• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Amnet Keilor 24. Kódexe [ UTK ]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 25 / 46 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 46

Re: Amnet Keilor 24. Kódexe [ OM-UT ]

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.24. 7:48

Gondo

*Türelmesen várakozok. Örömmel veszem, hogy első körben nem is döntöttem annyira rosszul a kocsmaválasztással. Legfeljebb később megbánom.
<… Még a végén elcsábulok és kiköltözök ide… Helyre kis teremtés… No, nem ezért vagyunk itt…>
*Fojtatom szemlélődésem. Keresem azt az embert, aki a leg megbízhatóbbnak tűnik. A beszélgetés hallatán enyhén elmosolyodok. Mosolyogva fordulok, a kocsmáros-né hoz. Résnyíre préselem az ajkam mikor hozzám szól az a „úr” mellettem.
<… Már kezdtem hiányolni az ilyen alakokat… Mióta is nem találkoztam velük? … Két hete? … Egy városnyira innen…>
- A jó modorhoz, amihez ön nem. *Megengedek magamnak egy apró félmosolyt.
- De ha már ennyire kíváncsi. Ki vagyok, hogy korlátozzam tudásszomját.
*Kortyolok egyet a bórból. A kupa takarásában mosolygok magamban. Alaposabban szemügyreveszem alkalmi beszlégető partnerem.
- Viszont engem is kíváncsivá tett. Maga szerint ránézésre mihez értek?
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.05.25. 9:51

Teteb Azurec
*Ha már elég messze vagyok felülök lovamra és ügetni kezdek a kocsmáig, ahol a többiek is megszálltak. Lovamat odaadom a lovászfiúnak pár réz kiséretében, majd bemegyek a fogadóba.
<Remélem itt vannak...>
*Odamegyek a fogadóshoz.
- Jó napot! Egy szobát szeretnék kivenni. *Ha megkapom a kulcsot felmegyek a szobámba és lepakolok, ezután lent várok a többiekre.
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.25. 15:04

Rhienna

* Mászkálás közben nem igazán van kedvem beszélgetni Twouval, inkább a portékákra figyelek. Azért egy idő után csak megszólalok: *

- Remélem nem unatkozol. Igazából csak időtöltés miatt vagyok itt. Nem tudom a többiek hol tartanak saját dolguk intézése ügyében, de remélem sikerrel járnak. Arról nem is beszélve, hogy nem sikerült még a varázslók főnökével beszélnem, mivel épp nagyon elfoglalt. Így rá várnék, azért ha nem gond, még szívesen mászkálok 1-2 órát, utána mehetünk vissza a fogadóba. Amúgy minden rendben?
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.25. 16:27

Résztvevők: Gondo

*A beszólásod nem igazán tetszett a fickónak. Összeszűkült szemekkel néz rád.

-Szerintem a bajkeveréshez értesz, de ahhoz nagyon jól. És ha nem fogod magad vissza, hamar megismerheted a férgeket a föld alatt.

*Ezután, ha nem teszel semmit, otthagy titeket. Ekkor a nő szól hozzád.

-Jobb, ha nem kötözködsz vele idegen. Hidd el, nem viccelődik, mikor ilyeneket mond. Minden szívbaj nélkül elvágja a torkodat.

*Majd nem foglalkozik tovább veled. Nem azért, mert nem kedvelne, hanem a dolgát végzi.
A kocsmában továbbra is folyik az élet
.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.25. 16:28

