• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 155 / 338 • 1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 338

Re: Erigow Csillaga (Zárt kalandok tavernája)

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.05.24. 15:34

ÁK

Edit: nos megkaptam a pm-ed Ichigo, nekem megfelel az a képzettség csomag amit küldtél, köszike. Így akkor ez is játékban marad... még.
Maradok a Tanítóval vagy a Dervissel, majd meglátjuk.

A többiekhez, akkor lessz csapatosodás, vagy csak páran vagyunk ennek hívei?
Aki akar csapatosodni az pls jelezze ezt, dönteni kéne a két kari között.

Herold
Tisztelettel: Herold Bardelot
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1139
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2008.05.24. 15:51

ÁK

A hajlandóságokból ítélve az együttműködés akkor Heroldot, Quatort és engem érint. Mivel Herold húzta a sámánpapját, így az együttműködésre marad a dzsad csapat. Ebben az esetben akkor én valami alkímistafélét hoznék. Már csak kaszt kellene hozzá (varázslót inkább nem).

Én javaslom az együttműködést, de ha mégsem lesz, akkor tűzvarázsló.
Iymer Senton barát - Manifesztáció
Iymer cwa Takeda - Testvérviszály

A fergeteg átvonul
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.05.24. 20:32

ÁK

Akkor 3-an maradtunk csapatosodáshoz?

Csapatosra szerintem az eddigiek alapján a dzsadok alkalmasak. A többi ötleteink nem igazán kompatibilisek gyerekkori barátoknak. 8) Tudom nem fontos olyan régről ismerjük egymást.

Őszintén mondom nekem mindkét karakterem tetszene, így nem nagyon tudok választani.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.05.25. 8:29

Üdv!

Akkor részemről a dervis Quator hozod a hadzsid, és Iymer a bömösét(még aza legjobb alkímiázni, és a gonoszság nem felvételi követelmény bömös képzőben.

Következő lépés, elősztorik, mikortól ismerjük mennyire szertjük egymást? Ötletek elképzelések? Én a dervisem a gorviki határszélre pozicionálnám, a hadzsi szinte bárhova befér. A bömös merre/merröl származik?

Herold
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.05.25. 9:11

Üdv!

ÁK

Ok. Akkor a hadzsival jövök. Származásilag valamelyik sivatagi vándor "törzsből" származik majd, így nem lesz konkrét nevelkedési területe, hanem szinte az egész Ibara lesz a szülőföldje.

Ötletem a dervissel való összetalálkozásra annyi lenne, hogy az előtörim első része az külön lesz és egy olyan mozzanatnál találkoznának a karakterek, hogy egy karavánt kísért a hadzsim a gorviki határszélre, de onnan már nem szerződött le a visszaútra, hanem úgy döntött megpróbálja szerencséjét ezen a harcokkal tűzdelt környéken.
Kb ennyi egyenlőre, ha neked is megfelel Herold.

Az egymás szeretetéről annyit, hogy alapvetően a pénz motiválja a hadzsit, de a hosszú évek alatt legalább fegyvertársi kapcsolat kialakulhat, ha nem is jóbarátok a karik. Bár még az is elképzelhető, de a vallási fanatizmus távol áll majd a karakteremtől.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.05.25. 10:53

ÁK

Nekem megfelel, Én szimpla helyi születésű és indítatású gyerek leszek, a vándorlást kell még valahogy kiokoskodnom, Eren nem egy hétvégi kiruccanás.

Herold
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.05.25. 11:07

ÁK

Egy-két ötletmorzsám az Erenbe jutásra:

A dzsad bankházak be akartak törni a törpék uralta piacra az Ézsaki Szövetségben is. Ehhez a helyi alvilág és más "céhek" előrelátható rosszallása ellen a földieik közül vittek magukkal testőrséget...

Valami gorviki főgonosz északra menekült a dervisrend bosszúja elől és a dervist küldték utánna, aki a városban megismert fegyvertársait is a rendje figyelmébe ajánlotta, hogy mint világi hívságokban (mérgezés, fosztogatás, stb... :D ) jártasabb kevésbé szentéletű segítők jól jöhetnek még...

A BM-et (vagy valami más lesz a kasztja), ha Iymernek is jó, akkor valami miatt elüldözték és ebbe akarva-akaratlan belekeveredett a másik két dzsad is, így közösen települtek át Ynev egyik legtávolabbi vidékének egyik kisvárosába...

Egyszerűen arra jártunk... :) (Egyszerű és nagyszerű előtöri.)

Megkérdezzük a KM-et, hogy szerinte miért mehetne hihetően Erenbe a kaland kezdőhelyszínére egy dzsad kompánia... (Így nekünk valamivel kevesebb az agyalnivalónk és Ichigonak is kevesebb ősz hajszála lesz a történetünktől.)

Egyébként ettől függetlenül a többiek is csatlakoznának az "ismerjük egymást" gondolathoz valahol attól függetlenül, hogy nem dzsadok vagy teljesen szeretnének külön utakat járni?
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.25. 14:11

ÁK

Jelzem h vagyok és figyelek de a koncepcióm nem teszi lehetővé a közös előtörit annak ellenére h dzsad leszek. :)
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.05.25. 15:12

ÁK

Clau!

:D ezt csak abban az esetben tudom elképzelni ha jann leszel vagy netán gonosz, a többi dzsad lehetőség nem zárja ki egyéb dzsad társak jelenlétét :D . De szíved joga, legfeljebb majd ott haverkodunk veled, ha teccik ez neked ha nem :lol: .

Herold
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Iymer » 2008.05.25. 16:18

ÁK

Kasztra még nem döntöttem, lehet a BM, de lehet, hogy pap lesz.

Mivel alkímista, ezért laborra van legalább néha szüksége, így a karakterem nagyrészt helyhez kötött, de maga a hely igazából indifferens, így akkor legyen a déli határvidék. Nem gondolkodom a világtól elzárt magányos karakterben, inkább része a közösségek, ha nem is egy központi figura. Mondjuk az egyik mecsetben (legyen a neve al Kaszim) van a labor.

Ernbe jutás még:
- Nem gondolom, hogy egy lépéből kellene megoldani, hiszen elég kevés kapcsolat (emberi, kulturális, ...) van Eren és az Ibara közöt.

- Quator! Azt írtad, már érezni a Manifesztáció előszeleit. Így akkor a mecset vezetősége biztonságba akarván helyezni néhány dolgot (pénz, iratok, kapcsolatok, értékes emberek - mégiscsak magas szintűek vagyunk), elküld bennünket +kíséret északra, Abasziszba, az egyik ottani társintézetbe. Onnan már közelebb van Eren.
~ Pl. a Quator által említett törpe bankházak. Sértik az abasziszi dzsadok északi érdekeit, és jövünk mi.
~ Szintén a dzsad bankházak vonal: egy gazdagabb ereni birtokos nem fizet, és jövünk mi.
~ Az előbbi vonalhoz hasonló, csak pozitív tartalommal: egy gazdagabb ereni nemes nagyobb összeg felvételére készül, de titokban akarja tartani, ezért nem a környék bankházaihoz fordul. És nem feltétlen csak pénzt venne a dzsadoktól, hanem esetleg még mást is (alkímista-vonal), ha úgy adódik.
~ Az abasziszi társmecset egyik igen fontos emberét elkapták kalózok, akik toronba akarták eladni rabszolgánakm ha nem fizetnek érte. Addig is a Quirion-tenger északnyugati részén lévő tanyájukon tartják fogva. De ott meg rajtuk ütöttek a Kermir-puszták nomádjai, és elvitték rabszolgának, aki élve maradt. És ezek most épp az ereni határvidéken nomadizálnak.
~ Az abasziszi mecset kapcsolatok kialakítására törekszik más intézményekkel (nem feltétlen csak igazhitűekkel, a körülényekből adódóan), így követség ment a Sigranomóra. De a felénk leginkább hajló prof (lehetnek többen is) épp a birtokain van, ami Eren nyugati részén van. Mondjuk valamiért itt vannak számára érdekes kövek (kaland címe, ugyebár), ami a kutatási területébe vág.
~ Valamiért nagyon északra akarunk jutni; Toronba a kultúra nem-ismerete miatt nem megyünk be, így Torontól nyugatra szálltnk partra (Tiadlan tengerpartjától, vagy végig hajóval nagy kerülő volna), irány észak (erős kísérettel). Most épp itt járunk, és mondjuk mindenkik fáradt, így pár nap pihenő embernek-állatnak.

- Valahol hallottunk a titkos fekete robbanó porról, és erről kellene valami továbbit megtudni (a karakteremnek ez mindenképp az egyik motivációja lesz). Mondjuk irány Kahre, amiről előbb többet megtudni Erigowba mentünk, és most épp a kultúr vidék utolsó állomásán vagyunk, innen már a vadon van előttünk.
Iymer Senton barát - Manifesztáció
Iymer cwa Takeda - Testvérviszály

A fergeteg átvonul
Iymer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 610
ZK Karakter: Iymer Senton barát - Manifesztáció
ZK Karakter: Iymer cwa Takeda - Testvérviszály
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Herold Bardelot » 2008.05.25. 16:42

ÁK

Az elképzelések jók, ezer köszönet.
Annyit csak, hogy nem fontos hajóval menni. Ott van a Pentádos kapu ami az egyik kereskedőhercegségbe nyílik, itt akár még Nibur karija is csatlakozhat.
Vagy az Abadana-Erion vonal, vagy még tovább Erigow-ba- ha nem akarunk sokat karavánosozni az Elátkozott Vidék határain- és onnan már lehet bóklászni.

Leginkább egy olyan terv kellene/tetszene amivel nem kötjük magunkat sehova.
Például végeztünk az épp aktuális küldetéssel és megpihenünk, de nem köt minket semmi, pláne nem határidő/leszállítandó árú. Az hogy az alkimistát a lőpor érdekli jó, csak a másik két karit nem nagyon motiválja. Akkor már inkább a damaki vagy az tadzehi(Abaszisz) kolóni érdekében tett út vége legyen Erenben vagy a környéken. Ez a pénz és egyéb árú leszállítása/kísérete a legszimpatikusabb.

Ezektől függetlenül valamiért még ott kell hagyni a sivatagot.....

Herold
Herold Bardelot
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.25. 18:34

Nem akarom lelőni a poént de kihagytál két lehetőséget is :)

Herold Bardelot írta:ÁK

Clau!

:D ezt csak abban az esetben tudom elképzelni ha jann leszel vagy netán gonosz, a többi dzsad lehetőség nem zárja ki egyéb dzsad társak jelenlétét :D . De szíved joga, legfeljebb majd ott haverkodunk veled, ha teccik ez neked ha nem :lol: .

Herold
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.05.26. 13:33

Nem fontos annyira kidolgozni az előtörténeteteket, de annyira legalább jólenne, hogy hogy an kerültetek a Quiron tenger északi oldalára. Onnan én már elintézem az összemeséléseteket a többiekkel.
De ha nagyon szeretnétek akkor kidolgozhatjátok az hogyan kerültetek erenbe. Ezzel megkönnyitenétek a dolgomat egy picit.
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.05.27. 20:00

ÁK

Új játékost tisztelhetünk Saggaras személyében.
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.27. 20:16

Mostmár lelőhetem

Regenerálódás, vagy dzsadnak álcázott fejvadász.
Sok sikert a játékhoz

con Claudius írta:Nem akarom lelőni a poént de kihagytál két lehetőséget is :)

Herold Bardelot írta:ÁK

Clau!

Herold
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
5059 hozzászólás • Oldal: 155 / 338 • 1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 338

Vissza: Csevegõ