• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Amnet Keilor 24. Kódexe [ UTK ]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 27 / 46 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 46

Re: Amnet Keilor 24. Kódexe [ OM-UT ]

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.06.04. 21:29

Twou Line

* Halvány mosoly jelenik meg arcomon, mikor belépek a fogadóba és meg látom Rhiennát és Arametet. Oda sétálok hozzájuk, majd quironi közösön, amit eddig is használtam üdvözlöm őket. *

- Sziasztok, remélem jól elvoltatok, míg nem voltam itt. –
* Közben leülök egy székre valahol az asztalnál, közel a többiekhez, és kíváncsian szemlélem a többieket. *
- Nincs kedvetek inni valamit? Csak, mert kicsit szomjas vagyok. Kértek ti is valami frissítőt? –
< Nem említetem meg a kis kiruccanásomat, de ha érdekli őket úgy is rá kérdeznek, meg majd a frissítő után beszámolok, ha mégsem kérdeznek rá. >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.06.05. 18:14

Teteb Azurec
- Remek, egyel többen lettünk. Ha jól gondolom Gondo nem most fog megérkezni, szóval, ha közénk ülsz el is mondom. *Neki is intek közbe kezemmel egy szabad székre.
<Azért érdekelne hová tünt el ilyen sok időre, talán kutat az ügyben vagy valami személyes dolga van, anyira mondjuk nem aggódok miatta...>
*Ha ő is leült közelebb hajtom fejem az asztalhoz és halkan kezdek bele beszédembe.
- Ahogy kimentem lovammal találkoztam pár nem kívánatos személyel, innen egy óra lovaglásra egy forrásnál. Arról tanakodtak, hogy ott megfognak minket ölni. Ez azért is érdekes, mert két személy lehetett az, aki ezeket felbérelte ellenünk. *Magamra mutatva elmondom első tippem, aminál még lejjebb viszem hangomat: - Szerintem a kapitány úr volt, de lehetnek a gyilkosok is, hogy félre állítsanak minket... Nos, mit gondoltok?
*Ezek után hátradölök és belehörpintek sörömbe...
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.06.05. 19:23

Twou Line

< Érdekes kis történet, asszem a majd a meg beszélés után iszunk. >
- Nos, lehet benne valami. Mint tudjátok nem véletlen jöttünk külön. –
* Ekkor Rhiennára mosolygok, majd újra mind kettőjük szemébe. *
- Tehát azért jöttem külön, mert el kellet beszélgetnem egy kicsit egy minket követő emberrel, meg győztem, hogy ez felettébb rossz ötlet. amúgy meg hívtam vacsorára. Amikor visszajövünk. Itt lesz vacsorakor. Szerintem a kapitány vérszemet fog kapni. Ha ő áll a dolgok fölött, nem engedheti meg, hogy elmenjen az embere, hozzánk. Egyébként állhat más is a hát érben, és a követő ember pedig azt jelenti, hogy nem bízik bennünk. De az felettébb zavar, hogy csapdába akarnak csalni. Ha van kedvetek, meg lephetjük őket a csapdájukban és meg tudhatnánk egy két dolgot az életben maradtaktól… -
- Te Rhienna mit gondolsz? –
* Majd figyelem a reakcióikat. *
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.06.06. 22:13

Gondo

//Először is elnézést, hogy ilyen sokáig nem írtam. Amúgy tisztában vagyok vele, hogy nem kötelező elkártyáznom kicsin vagyonom. Viszont tudom pótolni. Meg aztán miért ne kártyáznám el.//
*Elhelyezem az alap tétet és várom a lapjaim.
- Vágjunk akkor bele.
//Dice: Ész/Int: 4/3 Szerencse: 91//
<… Nos, akkor veszítsük el ezt a kis vagyonkánkat… A kérdések még egy kicsit ráérnek…>
*Továbbra is rezzenetlenül mosolyogva várom a lapjaim. Nézem, hogy reagálnak a többiek lapjaikra. Követem a játék menetét.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.08. 8:19

Résztvevők: Gondo

*A kártya parti eléggé érdekesen alakult. Először mintha hagytak volna nyerni téged, sorra szedted be a réz, és ezüstpénzeket. Mondták is, hogy „elég jól bánsz a lapokkal” , vagy „Noir úgy látszik a szárnyai alá vett téged.” . De sajnos idővel megfordult a kocka, és sorra kezdted elveszteni a pénzt, mit nyertél. Vége lett a 15 menetnek, és plusz 1 ezüst és 27 rézpénzzel lettél gazdagabb.