Résztvevők: Teteb Azurec

*Visszaérsz a városba, és rögtön jobbra fordulsz a fogadóhoz. A lovász fiú megköszöni a rezet, és bevezeti az istállóba a lovadat. Belépsz a fogadóba, és szétnézel. Sajnos nem látod a társaidat, reméled, minél hamarabb megérkeznek. A pultnál egy középkorú nő áll, haja hosszú világos barna, mely be van fonva. Ruhája egyszerű barna színű, de szép tiszta. Nem kihívó, a dekoltázs is kicsi. Üdvözöl, és kérésedre oda adja a kulcsot neked. Egy kilences számot látsz a kulcson. Elmondja neked, hogy a szobák ára naponta 30 réz, de ebben benne van a napi három étkezés. A fürdő 5 réz. Ezután felmész a szobádba. A lépcsőhöz érve látod, hogy nemcsak messziről tűnt nagynak, hanem az is. Szürke márványból készült, és felfelé csillogó bordószínű szőnyeg kanyarodik, melyet minden lépcsőfok tövében egy díszített ujjnyi vastagságú réz rúd fog le. A lépcső balra kanyarodik, miközben felfelé haladsz. A korlát is márványból van, de az, fehér színű, és méterenként ököl nagyságú réz gömbök díszítik. Felérve az emeletre egy félkör alakú előtérbe kerülsz. A lépcső a középpont, és végig a kör peremén vannak a szobák, összesen 12. Maga az előtér is szép, a lépcső mellett mind a két oldalt üveg ablakokon át lehet szemlélni a várost. Körbe az ajtók mellett cserépben ápolt növények vannak. Fent a plafonról sárgásan csillogó réz csillár, melyen a gyertyák fele világít. A szobák a lépcsőtől számolva jobbra kezdődik. A tiéd a 9. Az ajtóhoz érve látod, hogy sötét barna fából készült, és rézből kovácsolt kilences van rajta szemmagasságban. A kilincsen lévő díszítés is mester munka, mely úgy szintén sárgarézből készült. Belépve a szobába úri pompa fogad. Balról tekintve végig a szobán, egy hatalmas ágyat látsz, melyen talán még hárman is kényelmesen elférnek. Az ablakhoz közelebbi oldalon az ágynak látsz egy tükörrel ellátott asztalt. Szembe az ajtóval van az ablak, mely egyben erkély ajtó is. Jobbra tekintve a szoba közepén egy ovális alakú asztal, körülötte székekkel. És végül az ajtó melletti sarokban egy zöld szövet függönnyel eltekert sarok rész, melyet megnézve egy sárgaréz fürdőkádat látsz. A falakon olajlámpások, és képek láthatók. A padlón pedig vastag mintás szőnyeg található. Kilépve az erkélyre látod, hogy szürke kőből faragott korlát van. Az erkély a térre néz. Lepakolod a cuccaidat, és utána lemész az étterembe. Mikor leülsz az egyik asztalhoz, egy felszolgáló lép oda hozzád.

-Elnézést, hogy megzavarom az urat, de szeretném megkérdezni, hogy kér e esetleg egy italt?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.26. 8:02

Gondo

*Borom kortyolása közben arcomra kiült „bárgyú” mosollyal hallgatom végig válaszát.
<… Azért azt nem mondanám, hogy higgadt egy alak lenne… Sajna viszont lehetd, hogy mégse akkora szájhős, mint először gondoltam…>
*Mivel most nincs, kedvem vele foglalkozni csak nézem merre halad tovább. <… :( Szomorú vagyok…> Végig arcomon a „bárgyú” mosollyal. Mikor megszólal, a kocsmárosné felé fordulok és egy kedves mosolyt küldök neki. A lehető leg barátságosabb hangomon szólalok meg
- Köszönöm aggodalmát. Meghat, hogy így aggódik értem pedig nem is ismer.
*Hagyom, hogy dolga után menyen. Leszámolom a két rezet. Merre ment ez az életveszélyes kurafi?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.05.26. 22:01-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.05.26. 20:20

