• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Fáradt Vándor

Ahol a tettek beszélnek a szavak helyett

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
94 hozzászólás • Oldal: 4 / 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Re: Fáradt Vándor

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.16. 13:26

/Torrane/

Koinak:
-Egyetértek Valdinnal sok ember kihasználhatja ezt az udvariasságot és bizalmat. Érkezésemkor jött oda egy gyerek, hogy tud egy jó helyet ahol pihenhetek, kicsit odéb meg a barátai vártak rám az egyik sikátorban, ezért jól megmondtam neki a magamét. Tényleg, lehet jön majd az őr akinél jelentettem az ügyet. Megígérte, hogy felkeres majd a fogadóban, ha lesz valami fejlemény.
<bár ennek kicsi az esélye, igaz is fáradt vagyok... >
Ásít majd kiissza a korsóját és feláll, hogy aztán felkeresse a szobáját és előtte lemosakodjon
-Ha nem bánjátok, kicsit lepihenek, hogy az éjszakai "szórakozásra" friss fejjel menjek. Addig is kellemes délutánt...
Majd a fogadóstól megkérdezi merre tudna kicsit lemosakodni...
Üdv.:SH
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 145
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.05.18. 9:08

Anapol (Sekai Koi)

-Ebben úgy gondolom eltérő a véleményünk. Na de mind egy is. Menj csak pihenj le egy kicsit. Egyébként milyen esti szórakozásról beszéltél? Hogy akkor én is úgy készüljek?- kérdezi illedelmesen és bólint amikor az egyik újdosült ismerőse távozni készül.

<Hajjaj úgy érzem egész jó kis kalamajkába keveredtem. Az álom meg minden ez nem lesz séta galopp Koi készülj!!!> mereng el magában.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.20. 15:57

/Torrane/

indulás még válaszolok Koinak
-Hát nem tudok sokkal többet, csak azt hogy találkozunk éjjel a parkban a lelőt lány társával és szerintem az utunk az Alvilágba vezet majd...
Majd felmegyek a szobámba jól körbe nézek, majd ha kapok a fogadóstól infót hogy merre tudok lefürdeni lefürdök.
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.05.26. 6:44

Helyszín: Fáradt Vándor, Vár-erőd
Időpont: Délután
Játékos: Anapol, Lorin O Krell, Shaidar Haran, Ichigo

(Tassayel)

- Szabót? Nos a Főtértől a nyugati út felé akad épp egy. Nem a legjobb, de olcsón megszámítja. Viszont ha minőségi ruhára vágysz, akkor a Főtértől kelet felé eső úton kell haladnod, s ott az "Alvilág pereme" nevű italkimérés mellett található. Nem tudom miért pont ott telepedett le, talán csak ott kapott rá engedélyt a hivataltól. Vigyázz, mert veszélyes egy hely. Azon italkimérés alsó szintjén már a borzalmas alvilág van, s bitangok tucatjai várják az embert, hogy kifoszthassák. - a fogadós aggódó arca elárulja, hogy nem tréfál, s talán még félne is oda menni. Majd kizzökkenti merengéséből egy férfi, aki fürdő felől kérdez tőle.

(Torrane)
A frissen betérő idegen a fogadóshoz lép, s szobát kér tőle, majd szabó felől érdeklődik //Tehát a beszélgetésüket is hallod//. Végigvárod, majd megkérdezed a fogadóst, hol fürödhetnél.

- Minden szinten a folyosó végén található egy ajtó, ami mögött egy fürdő található. Igénybevétele négy rezet kóstál. Ennyit vigyen magával, s ott adja át a fürdős-lánynak.

(Valdin, Koi)
A fogadós elbeszélget az újonnan betérővel, majd eligazítja Torrane-t a fürdőhöz. Ezután felveszi Valdin rendelését, s hátraszól, hogy vacsorát készítsenek. (A bor kupánként 2r, a vacsora 4r, ezeket vond le a pénzedből.)
Láthatólag nem tulajdonít jelentőséget a "mi is oda megyünk" mondatnak, bár az arca kissé gondterheltebb lett.
Valdin zenéje úgy tűnik nem érte el a kívánt hatást, a fogadóban tartózkodók inkább mulatni, vidámakat beszélgetni óhajtott, s bár majd mindenki felfigyelt a zenére, inkább nem törődtek vele.
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével!
Íme a vér, mit örömest hullatok a hazáért!
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 165
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.26. 10:24

/Torrane/

<majd megosztom társaimmal ezt az információt miután rendbe szedtem magam>
Miután, hallottam, hogy merre kel keresni az Alvilág egyik bejáratát elégedetten felmegyek a szobámba és lepakolok, majd felkeresem a fürdőt a folyosóvégén és kifizetem a 4rezet majd gyorsan lemosom magamról az út porát.
Majd vissza megyek a szobámba és felmérem a szobát. Lehetőleg egy tűzhelyet keresek ahol tüzet gyújtok majd a távoli tűz segítségével megpróbálom fel venni a kapcsolatot apámmal. Ha sikerül a kapcsolat felvétel akkor elküldöm a merényletről a képet, és az elfutott nő arc képét majd az elégő könyv képét és címét hogy olvasható legyen és a mérges hivatalnok képét is, társaimról nem küldök képet mivel nem látom szükségesnek.<Nem igazán látom szükségesnek hogy beszámoljak két társamról, egyenlőre...>

