• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Házon belül

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
59 hozzászólás • Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4

Re: Házon belül

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.26. 16:03

(Zanazan)

-Elvileg igen. Azért elvileg, mert mostanában olyan sűrű volt a szolgálatom, hogy az karban tart, de ha ritkulna a mozgás, akkor nekiállnék ismét.
Vakarom a nyakam, mikor felsorolja, miken kell keresztülmennem.
-Te, Sophie, nem lesz nagyon unalmas heverni, amíg dögletes füvek áznak rajtam? Nem azért, de mi a jó abban, ha valaki csak fekszik, bekenik tyúkszarral, rámondják, hogy ilyen lesz utána meg olyan? Jó nekem a bőröm így is, látszik, hogy nem vagyok tunya, és a hajam tabu, aki ahhoz hozzáér, farba rúgom. Smink... Szép vagyok én így is, mire kell a festék? Meg hogy lehet, hogy heg sincs a testeden? Elrejted valamivel, mert szégyelled?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.26. 17:46

_________________________________________________________________________________
JK: Zanazan Walra (alidari harcosnő)
Esemény: Szépségkúra Sophieval
Helyszín: Utazónegyed, Közfürdő
A helyszínen eltöltött játékidő: 5. nap (délelőtt)
_________________________________________________________________________________

-Nekem nem. Legalábbis kiváló alkalom arra, hogy kapcsolatokra, ismerősökre tegyél szert.

-Hát, nem kell a hajadhoz psizkálni ha nem akarod...bízz bennem; ha meg soha nem festett még ki egy úgy igazán hozzáértő, aki látja és tudja is mi illik az arcodhoz addig ne írd le ezt a szépítkezős dolgot.

-Egyáltalán láttad már magadat szépen kifestve és valami szép báli ruhábanb? Mert természetersen azt is veszünk neked. A festett női archoz legalább úgy passzol a brigantin meg a buzogány, mint mondjuk a sült szalonnához a tejszínhabos eper. Ha egyszer az életben ki akarod próbálni milyen az mikor a vonzerőddel és nem a bunkóddal taglózól le valakit, muszáj lesz egy kicsit hanyagolnod ezeekt a kiegészítőket. Értem én hogy Nabil így szeretett beléd, de hidd el egy nőiesebb darabban festve is szeret, felteszem nem homokos... Nyugi én is kiöltözöm veled, nem kell egyedül grasszáljáll. :)
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.26. 19:20

(Zanazan)

Homlokom ráncolom, van pár dolog, amiben nem értek egyet Sophieval, de nem vagyok mérges:
-Jó, majd meglátom, mit akar festeni rajtam az a papnő, akihez megyünk. De megvallom neked, minek báli ruha, ha sose hordom, és semmi hasznát nem látom? A cifraságnak az én életemben nem sok helye van. Nem járok és nem is vágyok olyan körökbe. Egy egyszerű női ruha is megteszi nekem, nem egyből valami fodros-csipkés, vagy cemendés átokverés :D És ami a vonzerőt illeti, azt hiszed, csak a szoborszépségű, felruházott, kikent nők a szépek? Én úgy tudom, az belülről sugrázik, és mindegy, hogy a tulajdonosa pettyes arcú-e a szeplőtől, vagy soványka, kerek-e vagy kicsit szőrösebb, ha nem tartja csúfnak magát, és legyint arra, ki hogy szólja meg, akkor tud csábítani. A szüleim sose szólták meg az alkatom, vagy azt, miben, hogyan járok. Azt láttam, a szerelem nem a szépségtől függ. Mert ha így lenne, Ynev java pártában, szüzen futkosna :P Szóval szerintem harci ruhában és fegyveresen is lehetek nőies időm javában, főleg, hogy nő vagyok, és csak mert vértet meg buzogányt forgatok, nem lesz belőlem valami kigyúrt félnő. :D Meg láttam már karót varjún, ellehet valaki szép és bűvöletesen dögös, ha olyan üres a feje, hogy kérdéses, van-e lelke! Attól aztán ellehet szép, elég baj, ha valakinek csak arra gerjed a vére! Üres bábu kell a népnek? :?
Ajkam csücsörítem:
-Tehetek egy próbát arra, hogy kicsípem magam, semmi jónak nem leszek én elrontója, de előre látom, feszélyezni fog a másfajta öltözet, és hogy abban úgy kell mozogni, ami nem sajátom. Az ilyesmihez nem vagyok hozzászokva és nem akarom nevetségesnek érezni magam.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.26. 19:49

Sophie védekezőleg felemeli a kezét:

-Oké, rendben, bocsánat...igazad van...azt hiszem túlerőltettem ezt a dolgot, neked valóban nem szükségleted az efféle cicoma, ostoba voltam hogy erőltettem, hagyjuk a fenébe ezt a hülyeséget, nem tudom mit gondoltam, azt hiszem nagy bakot lőttem, dehát mindenki tévedhet. Ne haragudj a rámenősségemért, azt hiszem modortalan voltam, bocsánatod kérem.

-Munkaából jöttél, és nem nagyon tudtad magad kipihenni. Menjünk szerintem. Nem tartalak fel tovább mindenféle szobacicás ostobaságokkal. Hülye voltam; ennyi. -mondja csendesen és kikászálódik a vízből, maga köré tekeri a takarókendőjét.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.26. 20:48

(Zanazan)

Szemeim forgatom, sóhajtok.
"Basszus, lányos témában elégtelen vagyok :P"

-Ah, muszáj megsértődni amiatt, csak mert elmondtam valamiről a véleményem? Ezzel nem azt mondtam, hogy húzás innen el, mert viszketegséget kapok a próba gondolatától is! Kíváncsi vagyok, de gondoltam, azért elmondom, mi van a fejemben. Mért lenne ez baj? Ezt nem leoltásnak szántam. De ha mindig csak bólogatok, fejet rázok, hümmögök, sose ismersz meg. Vagy izé. Mert ez a cél, nem? Hogy izé. Ööö.
Elkezdem harapdálni a lepedő egyik csücskét, elésomfordálok.
-Barátkozunk, vagy nem? Ebben nem vagyok valami jó, de próbálkozom... Te igényesebb vagy mint én, de ebben semmi rosszat nem találok. Érdekel, mi jön ki a mostani... dögönyözésből.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.26. 21:02

-De, jó hogy elmondtad, éppen azért nem akarok ráderőltetni semmit, amitől viszketegséget kapnál...nézd a véleményed ismeretében korántsem tartom túl jó ötletnek ezt a dolgot...kérlek hagyjuk ezt az ostobaságot...mondtam, kicsit elmértem magam, bocsánatot kértem, lépjünk már túl ezen a szépségápolás témán jó? Mostmár tényleg kínos nekem ez a dolog...-mondja Sophie elpirulva.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.26. 21:55

(Zanazan)

-Ugyan, Sophie!-szorítom meg a vállát-Én jó muriként fogom fel :) Na, de szende lettél, a színházban bezzeg osztottad az észt :) Mitől jöttél ennyire zavarba? Nyugi! Nem kell tőlem mindent úgy venni... Nem erőltetsz, teszek, azaz teszünk egy próbát, hogyan festek majd, ha papnők mennek át rajtam :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.27. 16:06

Sopjhie felsóhajt majd megvonja a vállát:

-Nekem mindegy, de sok örömöd nem lesz benne; nem az a fajta vagy aki élvezi az ilyesmit.

A gözfürdő egy hátsó traktusába mentek, ahol sok-sok fekpadon lányok asszonyok fekszenek tetőtől talpig zöld sárral borítottan, a szemükön egy szelet szintén zöld izével, amit nem tudod hogy mi.

Egyszerű ferhér vászonruhás nő fogad benneteket aki láthatóülag a krémfelpakoló, sminkes és gyógymasszőr szerepét isd betölti. Haja puritán pánttal lefogatva, egyáltalán nem, süt róla az Ellana-papnők varázsa, bár visel valami láncot az inge alatt.

-Ellana hozott benneteket...ti vagytok a 12 órás vendégek ugye? -Zosia vagyok.

-Mi vagyunk. Szeretnénk egy kicsit szépülni...tud benne segíteni?

-Hogyne...attól függ mit szeretnének. Van valami elképzelésük?

-Nekem ugyanazt mint a multkor. -mondja Sophie.

-...és ön? -fordul feléd a papnő.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.27. 16:30

(Zanazan)

Mikor meglátom a nőket pakolással, kuncogni kezdek. A papnő érkeztekor persze már nem vigyorgok, kíváncsian nézek rá. Hallva, hogy Sophie itt már jártas, értem már, mért ilyen csini. Rám terelődik a szó és elvörösödöm.

-Először vagyok ilyen helyen, fogalmam sincs, mi lenne nekem a jó. Önre bízom. Kivéve egy dolgot: a hajam marad :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.29. 13:49

