• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 37 / 51 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.05.28. 22:20

(Chin)

Nashára sandítok, majd Wenla hozzászólása végén csókot dobok neki. Mármint Wenlának.

- Tudom hogy fantasztikus élettudor vagy, de majd szavad ne feledd, ha megint összeakadsz valami ijesztővel!
- Tényleg felléptél valahol? És még életben vagy? - nézek rá nagy szemekkel. Aztán füttyentek egy hosszút, mintegy elismerésül. - Akkor te nagy túlélőművész lehetsz, mert a kocsmákban finomabb beszédért is megkéselik már az ember fiát. Esetedben lányát, mert nálad biztos nem vennék figyelembe női mivoltodat. Hathatósan leplezed a nyelveddel. - vigyorgok továbbra is.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.28. 22:37

(Wenla)

Kiköpök a földre, arcomon viszolygás fut végig. Előjönnek a fellépés emlékei, látottai.
"Nem tudom, hol ivott ez, de valami ritka úri helyen, mert ahol én jártam, ott cifrábbak repkedtek a levegőben, mint ami kijön a szám kerítésén. A tengeri medvéd nyomják a legjobban.Nem véletlen, hogy ilyen mocskos a szám, és csak súrolom a lényeget :P Nem vagyok rá büszke, de amiben az ember él, ott szed fel dolgokat, nem ott, ahol nem..."

-Nagy ívből lesz*rom, minek tartasz, és minek nem, nem ismersz és nem is akarom, hogy ismerj, érd be a g*cibb oldalammal. Foglalkozz inkább a nőddel, ne velem. Nem tartom sokra azokat, akik csak akkor szólnak, ha isznak. Állatok azok mind, állatok, de az se normális, aki az ilyennek szétteszi a lábát és fejébe veszi, majd megváltoztatja. Ilyen nincs, csak az álomvilágban...
Rá se nézek Nashára, úgy mondom:
-Tudom, bele vagy esve a sárgába, és mondhatnám azt is, Chin pederaszta, akkor is elé állnál védekezően. Akinek viszket a lába közel, az időszakosan meg van zavarodva, nem lát az orránál tovább, ez van, nem is mondtam semmit, vedd úgy, épp fütyülök. De az tuti, undorodom minden piástól. Láttam elég ilyen tapló férfi meg női utánzatot, akik ereikben bűzzel nyomják a szöveget, de alig imbolyognak ki a kocsma fényköréből, összeszarják a lábuk szárát, olyan ittasak. Az alkoholista az egyik legrosszabb állatfajta. -fonom karba kezem, grimaszolok.
"Még hogy nem látták bennem a nőt! Az ellenkezőjével volt éppen a baj...Talán ott undorodtam meg az egész férfinemtől."
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.05.28. 22:56

(Chin)

< Megy ez! >

- Jé! Akkor te pont olyan alak vagy ezek szerint, ki elvárja mástól azt, amit maga sem tesz meg!
Nem érdekel mit gondolok Rólad, de minden felkérés nélkül megosztod velem, hogy mit gondolsz rólam. Kijelented, hogy nem ismerlek és nem ismersz, mégis tévedhetetlennek gondolva állításaid, mindannyiunkra olyan megjegyzéseket teszel, mintha ezer éve ismernél.
Azt mondod érjem be ezzel az oldaladdal, tehát fogadjalak el, de te nem vagy hajlandó elfogadni másokat.
Azt kéred: ne foglalkozzak veled, de te mégis minden pillanatban csak velünk/velem vagy képes foglalkozni.
- ingatom a fejem.

- Wenla, téged csak sajnálni lehet! - összegzem véleményem, majd egy kedélyes mosoly kíséretében meghúzom a borosüvegem...

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.29. 8:44

(Wenla)

Az undor marad az arcomon, távolabb állok tőle.
-Mondom, foglalkozz a nőddel, ne velem, és ha nem tudsz mit kezdeni velem, inkább ne is mondj semmit, vagy valami eredetibbet, mert nincs új a nap alatt. Üdv a "Sajnállak téged Wenla" táborban, vagytok egy páran, a sajnálattal kitörlöm a farom, nincs gondom szalmára.
A többit ráhagyom, vitatkozzon marhával a halál.
"Józanul se jutna másra."
Ráébredtem, én valóban iszonyodom az alkoholistáktól, eddig ez nem bukkant felszínre.
"Egy piást nem tudok komolyan venni sem elviselni hosszú távon. Komolyan hányingerem van tőlük. Chin elérte, hogy undorodjak tőle. Teljesítmény. Kár, pedig jó volt szórakozni vele, de ezzel elintézte. Az se javít ezen, ha kiderül, harci virtuóz. A tény, hogy részeges, nálam nagyobb latba esik, mint a hősies harcos, vagy a figyelmes szerető."
Ránézek Ryellre: "Gőze sincs arról, merre kéne menni." Ránézek Ragdoxra: "Sz*rik arra, mi merre." Nasha jön: "Mindjárt nekiáll felfújni az arcát, mert beszóltam, vagy kiáll a piás pasija mellett, akkor is, ha az menten lehányná a lábát. Vele tart." Ránézek magamra. "Mia fenét keresek itt ezekkel?! De most komolyan, mit élvezkedek barmokkal?! Eh, romlik az igényszintem." Átváltok szótlan üzemmódba, amikor hajlamosabb is vagyok az agresszióra.
Önállósítom magam, ők nem csípnek engem, ma én sem őket, ki nem tojja le, mit teszek, ha azt egyedül teszem? "'Reménykedhetnek benne, hogy beledöglök, és nyugtuk lehet. Mert mindig erre megy ki a játék, aki nem olyan, mint más, és mellé irritáló is, dögöljön meg, vagy egyszerűen tisztuljon odébb :P"

-Pá-mondom, aztán megindulok arra, amerről a zaj jött (azaz ha megmondja Ryell, merről jön a zaj, arra megyek). Megnézem, mi okozza, ha semmi izgi, majd visszafordulok és a másik, nem hegyre menő utat választom.
"Ha értelmes egyén csap zajt, meg is kérdezhetem tőle, merre a törp."
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.29. 9:32

Ryell

- Ismét kezdődik...-mondja halkan mikor Wenla és Chin "beszélgetésbe" elegyednek.
<<Jó ... mára elég volt ennyi belőllük...>>
Kicsit távolabb húzódik a veszekedés színhelyétől és továbbra is a térképet próbálja használni valamit az utakat nézegeti.
Nasha és Weanla kérdésére egyszerűen válaszól.:
- Arról hallottam valami zörejt. Arról nem tehetek hogy, ti egymással vagytok elfoglalva hogy, egymást basztassátok ráadásul egy olyan helyen ahol ZOMBIK ugorhatnak a nyakunkba bármelyik pillanatban...
Aztán újra az utakat fűrkészi.
<<... útálom ha nekem meg döntenem egy olyan dologban amiben én sem vagyok biztos. De mivel most a józan ész és logika már csődött mondott elég ha a megérzéseimre hagyatkozom... legyen a Hangos Út>>
Addig addig hezitál míg Wenla rá is veti magát az útra.
- Várj má'! - kiállt utánna- mellesleg nem biztos hogy olyan közel van a zaj forrása...

//Bocs hogy nem vártam meg Nasha reagálását a vitára, de ma már úgyse irok és mint mondtam kimaradok a párbeszédből szóval nyugodtan veszekedhettek még...//
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.29. 9:49

(Wenla)

Hallom mögöttem Ryellt (és ha Nasha nekiáll valaminek, őt is), de nincs kedvem megállni, egyikük se érdekel.
-Na és, ha zombik jönnek rám? Legalább lefoglalom őket, meg hátha kimúlok, erre vártok, nem?-vetem oda.
A részeg böfögése egyelőre elég volt, nem kell mellé csajvisítozás is, ha majd akar valamit a nőci közvetlenebbül, úgy is utánam lendül valamilyen formában.
"Nasha kilőve, összenőtt a pasijával, szóval most őt is agyatlan levegőként kell kezelnem, ha vele együtt jelenik meg."
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.29. 12:28

Ryell

- Miért akarnánk hogy meghalj? Én biztosan nem ha ez vigasztal... az pedig hogy, Nasháéknak csípi a szemét az amit mondasz az két okból adódik. Az első hogy, cseppet sem vagy etikus, a modort hírből se ismered az illemről pedig ne ejtsünk szót... a második pedig hogy, részben igazad van. De nem szeretném ha nekem kellene folyton okoskodnom, mint ahogy azt sem ha különválnánk.- szinte semmit mondó hangon de mégis mindenki álltal jól hallhatóan mondja.
<<Istenem...(heh még midnig nem hiszek)... miért kell nekem folyton ilyenek közé kerülnöm???...Költői kérdés>>
-...Drinre és Cadrisra emlékeztettek. Eleinte ők is folyton marcangolták egymást, de aztán mikor elérkezett az idő jobban féltették a másik sem mint a saját életüket.- emlegeti fel a múltat hátha ezzel elterelheti a szót az egyre mélyebb régiókba hajló veszekedésről.
<<...őőő... tök jó itt középen menni... csak mintha kiscsit veszélyeztetve érezném magam. Előttem is mögöttem is egy feldühödt nőstény, én meg itt okoskodok nekik... hááát lehet meg kéne várni Ragdoxot? Jah legalább eggyüt lennénk veszélyeztetve:)
>>
Megpróbál úgy helyezkedni hogy mellette álljon Ragdox és lehetőleg Nasháék és Wenla között haladjon nehogy azok ketten egymásnak ugorjanak.
<<Mert akkor itt kö kövön nem marad...remélem a zombikkal is ilyen erényesen veszik majd fel a harcot..:)>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.29. 12:38

(Wenla)

Szemeim forgatom, hallva Ryell papolását. Félúton megállok, megfordulok, csípőre teszem a kezeim (ha Nasha ekkor beér, és csinál velem valamit, itt az alkalom :P ).
-Na nálam az nem fordulhat elő, ami a haverjaidnál. Önző dög vagyok, nem árulok zsákbamacskát.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.29. 12:59

Ryell

<<Haverjaim? Ha tudná hogy a testvéreimről beszél... akkor is ugyanezt tenné :lol: >>
- Persze-persze, mind ezt mondják- vonja meg a vállát- Ha ilyen sokat fogod forgatni azt a két szép szemed előbb utóbb ki fog esni. És mint tudjuk itt legtöbben nem szegődnének melléd vakvezetőnek.:D-vigyorog Wenla képébe.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.29. 21:45

( Nasha )

* Én a kijelentésemmel, mely szerint felfelé megyünk és Chin a bor ivással valóságos lavinát indítottunk el Wenla felől. Szokásos formáját és beszólásait hozta, amit Chin sem hagyott szó nélkül. Én jelenleg tartom abbéli elhatározásomat, hogy nem veszem magamra a nekem vagy nekünk szánt sértéseket. Csendes, mondhatni jéghideg nyugalommal állok Chin kezébe kapaszkodva, és követem szimplán tekintetemmel a heves szópárbajt. Kitörni készülő heves indulataimat Chin kezének erősebb szorításával próbálom levezetni. *

< Remélem bírja a dolgot, mert én nem sokáig, ha nem történik valami, komolyan fontolóra fogom venni, hogy kin is verjem le fölösleges energiáimat. >

< Ha jobban belegondolok, ha nem jött volna ez a mostani kaland és Chin, valószínűleg egy idő után én is olyan cinikus és életunt lettem volna, mint Wenla. >

