"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Időpont: mindegy (előtte egy hónappal tudnom kell a fix időpontot)
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled. Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör. Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan. Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
Feladatkör: - JK - szervező (vállalom, hogy beszélek a HEMO-sokkal, de ha személyesen is le kell menni akkor azt nem fogom tudni bevállalni a tali előtt)
Időpont: mindegy
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Yv, nyugodtan véss fel engem is a szervezők, modulírók közé. Bármi van segítek szívesen. Ha sikerül összeraknunk az időpontot ledumáljuk az egészet a HEMO-val. Gondolom tudnak ők kommunikálni mailban meg telefonon is. Nem lesz gáz, megoldjuk
Feladatkör: JK Időpont: okt. 24 tökéletes Helyszín: HEMO (Ha Yvették is jönnek, szerintem tudunk együtt menni, ahogy multkor is.)
Vészes kérdés esetén Anapol kollégával vegyétek fel a kapcsolatot, ő ugyanis sűrű összeköttetésben lesz velem.
Minden jót!
„ Nyugodtan isteneinkre bízhatjuk hát magunkat, hisz mérhetetlen bölcsességüknél és magasabbrendûségüknél fogva kevéssé hihetõ, hogy hibásan ítélnénk Teremtés és Pusztítás dolgában … Akár csukott szemmel is követhetjük õket, kárunkra nem válhat egyetlen döntésük sem, hiszen épp tökéletes mivoltuk ment föl bennünket a kétkedés terhe alól … Mivel soha nem döbbenhetünk rá, ha mégis hibáznak … ”
Feladatkör.: -JK Időpont.: - 24.-e jó lesz. Helszín.: Szolnok (H)emo
Simán benne vagyok most is a játékban.
Sorgen
I OM. verseny : Sorgen ves Erhan - A Korona Bajnoka - Caieverri mester által hitelesített családi okirat II OM. verseny: Wyddan gor Inmattiel – Fekete Gyémántok III OM. verseny: Enderko fon Caldobar - Kóbor Lelkek
Amikor megszülettél senki nem adott pecsétes papírt, hogy igazságos világba születtél..
Feladatkör: JK Szeretném benevezni a csapatom: A Jelenlegi tagok, de még bővülhet egy két taggal.
A Csapatom: Pelso, Sirak, Gorodak (én)
Természetesen, ha a csapatokat a mesélők, állítják össze akkor is jönnénk, mint jk. Az időpont jó, csak szóljatok előtte egy két héttel. Természetesen, mind játszani akarunk. Kiváncsian várjuk, a történetett. Természetesen, mind játszani akarunk. Kíváncsian várjuk, a történetet. Bármik csapatban mindenki jk-ként játszana, bárhova is kerül.
Sziasztok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorodak 2008.06.14. 8:42-kor.
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve... Miért? Hiány van rossz szándékban? "