• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Utcák, sikátorok

Ahol megszállhatsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
221 hozzászólás • Oldal: 6 / 15 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15

Re: Utcák, sikátorok

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.18. 17:15

Gor'has

-Megvagy te bolondulva, az legalábbis biztos, hogy nem a nap vette el az eszedet. A fél karom nélkül annyit se érek mint te, Megmondtam, előbb a karom, utána segítek. Máshogy nem is lennék képes rá...
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.05.19. 8:32

(Tafio, Gor'has,Nestor)

*Ahogy tanakodtok, h ki menjen fel egy lány sikolyát halljátok meg*

-Segítség...kérem, valaki segítsen!!

*A lépcsőfordulóban a falra vetődve egy kisebb árnyékot, majd egy arra vetődő nagyobb árnyékot láttok. Azután morgásba fulló halálsikolyt hallotok...olyan az a morgás, mely megfagyasztja a vért az ereitekben. Olyan mint a prédára vetődő tigrisé. A lány sikolya lassan vérbefullik, és csak halk hörgés marad hátra belőle, meg az a zaj, ahogyan az a valami a húst tépkedi le róla. A lány Nestor kezei között elernyed...valószínűleg eddig bírta a megpróbáltatásokat. Nehezen bár de Nestornak sikerül megtartania, h ne bucskázzon alá. Mindannyiótokat elönti az adrenalin jól ismert érzése, de az a gombóc is ott van mindenki torkában. Visszamenni le és elbújni, harcolni, vagy a kijárat felé rohanni? Ez a hármas zakatol mindannyiótok fejében. Ekkor hallotok meg egy nyikordulást a hátatok mögül...lentről.*
A bárd, hetek óta elöször, szívbõl kacagott.
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

//Wayne Chapman - A Halál havában//
Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 497
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.05.20. 16:52

(Tafio)

*Látva hogy éppen a lény "dolgozik" kíváncsiságtól hajtva megiramodok fölfelé.*

<Ha mindenki len marad csak én megyek föl, és a lény elmegy talán lakomázhatok is egy kicsit... :twisted: >

*Miközbe rohanok Tartarost harcra készen tartom, arra számitok hogy valami nagy állat a nyakamba próbál ugrani, igyekszem ugy menni hogy aaz eféle támadást kivédhessem, vagy kitérhesek elöle. Közben Vakarcsanak (JK Goblin) odavatem:*

-Maradj csak, vigyázz te is a nöre, meg magadra!

<Gondoltam hogy semmire nem lesz jó, de hogy ennyire hasznavehetetlen... mindegy majd a vére jó lessz valamire, ugysem áldoztam még Gobli vért :roll: >
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 514
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.05.24. 16:09

(Njak)

< tisztára mint otthon... ez már nagyon hiányzott ... jól sikerült ez a szeráj... és ha végre eltakarodnak a nyamvadt vágott szeműek ... oh Baldek..>
Hagyom magam az értő kezek által rendbe szedni.
< jó hogy jöttél Mutaszasi ... már épp kezdtem elálmosodni...>
-Remek! Hivass hintót! A kapuk terén valami suhanc azt ordibálta, hogy Akrem Amhe harci iskoljá valamilyen bemutatót tart. Ezt fogjuk megnézni. Vételezz annyi dénárt ami a kapupénzekre elegendő. Nem akarok ilyen semmiségek miatt feleslegessen kocsikázni. Ha nem elég jó a bemutató, akkor megnézzük a palotanegyedet.
< tudja a frászkarika azt lehet-e :D ....>
-Ellenvetés, hozzászólás, észrevétel? Nem az a dolgod, hogy sült halként bólogass, hanem hogy érdemileg segítsd a boldogulásom a városban, amenyire ez Tőled tellik, ezért elvárom, ha valamit másképp gondolsz azt jelezd.
Kíváncsian várom a reakcióját.
<... ritkán vagyok ilyen engedékeny de sajnos nem vagyok itt elég ideje ahioz hogy... vagyis épp elég ideje vagyok itt ahoz hogy csak bajt keverjek... :lol: >
Gondolataim felvidítanak, végre valami pezsgés a lusta lankák és a zöld dombok helyett...
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.05.26. 7:20