A szépségkúra meglehetősen hosszú. Titeket is tetőtől talpig leboronálnak az iszappal, és megvárják míg rátok szárad. (Sophiet csak később, mert ő masszázst kért.)
A teremben még legalább nyolc nő tartózkodik rajtatok kívűl. A cseverészés igen változó témák körül folyik van köztük érdekesebb és kevésbé az, bár ez ízlés dolga.
A napi divat alakulása, és az illatszerpiac termékei nem igazán kötöttek le eddig sem; de mikor a pattanásoktól eljutottak a hüvelygombáig, Sophie is kedvetlenül fordult el a beszélgetőktől, aki a divat és a parfüm téma alatt egész aktívan belefolyt a csevelybe.
Végül nem bírja tovább és a színházihoz hasonló stílusban “megkéri” a delikvenseket, hogy a folyás-témától kíméljék, ha ez nem jeklent túl nagy áldozatot.
Szerencsére az iszap kifejezetten kellemes, nyugtatja a bőrt és nem viszket míg rajtad van és az illata isjó.
Sophie közben gyógymasszázst is kér a vállára és a hátára, amit megerőltetett egy edzése alkalmával. Öregedő, mokány és erős női masszőr jön, sonkányi karokkal és gyúrni kezdi Sophiet. A masszázs érdekes, inkább fogásokból és nyújtásokból áll, halkan roppan Sophie testében egy-egy izület, ahogy az izomgörcsök kioldanak.
A vendégkör nagy része egyszerű helyi erioni polgár, feleségek, családanyák, polgári rétegekből kikerülő emberek. A kisebbik rész vagytok ti, akik a “rendhagyó” nőket képviselitek.
A sár megszáradása után lemossák rólatok, és valóban használt, a bőröd kisimult, anyajegyek, apró bőrhibák, pigentpöttyök, tűntek el, a hegeidről és a varrataidról már nem is beszélve.
(Off: Egy hétig +1 -et adhatsz a Szépségedhez)

A hajadat úgy hagyják azután következik a smink. A szem-sávra igencsak rádolgoznak,
Kihúzzák a szemkörnyéket, kifesteti a szemhéjad, a szempilláid, igen szépen harmonizáló színekben, ezenkívúl ajakpirosítót és szájfényt is kapsz, kis kőpúdert a megfelelő árnyalatban.
A végeredményt illetően ízlés dolga eldönteni kinek mi jön be, a papnő és Sophie elégedett, psi meg nincs a környéken, hogy teszteld.

-Mintha kicseréltek volna; fogadjunk hogy így még nem láttad magad, ezért mondtam hogy nagyon ripacs módon fog kinézni ha erre felveszed a brigantint, meg a fegyvert
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.29. 14:14

(Zanazan)

Bár húzódoztam az elején, nem tagadhatom, kíváncsi vagyok. Érdeklődve figyelem a kulimász felvitelét, szaglászom, majd mivel merev fekvésre kárhoztattam, fülelek, mi a téma. Gúvad a szemem mikor extrém téma kerül elő.

-Sophie, mi az a gomba ami a hüvelyben nő? Én fegyverhüvelyben sose láttam gombát, csak tányéron, ételként!-súgom oda. Sose neveztem még nevén a lenti dolgaim, anatómiailag pláne nem az egyes részeket :P

Bűvölten nézem, ahogy a nő jön és gyöntölni kezdi Sophiet.

-Milyen érzés? Nem törik el ettől semmid? Nekem erről a szex jut eszembe-tűnődöm hangosan :)

Mikor lekerül a cucc a bőrünkről, elismerően füttyentek.

-Visszavonom azt, hogy ez semmire se jó. Frankó lettem!-virulok ki és vállon veregetem Sophiet.
Jön a szemfestés, szeppenten nézem, ahogy kicsiny ecsetekkel jönnek felém. Párszor kikívánkozik a viszketés, de erővel visszafogom magam. Tuti, hogy gyakran pislogok művelet közben, nekem ilyet sose csináltak.
-Biztos, hogy jó? Nincs tükrötök? Anyám... Ez ki? :) Sophie, ehhez normális gönc kell, de nem valami cédás, mert akkor elverlek :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.30. 19:35

Zosia, a papnő, egy kis kézitükröt nyom a kezedbe, hogy magad is meggyőződhess a végeredményről. Szokatlan de semmi esetre sem csúnya vagy ripacs.

- Ne aggódj Zana. -mosolyodik el Sophie. -majd választunk neked valami szépet.

Testileg megújhodva hagyjátok el a fürdőt. A bejárat előtt a bajvívólány megáll és megkérdi:

-Hova akarsz menni ruhát venni? A Kézművesek utcájába, vagy legyen a Bazár?
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.31. 11:30

(Zanazan)

-Valami szépet? Azt se tudom, mire lenne szükségem, így azt sem, hol kéne beszereznem. Ebbe te ügyesebb vagy, rád bízom a helyválasztást :) Viszont a holmim hova súvasszam el, ha meglesz az új hacukám? Visszamegyünk a fogadóba? Nabil is oda jön majd elvileg :) Remélve, nem egyedül :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.06.01. 10:53

A reag az Erion utcáiba ment.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

Előző

Hozzászólás küldése
59 hozzászólás • Oldal: 4 / 4 • 1, 2, 3, 4

Vissza: Kereskedõnegyed