• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 14 / 45 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.27. 18:15

(Lernun)

<Úgy fogalmaz, hogy belefájdul a fejem, de ha rákérdezek egy személyre akit ő is látodd, maximum a nevét nem hallotta nem tudja kiről beszélek. Sose fogom megérteni a varázslókat. Hála Arelnek.>

Bredonnak:
-Szerintem nem jó ötlet ezek után ha a keresésére indulunk. Ha meglátnak velünk mit mondunk miért kerestük, ha tudjuk, hogy bűnöző? Meg aztán csak egyikünké lehet és gondolom azt nem szeretnéd ha lecsapnám a kezedről-mosolygok bátyámra.

-Kocsmáros, nem tudja hogy ha a magunk fajta vándor el akarja ütni az idejét lerészegedés, örömlányok és pénzveszteség nélkül hova menjen??
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lernun 2008.05.29. 18:06-kor.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.05.28. 10:17

Felvonom a szemöldököm, s felháborodottan nézek az őrökre.
- Úgy akarják elkapni, hogy én ott sem vagyok? Ha helyettem gyanús alakokat, ne adja az ég; városőröket talál, mégis mit gondol, nem fog azonnal eliszkolni? - sóhajtok egyet, majd úgy folytatom. - Én tényleg segíteni szeretnék, de ha elveszik a szabadságom, nem tudok. A körülmények szerencsétlen áldozataként nincs joguk itt tartani!
- Csak azon esetben segítek önöknek, ha elengednek.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.28. 11:08

KM esemény [Lorin]: A fogadóban
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői Fogadó
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-napközép
Résztvevők: Lernun, Bredon, Xavios

Lykargon elmosolyodik majd válaszol neked.
- Barát? Igen talán régen eképp kezeltem de azóta sokminden megváltozott. Persze a becsület és a hűség azt kivánja...- itt elhalkul és sokatmondóan mosolyog.
- Gifar Vialára godoltál az előbb?- Kérdezi Bredont - Mert akkor attól félek eggyütfogunk utazni.
A fogadós is válaszol Lernunnak.:
- Hogy hol? Hát mostanság nem sok ünnepség vagy ilyen van. Nem messze innen van egy kaszinó, de nem ajánlom hogy oda menj mert akik vezetik mint aljas toroni csalók. Örömlányok? Furcsa mód manapság nagyon megfogyatkoztak... hát igen amióta a városvezetés kapcsolatban áll a Láncosokkal... azóta bizony érdekes dolgok történnek. Másról nem tudok...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.28. 11:23

KM esemény [Lorin]
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötő-keleti dokk- A fogadó felé...
Résztvevők: Sirvaj

-Hogy nem segítessz? Hm...- bajszával kezd játszadozni- nos rendben. Sajnos túl fontos nekünk ez a nőszemély ahoz hogy, egy ilyen apróságon
elcsússzunk. Rendben. Elmehetsz. De előtte egy apróság.

- Kisérjétek be Sicarion-t!- kiálltja el magát a kapitány- Sürgős!
Az egyik vértes elrobog majd kisvártatva visszetér oldalán egy fekete csuklyás alakkal akinek egyedül horíhórgas orra látszik ki a csuklya alól.Görnyedt háta és lassú járása arról tanúskodik számodra hogy, bizoyn eljárt már felette a kor.
A kapitány az öreghez siet. Halkan pár szót vált vele majd az elneveti magát. Magához int téged, //ha nem mennél az őrök jobb belátásra bírnak// aztán ajakai ismeretlen és érthetelen szavakat formálnak. Érzed ahogy elkezdi a varázslatot de tudod hogy szinte semmit nem tehetsz ellene. A magiszter szemei vörösen felizanak aztán szépen vissza nyerik eredeti szinűket ahogy befejezte a varászlatot. Meglepetésedre semmilyen változást nem érzékelsz minden olyan amilyen ezelőtt volt.
- Részemről ennyi...- mondja mélyen csengő hangon a görnyedhátú csuklyás - a fizettségemet a lakosztályomba kérem. Mihamarabb.
A kapitány megvárja míg eltünik az alak és csak aztán szól hozzád.
- Rendben elmehetsz...- elbocsátólag int egyett bal kezével majd nem iis foglalkozik veled többet.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.05.28. 14:45

(Xavios)

Fent a szobámban eltolom az ajtón lévő reteszt, átnézem a felszerelésem, majd visszateszem a rejtekhelyére. Talán ha olyan személlyel próbálkozom, akit régről ismerek, sőt, jó barátom volt, akkor talán még van rá esélyem...még innen is... remélem. Az ablakot is bezárom, majd keresztbe tett lábakkal leülök a padlóra, hátamat kényelmesen a falnak támasztva. Igyekszem úgy helyezkedni, hogy az ajtót és az ablakot is lássam. Lehunyom szemeimet, izmaimat teljesen ellazítom, légzésem hagyom visszatérni a normális ütemébe. Lassan lenyugszom, tudatomat pedig kiürítem. Megkezdem meditációmat, mely során pihentetem és felfrissítem testem, lelkem és szellemem, majd egészen elmélyülve felidézem emlékezetemből azokat a lar-dori varázslótársaimat, akik barátaim voltak, és tudom róluk, hogy a Sheral déli oldalán maradnak mindenféleképpen. Reménykedve benne, hogy sikerül, telepatikus úton próbálok kapcsolatot felvenni velük... egyesével haladva, ha valakivel nem sikerül, egy másik személlyel próbálkozom.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.28. 18:24

Bredon

- Igen, Gifar Vialára gondoltam, ezek szerint együtt fogunk utazni. Bemutatkoznom azt hiszem, hogy nem kell az előbbi kis közjáték után, amit elmondanék azt úgyis megtudta- mondom Lykargonnak- Önt hogyan hívják? Honnan jött? Ha szabad ezt megkérdeznem- rámosolygok, igyekszem bizalmat kelteni a jövendőbeli útitársamban.

Leülök mellé, ha hosszasabban belekezdene a mesélésbe, ha nem akkor Lernunnal tartok a "micsináljunkdélután" kérdezősködésre
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.05.29. 10:40

Odamegyek magamtól, de azért gonoszul tekintek a körülöttem lévő fegyveresekre.
<Mi a...?> Értetlenül nézek a csuklyásra, miután bevégezte a varázslatot.
Sietősen távozom, hisz így is sok időt pazaroltam erre az ügyre.
A fogadóba megyek, s rögtön Melissa felől érdeklődöm.
<Ha minden jól megy még hagyok magam után egy csipetnyit világomból, mielőtt távoznék.>

- Meg tudná mondani, merre találom Melissát? Meg szeretném köszönni neki, hogy ebbe a fogadóba invitált. - mondom a fogadósnak, amennyiben nem látom az említett hölgyeményt. Ha látom, rögtön odasietek.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.29. 12:44

Résztvevők: Xavios

Miután gondoskodtál a megfelelő óvintézkedésekről meditációs-állásba helyezkedsz és megnyitot elméd. Hosszú idő míg sikerül lecsítítanod gondolataidat de mint mindig most is siekrül. Először barátaid felkeresésével próbálkozol. Eleinte hosszas- végtelennek tűnő- percekig kutakodsz de nem találsz senkit. Aztán emlékeidből idézel fel egyet az Adeptusok közül. Megérzed jelenlétét, de megérinteni, megszólítani eggyenlőre nem tudod. Kiterjeszted tudatod ami másodpercek alatt szeli át a köztetek lévő több ezer mérföldes távolságot, aztán megérinted az övét. Lassan de biztosan építeda fel a hidat szinte minden energiádat felemésztve, de mint utólag megállapítod nem feleslegesen.
Üdvözlésedre Szellemnyelven kapod a választ.
- Rég hallotam felőlled- a hanggal együtt a híd is megerősödik ahogy a másik is segít neked. -Mi hír arra amerre jársz?- a tökéletes Pyarroni kiejtés, a diplomatikus üdvözlés meglep hiszen ritkán hallasz ilyet. A szellemnyelven is érdekesen csengő hang régi emlékeket idéz fel benned.
Onnarean Adeptus egy votl azok közül akikkel együtt bújtátok a porosabbnál porosabb fóliánsokat, másoltátok az yneven egyedülálló Rúna-iratokat és mindketten úgyanannyira nem tudtatok (tudtok) vívni.
A híd bár erős, érzed roppantmód hamar emészti fel elméd hatalmát, időd fogytán, jobban teszed ha mondadódat rövidre fogod.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.29. 12:55

Résztvevők: Lernun, Bredon

-A nevem Lykargon vel Quarem és Ediomadból jöttem...- mosolyodik el majd el is neveti magát látva ahogy megfagy ereitekben a vér.
-Ha-ha-ha... Gianagi vagyok.-mosolyog tovább.
Faggatjátok még egy kicsit a fogadóst de sok használható Információt nem tudtok kiszedni belőlle.
Ekkor toppan be Sirvaj és egyenesen a fogadóshoz megy.

Sirvaj
-Hogy hol van az a Mihaszna? Legutóbb felküldtem hogy tegye rendbe az Úrak szobáit de gondolom ismét kint vihánckodik valahol a többivel.- veti oda Sirvajnak.- Hogy megköszönje ? Azt lehet itt is.-vigyorogja el magát úgy hogy kilátszik kissé hiányos fogsora. Legszivesebben vinnél bel egy kis szimetriát de hamar rájössz Neki így joban tetszik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2008.05.29. 13:19-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.29. 13:10

Bredon

<<Még jó, hogy nem ediomadi, bár... ha nem ellenünk van, akkor még az is lehetne. De végülis mindegy, úgysem az ősfajok egyike, hanem "csak" gianagi. Vajon mi járatban lehet errefelé?>>

-Örülök, hogy találkoztunk- mondom Lykargonnak- Mi szél sodort erre hazádból? Mi lesz a dolgod a fedélzeten? Mi, mint hallhattad "őrök" leszünk- erre elvigyorodom

<<Hogy vinnék el Kránba ezt a fogadóst... Nem bírna segíteni egy picit sem, még baja lenne belőle... Szörnyű milyen emberek vannak. Bár én is ilyen vagyok néha, na de annyit azért elárulnék, hogy van-e a környéken erdő.>>

-Á, itt van Sirvaj is. Hol jártál, hogy így elrohantál, de csak most értél vissza ide?
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.29. 13:15

Résztvevők: Lernun, Bredon, Sirvaj

- Milyen érdekes, a barátod is ezt kérdezte. Neked is csak ugyanazt mondhatom mint neki. Antoh szele vetett erre a partra és a hajón egy régi családi tartozást róvok majd le.

-Hát ő volna Sirvaj?Üdvözöllek.

//Lykargon.: 180 centi magas közepes testalkatú, égszinkék köpenyt vesel ami kiemelí óceánkék szemét...//
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.29. 13:19

Résztvevők: Lernun, Bredon, Sirvaj

- Milyen érdekes, a barátod is ezt kérdezte. Neked is csak ugyanazt mondhatom mint neki. Antoh szele vetett erre a partra és a hajón egy régi családi tartozást róvok majd le.

-Hát ő volna Sirvaj?Üdvözöllek.

//Lykargon.: A férfi egyenes tengerszín köpenyt visel alatta egy kekes ing. Kezében egy táska hátán valamiféle nyeles szerszám (fegyver?). Oldalán egy kígyó alakban ívelt tőr.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.29. 14:03

(Lernun)

<Ediomad? Sose hallottam róla, de biztos valami félelmetes hely lehet ahonnan egy ilyen alak biztos nem jönne ha ilyen jót nevet a tréfán. >

-Az én nevem Lernun-mutatkozom be és is Lykargonnak.
Bredonnak:
-Kezdem unni a várost, mi lenne ha szétnéznénk a környéken van-e a közelben valami erdő vagy rétféleség?

Mikor Sirvaj belép biccentek felé.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Lernun 2008.05.29. 18:11-kor.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.05.29. 14:53

(Xavios)

Tudatában annak, hogy minden egyes pillanat sokat számít gyorsan cselekszem. Onnorean! Az időm kevés. Abasziszban vagyok, Eatirában, valahol Ifinhez közel. Értesítened kell a Pyarroni Varázslórendet és azokat a nagyobb hatalmú varázslókat, akik Lar-dor-ban oktatnak. El kell jönniük ide, mert találtam két rendkívül nagy tudást és egyben mágikus hatalmat is tartalmazó kyr kötetet. Az egyik címe "Magica Calevonyan" a másikat csak elhoztam, de még a címét se olvastam el. Nekromanciáról ír. Itt nincsenek biztonságban. - a gondolatok előtörnek elmémből és a villámnál is gyorsabban száguldanak a telepatikus hídon keresztül Onnorean tudatába. Igyekszem a lehető leggyorsabb lenni. - Holnap hajnalban áthajózok Ferrugiára. Ott van egy bank, ami remélem biztonságos. A két kötetet ott fogom elhelyezni, ha nem találnátok gyors megoldást arra, hogy rövid időn belül idejöjjetek. A bank az északi bankhálózat része, törpék építették és azok is őrzik. Ha tudok megbízok egy alkalmazottat, hogy nektek adja ki, amit én ott elhelyeztem. Siess. Győzd meg a Pyarroni Varázslórendet, és hozd ide őket. A két kötetnek náluk a helye. Olyan tudást tartalmaznak, mely túlszárnyalja Ynev valamennyi magiszterének álmait. A könyvekről egyelőre senki sem tud kettőnkön kívül.- üzenem neki sietősen. Gondolataimat nem kell erőltetnem, maguktól is megfogannak elmémben és ahogy csak tudom, amilyen gyorsan csak tudom áttuszkolom a telepatikus csatornán. Sietnetek kell! Ha nekem sikerült elérnem téged, akkor nektek is sikerülni fog!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Khaltaros Orm Dhesal 2008.05.29. 15:07-kor.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.29. 15:02

Bredon

- Mehetünk, úgy sincs semmi dolgunk, legalább kipihenjük magunkat egy picit- válaszolom Lernunnak

Mielőtt elindulnánk felmegyek a szobámba a hangszeremért és amit feleslegesnek ítélek azt otthagyom (fegyverimet semmiképp sem). Majd visszamegyek öcsémhez:
- Indulhatunk
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 14 / 45 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...