/Nestor/

A vitatkozást hallva rájövök, hogy a lehető legrosszab társaságba keveredtem. Épp mondanék valamit, amikor meghallom a sikolyt. Az elernyedt testet erősen tartom, s szép lassan elhelyezem fekvő helyzetbe, de szemem mindvégig a morgó, bestiális valami irányában tartom, bár még nem látom mi az. <Vajon mi volt ez?>
Szívem hevesen ver, érzem, ahogy már a torkomban dobog, testemet elönti a veríték, de cselekvésre szánom el magam. Kardom előröppen hüvelyéből, fejemben Sogron szent igéit ismételgetem.
<Ha valami lefelé tartana, remélem a lángokból emelt fal útját állja majd. Ellépve az eszméletét vesztett lány mellett felfelé indulok a lépcsőn, ám két lépcsőfok megtétele után meghallom a nyikordulást, s nagyot nyelve fordulok arra, de közben idegesen a lépcső teteje felé pillantgatok. <Csapda? Sogron oltalmazd szolgád!>
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.05.26. 18:47

(Tafio, Gor'has,Nestor)

*Tafio feliramodik, Nestor félúton megtorpan, a lány a földön fekszik, Gor'has pedig a lány mellett áldogál. A nyikordulás irányából egy vékony hang szól ki, ám ezt csak a lent állók hallják (Gor'has, Nestor):*

-Erre...itt hamar kijuthatunk...gyorsan!

*Tafio közben felér. A szörny épp ott akarta hagyni a félig szétmarcangolt hullát, aki egy középkorú férfi lehetett. Amikor azonban felér, a szörny felé fordul. Ekkor egy különös, eddig soha nem érzett érzés kapja el Tafiot...a vér szava. A szörny mélyen a szemébe néz, majd lassan felé kezd lépdelni. Szándéka nem támadó jellegű...legalábbis úgy tűnik.*
- Alyr, az ég szerelmére! Hogyan sikerült rávenned Torozont, hogy kráni itókát szolgáljon fel neked?
A nekromantának szeme sem rebbent. - Azzal kecsegtettem, hogy ha megteszi, még ma este odébbállok.

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.05.26. 18:58

(Njak)

*Mutaszasi meghajol.*

-Magam is imígyen cselekednék fényes tekintetű. Már hívtom is a hintót.

*Kihátrál. Közben az egyik lány behoz egy gyönyörű kelméből készült, ékkövekkel díszített ruhát.*

-A nagyúr ezt önnek küldeti a bálra, és azt üzente, hogy az öltözőt az ön ízlése szerint próbálta berendezni. Oda kísérhetem az öltözőhöz, hogy ruhát válasszon a bemutatóhoz, vagy kíván előtte egy frissítő Ehnam masszázst?

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.05.27. 8:54

/Nestor/

Megkönyebbülten sóhajtok, majd intek a lenntmaradt társamnak, hogy menjünk.
<Hála neked Sogron! Most a végére járok a titoknak, hogy ezzel is rászolgáljak az Ő kegyelmére.>
Elindulok az elalélt lánnyal a frissen támadt menekülőút felé, de nem szólok a társunknak, aki felfelé indult a bestiális hang irányába. <Az ostobaság elnyeri büntetését. Legalább nem lesz aki vitatkozzon velünk.>
A lányt óvatosan arra vonszolom, vigyázva, hogy ne üssem be a fejét. A hóna alatt fogom meg, s úgy húzom lefelé. Lassan, hogy a lábát se verje foltosra a lépcső, de olyan fürgén, amennyire merem.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.27. 12:32

Gor'has

-Erre te marha mondon félhangosan h a felfelé iramodó hősünk meghallja
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.05.27. 20:18

(Tafio)

*Lenyűgözve kezemben fegyverrel csodálom a szörnyeteget. A félig megelevenedett istenemet...*

<Ez csodálatos!>

//Mit jelent a vár szava? Nem értem mire gondolsz...
Kérlek ird le részletesebben hoyg néz ki? 300+1 foga van? ember alakja vagy négykézláb sétál?//
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.05.28. 18:33

(Tafio, Gor'has,Nestor)

*Ahogy a lefele indulók leérnek, az ajtót kinyitó kislány kukucskál ki egy eléggé szűk résen. A goblinnak nem lesz gond az átkeléssel, de a többieknek meg kell vele küzdeni annyi bizonyos. A kőpad csusszant arrébb, és mögötte található a menekülőút.*

*Gyorsan! Sietnünk kell!

