• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Utcák, sikátorok

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
221 hozzászólás • Oldal: 7 / 15 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15

Re: Utcák, sikátorok

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.06.04. 8:36

(Njak)

*A masszázs igen jól esik, teljesen ellazít. Közbe illatos rózsaolajjal kenik be testedet, ami még jobban fokozza az ellazulást. Mikor végeztetek, akkor felitatják az olaj nagy részét, így a ruha sem tapad rád, mikor felveszed. Kérdésedre az egyik szolgálólány felel.*

-A nagyúr épp fontos kötelezettségeit intézi a kereskedőnegyedben. Talán késő délutánra visszatér.

*Kissé meghajolva beszél hozzád, szemét nem emeli rád.*
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.06.04. 15:37

/Nestor/

- Vigyétek tovább a lányt! - parancsolok rá a társaimra - Én addig feltartom azt a valamit. - mondom halálos komolysággal, s elmegyek a lány mellett.
Ha áttörnek, izzó, tűzből alkotott gyűrűt varázsolok magam köré, hogy amelyik átugrik felette, arra felcsapjanak a lángok //6mp, vi.:4 szegmens, időtartam:10 kör - az 1 mp elhasználása után már eltelt egy óra, tehát újra maxon vagyok/voltam.//
Előhúzom a kardom, s várom a bestiát. A térdemen elhelyezkedve olyan pozíciót veszek fel, hogy szúrni tudjak majd, s ebben ne akadályozzon a folyosó nagysága
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cadoras 2008.06.05. 15:15-kor.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.05. 6:06

Gor'has

-Bolod vagy barátom bár nem az én dolgom mondom és óvatosan megyek a csobbanás irányába. Vagy magától ugrott, vagy nem, volt ideje sikítani, nagy tehát nagy a mélység, óvatos vagyok.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.06.05. 18:36

(Tafio)

*A követem csendben és nyugodtan a goblint, ha ez a fazon meg akar halni én nem akadályozom meg benne. Hagyom a goblin had menjen elöl...*

<Lássuk csak, ez a szerencsétlen megöleti magát, a nő csobbant egy nagyot, akkor ez csatorna is lehet.... A csatornában patkányok és sötétség meg alvilági alakok és rémségek lakoznak. tehát a goblin vérének megivásának idejét halasztani kell... sebaj :) >
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.06.05. 19:22

(Njak)

-Köszönöm.
Az öltöztetés és a masszás végeztével.

-Nos akkor késő délután, ha nem lennék itt értesítsd, hogy megjöttem és teiszteletem tenném nálla!

Körbenézek, megfelelőnek találom a ruházatom akkor az ajtóhoz lépek és kinyitom.
-Mutaszasi, itt van már a hintó?
Amint megjön a hintó megyek és megnézem a bemutatót/ a palota negyedet.
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.06.06. 5:49

(Tafio, Nestor, Gor'has)

-Jól vagyok....

*Hallatszik a csobbanás után pár pillanattal.*

-Jöjjenek gyorsan.

*A goblin ér ki elsőnek. Infralátással nagyjából fel tudjátok térképezni a területet. Ez valóban egy hosszú csatorna alagút. Hála az égieknek középen folydogál csak egy fél méter szélesen a lé. Minden halvány kékben úszik...tehát elég hideg van. Itt is ugyan az az áporodott szag van, csak itt még a csatorna bűze is jobban érződik. Miközben a goblin mászik kifele a háttérből rőtvörös fény izzik fel. Ahogy hátrapilantotok Nestor irányába, lángokat láttok felcsapni. A goblin óvatosan kimászik, közben az ájult lány is nyöszögni kezd...talán kezd felébredni. Nehezen, de ki tudjátok citálni a lyukból a lányt. Miközben Tafio is mászik kifele, a hátulról reccsenés hallatszik....áttörtek. Ebben a pillanatban előttetek is halvány lángnyelvecske gyúl...a lányka fáklyát gyújtott. Nem teketóriázik. Elindul Balra. Közben a másik lány is magához kezd térni... Tafiora támaszkodva már tud járni, bár nem túl gyorsan.*

(Nestor)