* Chin italozásával próbálok nem foglalkozni, pedig engem is zavar, hogyan fog tudni részegen harcolni. *

< Láttam már verekedni, de nem hulla részegen. Most pedig lassan közelít ahhoz az állapothoz. Te jó ég, mi lesz még ebből? >

* Egy dologra volt jó a vita, a csapat nagy része elindult fölfelé a hegyre. Ránézek Chinre vigyorogva, majd megszólalok halkan: *

- Na, ezért megérte végighallgatni ezt a sok sületlenséget. Magától eldőlt a vita. Éljen a csapatszellem.

* Beérve a többieket azért már én is bekapcsolódom az eszmecserébe. *

- Nos, remélem kellően kiszórakoztátok magatokat. Innentől kezdve szerintem inkább koncentráljunk a ismeretlen zajokra és az esetleges támadókra. Marakodni ráérünk később is.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.29. 22:06

(Wenla)

Jót röhögök Ryell beszólásán.
-Mondasz valamit :D Hm, a fingás ismeretlen zajnak számít, vagy azt ismeritek?-vetem fel, haladok előre.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.05.29. 22:07

(Chin)

A többiek elvonultával fellélegzem kicsit. Bár iszogattam eddig, a részegségtől még távol állok. :D
De egyrészt nem lehetett kihagyni a szópárbajt Wenlával, másrészt legalább mindenki arra indult el, amerre szerettem volna.
Ez így kerek.

Kedélyesen rámosolygok Nashára:

- Kedvesem! Üszkösödni fog a karom, ha ennyire szorítod! Azt már látom: barátok nem leszünk Wenlával, úgyhogy ez a csapatszellem igencsak eszmei dolog...

Gondosan elteszem az üveget, majd szótlanul sétálok Nasha oldalán a többiek után. Közben, mint aki jól végezte dolgát, halk fütyörészésbe kezdek.

Talán mégis eleget ittam már?

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.30. 7:00

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délután
Résztvevők: Mindannyian

A heves megbeszélés és döntés után elindultok a felfelé vezető úton, ami hamarosan egyre meredekebb lesz, egy jó másfél óra múlva megláttok magatok előtt egy meredek sziklafalat és benne egy hasadékot ahová az út vezet.A hasadékból mostmár mindannyian hangoot hallotok mintha valaki ütne benn valami keményet és annak csnegő hangja van, amit a hasadék felerősít.Innen a fák teteje felett látszik Zenton ahonnan jöttetek és látszik egy kisebb kunyhó is egy másik sziklafal mellett épült az valószínűleg a másik úton közelíthető meg.Lassan elkezd lemenni a nap a hegyek mögött de még világos van, igaz már nem sokáig.

//Off:Mindenki kap 1 TPt a szerepjátékért mert nekem nagyon tetszik és jól szórakozom :lol:
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.30. 7:54

(Wenla)

Megnyúlik az arcom.
-Bammeg, ez a törp tényleg a hegyen van, nem a tövében. És dögöljek meg, de azt hittem, egy helyen van a lakhelye meg a műhelye. Ezt benéztem. Vagy zombikovács dolgozik, és a törp mégis odaát van :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.30. 10:37

Ryell

-Khm... mondhatnám hogy megmondtam de ehez meg kellet volna mondanom... -vonja le vigyorogva a következtetést.
- Hát végülis nem árt vigyázni lehet egy zombi üti éppen a törpe kemény fejét a földbe .. bár gyanítom az nem így kongana. :lol:
- Akkor menjük be.- Ha senki sem csinál semmit egyszerűen a csapat élére vág és megindul befelé. Közben végigméri a hasadékot.
<<... mint minden hasadék...szűkös! Itt se leszünk előnyben ha ránkugrik pár zombi... imádom az ilyen helyeket.>> Ennek ellenére közel tartja kezét a kardmarkolathoz.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 37 / 51 • 1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 51