• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 35 / 51 • 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.21. 20:14

( Nasha )

< Hm, Wenla válasza elég gyenge eresztés volt, láthatóan unatkozik. Remélhetőleg ilyen is marad, legalább a mai napra. >

* Örömöm nem tart sokáig, mivel most Chinen a sor, hogy szívja a vérét. Csendben, magamban mosolyogva hallgatom párbeszédüket, közben inkább szerény tudásomat próbálom összeszedni a térképolvasáshoz, bár társam kitartó és zavarba ejtő figyelme, illetve a tény, hogy most én vagyok a téma, nehezíti a gondolkodást. *

* Egy kis idő után csak sóhajtok egyet és feladom a dolgot majd becsatlakozom a társalgásba. *

- Chin, ne fáraszd magad, látod, hogy nincs kivel. Én nem bánom, hogy pusztán csak bámulsz. Az udvarlást meg * és odafordulok Wenla felé* meghagyja a kettesben eltöltött idöre.

- Nos, napoljuk el estére ennek a témának a kitárgyalását, már ha érdekel valakit, mert engem speciel hidegen hagy és a többieket is rajtad kívül.

- Ha javasolhatom, tényleg induljunk el, miután * és itt kis szünetet hagyok, hogy fel is fogják a dolgot * mi is megebédeltünk. Egyszerűbb, ha a fogadóstól, vagy pár polgártól esetleg katonától érdeklődünk a törpéhez vezető útról és összevetjük Ryell és az én térképolvasási tudományunkkal. Majdcsak eljutunk oda valahogy nem? Ellenvetés, óhaj-sóhaj, egyéb javaslat? * nézek mindenkire kérdő tekintettel. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.21. 21:02

(Wenla)

Vállat vonok Chinnek:
-A te hazádban lehet hogy normális név ez, de itt legfeljebb a beszédhibások tudják kiejteni, vagy aki részeg.
"C, bakker, ez tényleg azt akarja, hogy hülyének kezeljék, mert rámhagyja. Nem tudom, hol hallotta, hogy ez jó taktika, de becsapták"
-Oké, akkor mától úgy kezellek, aminek vallod magad. Unalmas, bamba fráternek-vonok vállat közönyösen.-Beakasztani annyi, mint úgy megb*szni egy nőt, hogy nyekkenni se tudjon. Remélem a b*szás szó még belefér a bamba fejedbe, de ha nem, ragozom: aláfeszít, alákúr, aláver, bekúr, beüt, bever, cövek, cuccol, gyíkol, felpróbál, hancumancizik, kamatyol, karóbahúz, ketymetyel, kettyint, kiékel, kupakol, kúr, lomposozik, megbibéz, megdug, megfarkal, meghegyibéz, megkufircol, meglőcsöl, megpörget, megudvarol, mórázik, muffoz, telekúr.
Összeillesztem ujjaim faarccal:
-És tudod mért nincs ebben benne a szerelmeskedés? Mert azt nem egy vagy két, pár nap után teszik meg jó esetben, továbbá ahhoz nem bambulni kéne nyálcsorgatva, hanem udvarolni és megismerni a másikat, öcsisajt. Szóval aki irtó hamar dikóra jut, nem árul zsákbamacskát... Bár lehet, a hazádban ez bevett rutin, amolyan ettől vagy tökös felnőtt, hogy előbb hentergünk, aztán: hé, amúgy hogy is hívnak, vagy hé, amúgy beléd vagyok zúgva, remélem érzeted mennyire! Blee... Finoman szólva, okádék hozzáállás. De nem is nálam kell bevágódni, nem is vagy az esetem, és lehet, ahonnan szíved hölgye jött, szintén ez a szokás, sőt, látva csinos testi adottságait, és tapasztalva vérmérsékletét, mi több, hallva, hogy egy röpke kettesben lévő előjáték neki már kimeríti a tartalmas udvarlást, számos úriember megfordulhatott már...benne. Szóval hajrá, más sem csalódott, te sem fogsz. És ha megsértődik az előbb elhangzottaktól, akkor ördögöm van :twisted:, ha meg nem, vagy más is mondta neki, vagy egyszerűen ugyan olyna bamba, mint te. Éljen az ifjú pár!
Vállat vonok, részemről letudva a monológ, és mintha csak egy receptet mondtam volna el, visszafordulok a térképhez. . "Feszegessük a határokat, ez tuti jó játék. Hogy emiatt megölhetnek? Na és, tök jól szórakozom...Én nem árulok arról zsákbamacskát, hogy velejéig tapló szemét vagyok.Tök sok kettyintős szinonímát soroltam fel, csúcs."
- A térkép témához nem tudok hozzászagolni, bocsesz, legyen, ahogy akarjátok. -nézek a jelenlévőkre kíváncsian.