Twou Line

- Persze nagyon szívesen sétálok, veled egy kicsit. Végül is rá érünk. Amúgy végül is nem, mondták, mikor fog rá érni a varázslok főnöke? -
* Meg várom a választ majd egy kicsit csendben maradok. *
< Vajon meg említsem neki ezt az embert. Általában leválnék, majd elbeszélgetnék vele egy szűk sikátorban. Majd, ha olyan, akkor csak simán eltüntetném. Talán meg kéne ennem az emberkét. Nem is rossz ötlet asszam meg látogatom. >
- Nyugodtan nézelődj, amíg csak akarsz. –
* Majd hagyom, hagy nézelődjön egy kicsit és folyamatosan figyelem az embert. Kis idő múlva. *
- Ne haragudj, de visszafelé nem kísérlek el. Van egy kis elintézni valóm, majd a fogadóban találkozunk és beszámolok a kis dolgomról. –
* Majd oda hajolok a füléhez úgy, hogy háttal legyek az emberünknek és súgva mondom. De közben úgy teszek mintha meg puszilnám. *
- Vigyáz visszafelé. –

- Egyébként találtál valami kedvedre valót? –
* Éles mosoly és jó kedvet tüntetek fel az arcomon. Oda lépek az egyik árusokhoz és mintha érdekelne a portékája. de közben fél szemmel figyelem a tagot. Úgy mintha körbe néznék, néha a tolvajok miatt. *
< Rhienna, biztosan meg értet ezekből a fél szavakból. Remélem. Már jó ideje együtt kalandozunk és már jó néhány reakcióját ismerjük a másiknak. Bár tény, hogy egye nehezebben tudom leplezni előtte másságom. Szerencsére nem sokat tud a vámpírokról és a wierekről. Így még nem gyanakszik. Vajon a tag vámpír vadász, vagy netán egy felbérelt gyilkos, jó kérdések és hamarosan meg tudom. >
- Nyugodtan nézelődj, ha akarsz. Visszafelé, ha gondolod, néz be egy növény árushoz. Jó fej az öreg hölgy. –
< Ha veszélybe érzi magát, jó bujtok hely, de tökéletes csapdának is. Talán túl reagálom, de jobb ha mi vadászunk ő rá és nem forditva. >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.27. 15:36

*A fickó után nézel, és látod, hogy leül egy asztalhoz, ahol kártyáznak. Az asztalnál ülők szinte egyszerre:

-Na végre visszajöttél, már azt hittük ott helyben gyereket csinálsz Elimnek.

*Majd hangosan felnevetnek. A pultos nő is hallotta, de csak egy gyenge fujtatásra méltatta az asztalnál ülőket. Jobban megnézve őket, látod, hogy hárman ülnek ott, plusz a „barátod”. Az egyik egy bőr ruhában lévő vaskos testalkatú törpe. Hosszú befont barna hajú és szakállú. Oldalán rövid kard, és tőr. A második fickó fekete bőrű átlagos testalkatú kopasz férfi. Ruhája egyszerű polgári szövetruha. Oldalán egy görbe pengéjű tőr. A harmadik egy ember nő. Kinézetéből ítélve, talán ha húsz éves lehet. Csinos testű, és bőr ruházata még inkább kívánatossá teszi. Haja rövid, fekete. Oldalán egy sima tőr. Nevetgélve kártyáznak tovább.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.27. 15:38

Résztvevők: Rhienna D’Vire, Twou Line

*Twou látod, hogy a fickó nem megy el, hanem továbbra is néz titeket, persze óvatosan.
Egyébként, ahogy mászkáltok, az árusok mindenféle szép szavakkal próbálnak a portékájuk felé csalni titeket. Közben az égiek úgy döntöttek, hogy egy kis esőnek is itt lesz az ideje. A felhők egyre vastagabbak, és a szél is hűvös, sós levegőt fúj a tenger felől
.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.27. 21:22

Gondo

<… Nos, végül is csak egyszer élünk…>
*Lassan odamegyek a kedélyese kártyázó társasághoz.
- Akad egy, hej, a hozzám hasonló bajkeverő számára is az asztalnál?
*Arcomon letörölhetetlenül ott székel a barátságos mosoly.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.27. 21:45

( Rhienna )

* Meglep Twou hirtelen jött magándolga. Eddig nem említette, de ráhagyom. *

< Mit talált ki vajon, amit a fogadóban akar elmesélni? Muszáj volt a kíváncsiságomat felkeltenie? Na mindegy. >

* Meglepődök, amikor a fülemhez hajol főleg azon, amit mond. Kicsit furcsán nézek rá, majd bólintok. A sötét felhők és a sós tengeri levegő hatására gyorsan feleszmélek. Odafordulok társamhoz. *

- Jól van, menj nyugodtan dolgodra, engem pedig ne félts. Tudok magamra vigyázni. A fogadóban találkozunk. * majd rámosolygok. *

* Sietős léptekkel elindulok visszafelé a fogadóba, közben azért odafigyelek a gyanús alakokra is, ha vannak. Amennyiben sikeresen és gond nélkül megérkezem, úgy odabent körbenézem, majd leülök egy asztalhoz, ha nem látok a társaim közül még senkit odabent. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sirak » 2008.05.27. 22:30

Teteb Azurec
- Igen! Jól esne egy kupa jó hideg sör.
*A rendelés után tovább várok, míg meg nem jönnek a többiek. És miközben hörpintem a sörömet gondolkodom...
<Ez a kapitány nem tetszik nekem. Akkor is feldult volt mikor velünk találkozott, mint segítség mostmeg meg akar minket öletni. Talán ő az egész irányítója, de akkor ok is kell, amiért félre akarja állítani királynőt. A szereplők megvannak mostmár a neheze jön, a történet...Ha jól emlékszem azt mondta, hogy ott fognak ránk támadni, tehát valami nyom vagy valaki oda fog minket vezetni, és remélhetőleg megtudjuk tőlük a felbérlő kilétét, persze miután végeztünk a bandéval. Ha nem jutunk elöbbre kutatni kell...>
"Mindig kell egy első"
Sirak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 492
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.05.28. 1:28

Twuo Line

* Miután Rhienna távozik, körbe nézek egy két kis srác után, miközben fél szememet a barna ruhás emberen tartom, majd ha találtam egy két gyereket oda sétálok hozzájuk, jó indulatúan, leguggolok, majd és rájuk mosolygok miközben figyelem a tagot. *
- Sziasztok. Szeretnétek keresni egy kis pénzt majd elő, veszek 16 rezet. Gondolom, igen látjátok ott azt, az urat barna ruhában az ivó előtt. Most ismertem meg és szeretném meg tréfálni, mivel nem vett észre. Szóval menjetek oda hozzá és kezdjétek el piszkálni valahogy és csenjétek el valamijét és fussatok vele abba a sikátorban ott, majd visszaadom neki azt, amit elcsentetek. Ti a sikátor másik végén menjetek majd ki, velem a kereszteződésben fogtok találkozni, és majd jól rá ijesztek. Örülni fog nekem, persze miután frászt kapott, hehe. Aztán, csak ügyesen. A többit majd én meg oldom. -
* Majd a srácok, lányok kezébe adom a 16 rezet, és megnyerő arccal rájuk mosolygok. A beszélgetés közben folyamatosan figyelem a tagot, ahogy csak tudom. Majd felállok és elindulok a meg beszélt helyemre. *
< Ez az, ez jó lesz, jól meg fog lepődni, és ha rossz válaszokat ad akkor sajnos ő lesz a vacsím, majd úgy intézem, hogy azt higgyék, hogy ő a következő áldozat… A szállásra meg így is marad 4 ezüst, és annyinak bőven elégnek kell lennie. >
* Miközben haladok kíváncsian figyelem mit sikerül intéznie a gyerekeknek és figyelem a barna ruhás embert merre megy, mikor elindulok és akkor is mikor Rhienna elindult. *
< Nem akarok meglepetéseket, azt most én akarok okozni és nem feltétlen kellemeseket, bár ez a válaszaitól függ elsősorban. >
* Mikor beérek a sikátorba még figyelem a tagot és gyerekeket, ha már futnak a holmival, akkor gyorsan befutok a sikátor kereszteződésében és elő veszem a kardom, és ahogy mellém ér a kard lapjával akkorát suhintok, amekkorát csak tudok. A hallásomra hagyatkozok, mely még jobb az emberinél, de használok egy kis pszit is és ki élesítem a halásom. *
< Biztosan meg haljam a lépteket és, hogy meg tudjam különböztetni a lábak zaját és így, hogy gyerekről vagy felnőttről van e szó. A kardomat úgy a mellkasom magasságában fogom elsuhintani. >
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.28. 15:44

