• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Animék, mangák, japán

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
144 hozzászólás • Oldal: 3 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10

Re: Animék, mangák, japán

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.05.30. 20:35

Amica: te jó isten... :p

M.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2008.05.30. 20:41

Wolftern írta:Üdv mindenkinek

Amica néztem a listádat és látom, rajta a Hellsinget, ööö..nagyon jó mese.
Nem tudod honnan lehet megszerezni, kerestem mindenütt, de sehol nem találtam 8) . Amúgy a kedvenc részem a MASTER OF MONSTER. :twisted:

wolftern

A gugli a barátod 8)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torin » 2008.05.30. 20:44

A Hellsing-et énis szeretem ?) főleg azt a részt amikor megkapják az új fegyvereiket :uzi:
Na persze Hellsing-ben Alukard és az ő általában elmebeteg megjelenése semmivel sem felülmulható.
Vita mors, veni vado. Absum accedo axientas!
Harcot tanult míg egy harcos élt. Többet olvasott mint egy bölcs míg él.
Ép: 10
Fp: 20
Torin
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 52
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2008.05.30. 21:06

Meridián, ez kb 6 év termése ;) De azért a mai napig megy :D Néha kell egy kis kikapcsolódás ^^
Amica
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 223
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.05.31. 0:55

Amica nekem kb egy OM es oldalra nem férne ki a termelésem :D Bár ez nekem kb 3-4 év alatt jött össze
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.05.31. 1:04

Torin írta:Lássuk csak :) :

Kira csupán egy van aki Jagami Light. A Death Note-ból vagyis a halállistából volt egy gazdátlan ami nálla volt ugyebár. ez az alaptöri. Úgy ölte meg L-t ,hogy a másik halálistent használta fel, hogy megölje őt. Ebbe ő belehalt mert ha egy halálisten azért öl meg valakit mert megszeretett egy embert és ezzel megvédi őt meghal és akit megvédett megkapja azokat az éveket amit ő birtokolt. Itt jön meg a másik gazdátlan halállista amit odaad misa-misa-nak akit mint második Kira-t emlegettek egy ideig. Ezután Ryuk szerzett egy másik halálistentől egy listát és újból elhozta a földre így volt egy halállista a rendőröknél, egy Jagaminál és egy Misa-nál. ^^' Azért egy kicsit bonyoultak a szálak bevallom xD...

Ezekután jöttek a dolgok sűrűje, mivel Light résztvett anyomozásban Kira után kénytelen volt megbízni Ryukot, hogy a halállistályát adja át valaki másnak hogy gyilkoljon vele.. Így lett egy Kira. Őt elkapták Light visszakaptra a halállistát. Ezekután jött ugyxe L megölése ...matt... Egyedül maradt vezetni.. Ezután jött be a képbe L két utódja és a kettőjük versenye, hogy elkapják Kira-t. Így szerezte meg az idősebb az egyiket majd Misa segítségével visszaszerezték. Ezután visszaadtáák azt a listát annak a halálistennek akitől elcsórta Ryuk :D .. Most N-el dolgozik együtt hogy elkapja saját magát (^^') és újra másik embernek adta oda az egyik halállistát, hogy fedje magát de már ő irányítja azt a mukit meg Misa és egy bemondó éppen azon vitatkozott, hogy ki is a szeretőlye xD...

Köbö ennyi :)

Még van folytatása.

Ugye akinek Light odaadta a halállistát tényleg azt hiszi róla hogy esgy isten és kb a felfogása is megegyezik Lightéval. Light ezután megöleti L idősebbik utódját a bemondócsajszival, majd őst is megöli. Hosszú részek után végülis N tőrbe csalja Lightot, mert már igen gyanakszik rá, hogy ő Kira, és megtudták, hogy kinél van a halállista is(amit ugye Light adott a csávónak.) A végén mindenki egy nagy hangárba van. A csaávónak ugye megvan a halálisten szeme(mindenkinek látja a nevét) és így akar végezni N-nel Light, de időközben N kicseréltette a halállistát egy sima füzetre és amikor nagy hősiesen betoppan a fószer, hogy van hátra 30 mp-je N-nek és nem történik semmi, Light ugye sarokbaszorúl. Egy rejtett papirfecnivel megpróbálja megölni végső elkeseredettségében N-t de nem jön neki össze, majd végül Ryuk megöli Lightot és vége lesz Kirának. Az anime és a manga végén pedig egy csattanó, hogy Kirának vannk még hívei és aki az utolsó képsorokban fohászkodik Kira-sama-hoz az nem más mint Light huga(legalábbis én őt ismertem fel.) Na ez tényleg egy bonyolúlt anime volt

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2008.05.31. 1:26

Úristen Ichigo! Te is ennyire függő vagy? :D
Amica
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.05.31. 1:28

Te úristen Amica!