//Az életben nem volt egy ilyen tenyérbemászó képű, irritáló, utálatos dög karim, így nem tudom, medig mehetek el vele. Szóljatok, ha kiakad a barométer, és zavar titeket (ha a karikat zavarja, az nem számít :lol: ), mert akkor visszaveszek... Nem célom a kaland elrontása és akadályoztatása. :) //
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.22. 6:03

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délelőtt
Résztvevők: Mindannyian

A fogadós kihozza a rendelést ebédre kétfajta sült vad és sertés közül lehet választani, levesnek meg csontlevest.Ebéd közben beszélgettek, vitatkoztok, miután befejeztétek leszedik az asztalt.Majd a fogadós odamegy az asztalhoz és megnézi a térképet.

-Nos ha a törpét keresik ő itt van, és ezen az úton juttok el hozzá.Ez az út Zenton után kezdődik nem sokkal nem is útnak inkább ösvénynek nevezném.Mert elég ritkán járnak arrafelé a törpe szokott lejönni néha után utánpótlásért.-mutatja a térképen a pontot ahova mentek és az utat amin megközelíthető

Aztán felálltok és induláshoz készülődtök Chin megkapja még a kért ital mennyiséget.Majd kimentek a fogadóból és elindultok.Egy jó negyed óra múlva kiértek Zentonból és mentek az úton, egyszer csak Ragdox megáll és meglátja az utat olyan jól el van rejtve hogy simán elmentetek volna mellette.Egy ösvény amin két ember fér el kényelmesen egymás mellett, a térkép szerint és a fogadós szerint is erre kell menni.

//A fogyasztás a kaja 2 réz a pia szintén 2 per üveg kissé silány minőség van jelenleg.
Nava ha valakit zavar a kari szóljon mert én nem fogok ti játszatok én csak mesélek :lol: Én más miatt szólok akinek kell.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.22. 10:35

Ryell
A fogadóban
- ...Ellana kebleire! Mikor unjátok már meg? eddig még vicces is volt de mostmár egyre jobban unom.- ezt főleg Wenlának címzi.- ha most nem egy istenháta mögötti helyen lennénk már rég kivágtak volna a fogadóból amiárt ilyen éles a nyelved!

- Ez volna az?! - néz hitetlenkedve.- Hát ... ehh még szerencse hogy eddig szinte sosem kellet a vadonban járkálnom.- fintorodik el ahogy a gazzal borított utat nézi.
- Valaki nyugodtan menjen előre... én nem fogok.-mosolyodik el.
<<Lassan elkezdhetnék vizsgálódni is...>>. Figyelmét az útra és környezetére tereli. Próbálja megállapítani milyen anyag képzi erre felé a felszínt és azt is ha esetleg valami különlegességel rendelkezhet. Majd a növényzetet vizslatja amihez mégjobban nem ért de próbálkozik.
<<Vajon éppségben van még?...>>Gondol a táskájában lévő kicsi dobozkára.

//Nava: Cseppet sem zavar :D //
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.22. 12:40

(Wenla)

-Tőlem kivághatnak, végül is nem kötelező itt lennem. Most akkor megyünk, vagy rinyálunk?

Magam mellé senkit se engedek, mert önző is vagyok, meg úgy se akarna senki velem jönni :P A susnya elgondolkodtat.
-Ez tényleg remeteként élhet... Miből tarthatja el magát?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.05.22. 14:43

(Ragdox)

*Wenláék "beszélgetésére" megpróbálok nem túl nagy figyelmet fordítani, de mikor Wenla elkezdi sorolni a...szinoním-szavakat, kinyílik a szemem.*
"Több szavat ismer rá, mint ahányszor csinálhatta. Pedig nem rossz nő, csak a stílusa...nem a megszokott."

*Ha senki nem megy előre, a bozótosba, majd én vállalkozom rá. Bevetem magam, majd a lábammal megpróbálok utat törni a gazban. Ha nagyon elakadnék előkapom a kardom és bozótvágónak használom.*
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.22. 16:54

(Wenla)

-Zsír! Bozótaprító!-és nyomulok Csuris nyomában :)
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.05.22. 17:06

(Chin)

Elgondolkozva nézek Wenlára. Szókincse nem mindennapi, nagyjából a fele felsorolásnál, már pontosan értem mire is gondol...
A folytatásnál viszont egyre inkább dühöt érzek magamban, és viszketni kezd a tenyerem...
Aztán elnevetem magam:

- Tudod Wenla, nagyon messze jársz a valóságtól, de legalább jól elszórakoztattál.
- Attól viszont óvva intenélek, hogy téves következtetéseid nyomán hasonló otrombaságokat vágj akár Nasha, akár az én fejemhez. Legközelebb talán már nem várom meg, hogy kiderüljön: csak tévedésből mondod. Többet e miatt nem szólok, úgyhogy tartsd észben...