*Bár érzed, akár a veszted is lehet, ha oda mész az asztalhoz, de mivel a veszélynek élsz, így megpróbálod.
Először csend lesz az asztalnál, majd aki a pultos nőnek csapta a szelet gonosz mosollyal rád néz, és ezt mondja
.

-Persze, hogy van hely. Ülj le, ismered a matróz pókert? -* Kérdezi sunyi tekintettel.

*A másik három először furán néz, mint akik nem igazán örülnek neked, de látod, ahogy a haverjukra néznek, szinte mindegyik szemében megjelenik a mohóság.

//Mivel nincs hamis kártyázásod, így esetleg szerencsét dobhatsz. Ha 50 fölé dobsz, ismered.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.28. 15:46

Résztvevők: Rhienna D’Vire, Twou Line

Rhienna D’Vire

*Elköszönsz a lovagtól, majd visszaindulsz a fogadóba. Útközben semmi különöset nem láttál, és nem is zargatott senki. Szerencsére az eső sem kezdett bele, így szárazan érsz a fogadóba. Mikor belépsz, és körbe nézel, rögtön felismered Arametet, ki az egyik asztalnál ül, és iszogat.

Twou Line

*Elköszönsz a varázslónőtől, majd dolgodra indulsz. Szerencsédre gyorsan meglátsz egy gyerek csapatot, amint a piac mellett kavicsokkal játszanak. Míg oda mész hozzájuk, észre veszed, hogy a fickó ki eddig figyelt benneteket, hirtelen nem tudja mit csináljon. Mintha nem készült volna fel arra, hogy kettéváltok. Ezt a kis időt kihasználva, oda sietsz a kölykökhöz, kik elsőre megszeppennek, de kedvességed, és a pénz meggyőzi őket. Az egyik fiú elveszi tőled a pénzt, és bólint.
Arrébb mész, és nemsokára látod, hogy a fickó téged keres a szemeivel. Ekkor mögé lopakodik az egyik srác, majd lassan kihúzza a fickó tőrét hüvelyéből. Meglepetésedre nem veszi észre az idegen. Ekkor a srácok felkacagnak, és a sikátor felé futnak. De ezt már nem látod, hisz te magad is elindultál. Még messzebb hallod, amint a földig szidja a kölyköket az illető. Megérkezel a kereszteződésbe. Szerencsére a kis utca kihalt, így nem lesznek szemtanuk. Hallod közeledni a gyereket, és a dühös férfit
. //Sikeres érzékelés próba.//

//Mivel nem dobtál támadást, így én dobtam helyetted. TÉ dobás: 90+ meglepetés, sebzés kardlappal: 2+ erőd 14 feletti része.//

*Mikor úgy érzed pont a megfelelő időben van a préda, teljes erődből meglendíted kardodat, és mell magasságba csapsz vele. Sikeresen támadtál. A fickó az ütés hatására hanyatt vágódik, és fájdalmasan felnyög. Nem csoda, a hangokból ítélve pár bordája eltörhetett. A fickó fuldokolva fekszik a földön, és egyelőre levegő után kapkod. Ekkor észre veszed, hogy mögötted a fiú rémülten eldobja a tört, és elfut.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
690 hozzászólás • Oldal: 25 / 46 • 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 46

Vissza: Régi Kalandok...