• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 17 / 45 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.03. 9:33

KM esemény [Lorin]: A fogadóban
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-napközép
Résztvevők:Sirvaj

Melissa bókjaid hallatán elmosolyodik, majd kicsit el is pirul, de ő is közelebb lép.
- Hááát ami azt illeti nem voltam biztos benne hogy,- lehunnya szemeit és kicsit elvontottan- látlak...még.- ismét mosolyog.
Arcotok szinte egymáshoz ér amikor A lány hirtelen megfordul. Fekete tincsei az arcodat simítják.Háttal kicsit neked dörgölőzik majd úgy folytatja tovább.
- És? Most hogy itt vagy... csak a hajamat akarod simogatni?- hangjába némi kihívás és huncutság vegyül.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.06.03. 11:54

(Lernun)

-Azannyát, hát itt szép kis harc lehetett. Remélem a győztes(ek) már elmentek innét. Valyon az egyik halotté lehetett a sólyom? Na nézzünk szét-mondom Bredonnak.

Először a kis krátert vizsgálom meg. Óvatosan megközelítem majd belenézek. Ha kell a kezemmel arrébterelem a füstöt. Majd a halottakat kutatom át egymás után, végül pedig a szekereket. Ezután a csatatér körül is szétnézek, hátha ott is találok valamit.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.03. 12:42

Bredon

- Én inkább mészárlásnak nézem. De mindegy is, a lényeg, hogy miért csalt ide minket a madár?

A helyszín körül szétnézek, de a hullákat nem bolygatom. <<Ki tudja mitől haltak meg nem kéne zavargatni őket...>>
Rá is szólok öcsémre:
- Ne kutakodj náluk, mert még fel találnak kelni. Annyit nem ér egy kincs sem, hogy otthagyd a fogad. Meg aztán nem kéne hullarablónak lennie az öcsémnek- csóválom meg a fejem.

Ha a körüljártam a helyet, akkor a szekereket vizsgálom át.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.06.03. 13:06

Amikor ő is közelebb lép, már tudom, hogy győztem. <Ez egyszerű volt.>
A lány megfordul, de én finoman, a vállánál és a derekánál fogva visszafordítom, hogy megcsókoljam ajkait, de ha nem fordul, akkor a haját félresimítva a nyakával teszem ugyanezt - s innentől már csökken az ellenállása, ezért könnyedén megfordíthatom. Miközben először finoman, majd egyre vadabbul csókolom, finoman az ágy felé terelem. Figyelem, hogy melyik formáját szereti jobban, s próbál e enyhíteni ezen hevességen, vagy ő is egyre hevesebb lesz. Figyelek az apróbb jelekre, hogy előnyömmé tudjam kovácsolni majd szeretkezés közben.
Finoman az ágy felé haladunk, egyik kezem a derekáról a fenekére csúszik, a másikkal végigsimítom az arcát, le a mell felé, de itt megállok, s az ágyra lököm. A tarisznyám és a köpenyem a földön immár, így semmi sem akadályoz meg abban, hogy az ágyon rásimuljak a testére, s úgy folytassam a csókokat.
Bal kezem végigsímít a testén; nyak, mell, kar, has, ahol megállok, hogy megállapíthassam mennyire forrósodott fel a teste. Jobbom a csípőjén végigsimítva továbbhalad a combra, s enyhén felemelem a lábát.
//itt kérném, hogy eddig ő mit csinált, mik voltak a reakciói, és pontosan milyen ruhákban van. :P //
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.03. 13:07

KM esemény [Lorin]: Túlélő keresés
Helyszín:Eatira mellett-Az Erdőben
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-Délután
Résztvevők: Lernun, Bredon

Lernun
A kráter mélyén valami ismeretlen testrészeket vagy ahoz hasonló cafatokat vélsz felfedezni. Egyben biztos vagy valószinűleg nem állati eredetű.A föld a hatalmas hőre megolvadt és több helyen üvegesen csillog. A füst lassan oszladozni kezd amúgy sem volt túl erős.
A szekereken semmit nem találsz valószínűleg vagy elégtek vagy elrabolták őket. A hullák átkutatása kicsit nehézkesen megy lévén csak pár van egyben a többi kicsit szétszórtan helyezkedik el. Pontosabban testrészeik beterítik a teret. Találsz nálluk pár erszényt amiben (ha megadhoz veszed persze) 5 arany 28 ezüst van. valamint szétszórtan vannak még fegyverek, és az egyik hullán megpillantasz egy szépmívű bár kicsit szakadt láncinget.
//Egészségpróba-2 vel.//

Bredon
Körbe járod a helyed. Pontosan tizenhárom hullát találsz.Vannak köztük olyanok amelyeket egyszerűen levágtak. A töbi végzetét nem tudod azonosítani. Több döglött lovat és szamarat is látsz, egytől egyig nyilvesszővel a torkukban, fejükben.
Már éppen abbahagynád a keresgélésd- gyomrotartalmad is ezt szeretné- amikor felülről egy árny süvít végig a földön. Ismerős villyogás kiséri. Az egyik közeli bokor felé repül majd el is tünik mögötte.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.06.03. 13:13

(Lernun)

<Mágia..utálom.>

Az erszényeket természetesen megtartom.
<Na ez szép zsákmány, megérte idejönni.>

A láncinget elteszem majd később felpróbálom. Találomra eltezsek még pár fegyvert is(ha van olyan amit forgatni tudok olyat, egyébként minél kisebbeket).

