• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 40 / 51 • 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.09. 17:24

(Wenla)

-Csinálom, de nem most. Nagy a kavarodás, nem látod? hanyan vannak még?! És ne nézz hülyének, sose veszem be, hogy normális dolog tüzet dobálni mindenféle jövevényre! Egyáltalán, kik ezek, he? Vagy ész nélkül inkvizíciót jászol?!
Húzom hátrébb Ryellt, és kiakadásom elteszem későbbre. Nem nyedlem be könnyen, hogy csak úgy agyonéget valakit, vagy még ki tudja, mit hova eresztett odabenn.
- Hm, szerintem ezt benned hagyom, meg ne dögölj. És azt hiszem, páran nem becsülik meg eléggé ezen tudásom, sőt, annyira nem, hogy inkább belefulladnak a saját vérükbe majd, semmint hogy hozzám jöjjenek segítségért, de azt hiszem, kvittek vagyunk, mert én sem irgalmas füvesasszonyként ápolok boldog boldogtalant. Aki nem szimpi, kúrálja magát :P Bár kiderül, lehet csöcsösmaris talán vicsorgás és fagyott gyilkos meredésen kívül lehet, seborvos is, és a fej keblek közé fúrt módszerrel ér el messzi földön híres hatásokat, és akkor végképp nem is lesz rám szükségetek. Sőt, Csuris is megvillogtathatja jól leplezett intelligenciáját ezen téren :P :D Vagy ha senki se, majd a bor mindent gyógyít elv szellemében együttesen lerészegedhettek, részét sebre, részét szájba döntve az anyagot... Frankó, nem? Választhatsz, melyik gyógymód jön be. Ajánlom a melleset, nem hiszem, hogy nagyon tiltakozna, úgy sem szűz már.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.09. 20:07

( Nasha )

* Támadásom sikertelen, de szerencsére az ellenfeleknek sem jártak nagyobb sikerrel ellenem. A körülünk életre jövő mágián egy kicsit meglepődöm. *

< Nocsak, Ryellnek van még energiája varázsolni? Jól bírja. >

* Chin sajátságos harci technikáján és az éneklésén ha lenne időm, nagyon elcsodálkoznék, de így csak veszek egy nagy levegőt, kifújom, majd újra a támadók felé összpontosítok, akik már csak négyen vannak. Folytatom a támadásom tovább. *

< Remélem nem kinlódunk itt sokáig, már unom, de nagyon. >

// off: KÉ: 26+3 = 29, TÉ: 46+25 = 71, VÉ: 103, Sebzés: 2 //
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.10. 7:14

Ryell

A mágiás kijelentésre csak elhúzza a száját de a többit már nem hadja szó nélkül. Bár a sebe még mindig fáj de lassacskán kezdi megszokni, így hangja sem akadozik annyira.
- Inkvizíciót? Ééééén?! Fordulna le Krad az égi trónusárol hogy megáldott veletek!
- Kössz szépen... kedves tőlled, majd alkalomdtán... meghálálom...a semmit.- hangjában némi sértődőtség hallatszik.
- Sokan vannak... és ők támadtak ránk!- Közben megpróbál felállni és baljában meglengetni a kardot.
-... ehh ez nem megy...- konstatálja miközben újra visszahuppan a földre.
- Boros módszer mi? Most is úgy érzem magam mintha három napig mást se csináltam csak az italmérésekben lődörögtem volna!
<<Hogy rohadna meg az összes ilyen sunyi orvgyilkos!... ha Wenla nem hajlandó kihúzni a vesszőt akkor nekem kell majd megtennem, majd ha lesz elég erőm, jelenleg anyi sincs hogy beledőljek a saját kardomba ami tetszetős ötlet... Képes volnék ilyen állapotban Energiát kinyerni?... kizát. De mivel jobb dolgom sincs míg a többiek folyatyák értem a vérüket, ezért inkább ehez folyamodom. >>
- Nosza rajta Wenla! Te vagy az ütő kártyánk, téged még senki sem látott, szépen megkerülöd és levágod őket.Ha már úgyis ilyen jó kedved van akár segíthetnél is nekik.- próbál valami mosoly szerűséget megereszteni.
<<A mester mindig azzal fnyegetett hogyha valaki olyat próbál csinálni amihez nincsn elég ereje, ideje akkor szinte bizonyos hogy katasztrófa lesz a vége... rendben, akkor mára ennyi volt a varázs repertoárom... a többit bízzuk a pengékre és a jól irányzott vágásokra.>>
Szemével Ragdoxot keresi majd miután megtalálta lehunnya szemeit erősen koncentrál (ha kell kétszer, háromszor annyi ideig) és próbálja magát az előbb hallot "Varázstudók a háttérből működnek" mondáshoz.
//Pszi-fájdalom csillapítás=>6Pp+6Fp//
-Ezt akár magamon is megtehetttem volna... de Ő jobban ért a kardhoz, vagyis nagyobb esélye van mint nekem...-gondolkodik hangosan. A továbbiakban próbál pihenni, meditálni vagy csak simán aludni és nem arra gondolni hogy átlőtt vállal fekszik egy istentelen helyen.
<<Nosza darton koma csak nem bírod ki nélkülem?>>
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.10. 11:49