-Jól játszol. -*Jegyzi meg a törpe. * - Esetleg még egy játékot? Hátha sikerül vissza nyernem a pénzemet.

*Hát igen. A plusz egy ezüstöd a törpétől származik. De nem tűnik ezért mérgesnek. Úgy látszik hozzá szokott már a vesztéshez. Eközben Sulaf, a néger fickó italt rendel mindenkinek a pultostól, neked is.

-Hé kell egy kis minőségi dohány? -* Kérdezi a törpe. Erre szinte mindenki válasza: -Persze!

*Ha te is kérsz, neked is ad. Közben kihozzák az italokat. Az illatából ítélve sör lehet.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.08. 9:19

( Rhienna )

* Szintén üdvözlöm Twout, ahogy odalép az asztalunkhoz, majd csak nemet intek a fejemmel a frissítőrendelésére, hisz van még előttem a kancsóban. Végighallgatom Arametet és Twout csendben, elgondolkodva, majd én is kifejtem véleményemet. *

- Nos, a támadók. Hányan vannak, milyen felszereléssel, főleg a vezető érdekel, pontosan hogyan akarnak minket megölni, mi a stratégiájuk? Hogyan és mikor bérelték fel őket, mennyit fizetnek nekik?
- Remélem a legtöbb kérdésemre kaptál választ, ha már ott voltál és nem vettek észre, és még hallgatóznod is sikerült.
- Mielőtt válaszolsz, Twou-hoz is lenne kérdésem:
* majd a lovag felé fordulok. *

- Hát őszintén, felettébb meggondolatlan ötlet volt szerintem elkapni a fickót. Remélem nem bántottad. Főleg meg vacsorára meghívni. Mit kezdjek vele? Ő csak egy kis hal, semmilyen információt nem fog tudni neked mondani, bármit is kérdeznél tőle. Ezzel csak még jobban ellenünk hangoljuk a csöppet sem kedves kapitányt és helyettesét.

* Majd kortyolok az innivalómból és várom a válaszaikat. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.06.08. 22:27

Twou Line

< Mostanában, semmi sem úgy sikerül, ahogy szeretném. Na, mindegy. Ezen túl meg tartom magamnak az ötleteim és terveim és majd meg csinálom nélkülük. Csendesen és minden nyomot eltüntetve. Mondjuk el is felejtetem, hogy Rhienna, nem szereti a módszereimet. Ezen túl tényleg hanyagolom előtte és a többiek előtt is a terveim és ötleteim. Kivéve, ha olyan a helyzet. >
*Veszek egy mély levegöt, majd mielőtt a Aramet válaszolna, válaszolok Rhiennának. *
- Nos, bántani nem bántottam, csak finoman meg győztem, hogy ne kövessen minket. Egyébként pedig a vacsora vendégünk lesz majd remélhetőleg a kapitány és a helyettese is. Mivel fognak kapni egy, egy személyre szóló meghívót, melyet a délután folyamán fogok meg írni. Ha gondoljátok, mind alá írhatjuk. Aztán pecsét, és oda adom a kocsmárosának, hogy távozásunk után kézbesítse. Kint pedig körbe nézhetünk a dolgok után. Ha sárosak és rá jövünk, míg oda kint nyomozunk, akkor visszafelé jövet ki dolgozhatunk egy csapdát. Természetesen számolnunk kell azzal is, hogy nekünk is csinálnak egyet. Ezért a helyet majd akkor fogják meg tudni miután vissza értünk így nem lesz idejük akkora csapdát csinálni nekünk. Egyébként Talmant pedig nem véletlen hívtam meg bármilyen kis hal is. Természetesen a vacsora nem kötelező. Bármikor lemondhatjuk, ha gondoljátok. Csak egy ötlet volt az egész. –
* Miután befejeztem kicsit mosolygok, és figyelem az arcukat. Hangom a beszédem alatt higgadtan és nyugodtan csenget. Nem beszéltem túl hangosan, épp olyan hangosan beszéltem, hogy Rhienna és Azurec hallják. Meg várom, míg Rhienna reagál. *
< Valószínű, pontot tesz a ennek a témának a végére, valami még biztosan nem tetszik a tervemmel kapcsolatban. Még talán nem vettem valamit észre, mostanság kicsit szétszórt vagyok. Meg az is igaz, hogy meg oszthattam volna előbb a tervemet velük, de ez úgy reflexből jött. Na, mindegy. >
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2008.06.12. 21:27-kor.
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.06.10. 11:32

