• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 29 / 76 • 1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.02. 17:21

Erior

Az úton igyekszem a magammal hozott könyveket átolvasni, tartalmukat minél jobban megjegyezni. Az utastársaimmal ezért napközben nem sokat beszélek, inkább csak estefelé az étkezésnél. Ha kérdeznék, miért tartok Nirmajéba, akkor nomádok iránt érdeklődő tudósnak adom ki magam.

Az utolsó reggel táborbontás előtt tartok egy sétát a környéken, hátha észreveszek valamit, ami miatt a baljós előérzetem van. Ha találok és magammal tudom vinni, akkor elteszem és visszasietek a táborba, ha nem, akkor gyorsan a helyszínen vizsgálom meg. Miután visszaértem (akártaláltam valamit, akár nem), ellenőrzöm, minden tárgy megvan-e, ami kell a feladatom végrehajtásához.

- Szép jó napot Önnek is! Engem Eriornak hívnak- mutatkozom be illedelmesen Serrdonak- Nem, nem hallottam a legújabb híreket. Mik lennének azok?
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 18:59

KM: [Dreemer],Az utolsó nap pihenő
Helyszín: Kereskedelmi út Nirmajébe-fél napnyi távolságra
Időpont: 3692. 01. 12.Csütörtök dél
Résztvevők: Erior y'Woren(Ruyan)

*Reggel semmi érdekeset nem találsz, továbbá semmi magyarázatot a dologra. Amikor ellenőrzést tartasz mindent rendbenlévőnek ítélsz.*

*Serrodo felélőinkül, érzed alig várja hogy megossza veled a tudását. Leginkább azokra az emberekre jellemző ez akiket alig hallgatnak meg.*

-Hát Nirmaje közelében egy új veszedelem bukkant föl! Egy rejtélyes vallás! a rosszabbik fajtából, embereket áldoznak úgy beszélik! Szörnyűséges tetteket visznek véghez, és hatalmas erejük van, bizonnyal valami démont imádnak! Nirmaje közelében élők alig mernek kilépni egyedül otthonuk melegéből, jobban félik ö-ket mint a Nomádokat! Ami a legrosszabb a katonák tehetetlenek, az átkozottak tökéletesen álcázzák magukat, lopva járnak közöttünk, bárki tartozhat közéjük! Jobb senki idegenben sem bízni, és a legújabb hír, hogy Nirmajéban sikerült leleplezni egy átkozottat, úgy beszélik Kyel kolostorában vallatják azóta is. Persze ez még akkor volt mikor egy jó másfél hónappal ezelőtt útnak indultam Erigowba, azóta sok minden történhetett. Uraságod mit gondol erről?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.02. 19:20

Erior

- Érdekes, erről még nem hallottam. Ugyanakkor borzasztó is, hogyan lehet egy démont imádni, hogy áldozhat fel valaki egy másik embert? Számomra ez felfoghatatlan... Elrejtőztek, akkor még nincs akkora baj, majd ha elő mernek bújni, akkor lesz. Addig is vigyázni kell tényleg. Köszönöm, hogy szólt.

<<Mi a fene? Ezzel a vallással jó lesz vigyázni, remélem nem ütik bele az orrukat a dolgomba. Persze az is kérdés, hogy mennyi igaz ebből a történetből>>

- Ha jól vettem ki a szavaiból, akkor Ön Nirmajéból származik. Mesélhetne valamit a városról, mert én még nem jártam ott és kíváncsi vagyok rá.

<<Meg hadd meséljen egy kicsit, hátha jót tesz a lelkének>>
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2008.06.02. 19:21

Leon

*Leon miközbe hallja a szerződést valamiféle cifra erv káromkodást ersezt meg. Sóhajt egy nagyot majd azt kérdezi halálra vált arcal lemondó hangon:
-Mit kell tennem?

*Majd lesajnálóan tekinti végig a csúnya részeges embernek alig nevezhető lény betopanását és műsorát. De a kutya és a lény közti "beszélgetés" alatt majd összehugyozta magát a félelemtől.*
kép - Naiden Findalath - Sivatagi Vihar
Akimoto Yuusuke - Holtak Bosszúja
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.06.02. 19:53

Tala Mörök

< Megmenthetném az életét, de ez fegyvertelenül nem túl jó ötlet. De hagyhatom, meg halni is. Végül is miért ne. Inkább halkan követem majd a fazont. Igen ez jó lesz. De állíthatok neki csapdát is. Meg gondolandó. >

* Körbe nézek, hátha látok valami hasznosat. Aztán, körbe nézek, jó árnyékos helyek után és bebújok, és ott várok. Egyelőre nem teszek semmit, csak meg figyelek és kíváncsian várom a fejleményeket. Csöndben fogom követni és figyelem *

< Hátha, meg tudom, ki az és ki tudja még meg is zsarolhatok valakit. >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 20:21

-Nem tesz semmit, láttam magán hogy nem idevalósi. Amúgy pont az a baj hogy bujkálnak, mert csak az alkalmat lesik, és ha eljön lecsapnak! Hogy lehet egy démont imádni? Hát ez igazán egyszerű: A démonért imádkoznak vagy félelemből vagy mert hatalmat remélnek tőle! Cserébe lelkükkel és mások lelkeivel fizetnek. Nem komplikált ez, csak éppen szörnyűséges. Mások meg csalódnak az istenekben, elvégre nem törik magukat lépte nyomon azok se hogy az emberek kedvében járjanak, és a démonistenek adhatnak olyasmit amit más istenek soha nem adhatnak meg.

-Igen itt élek már egy ideje, és sok mindent tudok a városról, annak történelméről. Jobb ha tőlem tudja nem érdemes a múlt és a jelen dolgait bolygatni, sok ronda dolog van itt eltemetve. Krad követői előtt is tiltott dolgok...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 20:30

M: [Dreemer], Leon nagy rémülete... fokozódik :?:
Helyszín: NAGY KASZÁS fogadóban
Időpont: 3692. 01. 14. Szombat reggeli órák :?:
Résztvevők: Leon con Maratinho (Saggaras Zenir),Dreego con'IGarno (Rayamancor),Vipera (con Claudius)

*Az úrnő arca márványszobor maszká változik, se mosoly se bánat se öröm jelei nem láthatok rajta hangja jellegtelen, mikor elmondja teendőidet:*
(Pyar)
-Nyugodj meg, ez lenne a legfontosabb, a kapkodás csak a sírba visz. Még valamit tönkre teszel. Nem kérek tőled semmi különöset, két vendégemnek kellene segítened, ők ujjak a városban és sok sok dolguk van, elsem tudok képzelni mennyi. Idegen vezetőként kellöket elvezetned, és segíteni megtalálni a megfelelő embereket. Elöször is megkel tudniuk pár nemes hollétét, ezért a Kis Szirenári követségre kéne menni hogy belépési jogot adjanak a Palota negyedbe. Amit most lezártak, vagy elérni a követségen lévök tudják meg itt vannak e a keresett nemesek. Útána már tudni fogják mi a dolguk ha tudják merre keresék őket, *Tekintetét Dreegora emeli* igaz?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.02. 20:34

Erior

- Azt tudtam mit jelent egy démont imádni, csak nem tudom megérteni őket, akkor sem ha a hatalomért és akkor sem, ha félelemből teszik. Én soha nem lennék képes egy démonhoz fohászkodni.

<<Serrodo azt, hitte, hogy nem tudom, hogyan lehet egy démont imádni, ez vicces egy kicsit. Még ő mondja meg nekem... De elég furán működik az álcám, ha ennyire tudatlannak néz>>

- Akkor ne a múlt dolgait bolygassa, csak mondjon valamit a városról. Akár a látnivalóit is elmondhatja, ha Önnek az tetszik és ha van olyan egyáltalán- enyhén elmosolyodom
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 20:36

KM: [Dreemer], Bújócska, életre halálra 8)
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel-Gallain tábora
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek-Szombat valamikor este
Résztvevők: Tala Mörök(Godorak)

*Számtalan megbújásra alkalmas sarkot és helyet találsz tekinteteddel, a választás csak rajtad áll melyiket választod:
-Egy a tábor közepén lévő két sátor közti kis részt.
-A külső peremen lévő biztos sötét kiszögellést.
-Egy holtakkal teli(?) sátor is éktelenkedik, ott nincsen senki...
*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 20:42

-Úgy vélem a megértés és tudás egy töről fakad, aki nem érti a mi értett vagy a hogyant, annak csak el kell mondanom.

-Sok sok mindent mondhatnék a városról, mondjak nevezetességeiről valamit? Hát jó, A Gyémánpalota az egyik talán legnagyobb! A palota maga majdnem kitölt egy egész negyedet, az udvarával együtt, ott kap helyet Kyel kolostora. No persze ez építészeti nevezettség, emberinek mondanám a letelepített nomádok dolgát, mert olyanok is vannak, de ez egy másik mocskos dolog, és igen véres történet...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.02. 21:26

Erior

- Én nem véleked hasonlóképp, az hogy ismer valamit nem jelenti azt, hogy egyet is ért vele.
<<Nocsak, még egész kis vita alakul itt ki köztünk. Sok mindenre számítottam, csak erre nem>>

Mikor a Gyémántpalotáról beszél igyekszem úgy tenni, mintha érdekelne (de igazán nem izgat), viszont a nomádok nagyon is érdeklik, itt már nem kell tetni az érdeklődést.
- Lehet hogy véres a történet, engem mégis érdekel. Úgyhogy nyugodtan mondja csak.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.06.02. 22:49

Revo

Antiss
*Lassan haladok Marafisz álmai felé mikor meglátom a felém közeledő rémet.
<… Hogy NOIR láncolná bármelyik szuka fattya démonnal szembe örökidőkre… Kezdem megutálni a környéket…>
*Bemenekülök a legközelebbi álomba. Áldozatomra szörnyű rémálmokat zúdítok. Magam az árnyak közül testesülő szörny alakját veszem fel. Arcomat leplek takarják. Takarásából vörös szemek pislognak a világra.
- KÖZELEG A VÉG!!!
*Kiterjedek álmaiban és sötétségbe burkolom. Taszítok egyet rajta. Finoman az ébredés útjára küldöm. A szétrebbenő álom takarásában kicsi árnyfoszlány alakban kereket oldok és az ébredés útjára lépek.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.06.03. 6:44

Rayamancor (Dreego con I'Garno)

*A kutya le se sz*r engem viszont legnagyobb rémületemre megszólal valami szörcsögő nyelven ,hátrálok ám ebben a pillanatban a hátam mögül megjelenik Vipera és ő is szörcsögő hangokat hallat.
Nah úgy látszik itt mindenki megbolodult és ami azt illeti Vipera kinézete is hagy némi kivetnivalót maga után*

-ÚÚÚÚÚÚÚÚ tudsz róla hogy iszonyatos dögszagod van,?????? és hogy nézel ki már megint??????

*Intézem kérdéseim a Vipera felé ám mikor észreveszem hogy sorra issza ki a kupákat és még a söröshordó alá is befekszik nincs mit tenni cselekedni kell .
Mikor épp aláfekszik a hordónak a törpéhez lépdelek és elkérem a csatabárdját ha nem akarja ideadni eggy marék rézpénzel kecsegtetem ..
Ha végre sikerül és ideadja ,megfogom a csatabárdot és nagyot lendítve belevágom a söröshordóba ami alatt a Vipera iszogat.
Ha sikerült véghez vinnem az akciót embertelen röhögésbe kezdek majd a jégszeműhöz lépdelek és hozzá szólok.*

-Ne haragudj kérlek ezt nem bírtam ki természetesen kifizetem és talán Darton is megbocsát ezért a kis tréfáért..
-És hogy kérdésedre is választ adjak természetesen tudom mi a dolgom a nemesekkel és ha Vipera befejezte a vedelést és rendbehozta magát akár indulhatnánk is hisz sürget az idő.
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.06.03. 7:11

Vipera

Ez a hidegzuhany láthatólag helyretette kitörni készölő lelkivilágom. Sörrel nyakon öntve legalább tiszta és "illatos" leszek. Szélesen elmosolyodok és megrázom magam. -Más körülmények között ezért megöltelek volna... mondom könnyedén Dreegonak majd Frenkihez fordulok. -Tudod összecsináltam magam mikor megláttalak. Igazából még most is be vagyok tojva, legközelebb lehetne egy kis előjáték mielőtt rám veted magad. A zombi haverod legalább jól főz?

-Na te kocsányos, adj valami tartalmas reggelit, ahogy anyánk is megmondta kemény napunk lesz kiáltok a zombiszakácsra miközben leülök, majd jégcsaphoz fordulok. -Te talán élvezed a műsort de tudod ha kevesebb meglepetést tartogatnál talán könnyebb lenne a dolgunk és sikerülhetne is a feladat. Jó lenne ha időt szánnál rám és beszélgetnénk mert így nem sokra fogsz menni velem. Tegnap óta annyi minden történt hogy azt el sem tudod képzelni és ebben nem segít hogy az egyetlen ember aki segíthetne emlékezni nem segít.

-Frankie, megkérlek ide hoznád a kardjaimat?
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.06.03. 7:23

Rayamancor (Dreego con I'Garno)

*Viperához*

-Hahahaha Tudtam én hogy jól fog esni ,csak azért mertem ilyet tenni hahahahahaha..
-De komolyra fordítva a szót Nagy szükségem lessz rád és a "Józanságodra" ,és elhiheted ha végeztünk itt Nirmayében nem leszek hálátlan....
-Amúgy semmi közöm hozzá de te érted és beszéled ezt a nyelvet? Talán te is zombi vagy vagy mi??
-Jó volna ha végre emlékeznél.
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 29 / 76 • 1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...