Az éppen érkező ételnek szentelve figyelmemet, - egy hangos "Jó étvágyat!" után - nekilátok az ebédemnek. Közben lopva Nashára pillantok néha, vajon Ő mennyire vette a szívére Wenla szavait, és vajon mire gondol?

Kifizetem a rám eső részt, aztán szótlanul hallgatom a tanácskozást. Az ösvényen való sétánál megvárom Nasha véleményét, aztán döntök...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.22. 17:36

( Nasha )

* Wenla kissé hosszúra és vérig sértőre sikeredett monológja hatására még levegőt is elfelejtek egy pillanatra venni. Erősen ökölbe szorítom az asztal alatt a kezem, hogy leküzdjem a késztetést arra, hogy most helyben megöljem a nőt. Először szótlanul és gyilkos tekintettel meredek rá, majd ahogy eszembe ötlik a megoldás, elégedett és halálosan nyugodt pillantások után az ebédet kiszedve elkezdek falatozni. *

< Túl egyszerű lenne, ha most megölném. Vannak más módszerek is a bosszúra. Arra mérget vehet. >

* Senkire nem nézek és nem is foglalkozom velük. Ahogy befejezem az ebédet, felállok, kifizetem az ebédemet, majd megszólalok: *

- Egy perc és itt vagyok, csak fent hagytam a szobámban a vértemet.

* Ezzel felrohanok a szobámba, felcsatolom a mellvértet, megigazítom fegyvereimet, hátizsákomat vissza felveszem és futásban vissza le a fogadóban, ahol csatlakozom a többiekhez. Arcomon már nyoma sincs haragnak, nyugodt vagyok. *

* Az ösvényig szótlanul megyek, majd a többieket előre engedve követem őket Chinnel. *

< Talán itt lesz módunk egy kicsit elbeszélgetni a történtekről négyszemközt, hallótávolságon kívül. >

- Nos Chin, szeretném hallani a véleményed a fogadóban történtekről* nézek rá szomorú tekintettel. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.05.22. 18:41

(Chin)

Kissé visszafogom lépteim, hogy az elöl haladók el tudjanak távolodni annyira tőlünk, hogy ne hallják mondandómat.

- Véleményem? Az van! Egész jó volt az ebéd. A műsor is mulattató volt, bár első hallásra inkább öltem volna, mint nevettem. De ha belegondolok, hogy egy olyan ember oktat ki az Életből, aki még inni sem iszik, és nem tudja értékelni a szép dolgokat, akkor már inkább nevetnem kell.

- Nem ismerlek és nem ismersz, - nézek Nasha szemébe - de nem történt semmi olyan köztünk, mint amire Wenla utalt. És szerintem időnk is van megismerni egymást, ha Te is akarod...

- Most viszont egészen kiszáradtam, úgyhogy ha megengeded. - húzok elő egy üveg bort, majd kitekerem a nyakát. Nasha felé kínálom:
- A nagy megrázkódtatásra? - mosolygok Rá.

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.22. 19:55

Nasha

* Chinhez hasonlóan lelassítom lépteimet. Amennyiben a többek megkérdeznék, hogy miért maradunk le, tárgyilagosan válaszolok, hogy szeretnénk beszélgetni egy kicsit négyszemközt, menjenek nyugodtan tovább. *

* Végighallgatom szavait, majd egy pár pillanat erejéig elgondolkodok a dolgokon. *

< Úgy látom, sikerült egy jólelkű emberrel találkoznom, akit még nem rontott meg a világ gonoszsága. Ő lesz az én nyugtatóm. Csak bírja lelkierővel. >

- Őszintén Chin, örülök annak, hogy találkoztam veled. Tény, nem történt semmi és csak rajtunk múlik, meddig merészkedünk el és is mikor. Én a részemről szeretem, ha egy férfi udvarol nekem és nem rögtön az ágyba cipel. Abban igazad van, nem ismerlek és te sem engem. Egy biztos, nem engedem, hogy bárki is közénk álljon, illetve egymás ellen uszítson minket. Bár nehéz lesz, és nagy valószínűséggel te leszel az én nyugtatóm, ha megint az előzőhöz hasonló rázós helyzetekbe kerülünk. * mondom mindezt őszinte tekintettel a szemeimben, majd a végén rámosolygok Chinre. *

- Inni már megint? Na jó, de csak egy kortyot. * majd egy kis kortyot iszok a borból. *
- Javaslom zárkózzunk fel és csatlakozzunk hozzájuk, mert még a végén még ezt is szóvá teszik és nekem már mára pont elég volt. Eddig tartott az önuralmam. Amúgy az a borosüveg nyaktekerés elég érdekes volt, javaslom gyakorold. Talán lesz majd egyszer egy csinos női nyak is, amin alkalmazhatod tudományodat. * mosolygok rá kicsit gonoszkásan. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.05.22. 20:01

(Chin)

Elgondolkozva tekintek Nasha nyakára, majd meghúzom az üveget, és felzárkózom a többiekhez.
Mivel ketten férnek el egymás mellett az ösvényen, a szabad kezemmel kézen fogom Nashát, s mint egy pikniken sétálok vele a többiek nyomában.
Szavaira nem válaszolok, hiszen erre hirtelen nem is tudok. De remélem elég érthető választ adtam Neki.

Eszembe jut mesterem egyik bölcselete:

"A tettekről lehet legjobban megismerni barátot és ellent..."

Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.22. 21:01

//Felmerült problémára Erigow csillagába válaszoltam, mivel ez az egész bandát érinti, azaz hogy nem csak egy főt érint, ha páran előrerohanunk.//

(Wenla)

-még a fogadóban-

Furcsállom Nasha néma forrongását, egy kiadós kitörést vártam, amin legalább kiereszti a gőzt.
"Mikor csap már képen? Nem áll jól neki az önuralom, fekélyt kap, ha nem ereszti szabadjára ami benne van a begyében..."
Elgondolkozva nézek utána, ahogy felmegy az emeletre.
"Az ilyenek könnyen bekattannak, és valami nem stimm a fejükbe. Nincs rendben az önértékelése? Tiszta dilinyós. A pasija tök jól veszi az akadályokat, ami azt jelenti, rendben van belül, de ez a csaj tök flúgos! Igen ám, de ha becsavarodik, rajtam veri le, mert jelenleg én vagyok az orra elé kötött vörös kendő. Na és, benne volt a pakliban. Bosszúálló típus? Majd kiderül... Kurva jó... Legalább megismerszik, hogyan viselkedik az >>ellenségeivel<<, mert az is sokat elárul az emberről..."
Mikor az emeletről lejön Nasha indulás előtt, sajnálkozva nézek rá.
"Tuti rühell és ahogy rám nézett! Mintha véres elhajtot gyerekkupac lennék. De amúgy ki nem sz*rja le, hogyan néz rám? Aki az embernek nem fontos, arra rá se bagózik és fel sem veszi. Lehetnék szemetebb is. Aki nagyban űzi az ilyesmit, az aztán nem festi magára, és nem hirdeti, hanem melletted áll és barátian mosolyog, közeledbe férkőzik, hízeleg, megértő, gyengéd álcájú. Szent Darton, de szar, hogy már szemétkedni se lehet úgy, hogy nem megy vérre! Fárasztó!"

-az úton-

Ragdox-szal tartok, az izgisebbnek ígérkezik, mint egy köznapi ösvényen talpalni.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.23. 14:43

Ryell

Nasháék lemaradása nem igazán érdekli.
<<... csak nem maradnak itt...>>
Követi Wenlát és Ragdoxot a bozótba és elismeréssel adózik amaz hihetetlen bozótvágó technikája előtt.
- Heh még jó hogy velünk jöttél :D. Nekem ennyi csépeléstől már rég sajogna a karom.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.24. 6:42

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délután
Résztvevők: Mindannyian

Ragdox elindul az ösvényen elöl a többiek utána, kisebb bozótvágásra készül de olyan 10m után járható az út,igaz elhanyagolt ritkán használt de lehet rajta haladni.A nap átsüt a lombokon, és gyenge szellő fújdogál kellemes sétaidő van.Jó két órányit mentek mikor véget ér az erdő és egy meredekebb hegyoldal van előttetek az ösvény hirtelen ketté ágazik az egyik jobbra indul a másik pedig balra. A térképen viszont csak egy volt feltüntetve de nem lehet megállapítani melyik is az pontosan.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 35 / 51 • 1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 51

Vissza: Régi Kalandok...