, és közben dühösen az asztalra csapja a fakupát, mivel még a sör is kifogyott. Egyedül Allíz néz rád kedves tekintettel. Mintha imponálna neki az, hogy sorra vered el a többieket kártyában. Nem is foglalkozik a törpe morgásával, és Sulaf dühével. Most már feltűnően néz téged, és közben kérdezősködik.

-Milyen tájakon jártál már, és miket láttál? Hatalmas mezőket, melyeken mindenféle csodás állatok legelésznek? Láttál szabadon kószáló veszélyes vadakat, esetleg legendába illő csodákat, és szépséget? Vagy utadat az istenek veszélyekkel kövezték ki?

*Szinte gyermeteg mohósággal érdeklődik a világról, melyet az utjaiddal átszeltél. Szemei csillognak, mint aki csodára vár. És most már könnyen felismered tekintetében a vágyat, mely irántad él.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.06.13. 14:25

Teteb Azurec
*Bambán nézek rájük ezekkel a gondolatokkal:
<TE jó isten kegyelmezz, kikkel hozott össze a sors..."Jajj bocsánat, most mi lesz, olyan otrombán viselkedtem, udvariatlan vagyok." Ez a Towu. Én inkább nem megyek, ha ilyen beszélgetések folynak ezek között hamar megunom az életem...Ez a tulzott seggnyalós illedelem elég idegesítő...>
- Köszönöm, de inkább nem mennék veletek. Akad egy-két elintézetlen dolgom. Majd, ha Gondo is itt lesz megbesélhetünk mindent *Ezt mosollyal mondom, de látszik picit, hogy nem természetes....
<Példának okáér semmi, de mindig jobb, mint velük>
- Ha megbocsátotok most mennék is... *Ezzel kardom sétálópálcaként használva felmegyek a szobámba.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.13. 18:39

( Rhienna )

* Végighallgatom társamat, majd rájövök nagyon hülye voltam. Szerencsére asztaltársunk nem óhajt csatlakozni hozzánk a sétában, és hamar ott is hagy minket. Csak biccentek felé, majd visszafordulok Twouhoz: *

- Nos, menjünk akkor. Ne haragudj. Kicsit szétszórt vagyok, úgy látszik. Nem akartalak a hülyeségemmel megbántani, inkább jobban kellett volna fogalmazni. Mást mondtam, mint amit gondoltam. * mosolygok rá és ha velem tart, elindulok akkor úti célunk felé. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.06.14. 14:14

Twuo Line

* Egy meleg mosolyt küldök Rhienna felé. *
< Fhu, már azt hittem, összezörrenés lesz. Nem is baj, hogy nem jön velünk a társunk, legalább, ha meg jön a másik társunk, akkor itt marasztalja. >
- Természetesen. Indulhatunk is. – * A megnyugvás jelenik meg az arcomon és agy kis megkönnyebbülés. Enyhe mosoly jelenik meg az arcomon, mely kicsit játékos. *
- Viszlát, később - * Fordulok oda Aramethez. *
< Így legalább kicsit ki békülünk és megnyugszunk >
* Utána oda sétálok Rhienna mellé és elindulok vele, vissza a piac felé. Természetesen először én lépek ki és nyitom az ajtót. Utána pedig elindulunk a piac felé. Útközben nem nagyon szólalok meg csak dúdolgatok magamban egy altot, amit anyám énekelt nekem kis koromban. Mivel a szép égbolt eszembe idézte anyám. *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.06.15. 8:25