*Suttogja idegesen. Közben Tafiohoz egész közel ér a szörny. Kinézetre egy hihetetlen nagy farkasnak tűnik. (Az átlag 2-szerese), de fogai irreálisan nagyok. A gerincéből végig csonttarajak ágaskodnak, melyek nagysága 2-től 10 cm-ig terjed. Szőre teljesen vörös, szemei nem különben. Ami igazán hátborzongató, hogy nincs pupillája, csupán a szemében örvénylő megbabonázó vörösség. Halk morgással ér közel. Megszaglássza Tafio-t, majd hírtelen felvonyít. Ekkor a belső udvar felől futás hangja hallatszik. Erre a lény villám gyorsan megfordul, és az áldozat után veti magát. Alig 4 gyors szökkenéssel elkapja. A férfi halkan puffan, csontjai reccsennek. Hangot már nem hallasz felőle. Ebben a pillanatban az emeleti körterasz irányából válaszvonyítás hallatszik. Ekkor hallod meg a goblin hívását. Ha nem is félsz, de az óvatosság azért úgy érzed nem ártana ezekkel. Mi van, ha nem az istened lényei?*

//A vér szava = Vérmágiát érzel a lény(ek) felől. De mivel eddig ilyet még nem éreztél, ezért nem tudod mi ez a különleges érzés.//

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Dreemer » 2008.05.28. 20:12

(Tafio)

*Döbbenten meredek ere a szörnyre, egész testem megremeg az ösztönösen feltörő borzalomtól ami beterít mikor a lényre tekintek. Míkór látom miként öl, megremegnek tagjaim...*

<Ez egy közel tökéletes gyilkos! És értelmetlenül ontja az áldozata vérét,...>

*tekintek a félig felfalt hullára*

<...ezek nem lehetnek istenem teremtményei! Akkor nem így viselkednének! DE akkor miért nem rontottak rám? Mindegy erre most nincs idő!>

*Körbe fordulok, megpróbálom megérteni mi történik, merre vannak "társaim"...*

<Valahogy időt kell nyernem nekik, ráadásul ahogy hallom többen is vannak.>

*Majd lassan egy súlyos felismerés terjed szét elméjében...*

<Ezek a dögök nem ártottak nekem, és ezt útul sokan tudhatják, ebből még baj lesz! Valamit kikel találnom! Ha nemélik túl csak én az gyanús, ellenben ha mindenki túléli akkor semmi gond. Csak valamit ki kell találni... Mindegy erre most nincs idő!>

*Társaim után eredek, először lemegyek az alattam lévő szintre, ahol az előbb voltunk, majd próbálok hallgatózni és utánuk eredni.*
Dreemer
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.05.30. 7:24

/Nestor/

Legjobb igyekezetem szerint próbálom átszuszakolni magam a meglehetősen csekély méretű nyíláson, s próbálom az elaléltat magam után húzni. Ha nem tudom áthúzni, abban az esetben odébblököm, hogy ne legyen útban az ajtó visszazárásánál. Ez esetben Sogron irgalmazzon lelknek.
Ha átértem, megmentőnk felé fordulok:
- Gyorsan zárjuk vissza, mielőtt az a valami is felfedezné! Igyekeznünk kell!
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.05.30. 9:23

(Njak)

< hm érdekes ruha, de ha ez atyám kívánsága...>
-A ruházkodás még ráér, lássuk előbb mit is nyújt az a masszázs.

Mikor végzett.
-Alseimet merre találom?
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Torozon » 2008.06.04. 8:10

(Nestor, Gor'has)

*Nestor megy be elsőként, a lányt maga után húzva, a goblin pedig próbálja nyomni az ernyedt testet. Így viszonylag gyorsan haladtok. Előlről az alagút tulsó oldala felől halk vízcsobogást hallotok, közben a kislány sürget titeket.*

-Gyorsan, gyorsan....nincs sok időnk!!

*Hangjából félelem sugárzik*

(Tafio, Nestor, Gor'has)

*Tafio: Lefelé iramodsz a lépcsőn. A goblin épp eltűnik a lyukban, mire odaérsz. Ahogy el kezdesz befelé tulakodni, a goblint magad előtt lökve, hallod ahogy szaglászva leérnek azok a valamik. Nyomok után kutatnak. Mikor a kőlapot visszahelyezitek a bejárat elé, még épp halljátok, ahogy az egyik az irányotokba vetődik. Ahogy nekicsapódik a kőajtócskának azon hajszálrepedések futnak végig. Ekkor hasít belétek az érzés. Ez az ajtó nem fogja sokáig távol tartani őket. És ha bejutnak, akkor itt nagy vérengzés lesz, mert ezek a szűk helyen a fegyvereiteknek nem sok hasznát veszitek. Ahogy tudtok tuszakodtok előre. Közben ütemes csapódásokat, recsegéseket hallotok mögületek, ahogy próbálnak bejutni a fenevadak. A levegő idebent áporodott, dohszagtól nehéz. Még a lélegzetvétel is nehézkes. //A goblin kivételével mindenkitől eg. próba// Egyszer csak eltűnik Nestor szeme elől a kislány, majd halk sikolyt és vízcsobbanást hallotok.*

Torozon
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
221 hozzászólás • Oldal: 6 / 15 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15

Vissza: Fogadónegyed