//Off: remélem ez belefér egy percbe//
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.26. 14:56

Valdin

Lantjára néz majd csalódott mosollyal viszacsavarja a vászonba amiben eddig volt.
- ... nem baj barátom, majd máskor....- mondja a hangszernek.
<<Bár tudnék most vidám nótákat énekelni. De úgylátszik olyan sokáig kisérgettem egy nőt hogy nehezemre esik elviselni ha melletem meghal egy.>>
- Akkor mi mit csinálunk addig amíg el nem jő az éjszaka s az alvilág árnyai elő nem bújnak rejteküküből?- Kérdezi Sekai-t.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.05.27. 9:27

Játékos: Shaidar Haran

A folyosó végén lévő ajtón belépve egy viszonylagosan egyszerű fürdőt pillantasz meg.
Kőlapokkal fedett padlón dézsák, azokat egy egy vászonfüggöny választja el egymástól. Az ajtó mellett egy asztal, melynél egy viszonylag szép nő ül, mögötte kisebb faszekrény. Elkéri a pénzt, s a szekrényből szappant, törölközőt vesz elő, átadja, majd az egyik függöny mögé invitál.
- Kérem itt vetkőzzön le, míg előkészítem a vizét. A szomszédos helyiségben lesz az ön dézsája. - mutat a mellette lévő függönyre.
Míg te vetkőzöl, ő a szomszédos helységben lévő dézsát feltölti meleg vízzel, s mire elhúzod a függönyt, ő már el is tűnt onnét. Jólesik a meleg víz, elmerülve benne hagyod magad ázni, mielőtt nekilátnál a dolognak.
Miután végeztél, s feltöltöztél, a szobádba térsz. A fürdőslány még mosolyogva elköszön tőled, mielőtt elhagynád a helységet.
A szobád hasonlóan egyszerű, mint a fördő volt. Egy ónkályha biztosítja a meleget, s a hatalommal bíró tüzet. Egy ágy, előtte egy láda, a falon szőnyeg az ágy felett. A kályha mellett egy tál, egy törölköző, meg egy kancsó. Félretéve a tisztálkodási eszközöket a kályha elé telepedsz, s kinyitod a kályhaajtót.
Meditációba révedsz, s elmédből előhúzott képeket közvetítesz ősöd felé. A tűz vidám lobogása elárulja számodra, egy távoli, ám szeretett helyen a képek célba értek. //- 1 Mp//
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével!
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.27. 13:13

/Torrane/

Egy ideig a tűzfénykörén belül maradok, hátha érkezik valami válasz esetleg utasítás. Majd a hátizsákom berakom a ládába és kimegyek a szobámból,. Bezárom a szoba ajtaját és vissza sétálok társaimhoz. Hozzájuk érve leülök majd körbe nézzek nehogy a közelben legyen valaki aki meghallhatja mondanivalóm

-Azt hiszem tudok egy utat az Alvilágba... A fogadós éppen útba igazított egy idegent, aki szabót keresett és az egyik szabó egy italkimérés mellet van. Elég veszélyes helynek mondta, nem is csoda, mert az alsó szintje már az Alvilághoz tartozik.
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.05.27. 18:47

Anapol (Sekai Koi)

-Hm...az éjszaka s az alvilág árnyai. Nagyon félelmetesen hangzik. Még a végén megijedek zenész uram. Mindenesetre türelmesen várunk. Az est nem soká itt van, csak ki kell várni ennyi az egésznek a titka.- mondja el ezt a még hülyék által is ismert bölcsességet.

<Mindenesetre nem én már aludtam egyet. Bár ne tettem volna. Nemesne jól most lefeküdni aludni.>

-Fogadós tudna nekünk egy- két jtanácsot adni, az itteni nép alja rétegről. Ha megkérhetlek. És légyszíves egy másik kupa teát is kérnék. Ezen felül. Mivel sokáig itt leszek, mégkérnélek, hogy jegyezd meg nekem azon információkat melyek nem hétköznapiak a vár életével kapcsolatban. Jól megfizetnélek érte.- mondja mind ezt meghajolva.