(Wenla)

-Ja, és az neked elég indok, hogy valaki nekedugrik, egyből kannibálkén meg kell sütni? Mond, nyárs nem kell, hogy forgassuk kicsit? A szentségit, itt mindenki meg van buggyanva? Rutinszerűen aprítasz már te is?! Ha ők úgy, akkor te is úgy?
"Akar a halál gyilkosokkal együtt bandázni! Nem rajongok az emberekért, de sose jutott még eszembe egyből a nyakukba mártani a kést!"
-Majd kihúzom, de várjál már, basszus! Előbb menjen már le ez az őrület! És ne is álmodj róla, nem vagyok senkinek a kártyája, nem megyek mögéjük nyakat metszeni, az a ti módszeretek! Nem vágok le senkit! Elég ha rajtam kívül mindenki mészárosnak képzeli magát!-üvöltöm és szemeim villognak. Egyáltalán nem tetszik ez a hozzáállás. Ez még nagyobb felháborodást kelt bennem, mint egy szimpla tróger piás. Nekem nem úgy működik, hogyha valakivel bajom van, vagy nekem ugrik, hogy azt azonnal megölöm. Lakótársam faszija más eset volt, valami miatt elborult az agyam, és bár egyszer megtöröltem megkönnyebbülve a homlokom miatta, nem leszek rá büszke sose, és nem is fogom reklámozni, mert ezért bitó jár, nem vállveregetés.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.06.10. 15:22

(Ragdox)

*Eddigi "taktikámat" követve hárítok, majd ha biztonságosabb megpróbálkozok egy támadással, megteszem. Nem célom megölni, aki már fekszik azt otthagyom, és a többieket próbálom leteríteni. Eléggé el vagyok foglalva a túlerővel, nem igazán tudom követni kivel, mi történik.*

//Off:
TÉ: 50 + dobás(7) = 57
VÉ: 117
Sebzés: 4
//
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.11. 7:31

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délután
Résztvevők: Mindannyian
harc:4 kör

Ragdox hirtelen azt érzi hogy nem fáj a sebe, ezen kissé meg is lepődik emiatt erőtlen támadását könnyedén hárítják,és az ellenfelei visszatámadnak az első támadást könnyedén hárítja a másik ellenfél épp támadna mikor megbotlik és elveszti egyensúlyát.Féltérdre esik és a kardja beleszúródik a földbe azon támaszkodik jelenleg és próbál felállni.Nasha ismét támadásba lendül de ezt a kombinációt ismeri megmaradt ellenfele és könnyedén hárítja.Visszatámad ám pengéje meg sem közelíti Nashát elégé rossz kombinációt mutat be.Ugyanakkor Nashában hirtelen rossz érzések törnek a felszínre hirtelen elkezdi egyre kényelmetlenebbül érezni magát és legszívesebben távozna innen.Chin ott dülöngél a megmaradt íjász előtt aki hirtelen két gyors testre mért ütés hatására törött vállal elterül és harcképtelenné válik.Így Chin előtt megnyílik az út Ragdox és Nasha felé.Wenla és Ryel egymás mellett állnak és látják az ellenfelek kezdenek eléggé megfogyatkozni.

//off Kérnék mindenkitől észlelés próbát. és Nashának meg még egy akaraterőt is.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.11. 9:22

(Wenla)

Próba: 4

Fejem ingatom, hogy a részeg ipse képes ebben az állapotban bármit is csinálni. Nem vagyok nyugodt, mert rájövök, ezek a harci dolgok, ha még lesznek, nem fognak menni, lévén nem vagyok képzett, továbbá nem kenyerem az ölés és a merszem csak messziről fejlett, közelről nem. Ráadásul nem értem, kiknek van velünk baja csak úgy, nem tartom normálisnak ezt az egymásnak ugrást azonnal.
"Ha kiderül, hogy a fogadóbeli másik négy idegennel vesződünk, sikítani fogok."
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.11. 10:35

Ryell

- Wenla... nézd mi bejöttünk ide és erre tessék az egyik keresztül lövi a vállam... szerinted mit kellene tennem? Ahonnan én jövök nem tűrik a gyilkolást. Belém is... ezt nevelték. De ugyanakkor... az élet néha megtanít erre arra. Hogy aki habozik... könnyen meghalhat. Az erősebb életben marad a gyengébb elpusztul.
<<Ilyennek látszom? Vajon az emberek tényleg ilyennek látnak??? Vérengzős gyilkos aki máshoz sem ért csak lerészegedni, és verekedni? Nem ... az nem lehet... Én sosem akartam. A nevemre mondom sosem!... Hisz még vívni is alig tudok! Miért lettem ilyen? Talán a múltam miatt? Nem... bár amerre vezetett gyakran szegélyezték holtak, de én magam még nem öltem... sohasem. Mindenki maga dönti el mikor mit csinál. A Szabad Akarat törvénye szerint... Igaza lehet Wenlának. Ez esetben viszont álmodoznom sem szavbad arról hogy valaha is... nem az nem lehet!>>

//Próba 8 nincs meg//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lorin O Krell 2008.06.11. 14:54-kor.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.06.11. 14:50

(Chin)

//off: Érzékelés:15 1k10 = 8 [8] //

Sikerült levernem az előttem szerencsétlenkedőt. Gyors szemrevételezés, és látom, hogy Nasha kicsit szorongatott helyzetben van...

De most miért nem használja a természetfeletti erejét? - ötlik fel bennem...

Elnapolva a kérdést, feléjük lendülök, és megpróbálom a vele harcolót meglepni kicsit.

- Hé barátom! Anyukád nem tanított meg arra, hogy lányokat nem szabad karddal fogadni? Hogy tennéd magad múltidőbe azzal a bicskával! - rikkantom felé, és széles mosollyal csápolok előtte. Közben persze kihasználva az esetleges lehetőséget, azért meg is sorozom kicsit.

// KÉ: 1k10+39 = 3(+39) [42]
TÉ:1k100+66 = 70(+66) [136]
VÉ:112
Sebz:1k6 = 6 [6]

2. tám

TÉ:1k100+66 = 10(+66) [76]
Sebz:1k6 = 1 [1]
//
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.11. 19:23

( Nasha )

// off: Érzékelés: 15 1k10 = 7 [7]
Akaraterő: 15 1k10 = 2 [2] //

* Sikertelen támadásaim következtében nagyon elbizonytalanodom. Bár igaz, hogy Ragdox jól halad és Chin részeges stílusa is fájdalmas hatással van az ellenségre, de ez engem jelen pillanatban nem vígasztal. *

* Chin beszólása viszont nagyon tetszik. *
< Még tud ilyenkor viccelődni? Édes. >

* Mindenesetre megpróbálom folytatni a harcot ellene immáron Chin segítségével. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.06.12. 17:31

(Ragdox)

*Hirtelen szinte új energia jár át, már nem is érzem a sebet a lábamon. Eléggé meglepődök, de a felém lendülő szablyára válaszolva ellentámadok, de elég bénán sikerül, elvágódok, pengém a földbe szúródva.*

- Mostmár valóban kezdtek idegesíteni! - mondom, miközben próbálok úgy feltápászkodni, hogy lehetőleg ne vágják le semmim...Ha lehet próbálok támadni, bár már elég sokan vagyunk a megmaradt ellenfél körül...

//Off:

Próba:5

TÉ: 50 + dobás(95) = 145
Sebzés: 4
//
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.12. 18:21

( Nasha )

// Off:
Bocsánat de lehagytam a támadásom értékeit, így most pótolnám.
:oops:

KÉ: 1k10+26 = 8(+26) [34]
TÉ: 1k100+46 = 6(+46) [52]
VÉ: 103
Sebzés: 1k10 = 3 [3] //
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.16. 7:36

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délután
Résztvevők: Mindannyian
harc:5 kör

Ragdox az egyetlen megmaradt ellenfelére támad a másik ugyanis Chin felé fordul.Végigvág az ellenfele combján amiből kiserken a vér, az ellenfele visszatámad, amit Ragdox sikeresen hárít.Nasha újabb támadást intéz de az ellenfél gond nélkül kitér és visszatámad, meg is vágja Nasha jobb kézfejét, leküzdötte rossz érzését és erőt vett magán ám ez kissé elvonta a figyelmét a harcról.. Közben Chin eddigi sikerein felbuzdulva újabb ellenfélre veti magát az első támadása sikeres gyomron vágja az előtte állót a másik viszont elsuhan a feje mellett az nem talál. Az ellentámadás viszont Chint nem találja el igaz a penge nem messze kerüli el.

Wenla és Ryel figyeli a küzdelmet.Wenla rózsaszínes derengést vesz észre a barlang belsejében ám pár pillanat múlva eltűnik.

//off Nasha sebződött 3fpt.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.06.16. 8:43

(Ragdox)

"Végre eljutottunk idáig is...Utolsó ellenfelek...bár, hogy miért támadtak ránk még mindíg nem tudjuk...Talán beszélni kellett volna velük...igaz, nem voltak valami beszédes kedvükben."

*Utolsó ellenfelemet próbálom ártalmatlanná tenni...*

//off:
TÉ: 50 + dobás(41) = 91
Sebzés: 6
//
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.16. 13:05

(Wenla)

Nem érzem jól magam, nem bírom jól a gyűrődést. Sápadt vagyok, errefel látok valami szokatlant is.
"Odamenjek? Ne menjek? Picsába, eddig csak álltam, szövegeltem, nem tehetek róla, hogy nem vagyok egy tökös leány."

-Maradj itt-szólok rá Ryellre.-Láttam valamit, mindjárt jövök!
Kést húzok és megindulok befelé a járatba, amit a többiek már szétcsatáztak.
"Nyugi... nyugi... Nem fosol be."
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 40 / 51 • 1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...