• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 38 / 51 • 1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.30. 18:49

( Nasha )

* Szótlanul mászok felfelé a hegyi ösvényen. Nem pazarlom energiámat a beszédre, hisz az is ki tudja fárasztani az embert. *

< Na végre, épp ideje, hogy megérkezzünk. Imádok sétálni, meg minden, de nem ennyire meredeken felfelé. >

* Wenla megjegyzésére mosolygok egyet. Ryell-t nem tartom vissza, amikor előre indul. Megvárom míg a többiek elindulnak. Jó nekem hátul is. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.05.30. 20:28

(Ragdox)

*Szótlanul baktatok Ryell mellett. Mikor elindul a szűk tárnába, követem. Mikor látom, hogy keze a kard markolata felé csúszik, meglazítom egy kicsit a tokjában a másfélkezesemet. Biztos, ami biztos.*
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.05.30. 21:49

(Chin)

Úgy látszik a hegyre kapaszkodás mindenkiből kiveszi a szuflát, így nem is nagyon beszélgetünk felfelé menet.
Néha ránézek Nashára és amikor már látszik rajta a fáradás első jele, akkor finoman segítek neki a felfelé kapaszkodásban.
Valahol biztos egy zerge volt a családom védszelleme, mert én viszont imádok hegyet mászni, így a fáradságról tudomást sem véve élvezem a kilátást.

- Úgy látom a hasadék kicsit szűkös lesz, aligha férünk el egymás mellet. - súgom Nashának.
- Előttem vagy mögöttem szeretnél sétálni? - mosolygok rá.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.30. 22:10

( Nasha )

* Örömmel vettem Chin segítségét a felfelé vezető úton, bár zavar, hogy gyengének látszom. A hasadékra célozva én is jobban szemügyre veszem, mielőtt a többiek után megyek. *

- Természetesen előtted, bár kétlem, hogy egyszerű sétálás lesz. * súgom vissza neki a választ mosolyogva. *
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Niobe 2008.05.30. 22:23-kor.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.30. 22:16

(Wenla)

A hasadékot látva leállok kifújni magam.
"Kurva hegy, kurva mászás, kurva izzadság, kurva kurva!"

-Én maradok a végére, mivel a bátorság nem erényem...-lihegek.
A végén felzárkózom, de kezemben nem veszek fegyvert, nem vagyok parás, törpre számítok, semmi különösre.
"Meg vannak előttem többen, akik hamarább reagálnának"
Belehuhogok a hasadékba feszültségoldóként 8)
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.05.30. 22:29

(Chin)

Abban a pillanatban meghúzom a vészféket, mikor észlelem Wenla azon szándékát, hogy utolsónak lép be a hasadékba.

- Azt már nem! - emelem fel a hangom. - Nem vagyok hajlandó a hátamban ezzel a nőszeméllyel ilyen helyre bemasírozni! Egy mászkáló hulla is jobb társaság lenne Nála! Az legalább kiszámíthatóan feltrancsírozna, de így a gyanakvás ölne meg...

Ezzel félreállok és semmiféle hajlandóságot nem mutatok arra, hogy Wenla előtt belépjek a szurdokba.

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.30. 22:47

( Nasha )

* Wenla kijelentése, hogy ő zárja a sort, meglep. De időm sincs bármit is megjegyezni erre, hisz Chin felháborodott hangja belém folytja a szót. Végighallgatva igazat kell adnom neki. Egy pillanatra az égre nézek. *

< Te jó ég. Már megint kezdődik. Miért kell ennyire megbonyolítani az egyszerű dolgokat? >

* Elnevetem magam kínomban. *

- Hát ez jó. Miből gondolod Wenla, hogy hátul nagyobb biztonságban vagy? Onnan szerinted nem érhet támadás? Én a helyedben középen mennék. Ott védve vagy mindentől, ha már ennyire nem óhajtod kivenni a részed az esetleges harcból. * nézek rá morcosan, amiért már megint ő okozza a bonyodalmakat. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.30. 23:27

(Wenla)

-Azért akarok hátul menni, mert ehhez van kedvem, nem máshoz, nem érdekel, kinek hogy lenne kényelmesebb. Ha onnan jön a vész, csak én tehetek róla, megszoptam, de ha nem, el tudok szelelni, tiszta? Amúgy Csing nem értelek. Honnan támad az az első gondolat, hogyha valakivel nem smakkol valami, akkor egyből a véred akarja? Te Kránból jöttél, vagy mi?! Roppant beteg életfelfogás. Nem számítasz nekem annyira, hogy meg akarnálak ölni. Bakker, mintha az olyan gyakori és rutin lenne, hogy valaki nekem búzlik és egyből vállrándítva fenem a késem... Szerinted köztörvényes gyilokgép vagyok? Akkora nyomot nem hagytál bennem, hogy halálod óhajtsam, de úgy látom, te valami miatt nagyobb jelentőséget tulajdonítasz nekem a kelleténél. És a nőd szintén. Nem vagytok ti olyan fontosak nekem, mint hiszitek, marhára túlbecsültetek, fingom nincs, mért. Nincs kedvem menni senkik között, mert nem akarom érezni a fülledt, pállott testszagotokat, és egyikőtöket se ismerem elég ideje ahhoz, hogy egyáltalán rátok bízzam az életem, azaz hogy elengedtek, ha futni kell :P-ez úgy mindenkinek szólt, nem csak a párnak.
-Szóval amíg az istenek vezérelte, csodával határos nagy összekovácsoló eseményen nem leszünk túl, más hozzállásra senki se számítson tőlem. Ezért is inkább a végére maradok. No meg bennem nincs üldözési mánia.
És leülök orrot túrni.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.06.01. 8:35

