• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A várerőd

Ahol a tettek beszélnek a szavak helyett

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
116 hozzászólás • Oldal: 8 / 8 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Re: A várerőd

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.06.02. 10:45

Helyszín:Várerőd
Időpont: Késő Délután
Játékos: Iymer

Figyelmesen végighallgatja indoklásod, de látszik rajta, hogy nyugtalan. Igen feszeng székében, láthatóan már most cselekedne.
- A Történelmet illetően igen nagy a tudásod, de egy dolog amit a könyv ír, s más dolog, amit tapasztalunk majd. Lehet, hogy kevesebben vannak annál, hogy bevegyék a várat, de komoly veszteségeket okozhatnak nekünk. Ráadásul ha egy közös cél egyesíti őket, vad fanatizmusuk még kitartóbb ellenfelet szembesít velünk.
Sempyerben nincsenek varázstudók, itt megvetik a fajtájukat. Kapcsolataim vannak ugyan, de a politika, amibe bele tudok avatkozni, leginkább a kereskedelem befolyásolásáról szól, s nem ismerek egyetlen varázstudót sem.
- Leginkább vándor varázstudóval találkozhat az ember e falakon belül. Ám ha elkezdenék érdeklődni arról, hogy jött e ilyen az utóbbi napokban, az sok kérdést vetne fel. Attól tartok magam nem járhatok a dolog végére. Csak remélni tudom, hogy te tudsz segíteni ezen.
- Egyetlen nagyobb fogadó van a felszínen, ami kielégítheti egy varázstudó kényelmét, ez pedig a Fáradt Vándorhoz címzett. Talán itt rátalálnál valakire. Messziről megismerni az ilyeneket varázslatos botjaikról, s fura modorukról. Szóval számíthatok a segítségetekre? - gyúl remény a szemében.
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével!
Íme a vér, mit örömest hullatok a hazáért!
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 165
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2008.06.02. 12:08

<Kárt okoznak, kárt okoznak! A nomád sem hülye! Ha nincs zsákmány, nagy zsákmány, akkor el sem indul... És az erejüket is egyre inkább a széthúzásra használják, nem az együttes fellépésre... Hol van már a Nagy Kán Dúlás előtti hatalma...>
- Mint már többször is mondtam, természetesen számíthatsz a segítségemre. Ebben az esetben akkor most rögtön felkerekedünk és megnézzük közelebbről is azt a Fáradt Vándor nevű fogadót.

Ha nincs továbi mondanivalója, akkor indulunk is.
Iymer Senton barát - Manifesztáció
Iymer cwa Takeda - Testvérviszály

A fergeteg átvonul
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.06.02. 18:29

(Angor Landrin)

Megköszönöm a segítséget és megmondom neki, hogy várok amíg jön.Mivel hamarosan jön akit keresek így egyenlőre várok.Feleslegesen nem megyek le átgondolom a hallottakat várakozás közben.Remélem szót értek a gorvikival nem tetszik amit csinálnak de nem tudom mi lesz a gyerekekkel.Majd ezt is ki kell derítenem.Megállok szemben a feljáróval és figyelem mikor nyílik.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.06.03. 15:18

Helyszín:Várerőd
Időpont: Késő Délután
Játékos: Iymer

- Köszönöm, nagyon hálás vagyok! - mondja nem kis lelkesedéddel a hangjában Geldot - Ha bármiben segíthetek az ügyben, kérlek szólj!
Valdo hálásan néz rád, látszik rajta, hogy örül a döntésednek.
Felemelkedtek a széketekből, jelezve, hogy készen álltok az indulásra.
Geldot személyesen kísér ki titeket, s a kapuban búcsút int.
Elindultok a Fáradt vándorhoz címzett fogadóba.
Utatok visszavezet a főútra, honnan már csupán néhány lépést kell tenni az előbb említett intézménybe.
//köv. reagod ott vár//
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével!
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.06.03. 15:35

Helyszín:Árvaház, Várerőd
Időpont: Este
Játékos: Togar

Várakozásod igen sokáig tart, s a házigazda még egy lócát is kerít neked, hogy kényelmesebben tölthesd ezt az időt. Viszont a gyerekeket elviszi innen, s nemsokára étkezési zajok szűrődnek a másik helységből. Magadban elgondolkozva várakozol, s szépen beesteledik közben. Már-már azt hinnéd, hogy hiába vársz, amikor nyílik a csapóajtó, s egy 50 év körüli gorviki jön fel.
Érdeklődve tekint feléd.
Miután felmászott, utána jön egy gyermek is, egy batyuval a vállán.
- Menj enni! - parancsol rá a fiúra, majd keresztbe fonja a karjait maga előtt.
Hajdanán fekete haja már-már szürke, arcát ráncok szabdalják mindenütt, izmai azonban nem satnyultak még el, ez jól látható a karjain, s a szeme azt sugallja, igen sok mindent megélt, tapasztalt illetővel van dolgod.
- Segíthetek? - kérdi köszönés nélkül.
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.06.03. 16:23