Teteb Aurec
- Persze megfigyeltem őket eggy ideig. Úgy körül belül 20-an lehettek felszerelésük szedett vedett, tőrök, kardok, de nem a legjobb fajtából, startégiájuk egyszerű: többségben az erő egyszerűen ránk rontanak, ahányan vannak és megpróbálnak megölni minket. Fizetségük saját szemszögükből busás, egy arany fejenként üti markukat siker esetén, de felbérkőjük nevét nem említették... Csak még azon gondolkodok, hogy miért mennénk arra? Ugyanis azt mondták, hogy a közel jövőbe arra fogunk elmenni. Nos ez jelentheti azt is, hogy arra visz kalandunk, vagy a kapitány úr valami okból nem küld minket arra.
*Beszédem hangmenetén nem változtatok, hisz még a falnak is füle van, nehogy aztán emiatt bajunk legyen. Asztalra tmaszkodva két kezemmel mesélek egy-egy pillantásomat felváltva veszem rájuk, nézve arcuk kifejezéseit.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.10. 17:50

( Rhienna )

- Jól van Twou. Rád bízom a vacsora szervezését, ha már annyira akarod. Mindenesetre kíváncsi vagyok a reakciójukra a meghívással kapcsolatban. De javasolnám, hogy inkább foglalkozzunk a közelebbi és számunkra veszélyesebb problémával, a támadással. De mivel Gondo még nincs itt, meg kellene várni őt a probléma megvitatásával.

- Erről viszont eszembe jutott valami. Térkép. Nem ártana egy. Van valakinek térkép olvasása? Ha nincs, akkor én megyek el venni.

* Amennyiben nincs senkinek, akkor felállok, további jó mulatást kívánok nekik, és visszasétálok a piacra. Ha esetleg velem akar jönni valaki, nem tartom vissza. Útközben azért jobban odafigyelek az emberekre és az esetleges tolvajokra. *

< A francba, hogy ez nem jutott hamarabb eszembe. Most mászkálhatok megint. Remélem nem lesz eső, és hamar megtalálom, amit keresek. Ha nem, így jártam. >
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.06.10. 18:24

Twou Line

- Tudok térképeket olvasni és ki is ismerem magam rajtuk. Nagyon szívesen elmegyek meg venni a térképet, s majd vacsorakor találkozunk, ha nem lesztek, itt mikor visszatérek. Gondolom elég lesz egy környéket ábrázoló térkép. De hozhatok, egy város térképet is, ha gondoljátok. –
* Egy kis szünetet tartok beszédembe, ha válaszolni akarna Rhienna. Illetve ötleteket várok, milyen térképet szeretnének. *
- Egyébként a térképpen, ha meg tudod meg mutathatod, hol akarnak rajtunk ütni. Akkor megyek is a térképekért. –
* Lassan felállok és közben a többiekre mosolygok. *
- Ha visszajöttem meg írom a leveleket és meg mutatom nektek. További szép napot. -
* Ha senki nem csatlakozik hozzám, amit remélek, akkor elindulok, gyalog vissza a piac felé. *
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.06.10. 21:02

Gondo

<… Nos, nem is rossza azt hinné az ember , ha ki akarják fosztani, akkor… Várjunk, csak igen pont ezzel kezdik… A figyelem elaltatása…>
*Kedélyesen játszom partit. Mintha ilyenkor érezném elememben magam.
<… Hüm. több pénzem van mint mikor leültem… Csak tudnám menyivel… Az biztos, hogy van plusz egy ezüstöm…>
*Ép vagyonkámat próbálom, felmérni mikor a törpe felveti az újabb 15 partit. Elmosolyodom
- Felőlem. Amennyibe a többieknek is van hozzá kedve.
<… Ha már úgy is azzal a tudattal ültem le, hogy elvesztem mindenem… Minek okoznék magamnak csalódást…>
*A törpe által felkínált dohányból én is kérek. A sörből kedvtelve iszom ki az első kortyot.
- Szórakozás, ital és nem utolsó sorban barátok. Kényelmes élet. Szerencsések vagytok. Örülnék ah én is így élhetném minden napom.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.11. 14:41

Résztvevők: Teteb Azurec, Rhienna D’Vire, Twou Line

*Míg beszélgettek semmi különös nem történik. Vendégek jönnek és mennek. Italt, és ételt szolgálnak fel. Az ablakon kitekintve nem láttok változást az időjárásban. Még mindig felhős és borongós, de nem esik.