Ezután megnézem mit akar mutatni a sólymunk.

/Egészség:15 dobás:4/
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.03. 13:18

Résztvevők:Sirvaj

A lányon egy egyszerű szoknyan és egy oldalt füzővel rendelkező felső van.
Makacskodik kicsit és nem fordul meg így be kell érned a nyakával. Először.Nem számítottad el magad valóban miután ajkaiddal illeted szembefordul veled és szinte ösztönösen megcsókol-nem is kell neked megcsókolnod.
Miközben az ágy felé tereled kezei sem maradnak tétlenül. Inged gombjait kezdi aprócska újjaival kioldani majd leveszi róllad a felesleges ruhadarabot.Lehuppan az ágyra aztán te is követed.
Úgyvéled teste egyre hevesebb egyre jobban kiván téged. Ezt nem is leplezi. Miután már mindketten az ágyon feküdtök a kezei az övedet kezdi kicsatolni több-kevesebb sikerrel.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.06.03. 13:39

//Először a mellényemmel kell megbírkóznia, így nem indulok hátrányból a fűző miatt 8) //
A fűző eltávolításához látok hozzá. Attól függően, hogy melyik oldalon van a fűző, végigsimítok a szükséges kézzel az éppen érintett testrészről felé, s biztos kézzel kezdem kifűzni. <Mikor a szeretkezés tudományára tanítanak, a fűzőt kéne először átvenni! Még szerencse, hogy tapasztalt vagyok! 8) :lol: >
Nem állom meg, hogy el ne mosolyodjak, de mire kinyitná a szemét, ezt egy elégedett mosollyá alakítom, ahogy eltávolodom az ajkaitól, vágytól izzó szemeim az övébe fúrom.
Ha eltávolítottam a fűzőt félrehajítom azt. Figyelem, mennyire biztos kézzel csatolja ki övem, s ebből megállapítani, mennyire lehet tapasztalt ily téren. Újabb csók, a nyelvem végighúzom a felsőajkán, s ugyanezen szervvel az én felsőajkamhoz szorítom, miközben kezét hozzásegítem az öv kicsatolásához.
Gyorsan eltávolítom utána a szoknyáját, hogy ne érezhesse fölényben magát, s két kezét a csuklójánál megragadva a párnához szorítom. Közben abbahagyom az ajak csókolását, s inkább lefelé haladok a testen.
Áll mellett, csak két helyen, mell fölött, mell, mellbimbó - itt egy kicsit elidőzöm - majd tovább lefelé, szép lassan, minden részét csókkal illetve. A has után a szemérem következik, s itt megállok. Eltávolítom az alsóneműt.
Mivel a kezem nem tudta végig a csuklónál fogvatartani a csókok közben, ezért a karjain lassan végigsimítok velük, s utána széthajtom a lábait, hogy hozzáférhessek ahhoz a testrészhez, mely e csodás hőt árasztja.
Nyelvem lassan bejárja legnemesebb testrészét, közben kezeim a belsőcombját simogatják.
Ahogy érzem, hogy a hőség a tetőpontjára ér, s készen áll, végignyalok a hasán, s ismét az ajkait vesze, célba - de nem állok meg, hogy lopva ne tekintsek a szemébe.
Hagyom, hogy ő tegye meg a következő lépést.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.03. 14:44

Bredon

Megnézem, hogy a hullákon milyen ruha van, ezzel próbálom megállapítani, hogy mindkét oldalról estek-e el, vagy csak az egyikről. Mivel semmi érdekeset nem találok odamegyek öcsémhez és megkérdezem:
- Na, találtál valamit? Én semmit se

A madarat követem.
<<Ha már eddig eljöttem miatta, megnézem mit akar. Bár először azt hittem ide vezetett minket, de mostmár nem úgy tűnik>>
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.06.03. 15:57

(Xavios)

Mikor a talaj kinézetű felszínre érkezek egy ideig az égboltot fürkészem kíváncsian, magam se tudom miért. Talán azért, mert gyermekkoromban, mikor az éjszakai égbolt végtelenjét szemléltem úgy éreztem magam, mint aki abban a végtelenségben lebeg és egy ideig nem létezik számára semmi.
Egy ideig az égbolt köti le a figyelmem, de azután abbahagyom a bámészkodást, majd körbenézek. Eléggé meglep, amikor a felszín a lábam alatt folyékonnyá válik. A távoli zajokat eléggé érdekesnek, a röpke pillanatra felcsillanó fényt rejtélyesnek találom. Ami rejtélyes az belőlem kíváncsiságot vált ki. Az ismeretlen mindig is vonzott. Ez most sincs másképp. Elindulok abba az irányba, ahol az a fény csillant. Kezdetben sétálva, majd lépteimet szaporázva egyre gyorsabban haladok a jelenlegi célom felé. Végül már futok, hogy minél hamarabb odaérjek.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.06.03. 16:13

(Lernun)

-Semmi különöset, csak egy többé.kevésbé jó léncinget, meg néhány fegyvert amit később eladhatunk. Te is eltehetsz párat. Aztán nézzük mit tartogat nekünk ez a madár.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.04. 9:10

KM esemény [Lorin]: Túlélő keresés
Helyszín:Eatira mellett-Az Erdőben
Résztvevők: Lernun, Bredon

Lernun
A hullákból áradó bűz megcsapja orrodat és egy kicsit émelyegni kezdesz. Gyomrod sem tűri igazán sem a látványt sem az illatokat ezért rövid úton megszabadulsz az ebédedtől.

Bredon
A solymot követve megkerülöd a bokrot. Itt is harc nyomait látod. Tőlled lépésnyire egy tőr van a homokba fúródva, mellette egy hulla nyilvesszővel átjárt torokkal.
Ellépdelsz melletük oda ahol a sólyom ereszkedni kezdett. Megkerülsz még egy bokrot mögötte egy fa magasodik. Roppant termete több évtizednyi múltról tanúskodik számodra. Tövében - ahová a sólyo szállt- egy nő fekszik. Pontosabban a fának vetet háttal ül. Szépvágású szemei hosszú szempillái és mesébe illően karcsu dereka egy pillanatra meg igéz. Éjszín -vértől tacsakos- fürtjei rakoncátlanul omlanak törékeny vállaira.Köpenye mint valami hasztalan rongy csavarodik testére, alatta bőr nadrág és úgyszint bőr fűzős ujjas ami elég sokat enged látni gömbölyded formáiból. Nyakában szakadt ezüstlánc. Az öszképet mindössze a bal vállát átfűró két tollatlan vessző rontja amely valószínűleg a végzetét okozta volna ha pár hüvelyknyivel odébb csapódik testébe.
Bal keze aránytalanul kicsavarodva -talán törve is- keze viszont még mindig íjját markolja.
A sólyom pontosan a karja mellé repül és csörével bőrkesztyűs kezét kezdi csípkedni.
A nő láthatóan él még, bár testéből áradó vérpatak egyre lassaban folyik így gyanítod ez az állípot nem sokáig lesz így.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.04. 9:16

Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-délután
Résztvevők: Xavios

Elindulsz a fény felé. Fogalamad sincs mi lehet az, Akárhogy is sietsz futsz felé egy sehogy sem jutsz közelebb.A csillanás ugyanúgy ott marad, se nem távolodik se nem közeledik. Ellenben te sem érzed az idő múllásást és tagjaid sem fáradnak. Futsz, egy perce? Vagy egy órája? Fogalmad sincs.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.04. 9:24

Bredon

Mikor meglátom a sebesült nőt odakiáltok öcsémnek:
- Gyere csak ide, találtam valamit, vagyis inkább valakit.

Majd letérdelek a nőhöz és igyekszem ellátni a sebeit, nehogy elvérezzen, bár sajnos nem vagyok gyakorlott benne. Csíkokat tépek az ingemből, ha kell, majd veszek újat. Az íjat kiveszem a kezéből és melléfekteten a földre. A kezét nem bántom, csak még nagyobb bajt tudnék vele csinálni, ahogyan azzal is, ha a nyílvesszőket kivenném, így azokat se veszem ki. Ha elkészültem a gyors sebkötözéssel, óvatosan felemelem. Lernun remélem odaért már ekkorra:
- Vedd fel az íjat, aztán menjünk. Gyógyítóra van szüksége.
<<Meg éhes is vagyok, de ez most nem annyira fontos>>
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.06.04. 12:08

(Lernun)

Miután könnyítek gyomrom tartalmán, megnézem mit talált Bredon.
<Milyen gyönyörű teremtés.>
-Szóval mégiscsak életben van a gazdád. Ne aggódj meggyógyítjuk.
Bredonnak:
-Elbírod egyedül? Mert ha igen én előremegyek és kerítek felcsert. A fogadóban találkozunk.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 17 / 45 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...