• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Godora Vándora Vendégfogadó

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
134 hozzászólás • Oldal: 8 / 9 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Re: Godora Vándora Vendégfogadó

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.06. 14:27

_________________________________________________________________________________
JK: Zanazan Walra (alidari harcosnő)
Esemény: Éjszaka Nabillal 8)
Helyszín: Kereskedőnegyed, Godora Vándora vendégfogadó
A helyszínen eltöltött játékidő: 3. nap (este)
_________________________________________________________________________________

Nem, Nabil semmit se felejtett el. Abban a pillanatban, ahogy becsukódik mögöttetek az ajtó, magához von és szenvedélyes csókolódzásba kezd, keze a fenekedre téved, és simogatni kezd szép lassan, egyre intimebb helyeken.
Nem erőszakos, vagy durva, de láthatólag elég határozott elképzelései vannak az este folytatását illetően.

Sokat nem beszél, mert hol a szádat, hol a nyakadat érinti ajkaival, bár ahhoz nemigen kellenek szavak, mikor megoldja a nadrágodat és elkezd kivetkőztetni a felsőruhádból... 8)
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.06. 19:50

(Zanazan és a HM koprodukciója Nabil NJK közreműködésével :P)

Az ajtó zárva és én mire kettőt pislantok, már Nabil karjai között vagyok. Elvörösödni sincs időm, csak hirtelen nagyon melegem lesz. A fenekem még hagyján, de amikor oldódik a nadrág és menekül a felsőm :) (oké, mentem)
-Nabil-súrolom nyakát ajkammal-Engem még sose látott senki meztelenül férfiak közül...

A dzsad egy pillanatra megakad a vetkőztetésben majd a szemedbe néz és megcsókol. -Nyugalom. Vigyázok rád, megmondtam nem? -aztán teljesen levetkőztet és ő is ledobálja magáról a gönceit.
Neki láthatólag semmi szégyenérzete nincs meztelenül...de nem is hagy soká a zavaroddal, szépen az ágyhoz vezet és a hátadra fektet. -Hát...én mostmár láttalak...-és belekezd a "görcsoldásba".

-Mikor ott állok egy szél rasta hajban, hirtelen nagyon szgyenlős leszek. Nyúlnék a takaró után, de Nabil már megelőz. Nagyon furcsán érzem magam. "basszus, ha ez akkor és ott a színház előtt örténik, hát én egy percig nem vacakolnék, de most minden olyan gyorsan zajlik! Úgy látom, ha virágnyelven fogalmazok, nem érti, és felsülök!"
Megfogom finoman a kezem, nagyot nyelek:-Én nem vicceltem. Én még nem háltam férfival. Lehet, hogy ez eddig nem derült ki, mert vorgonc voltam, de most van egy kis kő a hasamban.

-Hol az a kő Zana? -Itt? -mondja és csiklandozni kezd a nyelve hegyével. A férfi csókjaival, simogatással próbál ellazítani és elhalgattatni.

Nabil minél magabiztosabb, én annál félénkebb leszek. Megsemmisülten hunyom le a szemem. "Gyáva liba, ennek nem így kéne történnie! Azaz nekem nem így kéne viselkednem! " nem esik rosszul, ahogy közeledik hozzám, de minden olyan gyors, ennyi idő alatt úgy érzem, nem fog menni ugyan az a bódulat, mint az utcán...

Nabil abbahagyja. -Nézz rám kérlek! -Nem akarod?

-Semmi bajom vele, de msot nem értem, mért nem tudok olyan könnyed és oldott lenni, mint mikor a színház előtt

-Rendben. -simít végig Nabil tenyere. -Gyere akkor csak bújj hozzám...-húz magához, de kedvének látható és érezhető jele csöppet sem lanyhult. -Akkor csak aludjunk...holnap hosszú napod lesz...

Nagyot csalódtam magamban, legörbül a szám. "Újra elcsesztem. Sose kerültem ilyen közel pasihoz, és most meg leblokkolok és elcseszem. Hogy fulladnék meg!"
Csendesen hozzábújok, nem zavar, hogy miattam Nabil milyen állapotban van, ez arra emlékeztet, mibe tört belea bicskám. Beharapom a szám és hagyom, hogy nedves legyen a szemem.

-Most miért sírsz? Mi a baj, -fordítja feléd az arcod és letörli a könyeid.

-Mert rohadt béna egy lány vagyok, azért!-helyezkedem el mellette. Nem félek tőle, egyáltalán nicns bajom a közelségével.Sőt, egyik kezemmel át is ölelem és bűnbánóan simogatom a hátát.

-Nem kell tegyél semmit sem. -tér vissza Nabil újra a kényeztetésedhez. Ajkai a nyakadat, melledet érintik, teste a tested simogatja, míg a görcsösséged izgalomba nem csap át, egyre lejjebb, hogy aztán ott újabb örömökkel ismertessen meg, míg teljesen át nem adod magad az érzésnek, és nincs több szavad tovább.Aztán hirtelen öttlettől vezérelve a hátára fordul és a hasára ültet: irányíts te! És akkor nincs mitől féljél!

Az ölelésből egyre kellemesebb dolgok kezdtek kialakulni. Kezdeti szipogós tartózkodásom szép lassan elpárolgott, mire ölemhez ér a csók, még fel is kuncogok. Aztán lehunyom a szemem, néha nagyokat sóhajtok, érzem, ahogy forróvá válik a bőröm. Pont ezért meglepődöm, amikor változik a felállás. lenézek rá ámulva, de szememen még rajta a meleg fátyol, nem zökkentem ki.
Csókjaira csókok a válaszok: ahol korábban ő megérintett ajkaival, ott viszonzom én is, bár kicsit lassabban, hisz ilyet először teszeik, van mit megismerni bőven.

Nabil hátradől és élvezi hogy Zanazan megtalálta a "hangját" ezen a számára még ismeretlen világban. Tekintete néha elfelhőződik, keze finoman a hajadba túr.

Huncutul felnézek Nabil arcára, milyen fejet vág, hogy visszakapja, amit nem kevéssel előbb még ő adott.
Kicsit élvezem, hogy a "markomban" tartom.

Nabil meglehetősen élveteg és elgyengült arccal néz vissza, a világért sem akar semmit sem siettetni, pláne megzavarni.

Rámosolygok, mellé bújok teljes testemmel. Ujjaimmal körözni kezdek a hasán és nyoma sincs a kezdeti hülyeségemnek. Megcsókolom a legközelebbi mellbimbóját és nagyon óvatosan megis szívom.-Most ha Zsebibaba lennél, dorombolnál...

Nabilt teljesen felhevítetted a játékoddal, -aki vadat piszkál ne csodálkozzon ha ugrik- hasra fordít, belekapaszkodik a hajadba, és -ezúttal jóval több szenvedélyel és ösztönből - eggyé válik veled, már nem foglalkozik vele fáj-e vagy kellemetlen, elfelejtkezik a tapintatról és az ösztönei hajtják.

Még felkacagni sincs időm a forgatás miatt, mert Nabil elsöprően elkapta a grabancom. Nyikkanni sincs időm, még nagyon panaszkodnom se, fáj-e valami vagy sem, ez a fergeteg bennem rekeszti a szót.

Nabil nem lassít az együttlét csúcspontjáig, csak lehanyatlik rád és úgy marad.

Jóformán azt se tudom, fiú vagyok-e vagy lány, olyan hevesen vesztettem el lányságom, és úgy rányom az ágyra Nabil.
"Piszok nehéz vagy!!!"
Megpróbálok levegővétel érdekében kikúszni Nabil alól. Még nem volt időm felocsúdni, csak pislogok hitetlenkedve.

Nabil legördül rólad, átkarol és a nyakadba csókol: -NA. Akkor most aludjunk kicsi Zana.

Kicsit azért "összetörtek", nem éreztem tragédiának, csak hitetlenkedve nézem. "Öregem, ez a fickó ha egyszer elszabadul, isten se állítja meg!" Fekszem mellette a sötétben, nem elhúzódva, és visszajátszom magamban az eseményeket. A végén ugyan már a rendes fáradtság is megcsap, döntésre jutok hamiskás mosollyal:
"Méghogy csucsukáljak, akár ha mindent megkaptam volna, ami jár nekem! Neki jó volt, elégedetten szuszog. De hadd tudjam már meg, mi az, amitől akár sikolyok is tudnak kélni egy nő torkában! Jól meghúzta a hajam, csoda, hogy nem maradt a kezében egy tincs se. Elvesztette a fejét, ami azt jelenti, valamit igencsak jól csináltam., Jobban mondva, olyat, amit még az életben nem tettem és ahhoz képest szikra gátlás nem volt bennem a megtételéhez. Ha ő megtette nekem, én mért is ne viszonoznám? Így van ez mással is: ha én megadtam neki, ő mért ne adhatná meg nekem? Hunyok egy kicsit, de hajnal előtt, amíg még sötét az ég, Krad lássa lelkem, revansot veszek!"
:twisted: :oops:
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.07. 20:00

(Második felvonás...mert mért ne alapon... :lol: )

"Hajnal előtt egy-másfél órával arra ébredsz, hogy iszonyatosan meleg és fülledt a szoba levegője. Különösen nagy volt a hőség este, elfelejtettetek ablakot nyitni és felébredsz."

Homlokom törölve felkászálódom, az ablakhoz megyek, kinyitom. Visszanézek Nabilra, kidörzsölöm szememből az álmot.
Mellé fekszem, felkönyöklök és mélázva-mosolyogva kitakarom.

Nabil nyöszörög párat, oldalra fordul de alszik tovább.

"csak szeretnéd!" fut vigyor át arcomon, aztán közel bújok hozzá, beletúrok a hajába, s csókolgatni kezdem a nyakát, kezem mellkasára csúszik.

Nabil valóban aludhatott, mert a csókokra felébred és elmiosolyodik: -Zana...mit...mit...tervezel?

-Felébreszteni téged! Ugye nem haragszol?-és a simogatás áttért a fenekére, állát harapdáltam.

-Ugyan...-mondja és a két tenyerét a fenekedre helyezi- csak helyezkedj el kényelmesebben, mert így még tán visszaalszom...-mondja csók közben.

-Csak azt próbáld meg, visszaaludni
Elhelyezkedem rajta, de még kicsik kényeztetni kell az uraságot, hisz nem fog azonnal a kedvemre tenni. Egyik kezét a keblemre vonom és csókolom őt és az ölében ülök.

Nabil felnyög és felélénkül -érzed- mindenféle értelemben, ahogy egy férfi felélénkülhet. -Azt hiszem efféle ébresztéseket bármikor el tudnék viselni...folytasd kedvesem, félek még visszatér szememre az álom....

Finoman fészkelődök az ölében, játszva a későbbi móka lehetőségével. A csókot nem hagyom abba, sőt, a mellkasának simogatása egyre lejjebb kezd vándorolni.

Nabil éhesen zanazan ajkaiba harap, utána igyekszik Zanazan kebleire tapadni, megragad és igyekszik magára vonni hogy ismét egymáséi lehessetek.

Nincs ellenemre a dolog, de most én diktálom a tempót, nehogy megint elkapja a hév és mire észbe kapnék már megint hortyog...ismerkedően lassú vagyok, és nem csak vele, de magammal is egyenesbe kell jönnöm, kipróbálok egy kis csípőkörzést...

Nabil rájön hogy most lassabban szeretnéd, így hátradől, tenyerével a hasadon és a kebleiden vándorol...-Hát ez...-akad el a szava-, aztán csak ea mellkasa emelkedik gyorsan-fel-le.

Csak belülre figyelek, vagyis megpróbálom, hogy érezzem, mikor hogyan esik jobban és persze milyen sebességgel, és ehhez igazítom mozdulataim. kapaszkodónak saját kebleim használom :D

Most mindketten megtaláltátok egymásban azt a ritmust és összhangot, amit már nemcsak Nabil élvez kizárólagosan, hanem te is. Nabil tartja a szenvedélye lángját, te egyre jobban élvezed a dolgot.

Egy ponton túl úgy érzem, megpusztulok, ha nem nyitom ki a szám: sóhajokból nyögések lesznek, aztán ahogy esik úgy koppan...de a tempót egyre fokozom.

A szoba megtelik zajokkal az ágy ütemes nyikorgásával, de leginkább a szerelmesek zihálásával. Zanazan előszőr élheti ki a női lényét ilyen helyzetben.

Egyre forróbb lesz a testem, és egyre kevésbé tudok uralkodni magamon, nem mintha akarnék. Torkomból egyre mélyebb nyögések, majdhogynem fájdalomhoz hasonló hangok születnek, de nem a fájdalom a kiváltója. Ujjaimmal belemarkolok Nabilba, vagy a lábába, vagy a derekába, amit elérek ködösen, és olyan hevesen ficergek, akár ha hangyabolyba ültem volna.

Nabil fegyelmezi magát és várja a végkifejletet, -a hátát könnyebben eléred, ugyanis láthatóan teljesen leköti Nabilt a kebleiddel való ismerkedés, közelről...

Elnyújtott kiáltás töri meg a szoba levegőjét, nem is egyszer, majd rá tapadok és úgy érzem, ha abbahagynám, abba belehalnák, hát nem teszem.-El ne eressz, vagy széttéplek! Még, mire vársz, még!-morgom felindultan.

Nabil változatlanul fegyelmezi magát valamit forral...szépen megvárja míg a csúcsra érsz...ki tudja mit szeretne még

A levegőm is kihagy, amikor végigcsap rajtam az ostor, szinte hátrahanyatlok a feszítés után, elfúl a hangom, remegés rázza meg testem, homlokom Nabil vállának szorítom.

Nabil egy pillanatnyi szünettel sem kegyelmez. Ahogy lehanyatlasz, azonnal hasra fordít, kihasználja az átmeneti erőtlenségedet, a hajadba belekapaszkodik és elkezdi a sajátos "táncát". Az ágyfejfa ütemesen csapódik a falnak, a rugók kétségbeesetten sikoltoznak az ágyban, és alulról valaki feldübög; de ez most senkit sem érdekel. Nabil szó szerint hörög, aztán görcsbe rándul és elernyed, a verítéktől csurgó testedre. Mielőtt elaludna még a füledbe dünnyögi:
-De most már tényleg aludjunk kicsi Zana jó?...aztán egyenletes szuszogással elszenderedik, de a karjaival átfon. Neked kicsit kényelmetlen így...

Semmi erőm se tiltakozni, se visszamotyogni az alvás felkérésére. Félig érzem, valami ismét végigzakatol rajtam, nem is valami, hanem valaki, és csak a vihar végigvonulása után jutok el addig, hogy ha rajtam hever még a drága, akkor kikússzak alóla valahogy.
-Beszarás-fekszek hátamon és pihegek. Ez szólt annak, amit átéltem és Nabilnak is, aki megint...Megtépett. Ezek után csak egy dolog vár rám: a fennmaradó időt átszundizzam, mert mennem kell dolgozni… Úgy is, ha itt hagyom aludni a szobámban Nabilt.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.09. 14:31

Esemény: Éjszaka Nabillal 8)
Helyszín: Kereskedőnegyed, Godora Vándora vendégfogadó
A helyszínen eltöltött játékidő: 3. nap (este)

(Off Jutalmazás:

- a színházi élkményekért és a kapcsolatépítésért (Sophie) 1 Tp
- az ágyjelenetben mutatott teljes...akarom mondani szerepjátékért: 1 Tp 8) )

Másnap hajnlaban Stalvik inasa ébreszt, összeszeded a cók-mókodat otthagyot nabilt és irány a szönyegszövő.

(A folytatás az Erion utcáin.)
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.22. 14:51

Esemény: Szépségkúra Sophieval
Helyszín: Godora Vándora Vendégfogadó
A helyszínen eltöltött játékidő: 5. nap (délelőtt)

A kocsihasználat 5 réz lesz. Jócskán elmúlt már 11 mire a Godorába érsz.
Stalvik int feléd egy üres söröstálcával:

-Kisasszony, egy pillanatra...a szembeszomszédja őrülten keresi önt, már negyedóránként küldet magáért, hogy nézzük meg itt van-e. Azt mondta ha megjött azonnal küldjük fel hozzá.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.22. 17:02

(Zanazan)

Ahogy a beszélgetés zárult Azimmal, bizonyossá válik, ő inkább a szétkúrásra, semmint a szétverésre szavazna a kupit illetően, és ha azt akarom, hogy megússza, minél hamarább szét kell azt a helyet szedni.
"Mit is mondott Jana, hány fő kéne ahhoz? Ja, Stalvik gyűjt népet, amint elég lesz, uzsgyi. Huh, randi és toborzás lesz egyszerre ma."