Rhienna

* Mikor a térképről esik a szó, Rhienna te már szinte felállnál, hogy elindulj utadra, mikor meglepetésedre Twou gyorsan felajánlja segítségét, és már fel is pattant a helyéről. Az, hogy segítséget nyújt az még nem lenne különös, hisz így nevelték, de most ez eléggé meglepő volt. Hisz te ajánlottad a térképkeresési lehetőséget, neki esetleg segítségképpen fel kellett volna ajánlani, hogy szívesen veled tart.

Azurec

*Azurec a beszélgetés közben hírtelen mind a két társad fel áll és a térkép utáni keresésre indulna. És mind a ketten azt kérdezik, hogy van e kedved velük tartani.

Twou

*A felajánlásodon, miszerint elmész térképet szerezni, Rhienna kicsit meglepődik, hisz ő ajánlotta fel először, és kérdezte, hogy van e kedved vele tartani. Viszont határozottan kijelentetted, hogy te mész térképet keresni. És most egy kis pillanatnyi farkas szemezés alakult ki köztetek.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.11. 14:44

Résztvevők: Gondo

-Akkor osztok. -* Mondja a törpe.

*Míg a többiek az induló pénzt teszik az asztal közepére, mely 5 réz, addig Allíz a fekete hajú szépség szól hozzád kíváncsi tekintettel.

-Miért, te hogy éled az életedet?

*Mikor szemébe nézel meglepetésedre, mintha enyhe érdeklődést vélnél felfedezni irányodban, mely mondhatni kicsit felemeli a pulzusodat. Szemei szép mélybarna színűek, és ha az ember nem vigyáz, hamar elveszhet bennük.

//Légyszi megint dobjál tulajdonság, és szerencse próbát a kártyázáshoz.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.12. 18:42

( Rhienna )

* Még el sem jutok az indulásig, mert hű lovagom kicsit nagyon félreértelmezi kérdésemet. Így most állok vele szemben és a meglepődésemet félretéve megszólalok: *

- NA, akkor tisztázzunk valamit. Én azt mondtam, hogy megyek térképet venni. Emellett pusztán megkérdeztem, csatlakozik e valamelyikőtök hozzám. Kicsit félreértettél engem Twou, nem? * nézek rá kérdőn. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.06.12. 22:05

Twou Line

* Teljesen meglepődök. Arcomon olvasható a meglepődőt arc, majd miután összeszedtem gondolataimat higgadtan válaszolok. *
< De hát azt mondta, hogy ha nincsen senki másnak térképészete, akkor megy, tehát mivel nekem van akkor fölösleges mennie. De azért kérdezte, mert akkor egy szak avatott emberrel menne, aki tudná is, hogy mit keresünk. Na, mindegy. Akkor most udvariasan válaszolok, neki. Nem akarok több konfliktust. >
* Komoly és higgadt arcot vágok, majd higgadtan normális hangon mondom a következőket enyhe mosollyal az arcomon. *
* Mivel Rhienna áll, ezért a szembe nézek, majd higgadtan válaszolok. Tekintetem nem áru el semmit, még is hidegnek tűnhet. *

- Valószínű félre értelmeztük egymás szavait. De ez meg esik, hiszen nem gondolatokkal komoníkálunk, a beszéd pedig félre értelmezhető. Így azonban az elnézésedet kérem udvariatlanságom miatt. Valamint, ha gondolod, nagyon szívesen elkísérlek térképet venni. Avagy, ha szükséged van, szolgálataimra nagyon szívesen felajánlom. –
* Majd rámosolygok Rhiennára. *
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2008.06.14. 14:00-kor.
Miért?
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 27 / 46 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 46

Vissza: Régi Kalandok...