Gondo

<… Remek még néhány ilyen parti és alá írom halálos ítéletem a fiuk szemében…>
- Szerintem Noir sokkal inkább meg akar leckéztetni, mint sem, hogy szerencsémről gondoskodna.
*Bocsánatkérő félmosolyt küldök a törpe felé. Őszintén sajnálom, hogy tőle nyertem a legtöbbet.
//A 8 ezüst és 14 réz nyeremény ere a partira vonatkozik vagy az előzővel együtt?//
- Bármikor és bármilyen körülmények közt szívesen adok esélyt vagyonod visszaszerzésére. Hisz akkor érezném magam szerencsésnek, ha ugyanannyival állhatok fel, mint amennyivel felálltam.
*Magamhoz intem az egyik szolgálót.
- Akár célba is lőhetünk vagy dobattunk.
*Mikor a teremszolga az asztalhoz ért rendelek még egy kört valamint sajt tálat hús szeletekkel.
<… Allíz meg még a végén felfal a szemével…>
*Viszonzom Allíz tekintetét. Továbbra is kedvesen mosolygok.
- Mind igaz. Hisz minden élőlény csodálatos, ami nem él mifelénk. És, hogy veszélyekkel kövezték volna ki az istenek utam? Fogalmam sincs. Úrnő sokkal inkább megóvott ezektől a veszélyektől. Mivel ifjúi hévtől vezérelve magam ugrottam bele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.06.15. 22:54-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.15. 10:51

Résztvevők: Teteb Azurec, Rhienna D’Vire, Twou Line

Teteb Azurec

*A lovag elköszön tőled, és egymás mellett, mint egy pár elindulnak a kijárat felé, majd kilépve rajta, eltűnnek a szemed elöl. Nos várakozhatsz még, hisz a fura ruhájú barátotok még nem mutatta magát, de akár dolgodat is intézheted. Semmi különös nem történik a fogadóban, egy kicsit még unatkozol is. Csak a kaja az, amiért érdemes itt időzni.

Rhienna D’Vire, Twou Line

*Elköszönve a harcostól, kiléptek a fogadóból. Az égen a felhők eléggé morcos arcukat mutatják, előfordulhat, hogy sétálás közben fürdőzés lesz. A fogadótól balra indultok, hisz arra van a piac a templommal szemben. Ahogy a kapu előtt elhaladtok, melyen érkeztetek, az út kihaltnak tűnik, senki nem járkál rajta. Talán ilyen időben senkinek sincs kedve bárhova is elindulni. A városban is látszik, hogy gyorsabban szedik a lábukat az itt lakók, és közben az eget fürkészik, mintha a titkot akarnák megfejteni, mely megmutatja, hogy mikor zúdul rájuk az eső. Megérkeztek a piacra, és körbe kémleltek. Sajnos egy térképféleséget sem, sőt még papirost sem láttok. De megtudjátok, hogy a várostól egy-két órányira az erdőben él egy vadász, aki elég jól ismeri a környéket, és állítólag a térképekhez is jól ért. A neve: Graion. Meglepő, főleg neked Rhienna, hogy varázslók is vannak ebben a városban, de egy nyomorult térképészt sem lehet találni.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.15. 10:55

// A 8 ezüst és 14 réz az plusz. Tehát összesen 9 ezüstöt, és 41 rezet nyertél.//

*Mikor ételt és sört rendeltél mindenkinek, egy kicsit javult a hangulat.

-50 réz lesz. -* Mondja a pincér, mikor kihozza a rendelést. Ez valószínű a sajt, és gyümölcs tál miatt ennyi, mert a sör az max egy-két réz lenne.

-Na rendben. -* Mondja a törpe. * - Majd most meglátjuk mennyire volt szerencséd.

*Erre a többiek is kicsit lelkesebben nyúlnak a pénzükhöz, és dobják az asztal közepére az öt rezet. Tekintetükből látszik, ha most felállnál, hogy neked már nincs kedved játszani, akkor valószínű éles pengékkel néznél farkas szemet. Allíz most nem játszik, és igazából eddig sem nagyon kártyázott. Ő inkább a társaság kedvéért üldögél itt. Bár veszített néhány rezet, de nem igazán törődött vele. Viszont veled most már egyre jobban foglalkozik. És úgy látszik nem az a szégyellős típus.

-Ha befejeztétek a játékot nincs kedved eljönni hozzám? -* Kérdezi tőled kellemesen csendülő hangján.

-Mi van Allíz, csak nem kedved lett egy kis szórakozáshoz? -* Nevet fel Morel.

-Te inkább a kártyára figyelj, hisz ha igazak amit azok a „hölgyek” mondtak, kik már jártak az ágyadban, akkor már legalább ebben legyél jó, ha másban nem tudsz. -* Válaszol vissza neki szúrós tekintettel a fekete hajú szépség.