*A többiek hamar eltünnek a lyuk túloldalán a nyílásban. Hátrapillantva egy kis fénycsík jelenik meg..fáklyafény, mely balra tartva tűnik el a szemed elől. Ebben a pillanatban reccsenést hallasz, majd pár apró kőmorzsalék gurul eléd, és egy nagy bozontos vörösen fényben úszú fej jelenik meg a bejáratnál. Elindul feléd. Beleszimatol a levegőbe, tekintetét a tiedbe méjeszti, majd mintha elmosolyodna, elhúzza a szája szélét, és kivillantja a fogait. Vár....nem támad...még. Talán a tűz tartja vissza. Közben halkan morog. //3 kör lement a mágiából eddigre//*

(Tafio, Gor'has)

*A kislány jó száz lépés után megáll egy csupasz fal előtt, majd a fáklyát az ott magában árválkodó tartóba helyezi. Erre halk fémes nyikordulást hallotok, és pár pillanat múlva a fal bentebb süpped, feltárva egy szűk, embermagas járatot.*

-Erre. Nemsokára a kápolnában lehetünk. Ott már vigyáznak ránk.

*Elindul befelé.*
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.06. 6:41

Gor'has

Követem a lányt és figyelek hogy visszazárja az ajtót utánunk. Előtte még visszapillantok ha az az idióta Nestor jönni akar ne az orra előtt csukjuk be.
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.06.06. 15:05

(Njak)

-Igen nagyúr.

*Válaszol a szolgáló, majd meghajol. Ezután kilépsz Mutaszasihoz. Ő meghajol, majd válaszol.*

-Igen nagyuram. A hintó rendelkezésére áll.

*Ezután lekísér arra amerről jöttetek, de most nem a fogadó felé mentek, hanem a belső kert irányába. Kilépve lenyűgöz az a harmónia, ami a kertet jellemzi. Nemcsak a növények sokszínűsége, de a szobrok, és szökőkutak is lenyűgözőek. A hintó már ott vár a katonákkal együtt. A kocsikapu előtt. Mutaszasi kinyitja előtted az ajtót.*

-Parancsoljon uram. Merre induljunk először? A palotanegyedhez, vagy a bemutatóra?

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.06.09. 16:29

(Tafio)

*Velük együtt sietek előre, mikor látom hogy csatornában kell menni némi nyugalom járja át szívemet... Aztán meghallom a kápolna említését...*

<Micsoda! Kápolna a csatornában! Hogy aza mibe csöppentem bele??? Ennek nem lesz jó vége! Eggyáltalán miféle nyápic istenség védvára lehet az?>

-Mégis miféle kápolna van itt? A legtöbb templom a felszín felől megközelíthető...

*Én ugyan be nem megyek amig erre nem kapok váalszt... ha Tharr szekta lapul itt akor jól benne vagyunk a pácban, nem is attól kéne tartanunk ami mögöttünk van...*
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.06.10. 12:04

/Nestor/

Rákiáltok a dögre:
- Gyere csak, Tharr bűzös ivadéka! Hadd merítkezzen meg benned a pengém!
Aggódom, hogy a kiáltás hatására nem ugrik át a tűz felett <Vagy át rajta, hisz elég nagynak tűnik, a hely pedig kevés.>, de próbálok ebből semmit sem kifelé mutatni.
Ha már a végére ér a mágiám //az utolsó körben//, hátrafelé kezdek menni, de nem fordulok meg, kardom mindvégig a bestia felé mutat.
Amint felém/rám vetődik, szúrok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cadoras 2008.06.12. 9:31-kor.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.06.12. 7:05

(Tafio, Gor'has)

*A lány is visszapillant, hogy jön-e a társ, de miután nem, behajtja az ajtót.*

-Az istenek irgalmazzanaka a hős lelkének. Hátramaradt, h az élete árán egérutat adjon nekünk.

*Előre siet a kislány, középen Tafio halad a hölggyel, hátul pedig Gor'has megy. Tafio mellett elsietve a kislány félmosollyal díjazza a kérdést*

-Nem uram! Nem a csatornában van a szentély, hanem a felszínen, de erre is nyílik egy titkos átjáró...tudja az ilyen esetekre, ha gyorsan és nyomtalanul kell távozni.