Veszem is a kulcsom, hogy felaraszoljak, de utolér a férfi hangja:

-Köszönöm, pattanok is! :)
Felsietek a lépcsőn, bekopogok Sophiehoz:
-Megjöttem, mire ez a nagy izgalom?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.24. 6:26

Esemény: Szépségkúra Sophieval
Helyszín: Godora Vándora Vendégfogadó
A helyszínen eltöltött játékidő: 5. nap (délelőtt)

Az ajtó kinyílik és Sophie van ott, szokásos férfiruhájában, a vívótőrével az oldalán:

-Ma délre kértem neked időpontot a fürdőben! -Akkor nyomás, le se cuccolj, a közfürdő vagy öt kilométer ide, remélem nem adják ki a helyed másnak!

Könyökön ragad és sietve elkezd húzni le a lépcsőn.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.25. 8:22

(Zanazan)

-Mi? Hogy? És a vértem...?
"Hova teszem majd?!"
-Pedig nem is voltam késében! Eh! Ajánlom nekik, ezért a pontosságért nagyot alkossanak...
"Csak úgy át ne alakítsanak, hogy magamra se ismerjek."
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.26. 15:19

Időpont: este
A helyszínen eltöltött játékidő: Ahham (16. nap) este

Stalvikot természetesen jó gazdaként a fogadójában találod; kikaparja Brognart a talyigából:

-És ezt a kocsit honnét hoztad? -Nem kéne visszaszolgáltatni?

-Jó, jó, de mi a biztosíték, hogy az inasom nem csapják le a tieid, ha a dárdát meglátják nála? -Megaztán egy törp lándzsánál több kell ahhoz hogy Taana hitelt adjon a legényem szavának; nem fog hinni nekünk,főleg úgy hogy valami jöttment senki...mit is mondtál mit kérjen? Kelgari csapat? -Aztán miért rohanna kezét törve ha egy embergyerek megáll a küszübön és fegyvereseket kér? És ha nem hisz neki? Gondolom épp elég oka van nem bízni az emberekben...
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.05.26. 23:56

(Ahham)

- Bah! Emberek! Mindent túlbonyolítotok! - dohogok, de belátom: igazsága vagyon. Persze valószínűleg nem bántanák a gyereket az enyéim, de hinni nem biztos hogy hinnének neki...

- Adj papírost és irónt! Akkor leírom! De gyorsan ám, mert sietős!
- A taliga meg akár porig éghet részemről, fél aranyat adtam érte. De ha gondolod visszaküldheted a tulajának.

Ha megkapom az írószert, akkor a következő levelet fabrikálom:
"Taana!
Yosu nyomára bukkantam, de hajón van, megléphet! Kérlek küldd a kelgari csapat egy részét a Kikötőbe, én már ott fogok várni. A csapat arra kell, nehogy megint meglépjen. Az áru is a hajón van.

Tisztelettel: Ahham

Ui: a gyereket ne csapjátok le!!!"

- No, - adom át a levelet - most már jó?

Igenlő válasz esetén kifordulok a fogadóból, fogok egy kocsit, és a Kikötőbe hajtatok.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.27. 16:23

Időpont: este
A helyszínen eltöltött játékidő: Ahham (16. nap) este

(Off: Kalger és nek Kelgar)
Stalvik összehúzza a szemöldökét:

-Azt hiszem...-hajtogatja össze a papírt.

-De ne becsüld alá egy jó talyiga értékét uram. Láthatólag nem vagy tisztában az árakkal...az áruszállításra használt transzportholmik drága dolgok...kocsis és kerékgyártő céhek munkája...bizony mondom az a kordé másfél aranyat is megér...korántsem fizetted ki az értékét a gazdájának...azt hiszem visszaküldetem...honnét való a holmi jó uram?

Brognar felhortyan törpül, és álmában öklöz egyet:

- ...te kurafi...engedd el a sörömet...Ahham üsd szét a száját...

(A reagot at Erion utcáin folytatom.)
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.06.11. 19:04

Esemény: Küldetésekről
Helyszín: Kereskedőnegyed, Godora Vándora Vendégfogadó
A helyszínen eltöltött játékidő: 5. nap (dél)

Sophie mosolyogva fogadja a köszönöted, látszik rajta hogy jólesik neki az örömödet látni.

-Szívesen...tudtam hogy ez lesz a jó méret...volt egy húgom ő is hasonló alkat volt mint te.

-Menjünk, mert viszont én éhenhalok.

A fogadóba visszaérkezve leadjátok a rendelést, amit személyesen Stalvik hoz ki. Mikor lesteszi a tányérokat nem megy el hanem tűnődve néz rád.

-Elnézést...kisasszony...ma felkeresett egy derékig érő izomkocka, a markába kapta a férifasságom, és miközben szorongatta, azt kezdte el firtatni, hogy mit tudok a Könnyű Álom nevű kuplerájról; mondván hogy biztos forrásból tudja, hogy én vagyok az informátor aki őt kiokosíthatja. A forrásnak önt jelölte meg...Ööö...nos kisasszony ha kérhetném tartózkodjék a jövőben attól, hogy a személyemet eképp feltűntetve mindenféle alak érdeklődésének céltáblájává tegyen; főleg ha ilyen kiművelt vitakultúrával rendelkezik, mint ez az lator.
-Ha meg nem sértem nem árulná el, hogy kitől vette az információt hogy nálam érdeklődjenek!?

Sophie a borába vigyorog, és érdeklődve várja a fejleményeket.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.13. 10:05

(Zanazan)

-A volt egy húgod azt jelenti, már nincs, vagy mi?-érdeklődöm ártatlanul, semmi tapintatlanságot nem szeretnék elkövetni.

Lecsapok az ételre és csodálkozom, Stalvik mit szeretne, aztán elvörösödöm.
"Azim!!!"

-Elnézést, az a váltótársam volt... Kicsit keményre vette a figurát, ő már csak ilyen... Többé nem fog előfordulni.
Leforrázva lehajtom a fejem.
"Még ezt se tudom rendesen elintézni, egy rakás szerencsétlenség vagyok. Nem is tudom, Jana honnan szedte, én alkalmas vagyok efféle dolgok elintézésére. Fogalmam sincs, hogyan kéne ezt Nabiléknak is tálalnom, tuti azt is elbaltáznám...Nem megy nekem ez a titkolózósdi."

-Senkitől, sehonnan...-morgom rosszkedvűen-Biztos álmondtam... Felejtse el... Végül is megmaradt a micsodája, nem?
Az étvágyam kicsit megcsappant, de nem múlt el.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.06.15. 8:01

Esemény: Küldetésekről
Helyszín: Kereskedőnegyed, Godora Vándora Vendégfogadó
A helyszínen eltöltött játékidő: 5. nap (dél)

Sohie a kérdésedre szomorúan bólint:

-Már meghalt.

-Meg. -bólint Stalvik. -Az meg. -De engem mégis érdekelne kitől szedte az információt. -A pultnál megtalál.

Sphie komótosan kanalazgatja a pörköltet:

-Tegnap emlegetted hogy érdekelne a patkányvadászattal járó fejpénz az erioni falban. Kikre gondoltál pontosan? Ketten mennénk? Arelnek tetsző móka lenne! Mikor indulunk?
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.15. 16:04

(Zanazan)

Befogom, inkább nem firtatom testvére halálesetét, olyan dolog ez, hogy az érintett szerintem vagy beszél erről magától, vagy hagyni kell.

Stalvikot hallva szösszenek.
"Jó móka lesz. Janára nem hivatkozhatom, szóval kamuzni kell."

-Hm, ketten túl veszélyes lenne... Rád, Nabilra, Zyadra, aki Nabil barátja, jómagamra... Meg talán megdumálom a papom is, hogy ketten foltozhassatok minket egyszerre...:P
Elgondokozom, szóvá teszem:
-Hogy állsz Orwellához? Lenne egy másik, záros határidőn belüli másik buli is, ami jól jövedelmez és szintén tisztogatáshoz hasonlítana...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
134 hozzászólás • Oldal: 8 / 9 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Vissza: Kereskedõnegyed