• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Hó hull a holtakra... [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
122 hozzászólás • Oldal: 8 / 9 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Re: Hó hull a holtakra... [ETK]

HozzászólásSzerző: Erin O'Shanon » 2008.05.04. 8:37

(Erin O'Shanon)

A fogadós válaszára megpróbál kieszközölni egy kisebb engedmményt egy jobb szobára. Majd szintén aludni tér.

Ágyát megigazgatja, hiába a jó alvás alapja a rendes ágy. Visszaemlékszik arra mennyiszer kellett kényelmetlenebbnél kényelmetlenebb helyeken aludnia, amíg Zamilékkal dolgozott.

<Még az a szerencsém, hogy akkoriban is jól bántam az okiratokkal, és jól mozogtam a nemesi körökben, hátha ez kell majd itt is.>

<Ennek a napnak is vége...Valyon mit szeretnének ezek a mákvirágok csinálni? Mindenestre ennek az ifjoncnak tetszik a hozzáállása. Még a végén meg változtatja a véleményem a varázstudókról. Hollnap minden féle képp le kell néznem hozzájuk.>
„Lüktet a vér ereidben, ha kardcsörgést hallasz...
Jóbarátod a Halál, fegyver-a-kézben rámosolyogsz...
Fejed felett zászlót tép a szél, hogy gyõzelemre vidd...

A Dicsõség Istene veled van, hát hiába lesnek téged a varjak.
Kiválasztott vagy, amilyen sokezerbõl egy, ha akad -
Harcosnak születtél!”
Erin O'Shanon
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 471
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.08. 16:45

Résztvevők: Mindenki

con Holgar cwa Aeron

A Krad-rendház kis szobájában nyugodtan hajtod álomra a fejedet. Szűkös kis készleteidből biztosítottad magadnak a vacsorát, az ágy is kényelmes, és egy Kradnak tetsző helyen alhatsz: ez számodra mindennél jobb. Amikor elalszol, még hallod a folyosón az emberek motoszkálását, de ez nem zavar a hosszú és újdonságokkal teli nap után.

...Egy hóval borított város... cudar, süvítő szél, szinte érzed a bőrödön... haladsz előre, a bokáig érő hában, nem törődve az arcodba vágó jeges szolánkokkal. Köpenyed az arcod elé emeled, hogy egy kicsit kevésbé legyen vészes a helyzet... ahogy balra elpillantasz, a tenger sötét, jeges sziluettjét pillantod meg, még a gondolattól is megfagysz... Aztán kicsit odébb mintha néhány hajót látnál... és ahogy közelebb mész, látod, hogy nem tévedtél. A keresztrudakról méteres jégcsapok lógnak, egyik-másik majd' méteres aludni látszik ez az egész fagyos, kietlen vidék... és hirtelen, legnagyobb megdöbbenésedre, egy alakot veszel észre... fekete, és csak a körvonalait látod, de ott áll a mólón, alig tíz méterre tőled. Elindul feléd, egyre csak növekszik... aztán ahogy eléd ér, elül a káprázat, és egy középkorú, -Kradra!- toroni fickó áll előtted. Megszólal, de a hangja nem fenyegető, mégis tekintélyt parancsolóan erős, hangos, szinte zeng.
"Krad tudós lovagja... bizonyára tudod, miért kerestelek meg... felejtsük most el, mi ketten az ellenségeskedést... találkozzunk itt, ezen a mólón, a Sólyomasszony havának 15. napjának éjjelén... Kradnak tetsző cselekedet lenne... Rel'Morran"

Ekkor hirtelen felébredsz, erre a szóra. Verejtékezel, és zihálsz. Csak álom volt. De hogy rémálom-e, vagy sem, azt már Te vagy hivatott eldönteni. Immáron nyugtalanul, de megint álomra hajtod a fejedet... és ezúttal már nem zavar semmi. Hirtelen mocorgásra ébredsz...

Gendor:

Toomához intézett imád után gyorsan álomba mélyedsz.

...Hatalmas, hófödte hegycsúcsok... kavargó, fagyos, havas szélvihar süvít végig a tájon... ahogy a távolba meredsz, köpönyegedet használva szemednek gyenge fedezéként, egy sötétebb foltot látsz, nem messze előtted... Odabotorkálsz, és megkönnyebbülve veszed észre, hogy egy méretes katlanban állsz, ahova nem tud annyira besüvíteni a szél, de még mindig cudar hideg van... Azon a kevés havon, ami még ide is bejutott, hatalmas kutyáéra emlékeztető lábnyomokat találsz... gyorsan hozzáméred a saját lábadat... bizony nem sokkal marad el mögötte... hirtelen nyikordulást hallasz... egy pillanatra megdermedsz, majd óvatosan felpillantasz, felkészülve a legrosszabbra... alig pár méterre tőled, akasztott testek himbálóznak... nagy szakálluk, alacsony termetük alapján nem emberek... ahogy félig megnyűzott, összetört fajtársaidat látod, még a könny is kicsordul a szemedből, és rá is fagy egyből az arcodra... és ekkor valahol a sötétben morgás támad... mintha maga Sugró mordult volna meg.. megpördülsz, és a széllel, hideggel nem törődve, futsz, futsz, és futsz... és hirtelen változik a kép, egy mólón állsz, veled szemben egy középkorú férfi áll előtted.
"Most, hogy már láttad, amit kellett, találkozzunk itt ezen a mólón, Arel havának 15. napján éjfélkor...Rel'Morranban"

Ekkor riadsz fel egy halk kakasszóra, ami nem illik bele ebbe a sötét és kietlen tájba. Gyorsan felpattansz, és kinézel az ablakon. Még csak az ég alja vöröslik kelten.

Aldama

Emlékezteted magad a holnapi korai kelésre, ami ugyan egy kicist elborzaszt, de jó lesz már megint úton lenni, hogy megválaszolj egy kérdést. Rövid meditáció után lefekszel az ágyadba.

...Süvítő szél, cudar hideg, mely az arcodba vágja a havat és a jeget... ahogy elhaladsz az egyik ház mellett, annak tövében összefagyott alakot látsz... ahogy közelebb lépsz, látod a szörnyűséget: egy jéggé fagyott nő az, kezében csecsemője... gyorsan megnézed, hátha van remény... de nincs... ekkor jelenik meg melletted egy középkorú, toroni férfi... mély, zengzetes, kellems hangon megszólal...
"Én már segítettem, ahányon tudtam, de vannak még, akiknek elkél a segítség... valahol, itt Rel'Morranban... találkozzunk a hármas mólónál, Arel havának 15. napján Éjközépkor, és tegyük, amit meg kell tennünk...

Ekkora ébredsz fel. Hiába, a jól begyakorolt diszciplína ezúttal is jól működött. Kakaskukorékolást hallsz, majd ahogy az ablakon kinézel, épp napfelkelte előtt vagy.

Erin O'Shanon

Megveted az ágyat, és így már egészen kényelmesnek látszik. Elnyúlsz rajta, és valóban: alig pár perc alatt elnyom az álom. Kellemetlen élményekkel gazdag álmod lehetett, mert izzadtan ébredsz, szíved hevesen ver... napfelkelte előtt pár minutummal.

Derchion

Reménykedtél, hogy tegnapi álmod nem jön elő megint... és örömödre, nem is történt semmi érdekes. Nyugodt, csendes álmod volt, tökletesen kipihenten ébredsz, az elpőzetesen elvégzett meditációnak köszönhetően pár pillanattal napfelkelte előtt.

//Jó olvasgatást :) Bocsánat, hogy ennyire megálltunk,d e nem volt elég agykapacitásom az érettségi mellett bonyolultabb reagok megfogalmazására... mivel az írásbeli hajcihőnek vége, több időm van, ráérek majd nektek írogatni.//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.05.09. 13:32

(Derchion)

Boldagan ébredek mert végre nyugodt álmom volt és teljesen kipihentnek érzem magam.Felkelek összepakolom a holmim, mindent előkészítek az utazásra.Kimegyek az istálóba és a lovamat is fölkészítem az indulásra.Visszamegyek a fogadóba és leülök egy üres asztalhoz, a holmimat is magammal viszem már.Rendelek magamnak reggelit és mondom a fogadósnak hogy számolja össze mivel tartozok neki ,veszek tőle hideg élelmet amit magammal tudok vinni az útra.Megreggelizem és forro teát kortyolgatva várom be a többieket.
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.05.10. 12:55

Anapol (Aldama)

A diszciplina ébreszt szerencsére mert ha nem magamtól is felriadtam volna az álmomból.

<A mester szakállára! Ilyen szörnyűséget! Egy anya és egy kis baba! Atyám a nem tudom melyik Isten! :( Valaki szórakozik az emémmel. Nagyon nem szeretem amikor a pajzsok ellenére behatolnak ilyen módon a fejemben. Na de egy üzenet eljuttatásának ez a legbiztosabb módja, de ki lehetett ez az alak, hogy még álomképeket is a fejebmbe tett? Vagy azok a saját emlékei lehettek?>- varázsló aggyal egy kicsit kielemzi ezt a szokatlan helyzetet.