*Folytatjátok utatok. Rövid folyosók váltogatják egymást...szinte labirintusszerűen. Észreveszitek, h minden kereszteződésben egy piros és egy zöld jel van az elágazások falára festve. Mindig a zölddel jelölt irányába haladtok tovább. Végül aztán egy hosszabb folyósó végén egy vasalt faajtót pillantotok meg egy vaskos kopogtatóval. A kislány ugyan azt a ritmust kopogja le vele, mint amivel bejutást nyertetek a házba, ahonnan menekülnötök kellett. Kisvártatva egy reszelős hang kíséretében nyílik az ajtó.*

-Mi járatban erre....?

*Ahogy meglátja a tömeget meglepődik*

-Főleg ennyien.

*Egy szerzetesi csuhába öltözött vénséges vén, töpörödött emberke áll veletek szemben. Szúrós szemekkel vizslat végig titeket, Tafion egy pillanatra megakad a tekintete.*

-No de mindegy is, ha veled jöttek lányom, akkor rossz emberek nem lehetnek...fáradjanak beljebb.

*Tafiot végig kíséri tekintetével*

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.06.12. 7:12

(Nestor)

*A lény morgolódik valamit a szavaidra...olybá tűnik, mintha beszédet formázna szájával, de emberi hang nem jön ki rajta. Ennek ellenére nem támad. Lassan elérkezik az utolsó kör is. A kör végére kiérsz a csatorna szájához, és ha akarsz ki tudsz bújni onnan, úgy, hogy rendesen használhasd a pengédet. Mikor elenyészik a tűz, sötétbe burkolózik a csatorna, és csak a morgást hallod közeledni a lyukból. Meglepő módon nem rohamosan közeledik a lény, csak lassan lépkedve. A távolban fáklya derengését látod, bár csak a fénye jut el hozzád a csatorna görbülete miatt. Talán a többiek azok.*

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.06.12. 9:30

/Nestor/

Tovább hátrálok lassan. Ha a lány cselekedeteit jól értelmeztem, akkor lezuhant valami mélyebb vízbe.
Egészen addig hátrálok, míg nem érzem a peremet, s ha megtaláltam, akkor oldalt valami szélt keresek, amibe a bal kezemmel megkapaszkodva belevethetem magam a mélybe. De kardom mindvégig a bestia irányába néz.
<Vajon miért nem támadt még?>
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.06.12. 11:56

(Nestor)

*A tűz kialvása után kilépsz a lyukból. Nincs magasan a szája, így egyszerűen ki tudsz lépni, nem esel le. Talán a lány csak azért eshetett akkorát, mert sietett, és nem vette észre, h vége a járatnak. Mikor elenyészik a tűz, sötétbe burkolózik a csatorna, és csak a morgást hallod közeledni a lyukból. A lény lassan lépkedve közeledik. A távolban fáklya derengését látod, bár csak a fénye jut el hozzád a csatorna görbülete miatt. Talán a többiek azok. Nem tudod lenne-e elég időd elérni a fáklyafényt, ha futni kezdesz. Bár talán több esélyed van, ha itt a járat bejáratánál próbálod feltartani azt a valamit, mert itt kint te rendesen tudsz mozogni, de ő ott bent sokkal kötöttebb. A másik lehetőséged, ha tűzzel próbálod távol tartani, amíg eléred a többieket.*

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.06.13. 7:24

/Nestor/

Úgy döntök, hogy Tharr poklára küldöm a bestiát.
A járat bejáratánál megkönnyebbülten tapasztalom, hogy már nem szab határt mozgásomnak a helyhiány.
Bár valószínüleg a kardommal legfőképpen szúrni fogok csak, mert egy nagy ívű vágásnál talán az egyik falban csorbulhat a penge.
A sötétség azonban ránehezedik szívemre, s az elszánásom semmivé foszlik, amint rájövök, hogy semmi sem segíti harcomat - se tűz, se fény.
<Sogron nincs jelen, s ez azt jelentheti, hogy veszélyben vagyok.>
E pillanatban elszánásom semmivé foszlik, s rohanni kezdek arra, amerre a távolodó fáklyafényt láttam.
<A tűz! Sogron így jelzi, hogy utam arra vezet, s nem a csatába! Hogy lehettem ilyen ostoba?>
Futok, ahogy a lábam bírja.
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
221 hozzászólás • Oldal: 7 / 15 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15

Vissza: Fogadónegyed