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délután
Résztvevők: Mindannyian

(Ragdox,Ryel)

Elindultok be a hasadékba ami kb 20m hosszú majd, vége szakad és egy kisebb téren találjátok magatok.Ez jó 15m átmérőjű és a hasadékkal szemben egy barlang bejárata tűnik fel. A térre felülről világít be némi fény de már eléggé félhomály uralkodik mivel a teret határoló falak elég magasak olyan 40-50m-esek.Látszik hogy egy része természetes egy része pedig mesterségesen lett kialakítva, hogy több hely legyen.Megálltok és észreveszitek hogy a többiek nincsenek mögöttetek.Ryel közben hirtelen kissé elveszíti az egyensúlyát és ez a szerencséje mert a füle mellett egy nyílvesző süvít el a hasadékon keresztül és az ajtóban megjelenik 3 alak az egyik épp eldobja a nyílpuskát és kirántott kardal elindul felétek.

(Wenla,Nasha,Chin)

Vitatkoztok a sorrenden hogy ki menjen elől, és észre sem veszitek hogy a két elöl haladó ment tovább.Mikor Wenla leül a földre és elkezdi túrni az orrát a feje felett pár centire egy nyílvessző süvít el a hasadékból jött.És ekkor látjátok hogy csak hárman vagytok itt.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.06.01. 9:21

(Ragdox)

*Egyből kardot rántok, majd odakiabálok nekik.*
-Hé fiúk! Nem beszélhetnénk meg egy sör mellett a dolgot?

*Amennyiben nem érkezik válasz, vagy a válasz nem, akkor nekiesek a felém rohanónak.*

//
TÉ: 50 + dobás(69) = 119
VÉ: 117
Sebzés: 6
//
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.01. 10:54

(Wenla)

Lesek fel a vesszőre kerek szemekkel:
-A törp szerintem nem örül annak, hogy mi itt vagyunk...
A hasadék külső falához lapulok, nem vagyok tettre kész.
-Tiétek az elsőbbség, se pajzsom, se szent hitem, szóval hajrá!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.06.01. 17:45

( Nasha )

* Monológja csöppet sem lep meg. Ellenben amikor leül és cseppet sem nőhöz illő cselekedetbe fog, inkább elfordulok. *

< Gusztustalan. Te jó ég, hová csöppentem? Mi jöhet még ezek után? >

*Az elsuhanó nyílvessző meglep. Gyorsan megfordulok, a többiek pedig sehol sincsenek. *

- A francba. * majd kihúzom kardomat és a hasadékhoz rohanok. Gyorsan szétnézek. Ha úgy látom, nem kell tartanom további nyílvesszőktől, akkor bevárva Chint elindulok a többiek után. Wenlával nem foglalkozom a továbbiakban*
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.06.01. 19:37

(Wenla)

Kinn maradok és onnan figyelem dobogó szívvel, mi zajlik odabenn. Idegesen nyúlok késem felé.
"Francba, én csak késdobáláshoz értek, meg szurkáláshoz, ilyen közelharcos izéhez nem!"
Körbenézek a hasadék előtt és igen távolra kívánom magam a helyszíntől.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.06.02. 5:31

(Chin)

Elgondolkodva bámulok a nyílvessző után, - vajon ez mit jelenthet?
Wenla és a hátam védelmének problémája immár másodlagos dologgá fakul, pláne hogy szívem leendő hölgye kivont karddal rohangál befelé a hasadékba...

- Még szerencse, hogy alapoztam... - sóhajtok nagyot, majd előhalászva a megmaradt borom, egy húzásra leküldöm a torkomon azt.
Nagyjából négy deci... :D

A hasadék felé futok, látom, Nasha legalább bevárt. Gyorsan rá vigyorgok és elszaladok mellette, be a hasadékba. Lélekben felkészülök a további vesszőkre és komolyan arra összpontosítok, hogy elkerüljem őket.

- Legalább az alkarvédőidet felcsatolhattad volna, idióta... - morgom magamban, magamnak.
De a lényeg akkor is az:

- HARC!

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.06.02. 11:44

Ryell

-Az anyád...!
Rémületében kicsit később ocsúd a dologra és meg is csúszik a keze a markolaton de aztán csak sikerült kihúzni. Közben balkezét egyből emeli is és kapásból- hiszen korábban már számolt ezzel a lehetőséggel- rúnákat kezd a levegőbe róni.

- Teros! Tromoen'h!- szavainak hatására szürkés gomolygó valami jelenik meg a három alak előtt aztán formát öltve a legszélsőt veszi célba.
//Elemi föld csóva- 4E-8MP- Idő (nem tom). Mivel zónán belül vannak csinálhatom közvetlenül a pofájuk elé.//
<<Remélem ezzel nyertem egy kis időt...A többit bízzuk a pengékre, kitudja talán utánnuk nem-e találkozunk valami még rosszabbal, bár nem ártana védelemről is gondoskodni...>>
- Eroe tha'n!- kezei ismét rúnákat rónak a levegőbe, hatásukra lilás aura övezi be őt.
//4E elemierő aura- 1 szegmens- 4 MP//
Ezután magabiztosan elvigyorodik látva hogy, társa már jócskán az ellenfélfelé robog megindul ő is.
- Ráháááááj!-kiálltja mint valami csatakiáltás.
<<Őszintén remélem hogy hamarosan csatlakozik hozzánk a "verekedős" barátunk is !!!>>

Hosszúkarddal dobással
KÉ: 27, + (roham)+6=33
TÉ:41+20(roham)+ 55=116
VÉ: 98-25(roham)=73
Sebzés: 3
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester