Castor, nincs véletlenül egy olyan karlapod a rendszerhez amit ki is lehet tölteni a gépen (bármilyen jó lenne, csak ne pdf legyen, mert abba itt nem tudok írni - én pedig csak ilyet találtam). Vagy mindegy, hogy mibe küljük el, csak fel legyen tüntetve minden szükséges érték?
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Ebben a pdf-olvasó programban van egy "Typewriter Tool" -nevű opció a bal felső sarokban. Ha rákkattintasz enged belegépelni a pdf-be. Ha elcsúsznának a sorok, akkor mozgasd a kurzort úgy, hogy a beírt szöveg szélére mozdítod, és akkor megjelenik egy olyan kis Nyilaskereszthez hasonló oda-vissza nyíl ikon és akkor ha lenyomva tartod, akkor az egész beírt szöveget egy blokként mozgatja, és így a helyére lehet igazítani.
Mivel tényleg nem először fordul elő, hogy nem várom be a másképp válaszokat írókat olyan esetben, ha más jelenlévővel tudok haladni, úgy találom, jobb ha Niobe privijére itt válaszolok:
Először is: a sietés nem a személyednek szól, elragadott a sztorihév, és légyszi ne vedd magadra, hogy ezzel téged veszlek ilyenbe vagy olyanba. Ne láss bele ebbe olyat, ami nincs ott.
Mindazonáltal való igaz, be illett volna várni téged, hogy kariddal megnyilatkozhass. Bocs, hogy ez nem történt meg, pedig érdekel a karid rekaciója. Úgy érzem, ilyen esetben a KM feladat lenne, hogy összehangolja a játékosokat, magyarán a rohanóknál megrántsa a kantárt, hogy visszább, mert mást is be kéne várni.
Visszamenőleg is szívesen válaszolok, és való igaz, pont az ilyen rohanásokkal nem tud kifejeződni egy tényleg odaillő reakció (lásd pofánverés Nasha részéről a karimnak, stb.). A KM előrehaladó írása kapcsán vettem úgy, hogy akkor mehetünk tovább -lásd hirtelen ledarálta hogy már vége a kajálásnak és irány az ösvény-, elnézést, ez alapján úgy vettem, haladjunk. Ész nélkül rávágtam, hogy akkor go, pedig hátravolt az, hogy mit lép Chin és Nasha.
Tisztában vagyok vele, hogy elragad a sztorihév, engem is elszokott. Ha lehet, akkor tényleg figyeljünk már oda erre, én is megpróbálok azért nem előreszaladni a történésben.
A Km-nek is jeleztem, hogy nagyon előreszaladt a mesélésben, priviben bocsánatot is kért és megígérte, hogy erre jobban odafigyel majd a jövőben.
Nos, elnézést kérek mindenkitől, nem szoktam én ennyire kiakadni, hogy ilyen hangvételű pm-ket írogassak.
A karim reakciójára meg még várnod kell, bár nem sokáig, ha így haladsz Nava. Ha jobban belegondolok, lehet előbb leszek alkoholista Sess jóvoltából a feszültség levezetése miatt , minthogy leszúrjalak.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj, Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Szóval abban igazad van hogy ha nagyon előrehaladtok nekem kellene szólnom de mivel ti általában társalogtok így nem szólhatok mert végül is a kaland szempontjából nem haladtok csak szerep játszotok.Szóval maradjunk annyiban a beszélgetések során mindenki egy reagot ír majd ha mindenki írt akkor írhat másikat és ha befejeztétek kéretik nekem is jelezni pl akkor megyünk az ösvényen vagy egyéb cselekedettel befejezni a reagot és akkor írok nektek tovább.Nem lóverseny szóval ha egy hétig beszélgettek nekem az is jó én elvagyok.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...
Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Ichigo, ahogy jelezted itt írok, hogy a pm-es láda ne teljen meg. Őszintén szólva én jobban örülök, ha az Enoszuke kieget hagyjuk inkább. Csak akkor használom, ha másnak is ingerenciája van rá, hogy ne legyen emiatt a kieg miatt elcsúszás.
Valamint a varázslatos dolgok vásárlásával kapcsolatosan annyit még, hogy mit kell kifizetni értük? A könyvben lévő 5 aranyat, az MP-t vagy valami más értékük van?
Ok, ha nem akarod, ne használd az Enoszüke kieget, csak irtam, hogy lehet azt is. A varázstárgyakért a varázstárgy ára + MPx1.5 arany (aszem igy van az ETK-ban) Persze ha valaki tud készíteni, akkor a Mp árát természetesen nem kell kifizetni. Mégvalami. Aki tud készíteni varázstárgyat az megeheti, hogy csinál de a MP-ok összege ne haladja meg az össz MP értékét.(tehát, ha 80 MPod van akkor a CSAK 80 mpból gazdálkodhatsz. Nem lehet azzal magyarázni, hogy elköltöttem erre, aztán feltöltöttem magam és megcsináltam még ezt.)
Az ismeretségről pedig ti döntötök. Ismerhetitek egymást vagy nem. De lehet úgy is, hogy 2-3 karakter ismeri egymást. Ahogy gondoljátok. Rátok bízom, beszéljétek meg ti.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Az illuzionistáról, van hozzá ETK-s képzi lista az Ut-ben, egyébként meg sima mozaikos típusú spelljei vannak.
Ha jó a többségnek akkor a délvidéki(dzsad) party nekem teccik. Ha nem akkor vagy egy erv illuzionistával vagy egy Tanítóval fogok játszani(Alborne "paplovag"). Nagyjából ennyit sikerült kiszűrni a pm tömegből, a kérdéseim nagy része is megválaszolásra került.
Herold
Ja az ÚTK felszerelés listát, emlegetését nem értettem Ichigo.
ÁK (A név rövidítése alapján akár kahrei gerillák vagy rohamosztag is lehetnénk. )
Ismeretség és csapat szinten én kettőre szűkítettem igazából az ötleteimet a Herold által írtaknak "megfelelően".
Ha délvidéki dzsadok lesznek, akkor a hadzsi még nálam is játékban van.
Egyébként a kardművészt támasztom fel és porolom le kissé. (Enoszuke kieget hanyagolva.)
Az Ichigo által említett kezdőfelszerelés UTK-ból annyi, hogy még a '94-es kiadású Nagy Ződben volt anno a felszerelés fejezetben egy táblázat, hogy melyik kaszt milyen felszereléssel és mennyi arannyal indul. Ezt az ETK-ból már kihagyták a kapkodó mégegy rókabőrlehúzás közepette. Az UTK-ban ismét benne van csak lehet van kis eltérés. Őszintén szólva még nem hasonlítottam össze őket. Ha egyik említett könyvhöz sincs hozzáférésed Herold vagy bárki másnak, akkor szólj/szóljatok és megpróbálom záros határidőn belül bepötyögni az UTK-ból.
Már látom hogy van hozzá, de viszont a képzettségekről nincsen. Ha irsz, vagy mutatsz nekem valamilyen képzettségcsokrot az illuzionistához Af-Mf fokúra átirva, tőlem jöhetsz azzal.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"