*Morel dühösen néz a lányra, szinte már azt lehetne hinni, hogy mindjárt elvágja a torkát, de ekkor a másik két asztalnál ülő hangos röhögésbe kezd. Sulaf a hasát fogja, míg a törpe majdnem lefordul az székről, annyira nevetnek. Végül Morel is csak legyint egyet, és a kiosztott lapoknak szenteli a figyelmét.

//Sikertelen asztrál próbát dobtam neked, ezért teljesen a hatalmába kerített téged a nő, persze csakis pozitív értelemben mondom. Viszont így nem tudsz annyira oda figyelni a kártyára. Ez azt jelenti, hogy ha dobsz intelligenciát, és észlelést, adjál hozzá mind a kettőhöz plusz egyet. Természetesen ez a szerencsédet nem befolyásolja, ezért azt csak simán k100-zal dobd ki.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.15. 13:17

( Rhienna )

* A piac felé sétálva aggódó tekintettel nézem az eget és a rohangáló embereket. *

< Lehet rossz ötlet volt most kijönni? Mindjárt elkezd szakadni az eső és akkor jól nézünk ki. Na mindegy. >

* A hír, miszerint nincs térképész a városban, csak 1-2 óra lovaglásnyira a várostól, nagyon meglep. *

- Twou, ilyen nincs. Tudós varázslók vannak a városban, de egy egyszerű térképész nincs. Hát komolyan mondom, nem értem én ezeket a városlakókat. Szóval mit szólnál, ha elmennék ehhez a vadászhoz csak mi ketten? Aránylag közel van, Gondó is passz, hogy merre. Szerintem lazán megjárjuk oda-vissza még vacsora előtt. Legalább a lovainkat is megmozgatjuk egy kicsit. * nézek rá kérdőn, majd ha beleegyezik, visszaindulok a fogadó felé. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.06.15. 23:22

Gondo

*Az 50 rezet szemrebbenés nélkül fizetem ki. A törpe reakcióján csak mosolygok.
- Mondtam már szerintem úrnőm sokkal inkább intésnek szánja az ilyen pillanatokat, mint sem azt akarná, hogy nyerjek. Ha minden áron anyagiakban akarja, hogy a szerencse a pártomat fogja; az útszélén elém tesz egy teli bugyellárist.
*Az asztal közepére helyezem a kezdő tétet. Épp válaszolni akarok Allíz-nak mikor durván közbevág Morel. A beszélgetésüket csendben végighallgatom. Mikor a többiek nevetnek én csak visszafogatottan elmosolyodom. Kurtán biccentek Allíz felé. Mikor Morel rá szánja végre magát az osztásra felcsattanok.
- No. Ez a beszéd. Játszunk végre és mihamarább esünk túl Noir intelmein.
//Dice: Észl/Int: 4,4+1 / Szerencse:53//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.16. 15:53

*Nos, most már, hogy figyelmed megoszlott, elég zakatolósan indul a játék számodra. Hol nyersz, hol veszítesz. De úgy tűnik, Noir gazdaggá akar tenni, vagy bajba sodorni, ugyanis a játék végén még 86 rezet nyersz, és Sulafnak teljesen elfogy a pénze. A fekete bőrű férfi az előtte lévő csupasz asztalt bámulja, ahol még fél órával ezelőtt ezüstök csillogtak.

-Ez nem lehet. Az első játszmát megnyerte, jó szerencséje volt. -* Mondja Sulaf maga elé motyogva.

-A másodikat is megnyeri, jó játékos. De az, hogy csak te nyersz, az igencsak feltűnő. Mióta kártyázok, csak egy valakit ismertem, aki folyamatosan nyert a matróz pókerben. Ő pedig most valahol a föld alatt van férgek eleségeként, mert rajta kapták, hogy csalt.

*És ekkor igen csak dühös tekintettel néz rád.

*Az asztalnál ülők mind elhallgatnak, és egy pillanatnyi kínos csend borul a társaságra
.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.06.17. 9:50

Twuo Line

* Az eget nézve, miközben dúdolgatok, nem aggódom annyira magam miatt, legfeljebb meg ázok, és utána át öltözöm. *
< Rhienna biztos nem örülne, ha meg áznánk, mondjuk, én se lennék oda érte. >
* Mikor meg tudjuk, hogy a piacon és a környékén nincs, térkép kicsit csalódott vagyok. *
< Ne, hogy már ne legyen a városban egy térképészet. >
- Szerintem is, de engem az is meg lep, hogy a városon belül nincs térképészet. Szerinted a kikötőben árulnak térképeket, mondjuk ott több mint valószínű, hogy tengeri térképeket árulnak. Esetleg meg kérdezhetjük a papokat, vagy meg érdeklődhetjük a városházán is. –
- Tudod, mit keressük fel azt a vadászt, végül is nála legalább több mint valószínű, hogy lesz térkép. -
* Rá mosolygok Rhiennára és ha nincs más ötlete, vele együtt visszasétálok a fogadóba. *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.06.18. 9:00

Gondo

*A nyereményem az asztal közepén hagyva hallgatom Sulaf monológját. Az azt követő csend sem derít jobb kedvre. A halálra ítéltek nyugodt mosolyával üldögélek és kortyolom italom.
<… Noir… Lehet egy kicsit elbizakodottan kezdtem a napot… Az utóbbi években meg nem ép a leg aktívabb híved voltam… De soha nem szűntem meg hinni… Köszönöm a próbatételt… Köszönöm, hogy vigyáztad utam… Időről időre… Most akkor én jövök…>
- Sulaf. Mondtam, hogy nem kötelező kártyázni. Ami meg a vádat illeti. Nos.
*Egy pillanatnyi szünetet tartok. De még mielőtt bárki is szólhatna, fojtatom.
- Felháborítónak tartom. A mi meg a finomnak szánt fenyegetésedet illeti. Rossz ajtón kopogtatsz. Mivel akikkel legutóbb ilyen beszélgetést fojtattam egy arasz mélyen hevernek a föld ölén. Elenben veled őket én magam küldtem oda. Nem szokásom elmenekülni a piszkos munka elől. Ha a pénzed kell, én bármikor szívesen alkalmat kínálok vissza nyerésére csak szólj. Tisztességesen nyertem el és szívesen veszítem el tisztességesen. Erről bármelyik isten szolgálya előtt tanúbizonyságot teszek. Mint Noir igaz szolgálya erre szavam adom. Amhe-Ramuun szolgái marcangoljanak szét, ha valótlant állítok.
- Addig is a következő kört én álom.
*Az asztalhoz intem a teremszolgát. Megrendelem a következő kört amennyiben erre időt kapok.
<… Hüm… Nem is rossz befejezése az életemnek… Kártya csalás vádja véget… Bár azért mégse méltó Noir- hoz… Vagy tán így akar büntetni oktalanságomért…>
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.06.20. 19:11

Teteb Azurec
<Nah, elmentek....Valamivel mégis el kéne ütni az időt. Inkább lepihenek, s megvárom míg a cselekmények tovább bonyolódnak.>
*Majd, ha minden elfogyott asztalomon felbatyogok szobámba. És gondolatom szerint le is pihenek...
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.22. 11:11

Résztvevők: Rhienna D’Vire, Twou Line

*Miután körbe néztetek, és megbeszéltétek mit is tesztek, elindultok a fogadóhoz vissza.

//Rhienna sikeres intelligencia próba.//

*Sétálás közben eszedbe jut egy dolog. Mivel Aramet, a harcos azt mondta, hogy ott várnak rátok az úton, így lehet, ha elindultok a vadászhoz, rajtatok ütnek. Igaz, te mágia tudó vagy, és bízol Twou harci tudásában, és bátorságában, de ők meg húszan vannak, ti meg csak ketten akartok elindulni. Lehet, érdemes lenne a többieket is magatokkal hívni.

*A fogadóba érve látjátok, hogy már nincs itt az ebédlőben a harcos. Természetesen a fogadós lehet, hogy látta merre ment.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 28 / 46 • 1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 46

Vissza: Régi Kalandok...