(Angor Landrin)

-Üdvözlöm. Tamerosból jöttem és az öreg Hilderről szeretnék beszélgetni.Hozzád irányítottak ez ügyben hogy te talán tudsz nekem mesélni róla.Mivel eléggé kellemetlen módon halálozott el egy barátommal együtt érdekelne kinek lehetett annyira útban hogy utána ment.-mondom neki így kapásból majd figyelem az arcát mit mutat.Ha meglepődik akkor nem tudott róla ha viszont semmit nem látok az arcán ezek hatására akkor valószínű tudhat valamit vagy köze lehet a dolgokhoz.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.06.04. 15:54

Amikor hall Hilder haláláról, a teste hirtelen ellazul, arcára ráül a döbbenet, s száját önkéntelenül is nyitva hagyja. Karjait visszaereszti maga mellé, kicsit mintha meg is görnyedne a hirtelen ránehezedő súlytól.
- De... hogy...mégis mi... mi történt vele? - keresi a szavakat, láthatóan ez a hír nagyon is megviselte.
- Őt mindenki kedvelte, vagyis... nos ő nem volt épp.
Sóhajt egyet, szemeit behunyja, hogy próbáljon végre megnyugodni.
- Elkövettünk egy-két, mások számára talán bűnös dolgot, de senki nem tekintett rá ellenségként.
- Tisztelték, vagy megvetették, de senki sem követett volna el ilyen... - elcsuklik a hangja, szemeiben mintha könny csillanna.
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.06.05. 15:02

(Angor Landrin)

Nos vagy nagyon jó színész vagy tényleg igazat mond, majd kiderül.
-Nos amit én tudok hogy Tamerosban is kedvelték, az egyik barátjának segítek a nyomozásban egyrészt másrészt az én egyik barátomat is megölték.Valakik egy könyvet keresnek és szerintem Hilder tudhatott erről valamit, nagyon fontos dolog lehet ha ölnek is érte.Annyit tudok hogy van valaki a Fáradt vándorban aki ismerte Hildert és talán tud segíteni ebben. Ismer valakit ott vagy valakit akinek Hilder az élete árán is segített volna?Meg mesélhetne az ügyeiről, természetesen csak az érdekel amiért megölhették volna.-nézek rá kérdőn.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.06.10. 11:38

Helyszín:A Szabónál, Várerőd
Időpont: Késő délután
Játékos: Ichigo

A szabóhoz viszonylag könnyen eltalálsz. Az épület egy kétszintes, kőből emelt sísztelen ház.
Belépve egy alacsony, görbeorrú figura köszönt. Haja szürke, hátrafésült, olajosan csillogó. Arca kreol, szemei mélyen ülőek, s sötétek.
. Mivel szolgálhatok? - kérdi.
A helység elég tágas, a fal mellett keresztben rudak, ráakaszva mindenféle fogason lógnak a ruhák.
//Elnézést, de valószínüleg félreolvastam anno a reagod, ezért tereltelek más irányba. Sajnos időben le is maradtál emiatt. Még egyszer bocsánat. :oops: //
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.06.10. 11:41

A gorviki megrázza a fejét, s gyanakodva tekint rád.
- Honnan tudjam, hogy megbízhatok benned? - hátrálni kezd, keze az övén lógó hegyestőr felé közelít.
- Te is végezhettél a barátommal! Miért hinnék neked? BIztosan te is a könyvet akarod. - hangja megemelkedik az utolsó mondatnál, keze már a markolaton. Izmai megfeszülnek.
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.06.16. 12:26

(Angor Landrin)

Ránézek nyugodtan a gorvikira majd megszólalok.

-Mindenki egy könyvet emleget amiről fogalmam sincs mi.Ha én tettem volna nem így és itt beszélnék veled.Ráadásul azt nem tudom miért fontos a Fáradt Vándor mert a Tamerosi fogadósnak azt mondta küldjön engem ide csak azt nem tudom miért.Itt mindenki tiszta paronoiás de nem kötelező elfogadni a segítségem akár el is mehetek végül is vannak dolgok amik nem az én problémáim.Én csak a barátom gyilkosát keresem, de azt hiszem megyek máshova érdeklődni.

Majd hátat fordítok neki és elindulok kifelé vissza a fogadóba, hacsak nem jön utánam ott hagyom faképnél.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése