• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 16 / 45 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 12:09

KM esemény [Lorin]: Madár-támadás
Helyszín:Eatira mellett-Az Erdőben
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-Délután
Résztvevők: Lernun, Bredon

Kényelmesen daloltok, törtdobáltok, fürödtök vagy épp azt teszitek amihez kedvetek van. Senki nem zavar meg titeket bár hasatok lasan korogni kezd jelezve hogy szükség lenne valamire- és ez nem egy gyomorrugásra értendő.
Bredon éppenbefejeze egy dalt amikor az ég felől ismeretlen de a természettől nem idegen vijjogást hallotok. Felnéztek, egy hatalmas madár köröz felettetek majd hirtelen módosít röptén és felétek siklik.
A bárd éppen időben húzza le a fejét ahhoz, hogy ne mélyedjenek bele a madár centis karmai.
A madár leszáll majd fejét csóválva rádnéz.(Bredon).
Melléd ugrál majd csőrével a bárd felsőjét kezdi húzni, tépkedni. Még mielőtt elkaphatnátok újra szárnyra kap és előbb a tó előtti facsonkra száll majd a mögötte lévő egyik fára.
Várakozón tekint rátok, nem mozdul.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.02. 12:15

Bredon

<<Ez meg mit akar? Mert akar valamit, ez biztos. Lehet azt akarja, hogy megegyük :D De azért azt mégsem kéne...>>

Óvatosan, lassan közelítek feléje. Remélem, hogy nem száll el. Ha odaérek hozzá, akkor megvizsgálom, keresek nála valamit, mondjuk a lábán, vagy megnézem, hogy sebesült-e.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ruyan 2008.06.02. 12:16-kor.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 12:16

KM esemény [Lorin]: A fogadóban
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-napközép
Résztvevők: Xavios

Röpke fertályóra alatt sikerül túltenned magad a mágia utóhatásain.
Ismét elcsitítod gondolataid majd meditációba merülsz. Sokáig meditálsz mire sikerül elérned egy normálishoz közel lévő állapotot.
//visszanyered pszipontjaid feléd- a többire egyenlőre nem vagy képes.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 12:18

Résztvevők: Bredon

Ahogy közelítessz felé egy ideig nem mozdul.Aztán mikor már épp megérintenéd hirtelen meglebbenti szárnyit és nyomban egy másik fára telepszik. Gyanúsan mindig egy olyan fára ami látó és halló távolságon belül van.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.02. 12:24

Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-napközép
Résztvevők:Sirvaj

A tőr gazdája megértően bólint majd visszateszi fegyverét az övén lógó tokkjába.
A fogadós közben válaszol kérdésedre.:
- Melissát fenn találja az egyik szobát takarítja éppen... hacsak nem ismét valamelyik barátnőjével csavarog kint a városban. - nemtörődve legyint a fogadós- Mihaszna teremtés, nem is tudom miért kellet nekem egy ilyen a nyakamra.
Felsietsz az első majd a második emeletre és az egyik nyitott szobából hangokat hallasz kiszűrödni. Női hangokat. Ahogy közelebb mész eszre is veszed Melissát amint épp az ágyat veti meg.
Közeledtedre ő is felegyenesedik amúgy teccetős pozíciójából és megszólít.:
- Ilyen sokáig tartott visszaérned?... Már-már kételkedni kezdtem szavaidban.-mosolyog rád.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.06.02. 13:01

Felszaladok a lépcsőkön, s keresem azt a szobát, amelyikben Melissa lehet.
Kevéske keresgélés után hallom azt a bizonyos női hangot, s rögtön odasietek.
Rámosolygok Melissára, s felemelem mutatóujjam, játékosan "megkorholom":

- Ejnye, hát azt hitted, hogy becsapnék egy ilyen szép lányt, mint amilyen te vagy? Soha.
Viszont, ha már itt tartunk
- csukom be magam mögött az ajtót, miután beléptem - Csak nem vártál rám? Ez esetben szerencsésebb vagyok, mint hittem
Miközben beszélek, lassan megközelítem, csalafinta mosolyt varázsolok arcomra, s szememet az övébe fúrom.
- Tudod, míg távol voltam, folyton az járt a fejemben, hogy mikor találkozunk végre újra. Vágytam már erre. Szerettem volna megérinteni a hajad - s végigsimítom a haját, majd mélyet lélegzek - beszívni ezt az illatot, s kicsit közelebb kerülni hozzád - mikor ezeket kimondom közel húzódom hozzá, hogy az arcunk csupán néhány centire legyen egymástól.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.06.02. 13:13

(Lernun)

Elnevetem magam.
-Szép is lenne ha az erdő közepén egy sólyom karmai által halnál meg.

A sólyom felé fordulok.
- Mit keresel itt? Arel küldött vagy csak te is unatkozol mint mi?? Vagy mutatnál nekünk valamit?

Ezzel elkezdem követni.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.02. 17:28

Bredon

- Azt hiszem nem fogok belehalni, mert ez a madár kicsit megkapirgálta a ruhámat- szólok vissza kissé mérgesen

<<Ez el akar csalni valahová. Kérdés, hogy ez jó nekünk, vagy rossz. Valaki biztosan irányítja a madarat... Meg kéne nézni hová akar vinni minket, legeljebb elhúzzuk a csíkot, ha nagyon nem tetszik amit találunk>>

Mikor öcsém a madárhoz kezd beszélni felnevetek, majd miután sikerült abbahagyni megkérdezem tőle:
- Mit vársz? Hogy válaszol a madár?- itt újra előtör belőlem a nevetés- Vagy már annyira rossz állapotban vagy, hogy magadban beszélsz?

Eközben követjük a madarat, akárhová is akar vinni minket
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.06.02. 17:53

(Lernun)

-Attól hogy csak egy sólyom, megvan a magához való esze. Példának okáért tudta kinek a ruháját szaggassa meg-mosolyodom el. És megnézném melyik macskának tanítod be, hogy nemjen oda valakihez és hívja oda hozzám. Végül pedig nem hinnem, hogy Arel valami buta állatot választana szent állatának.

<Milyen jó is lenne egy saját sólyom. Mondjuk szerintem ez biztos valakié. Nem baj, hátha egyszer nekem is lesz egy. o nem valami piacon árult, rab, hanem olyan amit nekem sikerül elkapnom és megszelidítenem. Nade lássuk valyon ez hova vezet.>
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.06.02. 18:16

(Xavios)

Ahhoz már nagyon fáradtnak kell lennem, hogy meditatív állapotban pihenjek. Bár a meditáció nem helyettesíti az alvást, de jobban pihentet... és nem is kell erőlködni vagy koncentrálni... ez furcsa. - kissé elégedetlen vagyok az eredménnyel. Lehet rosszul csináltam valamit.
Ha a szobámban lévő ágy nem holmiaim rejtekhelyénél van, akkor ha tudom odahúzom, majd kényelmesen lefekszem, lecsitítom lelkem, amennyire tudom lecsendesítem gondolataim, hogy gyorsabban elaludjak.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.02. 18:25

Bredon

- Ha már ott tartunk, hogy kinek a ruháját szaggatta, akkor tényleg tudta, mert ha téged tép meg, akkor most a ruhád miatt sírnál és az nem csak nekem, hanem neki is rossz lenne. Hallgatni, ahogy siránkozol... hát az nem kellemes- nevetek vissza rá, hogy érezze csak folytatom az ugratást- De igazából nem is azt mondtam, hogy buta ez a madár, de hogy beszélni nem tud, az biztos. Arel meg nem érdekel még annyira sem, hogy milyen állatokat szeret. Én csak ebben hiszek- simogatom meg kissé megjátszva a kedves hangszeremet
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.06.02. 18:49

(Lernun)

-A virág is gyorsabba nő, ha beszélnek hozzá, az erszény is könnyebben nyílik ha gazdája figyelmét elterelik szavakkal, az asszonyok szívéhez is szép szavakkal vezet az út, hát pont az állatok ne érdemeljenek néhány kedves szót. Az pedig szerintem jobban hangzik, hogy Arel segíts, mint hogy hangszerem segíts. Meg a Pyarroni vallás sokfelé dívik és ha hívő vagy jobban elaltathatod a városőrség figyelmét. Végső soron pedig Arel kedveli a természetet én is szóval miért nem garapítsam hívei számát?

-Remélem hamarosan célunkhoz juttatsz, mert kezdek éhes lenni.-szólok ismét a sólyomhoz.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.06.02. 19:02

Bredon

- Még, hogy gyorsabban nő a virág attól, hogy beszélnek hozzá- röhögöm el magam- hát ezt a marhaságot honnan szedted? A tolvajláshoz nem értek, abban igazad lehet, az asszonyokkal kapcsolatban is csak részben van igazad. Tett is kell a szép szavak mellé. De szerintem akkor is hülyeség MEGKÉRDEZNI valamit egy állattól. Még ha értené is, akkor se tudna válaszolni. Te pedig nem értesz az ő nyelvükön... Az pedig lehet jobban hangzik, hogy Arel segíts, de nagyjából ugyanannyit ér mint az hangszerem segíts- vágok vissza- ahol pedig már városőrök vannak, az már nem jó, ha pedig hívőnek kell tettetni magam, hát meg tudom csinálni legalább oly jól mint te.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.03. 9:18

Résztvevők: Lernun, Bredon

Az általatok sólyomnak vélt madár Lernun szavaira felé fordul majd incselkedve - vagy talán válaszolva?- megcsóválja a fejét. Lassan már unni kezditek az erdőkerülést de a madár csak száll tovább.Éppen feladnátok mikor a madár eltünik előlletek ellenben füstszag csapja meg orrotokat. Ahogy közelebb értek megpillantotok egy utat és a füst forrását is.Ami pedig nem más mint egy kissebb csatatérnek beillő útszakasz. Felborult szekerek, mindenfelé hullák- amiből legalább egy tucatnyit számoltok. A földben pedig egy issebb kráter amiből még mindig száll felfelé a koromfekete füst. Mozgó vagy élő embert, vagy akármit nem láttok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.06.03. 9:34-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.03. 9:28

Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-délután
Résztvevők: Xavios

Felszerelésed ott van ahol hagytad- beleértve a könyveket is.
Megnyugszol majd álomra hajtod fejed. Nem is tehetnél másképp hiszena párna olyan puha és az ágy is túl kényelmes ahhoz hogy most bármi mást csinálj.
A fáradtság hamar elnyom.
Álmodban- vagy legalábbis úgy érzed hogy ott- a semmiben lebegsz. Aztán hirtelen zuhanni kezdesz. Átszakítasz pár -nem is tudod mit- talán felhőt (?) aztán megállapodsz egy kissé kopár valamin. Lilás dombos akárminek tünik -leginkább talajnak- fejed felett pedig ugyanilyen az égbolt is. Lépni próbálsz, de a föld hirtelen Habzó tajtékzó hullámmá változik. Ellenben nem sülyedsz el. Meglepő módon a vizen jársz. Sehogy sem érted... A távolban zajokat hallasz- furcsamód eddig semmit nem hallotál- és megcsillan valami.

//Cselekedhetsz//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 16 / 45 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...