<Akárki is volt az, egy kissé konyíthat a mágiához. Akkor találkoznnom "Rel'Morranban... találkozzunk a hármas mólónál, Arel havának 15. napján Éjközépkor, és tegyük, amit meg kell tennünk..." kell vele. Na mind egy dologra.>-Memorizálja a dátumot, az időt az egész álmot.

<Tehát hideg volt, gondolom akkor meleg holmit kell magamra aggatnom. Rendben. Élelmet majd a fogadóstól kérek, aztán másra nem is nagyon van szükségem.>- listakészítés hadművelet.

Amint felaggattam magamra a holmiaimat amely nem annyira meleg ám a váltó ruhám közül előveszem nadrágot és felsőt és így már ki is ad egy meleg hacukát. Persze mind ezt izlésesen elrendezem magamon, hogy ne látszódjon az hogy egymás alatt két ruha is van rajtam. Ellenőrzöm az összes felszerelését alkímiait mi egyebet, hogy tökéletes állapotban vannk-e.

Azután lemegyek a fogadóba. Ha látom, hogy a fogadós már ébren van akkor kérek tőle 5 napi élelmet, és a kulacsomat feltöltetem vele egy kis borral :) , hogy jó kedvem legyen.

-Jó napot fogadós! Remélem a lovam még meg van!!!???- köszönök rá nagy vigyorral és viccesen poénkodva érdeklődöm a lovam állapotáról.

-Itt a két kulacsom azt kérnéém borral megtölteni, ezen felül 5 napi élelmet is kérek. Kenyeret és valami száraz húst, ha van almát, vagy valami gyümöcsöt is.- mondom neki vigyorogva.

<Csak pozitívan Aldama. Az tölti fel az embert kora reggel.>- szokásos bíztatás.

-Ezen felül még reggelit is kérnék valami egyszerű nem túl megterhelőt. Aztán számold össze légyszíves, hogy mivel tartozom neked. Előre is köszönöm.- sorolja kívánságait a fogadósnak.

Fordulva oda a "magányos farkashoz".
-Nini egy ismerős. Remélem minden cócmókodat elkészítetted a nagy útra. Remélem nem bánod ha csatlskozom ugye?- mosolyogva üdvözli utas társát.

-Azt hiszem, mi még nem ismerjük egymást a nevem Aldama Doranból jöttem. Üdvözöllek.- hm...vagy ismerem csak nem emlékeztem rá majd meg mondja ha ismeri a nevem
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.05.11. 6:55

(Gendor)

Felébredek reggel és elgondolkodom az álmomon.Két lehetőség van vagy Tooma adott nekem egy új feladatot amit kötelességem teljesíteni, vagy valaki belemászott az álmomba ez utóbbi esetben viszont én mászok bele az ő fejébe egy csatabárddal.Miután ezeket a dolgokat letisztáztam magamban, megmosakszom, majd összepakolom a cuccaim, és lemegyek reggelizni.Viszek magammal mindent hogy reggeli után tudjunk egyből indulni hisz szorít az idő.Meg kíváncsi is vagyok mostmár mit találunk ott.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.05.11. 10:06

con Holgar cwa Aeron

*Visszatérve a szállásra, megköszönöm az atyának, hogy el tud szállásolni, majd elindulok a kijelölt lakrészem felé. Elhasználom a kevés élelem maradékomat is, hogy megvacsorázzak, majd lefekszek aludni. Még hallom a folyosórol a mászkálást, de nem zavar. Kössnyen elalaszom. Ám de fura álmot láttam, fel is riadok belőle verejtékesen, zihálva és ösztönösen szétnézek, de a csak a feketeséget látom, majd mikor szemem kezd hozzászokni a sötéthez, felismerem lakrészem.*

<Kradra! Milyen furcsa álmom volt. Hideg táj és egy alak. Méghozzá azokból az álnok toroniakból. De.....volt benne valami fúrcsa. Ismert, hogy Krad lovagja vagyok. Meg a yar naptárat használta a nap megnevezésére....furcsa, nagyon furcsa álom.....de volt még valami...*godolkodik egy issé*...igen! a város neve!...Rel'Morran. Hmm. Valami akkor mégis van ott. Mégis érdemes lesz oda elmennem és talán még Kradnak is tetszeni fog>

*Gondolatmenetemet végigvezetve, álomra hajtom fejem ismét, majd mocorgásra kelek fel. Östönösen kutatok a szobában, hogy honnan jöhet. Kivülről vagy belültől.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.13. 21:22

Résztvevők: Aldama (Anapol), Gendor (Togar), con Holgar cwa Aeron (Ichigo), Derchion (Annorax)

con Holgar cwa Aeron

Szemed kipattan, ahogy a motozást hallod. Villámgyorsan felülsz, szemed kutatóan tekintenek körbe az apró helységben. Megynugodhatsz: a zajok az ajtón kívülről hallatszanak, valószínűleg akkor már többen felkeltek, bár nem tudod pontosan, hányan is tartózkodtok a rendház ezen részén. Felkeltek... akkor a nap is felkelt? -villan át agyadon a gondolat, és egyszerre eszedbe jut: tegnap azt ígérted, hogy napkeltekor a fogadónál vagy...

Gendor

Az álom hatásától még mindig kissé sokkosan, morogva szedelődszködsz össze. Egy tál hűvös vízben arcot mosol, hogy valamennyire felébredj, majd a legszükségesebb felszereléseket -ha az álomra gondolsz, még mindig kiráz a hideg- bepakolod a hátiszákodba, és levonulsz reggelizni. Aldama épp a fogadóssal beszélget, Derchion pedig elmélyülten ül az asztalnál. Egyelőre még nem vettek észre, álmos ez a reggel...

Aldama

Borzasztó volt ez az álom. Hideg verejtékcseppek gyöngyöznek a homlokodon, amikor felkelsz, hogy összeszedelődszködj. Ruhák, kiegészítő tárgyak, miegymás, ki tudja, mi jöhet jól ezen az utazáson. Elégedetten nyugtázod, hogy még speciális felszereléseidnek sem lett semmi baja. Ahogy lesétálsz a lépcsőn, mindössze egy embert látsza az ivóban, a tegnapi harcművészt, valami Derch... vagyis valahogy így hívták... De egyelőre az élelem a legfontosabb, így a fogadóshoz lépsz, aki majd elalszik a ronggyal a kezében, résnyire szűkült, csipás, karikás szemekkel bambul az arcodba.
-Napot? Milyen napot ember? Most kelt fel a nap... -motyogja morcosan - mit is mondott mennyi élelem, 5 nap? Borba kulacs... izé kulacsba bor... hozom mindjárt... Reggelire ló... szárazhús... meg gyümölcs. Pillanat nem értettem... Fordul vissza a pult mögött nyíló ajtóból.

Derchion

Amikor lejöttél jókedvűen, a fogadós még nem volt itt. Kimész a lovadhoz, felszerszámozod, lecsutakolod, amit kell, majd visszamész. Most érkezett meg a fogadós, akitől rövid értetlenkedést követően megkapod a csésze forró teát és könnyed reggelit, tojásrántotta sonkával, cipóval. A fogadós int, hogy még túl alacsony agyszinten van az összetett számolgatásokhoz, ezzel később zavard. Nekiülsz reggelidnek, és jóízűen fogyasztasz, közben kortyolsz a teádból... észre sem veszed, mennyire elbambultál. A pultnál Aldama áll, a lépcsőről levelé Gendor jön. Kicsit késve jut el mindez a tudatodig.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.05.14. 7:01

(Gendor)

Odasétálok lassan a pulthoz, üdvözlöm a fogadóst és Aldamát majd én is előadom az 5 napi szárított élelem iránti kérésem.Meg rendelek még hozzá valami reggelit.Ezután amíg összeszedi odamegyek Derchion-hoz és leülök az asztalhoz mellé.

-Jó reggelt. A konzervdoboz merre van? Vagy ő délben akar menni?-teszem fel a kérdést.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.05.14. 8:19

con Holgar cwa Aeron

*Felriadva a motoszkálásra, nyugalommal veszem tudomásul, hogy csak a folyoson járnak kelnek. Valószínűleg a hajnali misére mennek....HAJNAL! Ötlik eszébe hősünknek, hogy neki már a fogadóban kellene lennie. Gyorsan felkel majd öszepakol, felölti a vértjét és magához veszi fegyvereit. Amilyen gyorsan csak tud, a fogadóhoz siet. Megérkezve látja már, hogy mindenki felvan, csak rá várnak.*

-Jó reggelt az uraknak! Elnézést kérek a késésért, de volt egy kis....ööö fennakadásom.
-Fogadós uram, tudna nekem egy heti nem romlandó élelmet összepakolni? Megköszönném.
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.05.14. 12:39

(Derchion)

Köszönok a pultnál álló fickónak és bemutatkozom.
-Üdv barátom a nevem Derchion.Tölem velünk tarthatsz de majd kérdezd meg a többieket is de nem hiszem hogy lesz ellene kifogásuk.

Folytatom a reggelimet

-Jó reggelt. köszönök Gendornak amikor meglátom a lépcsőn, és válaszolok a kérdésére
-Nem tudom merre lehet Holgar aztmondta itt lessz de egyenlőre még nem érkezet meg de szerintem el fog jönni.Nem ugy fest mint aki nem szokta megtartani a szavát.

Beszélgetés közben egyszer csak betoppan az ajtón a lovag is.
-Üdv Holgar látom a korankeléssel van némi problémád.Vigyorogva mondom neki
-De nem baj legalább meg tudtam rendesen reggelizni.

Amikor végeztem a reggelivel megpróbálom kifizetni a tartozásomat reménykedem hogy a kocsmáros már észnél van.1 heti hidegélelmet veszek tőle és a kulacsaimat is megtöltetem borral.Amikor ez megvan visszaülök az asztalhoz.
-Na nekem mindenem megvan mindent elintéztem amit akartam, mostmár csak rajtatok áll hogy mikor indulunk.
Annorax

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.05.15. 19:00

Anapol (Aldama)

-Üdvözlet az urakbnak én Aldama vagyok annak aki még nem ismerni. Feltett szándékom lenne veletek elutazni eme titokzatos és misztijus helyre, remélem veletek tarthatok, elvégre jój jöhet egy varázsló az úton.- mondja ezt olyan természetességgel, hogy egyáltalán nem érdekli az, hogy személyazonossságát csak úgy kiadta.

-Remélem mindenkinek össze van készítve a motyója. Ha nem sértelek meg titeke mi a foglalkozásotok illetve mi járatban vagytok erre felé?- kérdezi kíváncsian.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.05.17. 6:54

(Gendor)

Végignézem a bemutatkozó fickót majd elvigyorodok a kérdés hallatán.

-Én konkrétan fegyverkovácsnak tanultam de jelenleg járom a világot és megismerek új dolgokat, mondhatni kalandozó lennék bár ez kicsit erős inkább vándor törpe én így fogalmaznék.Nos ha mindenki elkészült lassan indulhatnánk is mert sokáig tart mire odaérünk.És ha jól tudom időre megyünk.

Felállok az asztaltól kifizetem a fogadósnak az ételt és a maradék fogyasztást majd elindulok kifelé a fogadóból a kapuk terére.

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.26. 10:46

Résztvevők: Mindenki

A fogadós ugyan még mindig elég álmos -ez könnyen felfedezhető rajta, időnként nekimegy az ajtófélvának, vagy feje előrecsuklik, és hangosan horkol, miközben a pulton könyököl- azért lassan valahogy mégis elég tűrhetően összekészíti a kívánt útravalót, és összeszámolta a tartozásokat is. Ezek után már tényleg csak az indulás pillanata van hátra. A nap egyre magasabbra hág az égen, lassan melegítve a levegőt Erion városa felett. A kérdés még mindig a levegőben lóg? Hogyan is utazzatok? Lóháton, térkapun, esetleg valahogy máshogy?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.05.27. 19:07

(Gendor)

Miután összeszedtem az összes szükséges dolgot, és kifizettem a kaját megvárom a többieket.Majd mondom nekik.

-A leggyorsabb ha elmegyünk térkapuval északra a legközelebbi városba.Azt nem tudom pontosan melyik de elvileg a térképen rajta van.Onnan pedig én gyalog megyek, akinek van lova az lóval csak ne jöjjön vele közel hozzám ha még élve akarja látni mert ki nem állhatom őket.

Majd elindulok kifelé a fogadóból keresek egy kocsit, ha mindenki kész kivitetem magam a kapuk terére és megkeresem a térkaput ahová menni kell.

//off: ha rénk vársz légyszi írj mert most egymásra vártunk és nem tudtuk mi van

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Annorax » 2008.05.29. 12:50

(Derchion)

Kifizetek énis mindent amivel tartozok a fogadósnak és nekivagok az útnak.Nem sietek előre azt a kocsit követem amivel Gendor utazik.
Annorax

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
122 hozzászólás • Oldal: 8 / 9 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Vissza: Régi Kalandok...