• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Megbeszélés

Jelentkezés, megbeszélés, tájékoztatás

Moderátor: Admin

Téma lezárva
414 hozzászólás • Oldal: 1 / 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 28

Megbeszélés

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.06.12. 12:20

Azt hiszem lassan ez a topik is megnyílhat.

Beszéltem ma telefonon a HEMO vezetőjével.
Pozitív a hozzáállásuk a dologhoz (tehát nincs panaszuk ránk, ahogy viselkedtünk tavasszal, és ahogy hagytuk a termet 8) ). Készségesen rendelkezésünkre bocsájtják ismét a második emeleti nagy színháztermet (ahol voltunk).

Egyetlen nem túl kedvező hírt közölt:
mivel tanintézményi feladatköröket látnak el (szakkörök, tanfolyamok, stb.), így az ő költségvetési időszakuk megegyezik egy iskoláéval, tehát szeptembertől következő év augusztusáig tart. Így, ha októberben lesz a találkozó, akkor a tavaszi árhoz képest, egy 15-20%-os áremelkedéssel kell számolnunk.

Telefonon és e-mailben el lehet intézni a teremfoglalás - szóval ezzel nem lesz gond.
Ehhez csupán a pontos időpontban kell megegyeznünk és sínre tudjuk tenni a dolgot teljes mértékben.
Az időpont megbeszélése nem sürgős - azonban, ha előttünk valaki lefoglalja a termet, akkor természetesen elestünk ettől a helyszíntől.

Ja igen ^^
Con, felírtalak a modulírók és a szervezők közé. :)
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

Re: Megbeszélés

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.06.12. 12:35

Üdv!

Én is nyüzsgök egy kicsit errefelé. :)

A HEMO jeah!

Az időpont az előzetes alapján okt 24. 8) :) Azért lehet a tavaszi mintájára ki lehetne írni egy szavazásosdit, hogy mikor legyen. (Vagy egyszerűen maradunk a jelentkezések összesítésének végén lévő összesítésnél, mint szavazás. 8) (Ez a terem lefoglalása miatt lenne jó, hogy más ne csapja le a kezünkről azt a jóó nagy hodályt. :) )

Az ár szerintem nem lesz gond. Mármint a tavaszi talin is felmerült, hogy legközelebb már drágul a dolog. 8) Mindjárt meg is nézem mennyi volt akkor.

Edit: Megnéztem tavasszal 1.000 Ft/óra volt, és mostanra 1.200 Ft/órát jósoltak. Végülis ezt tartották. 8) :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.06.12. 13:19

Quator ar Zaraquer írta:Azért lehet a tavaszi mintájára ki lehetne írni egy szavazásosdit, hogy mikor legyen. (Vagy egyszerűen maradunk a jelentkezések összesítésének végén lévő összesítésnél, mint szavazás. 8)

Nem hiszem, hogy értelme lenne egy szavazásnak - ezért is kértem, hogy az időpontot írjátok be. 8)
Akinek jó az Okt.24-e, az jelezte. Akinek mindegy, annak minegy, és bőven előtte vagyunk, hogy mindenki úgy szervezhesse meg a dolgát, hogy ez a napja szabad legyen.
Őszi szünetre esik, ráadásul hosszú hétvégére - így én azt mondom mint szervező, hogy ez az időpont fix.

A II.OM-találkozó/verseny időpontja: 2008. Október 24-e péntek (de szabadnapnak minősül az előtte lévő ünnepnap maitt!)
A verseny helyszíne: HEMO - 5001 Szolnok, Táncsics Mihály u. 5-9. (2.emeleti nagy színházterem)

Kiírást majd készítek, hogy egy helyen legyen és mindig elérhető, ne kelljen a fontos információkat keresgélni - de nem most 8) :)
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.06.12. 13:39

Azért kérdezzétek meg, hogy ott tudunk-e lenni 10.00.-18.00.-ig, nincs-e megváltozott nyitvatartásuk az ünnep miatt, vagy mit tudom én.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.06.12. 17:27

Na csak beindulgat a gépezet a végén. 8) :)

akkor várjuk a HEMO jelzését, valamint a versenykiírást és mehet a csapatosodás. :lol:
Vagy még ne szaladjak ennyire előre az időben? 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.06.12. 17:48

Tanulva a tavaszi találkozóból én úgy gondolom, hogy 9-19-ig kellene a termet kibérelni.
9-kor lenne gyülekező, így 10-kor érdemben el lehet kezdeni a játékot. Befejeznénk fél 6-6 körül (bár ezt majd az induló buszok-vonatok meghatározzák) és maradna idő rendesen befejezni a napot - nem úgy szaladna mindenki mint márciusban. Ez a tavaszi nevezési díjhoz képest 100, max. 200 Ft-tal dobná meg személyenként az összeget.

Vélemények?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.06.12. 17:51

Dehogynem Quator szaladgáljunk csak. Legalább megtudom, hogy mesélek vagy vértizzadok az kari előtörténetével. :)
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.06.12. 18:28

Yvett

Jelenleg, ha jól láttam 26 emberke jelentkezett. Ha mindenki 500 Ft-t ad be az 13.000 Ft összesen. A terem 9-19 között 10 órára 1.200 Ft-vel számolva 12.000 Ft. Tehát, ha nem emelünk a "nevezési díjon" elvileg úgy 1.000 Ft marad ásványvizezni meg hasonlóra. Így alacsony költségvetésen szerintem régi nevezési díjon is leszervezhető csak akkor a lányok süssenek sütit. 8) :D

Viszont olyan szempontból jó lenne az 100-200 Ft-s emelés, hogy akkor megint próbálkozhatunk rendelni pizzát vagy rendes menyniségű ásványvizet felpakolni. (Bár lehet ismét elegendőnek bizonyulhat az is, amit a társaság összehord. :) )

Garma

Jelenleg számításaim szerint 6 KM kellene a 4-5 fős csapatokhoz, hogy az eddigi jelentkezőket el lehessen látni mesélővel és senkit ne kelljen visszaléptetni... 8)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.06.12. 20:09

Nemtom, el kellene gondolkodni esetleg az 1000-es beugrón. Az sem olyan nagy pénz, de akkor fixen marad kajára, egy kis üdítőre, és esetleg még vmi kis meglepire az első helyezettünknek.... :roll:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.06.12. 22:02

A részemről semmi akadálya ennek. Addig még van bő 4 hónap - simán össze lehet spórolni bárkinek. ^^ :D

6 KM jelentkező van Garmával együtt, és rájuk mindösszesen jelenleg 18 JK - Igen, csak 24 jelentkezés érkezett eddig.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.06.13. 4:46

Üdv!

Pénz: Nekem ok az 1.000 Ft. Remélhetőleg a többi jelentkező is k tudja spórolni.

Első helyezett meglepi: Con fessenek a KM-ek valamit. :D Az biztos meglepetés lenne és jól látszana a nyertesek arcán is a meghökkenés. 8) :P

KM-JK felállás: Akkor elvileg 5 KM-mel lenne 4 4fős és 1 3fős csapat jelenleg. 4 KM-nél meg 4 5 fős és akkor be is telt nagyjából a létszám, mert 5-nél több embernek mesélni eléggé nehéz lenne sztem.
Talán az 5 KM annyiból szerencsésebb, hogy oda még kb 6 ember nevezése belefér pluszba.
Node ez csak az én laikus fejtegetésem. :) A "lényeg", hogy ezek alapján Garma gondolom JK lészen. :)
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.06.13. 17:44

Lehetőség szerint JK lennék, de ha lesz annyi jelentkező, hogy kell még mesélő akkor mesélek. Szerintem leadok valamilyen karit elbírálásra ha már látjuk, hogy hogy alakulnak a csapatok és akkor még a verseny előtt egy héttel ráérünk dönteni. A modulírásra úgy se lenne időm. A mesélésre meg egy hét alatt simán fel lehet készülni. Azt nem szeretném, hogy bárki kimaradjon a buliból mesélőhiány miatt.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.06.13. 20:01

Tudom, hogy messze van, de azért lehet örülni:

A HEMO visszaigazolta a helyfoglalást erre az időpontra:

2008. október 24. 9.00-19.00-ig.

A teremfoglalás sínen van, most már csak abszolult rajtunk múlik minden. :)
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.06.14. 10:52

Azoknak, akik márciusban lemaradtak a találkozóról, vagy még nem voltak a fórum tagjai:

BÁRKI jelentkezhet a talira. Egyetlen megkötés az, hogy regisztrált felhasználó legyen. Mindegy mi a státusza: JK, Mesélő, Olvasó, Fórumozó.

Annyit kérnék, hogy mindneki személyesen írja meg a jelentkezését - tehát ne legyen csapatbenevezés, vagy esetleg olyan, hogy "Én hoznék még két havert" - mert ezt így nem tudom elfogadni, még előzetes jelentkezésnek sem.

Köszönöm mindenkinek!

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.06.14. 11:44

Megnyitottam a csapatszervezés topikot.

Lehet választani, válogatni, szervezkedni, klikkesedni, stb. :D

Bárkinek bármilyen kérdése van a találkozóval kapcsolatban az tegye fel itt nyugodtan.

A karakteralkotás / használtatos rendszer / karakterek szintje stb. kérdéseket még hagyjátok, amíg a KM-ek nem döntenek arról, hogy milyen rendszerben mesélnének, stb.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

Következő

Téma lezárva
414 hozzászólás • Oldal: 1 / 28 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 28