Nem kellene Neked már aludnod? :D

Egyébként a Bleach egy japán öblítőmárka? :D

S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2008.05.31. 1:33

Lehet kéne csak nem jön álom a szememre ^^" Viszont fogalmam sincs az öblítőt illetően :D Lehet tényleg így van :mrgreen:
Amica
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Amica » 2008.05.31. 1:53

nézegettem egy kicsit a guglit ... és ugyan magyarul írtam be de vmi szótárféleséget adott ki, amin a "bleach =fehérít, szőkít, kifehérít" kifejezéseket találtam. Lehet tényleg öblítő :D
Amica
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.05.31. 10:23

Azt jkelenti. Nem emlékeztek arra a reklámra, amikor nagymama tépkedte az ingeket és jött a Bleach fehériítő és nem szakadt el az ing. :)

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.06.01. 6:02

Üdv!

Ma egy korai keléssel az anime TV-ben is látható "gyöngyszemeivel" ismerkedhettem. 8)

Zsinórban jönnek a japán rajzfilmek. 8)

Slayers
Digimon
Tsubasa
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Lefydd » 2008.06.01. 11:18

Üdv!

Hát igen nos. Gondoltam én hogy már régen kellett volna egy ilyen topic ide. Ezt Ichigo pajtársal már egyszer pedzegettük is. 8)

Hát én nem írnám le hány anmiét láttam mert akkor egy topic nem lenne neki elég. A már világon lévő kb. 4500 animéből mindenki kedve szerint válogathat. pl.: az a lista amit Amica beírt abóól jó ha 20 db. ismerek. Istenem ezért is szépez a műfaj.

Nos akkor a véleményem:

Death note: nem rossz a rajzolása is egyedi (legalább is nem sok heélyen látni pl.: Paradise Kiss) egy kicsit spirálos a beütése ám nézhető nagyon is. Egyetlen egy hibája van h meg hal benne "L" aki a kedvencem.

Bleach: Kuchiki Byakuya 6th division captain forever. Nagyon jó. Egyébként én nem bánom h nem a manga alapján következnek az események mert már untam Hueco Mundo-s részeket. Én kapitány párti vagyok egyébként is ichigo meg nálam annyira nem jön be. (bocs Ichigo majd szivathatjuk egymást minden héten a legújabb rész után :lol: )

Slayers, Inuyasa, Full metal Panic stb.: ezek mind- mind olyan sorozatok melyeket magyarra is átfordítottak és a "nép" onnan ismeri őket. Ez persze nem baj sőt. Nagyon helyes, hogy még általam gyerekesnek tartott Slayers-öket is átszinkronizálnak meg mi egyébb. Mert ez kelti fel az emberek érdeklődését, az animék iránt, és esetleg még arra is ráfanyarodnak, hogy japán szinkronnal nézzenek végig egy másik nekik megtetsző animét. Persze azt is látom hoogy itt igen igen nagy "ágyúk" gyűltek össze anime rajongókból.
"Ezek nagyon jó dolgok gyerekek, nagyon jó dolgok." :)

Amica: Át futottam a listádat és fenn akadt egy-két dolgon a szemem. Úgy látom nem csak én vagyok animék szempontjából perverz állat. pl.: Angel sanctuary :D

Aztán ha már ajánlóknál tartunk: szívesen veszek minden ajánlást ami egy új éppen futó animével kapcsolatos és meg ér egy misét köszönöm.

MINDENKINEK SZERETNÉK AJÁNLANI EGY ÚJ 2008-AS ANIMÉT MELYNEK CÍME VAMPIRE KNIGHT. Eddig 8 rész jelent meg.

Mondom a storyt röviden aki nem akarja tudni az ne olvassa tovább!!!!

Az egész természetesen vámpírokról szól ez evidens. Van egy iskola, ahová nappal ember diákok járnak és ahova este vámpír tanulók. Mondanom sem kell ez a tény már az alap bonyodalom kialakulásához több mint elég. Ehhez jön még két prefektus akik az iskola nagy "titka" felett őrködnek. Ők a főszereplők, Zero és Yuuki. Aztán róluk is kiderülnek kissebb nagyobb titkok és más dolgocskák de nem akarom lelőni a poént nézzétek meg meg éri.
Kezd azzal, ami fontos, azután ami lehetséges, majd hirtelen azon kapod magad, hogy azt teszed, ami lehetetlen.
Vyan Lefydd
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 445
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torin » 2008.06.02. 13:56

Hát énis elég sokat ismerek de ez a jó az összes manga és anime-k közt, hogy annyi féle van, hogy egysezrűen mindig van valami újdonság. Én pl (nemtudom ismeri-e valaki) most kezdtem el olvasni a Rurorin Kenshin-t. Erősen gondolkodom azon, hogy megvegyem-e a következő részeket mert annyira nem jött be nekem ^^'...
Vita mors, veni vado. Absum accedo axientas!
Harcot tanult míg egy harcos élt. Többet olvasott mint egy bölcs míg él.
Ép: 10
Fp: 20
Torin
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 52
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.06.02. 14:07

Üdv!

Torin

Én a Baka-anime változatot néztem/nézem (újra elővettem 8) ). Az első 96 rész van meg a sorozatból. Azt nem tudom könyvben meddig van feldolgozva.^^"
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
144 hozzászólás • Oldal: 3 / 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10

Vissza: Csevegõ