<Na jó ez nem egészen egy harcos modora, hogy lekenyerezzen valakit, na de ésszel él a nemzet ha eleget nemzett.>
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.05.29. 7:53

Játékos: Anapol, Lorin O Krell

A fogadós elgondolkozik, majd válaszol:
- Először is kerüljetek minden tekintetet, ne álljatok szóba senkivel, s lehetőleg kerüljétek mások bezsélgetési szándékát. - Két ujjával végigsimít a bajszán, úgy mereng egy kicsit, majd folytatja: - Ne álljatok sokáig egy helyen, s lehetőleg ne ütközzetek össze senkivel séta közben. Ó, és talán a legfontosabb... öltözzetek feketébe.
Koi kérésére láthatóan meglepődik, de hamar leküzdi a döbbenetét, s érdeklődve tekint Koira: - És mégis mire lennél kíváncsi pontosan? Sok számomra relytélyes dolog történik itt, melyekbe nincs belátásom. Példának okáért itt vannak az egyre-másra betérők, kik egy bizonyos könyv felől érdeklődnek. Valamint itt van az időjósunk is, aki valamiféle nagy viharról beszélt, pedig már hónapok óta nem volt kiadósabb eső, csupán futó záporok. De már több napja derűs az ég, s egy kósza felhő sincs a közelben.
Hátraszól a konyha irányába, hogy hozzon az egyik felszolgáló még egy teát, majd egy másik vendég intésére bocsánatkérően hajtja meg a fejét, s dolga után megy.
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.05.29. 11:17

Tassayel

*Megköszöni a fogadósnak az útbaigazítást, majd felkeresi a főtéren lévő szabót. Nem számít ha nem minőségi a ruha, csk valamennyire tükrözze a helyi népviseletet.*

<Oké, akkor a ruháról gondoskodok és utána fel kéne keresni ezt az Alvilág Pereme nevű kocsmát. Ha igaz, hogy ott van az alvilág nagyja, információt biztosan tudok szerezni>
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.29. 13:10

Valdin

-Ezek bizony hasznos információk. Köszönjük. Annyi még érdekelne: miért visel itt mindenki gyászruhát? Nem akarom megsérteni Jóuram pusztán kiváncsi volnék ennek mikéntjére.
<< Hátha valami olyan dolgog áll a háttérben amit meg lehet örökíteni egy dallban >>

Sekainak
- Az éjszaka félelmetes?Szerintem ikább gyönyörű... de majd meglátod te maga is.-mosolyodik elsejtelmesen
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.05.29. 19:23

Anapol (Sekai Koi)

-Pont az ilyen dolgokra gondoltam! Tényleg nagyon megköszönném, ha ebben tudnál segíteni.- mondja ismételten tisztelet tudóan.

-Persze alapvetően én is szeretem az estét, csak az ilyen baljóslatú helyeken nem. Mindenesetre köszönjük a jó tanácsokat fogadós meg fogadjuk őket. Ám én még soha nem viseltem nem tiadlani jellegű ruhát. Épp itt az ideje hogy, kipróbáljam eme ruhadarabokat.- mondja széles vigyorral az arcán.

-Remélem estére valami jó kis mulatságot csapunk mielőtt elmegyünk. Jobb a jó kedv mint a szomorúság, és mindig légy készen a halálra. Szokta volt mondani mesterem.- mondja egyféle kinyilatkoztatás gyanánt.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.05.29. 22:15

Játékos: Anapol, Lorin O Krell, Shaidar Haran

(Valdin)
Visszatérve a fogadóstól megkérdezed, miért visel itt mindenki gyászruhát.
A fogadós érdeklődve néz rád, mintha azt mondanád, miért szokták felsöpörni a fogadó étkezőjét.

- Nem értem a kérdésed, jóuram. Ez nem gyászruha, amit viselünk. Ez hazánk színe, melyet büszkén visel minden Sempyeri férfi, s nő egyaránt.
Ezzel ismét a dolgára siet.
(Valdin, Koi)
Még a pultnál tartózkodtok, Torrane nemsokára visszatér, s közli a következőket:
-Azt hiszem tudok egy utat az Alvilágba... A fogadós éppen útba igazított egy idegent, aki szabót keresett és az egyik szabó egy italkimérés mellet van. Elég veszélyes helynek mondta, nem is csoda, mert az alsó szintje már az Alvilághoz tartozik.
Elég halkan mondja, szinte suttogóra fogja mondandóját.
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.30. 10:51

Valdin

Meghökkenve kér elnézést a fogadótól.
<<Bszameg! ezek egész évben feketébe járnak? Hát mondjuk egyszer láttam Niareiket azok meg lepedőbe vannak csavarva, szóval akkor inkább a fekete.>>

- Na akkor majd nem ártana felkeresni azt a szabót. csakhogy ne lógjunk ki a sórbol ha már egyszer az alvilághoz igyekszünk...- ő viszont cseppet sem mondja halkan,inkább rendes beszédhangon- gondolom napközben nem nagy ott az élet. Este viszont már elfoglalt leszek, és nem szeretném megsérteni azt a hölgyet azzal hogy, nem jelenek meg időben. Ahogy nézem a látogatásunkat vagy most rögtön kell megejtenünk vagy várnunk kell vele holnapig amikor kicsit több információ lesz a kezünkben. De a szabóhoz elmehetnénk most is és legalább szétnézünk a környéken.
-Nos?
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése