• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Shadon városa - az ország szíve

Az ország szíve...

Moderátorok: Lianna Pentangelin, Admin

Hozzászólás küldése
333 hozzászólás • Oldal: 21 / 23 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23

Re: Shadon városa - az ország szíve

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.05.18. 17:31

Esemény: fogadóóra tartása

A lány észreveszi a balesetet, felsikkant, felkapja ebét és zsebkendőjével lát a folt felitatásához.

-Annyira sajnálom! Nem volt szándékos!
A folyosón a vész bejelentésével egy időben általános derültség suhan végig, a lantos átvált egy másik nótára, aminek tárgya épp egy bajkeverő eb, és beleszövi improvizációval friss kínod is... :lol: Látva téged, a távozó kutyás lányt, aki kendőjével a kutyus fenekét törölgeti, kuncogás moraja tölti meg a folyosót.
Valentin kiismerhetetlen arccal érkezik egy bagórágó felmosórongyos, himlőhelyes asszonnyal a nyomában. Az énekes épp nótája végére ért:

-"...elfutott a beste dögje,
farát lábbal megillette,
de hiába, ó az égre,
búcsúzásképp csúffá tette!
Szétszaggatta a mamuszát,
elhordta a füstölt sonkát,
de ha ez nem lenne elég
pá helyett hagyott szellentést!"
-Mi kéne? Hol a pisa?-állt meg unottan az asszony és záróhangnak rotyogtatott egy kurtát félig csípőre tett kézzel. Valentin sóhajtott, a várakozók között kitört a röhögés.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1782
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.05.19. 20:34

(Shane Bertram)

-Az asztalon. Valami ronggyal törölje át kérem az asztalt.

-Jól van meastro, jöjjön, megkapja azt az ajánlólevelet.

Ha végzett a takarítónő egy céges papírra vetem shadoni nyelven:

"Ez okmányt ajánlólevél gyanánt állítottuk ki Trac Agathan részére, ki született XY-ban, ahol neves mestertől tanulta az lantművészetet, és az éneklés tudományát. A Pyar Követség meggyőződött fent nevezett zenei tudásáról, ami nem kontár, hanem művészi tehetséget takar, tudását ajánljuk minden műkedvelő mecenás figyelmébe."

Pecsét és aláírás rá.

Megnézem az előjegyzést ki van még ma.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.05.20. 13:40

Túl a dalnokon, még mindig vizeletszag terjengett nálad, az érdeklődőket láthatóan nem zavarta ez annyira, mint téged. Még négy embert kellett meghallgatnod, sokkal hétköznapibb és egyszerűbb esetekben, a visszatérő szenilis bácsika, akire feljebbvalód felhívta figyelmed, nem vette észre, hogy te nem Lyc vagy, és fura mód emlékezett rád, azaz hogy szerinte már találkoztatok, de most azt felejtette el, mért jött, így csak beköszönés lett a dologból. :P
Dél felé járt az idő, Valentin beszólt, mehetsz ebédelni, ha gondolod, hisz már csak egy üresjáratos negyed óra várt rád a fogadónapból, ketten pedig nem jelentek meg a bejelentkezettek közül. Épp felemelkednél székedből, amikor halk kopogás jelezte, valaki még becsúszna a végére.
Borzas hajú fiatal fiú érkezett, kicsit rendezetlen öltözetben, de kék szemei értelmesen csillogtak, és gyorsan fel is mérte a helyiséget. Előtted meghajolt, haját teljesen hiábavalóan próbálta hátrasimítani, erv akcentussal beszélte a közöst:

-Bocsásson meg, megbízóm nem jelentkezett be mára, én viszont tennék egy próbát, hogy ügyében helyette érdeklődjek. Tud rám szánni egy kis időt? Nem tartanám fel sokáig, hiszen csak információkra lenne szükségem majdani dolgok érdekében.
Mi, Lianna Pentangelin, Domvik kegyelmébõl mint Shadon örökös királynõje, esküszünk a Hétarcú Istenre, s minden szenteire, hogy Domvik egyházait, Shadon minden rendü lakosait jogaikban, szabadságukban megtartandjuk, mindenkinek igazságot szolgáltatunk, Shadon függetlenségét fentartandjuk; határait és a mi ezen országhoz tartozik gyarapitjuk és megteendjük mindazt, a mit ezen országaink javára, dicsõségére és öregbitésére megtehetünk. Domvik Minket úgy segéljen!
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.05.21. 14:41

(Shane Bertram)

-Amennyiben nyílvános közérdekű információk érdeklik, minden további nélkül. -Ki a megbízója ha szabad tudnom?
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.05.21. 17:54

A fiú megrázza fejét:
-Azt hiszem, nem fedhetem fel személyét. Mindjárt megérti, mért nem, azaz mennyire kényes az ügy.
Közelebb lép, de semmi figyelmeztetőt nem érzel ebben rád nézve:
-Hogyan lehet a pyarroni államszövetség menedékjogát kérni gorviki állampolgárnak? Miknek kell eleget tennie és hogyan kérvényezheti, ki által, mennyi idő az elbírálás?
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.05.21. 20:42

(Shane Bertram)

-Shadonban? Sehogy. Pyarronba kell hozzá utazni és ott kérvényezni a helyi hatóságoktól. Erre nekünk itt nincs jogosultságunk se emberünk.

-Előszőr is át fog esni egy hivatalos idegenrendészeti vizsgálaton, hogy megállapítsák hogy az illető nem kém, fejvadász, ügynök, vagy szabotőr és nem a gorviki állam embere.

-Ha valóban egyszerű polgár, bizonyítania kell, hogy hazájában politikai vagy vallási nézetei miatt üldöztetést szenvedett, családja személye életveszélyben van. Mentalisták előtt kell vallomást tegyen, ha átmegy a szitán megkaphatja a politikai menedékjogot. Nem mindenki kap ilyen kitüntető figyelmet, de gorviki illetőről lévén szó, a Fehér Páholy a legnagyobb körültekintéssekl fog eljárni velük szemben. Nehéz menet lesz, de ha a megbízója hajlandó elfogadni és betartani a pyarroni köztörvényeket és nem áldoz embereket Ranagolnak, nem reménytelen az ügy.

-Természetesen egyszerű utazóként mindettől függetlenül tartózkodhat Pyarronban, de a menedékjog igénylése más kategória.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.05.22. 13:40

-Másképp kérdezem: a követség épülete maga, vagy a benne esetlegesen található szentély rendelkezik menedékstátussal? Ha valaki vész esetén ide húzódik be, a gorvikiak, vagy diplomatáik elérhetnek ide érte és akár ők vagy akár shadoniak révén kihurcolhatnák ide a menedékkeresőt? Mindezt vészesetben kérdem, természetes, hogy egyéb esetben irány Pyarron és ott kell nekillátni az ügymenetnek...
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.05.22. 14:33

(Shane Bertram)

-Nem hivatalosan ezt egyik ország külképviseletével se lehet megtenni...az a nemzetközi jog nagyon durva megsértése lenne.

-A követség pyarroni terület, és itt pyarroni törvények érvényesek, shadoni rendvédelem ide csak engedéllyel teheti be a lábát, se az Inkvizíció, se maga a Királynő nem parancsol itt, legalábbis addig amíg a királynő meg nem szakítja a diplomáciai kapcsolatot Pyarronnal, csak vendégek lehetnek itt. Természetesen mi ugyanígy járunk el az ő követségükkel Pyarronban.

-Ha pedig a gorviki diaszpóra shadoni árnyháborúira gondol: Pyarron óvakodik tőle, hogy a külképviselete valami gorviki hatalmi játszama mentsvára legyen. Az Államközösség nem kíván Gorviki belügyekbe avatkozni, akkor sem ha az nem Gorvik területén zajlik. Átmeneti menedékként a követséget csak a saját állampolgáraink használhatják.

-Ha a megbízója bajban van, kérjen védelmet a helyi hatóságoktól.

<Salvatore, maga szórakozik itt velem? Bajban van? Ne haragudjék, de nem tartom jó ötletnek hogy ide meneküljön a gon-corgáik elöl. Mi ez az ökörség a megbízottjával, hogy a követséget gorvikiaknak lehet-e menedéknek használni, ha nyakukra teszik a kést? Ha gondja van találkkozzunk, mesélje, el aztán meglátom mit tehetek, de ne jöjjön itt nekem hátulról...>
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.05.22. 17:12

<Shane, jó, hogy keres, már éppen menesztenék önhöz valakit. Kihívtam párbajra ezt a semmirekellő Lohengrint, aki hazámat sértette meg rajzával, az egyik segéd személyében önre gondoltam. Ami a menekülést illeti, halvány lila gőzöm sincs, mi közöm lenne hozzá, nem áll szándékomban se elmenekülnöm a népem elől, se más egyéb, ha pedig problémáim lennének, ahogy most vannak is, magam állnék ki vele, nem keresnék kiskaput és gerincesen végigvinném.>

A fiú emészti a hallottakat, aztán folytatja, nem adta fel:

-Hm, mi a helyzet a házasság, vagy örökbefogadás révén pyarronivá válással? Ez önöknél él? Abban az esetben megbízóm igénybe vehetné e hely védelmét?
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.05.22. 18:21

(Shane Bertram)

<Akkor bocsánat barátom, de van itt a hivatalba egy pasas aki azzal nyúz hogy egy gorviki személy kérhetne-e menedékjogot a követség épületében, amennyiben a földijei vagy más az életére törne. Nem árulja el a megbízója nevét, nekem is csak azért keltette fel az érdeklődésem, mert féltem hogy ön nyúlt valami darázsfészekbe...eh..mindegy...egyenlőre nem fontos...>

-Hát...amennyiben férj-feleség kapcsolatról, vagy közvetlen hozzátartozó kapcsolatról van szó, talán méltányosságot gyakorlunk, de ez az épület nem erődítmény. Nincsen rá felhatalmazásom hogy beavassam a külképviselet védelmét illetően, de ez egy hivatal, békés civilekkel, aktatologatókka, írnokokkal teli. Nem tudom miféle védelemre számít, de leszögezem: a külképviselet alapvetően jogi eszközökkel és erőforásokkal védi a polgárait, nem karddal és fegyverrel.
-Még mindig azt mondom: a megbízója forduljon a városi őrséghez. Amennyiben igénylik és én is megalapozottnak tartom a kérést, írhatok egy hivatalos kérvényt a shadoni rendvédelmni szerveknek, hogy adjanak védelmet a megbízójának, de ezt alaposan meg kell indokolni.

Miután a férfi elment.:

<...??? Ja, az a páváskodó majomparádé? Ugyan már Salvatore, tegye el a ramireáját, nem ér az a barom annyit! Számítottam rá, hogy egy gorviki a vérét fogja kívánni, de könyörgöm, ne csináljon semmi baromságot! Az a fickó olyan mélyen bent van a királynő seggében, hogy nem tudom hol kezdődik Lohengrin és hol végződik Liana! Nem kéne most magának tengelyt akasztani az uralkodóval.

-Jó, ha mindenáron bosszút akar nekem éppen átfutott egy terv az agyamon, de hívő ember lévbén úgy hiszem Uwell atyáé a bosszú nem az embereké, de azt hiszem ebben önnek merőben más elképzelései vannak...

-Nézze nekem van egy ötletem arra, hogy bosszúból hogyan gyalázzuk porig ezt a töketlen hülyét, hogy soha többé ne legyen maradása az udvarban és mindenki rajta röhögjön. ...és még csak meg se kell hozzá ölni a fickót. Legszívesebben nem avatnám be, de nem akarom hogy vér follyék valami ostoba rajz miatt.

-Arra gondoltam, hogy rendezünk Lohengrinnek egy puccos felolvasó estet, amire meghívjuk a teljes shadoni elit előkelőségét, magát a királynőt is. Úgy kellene intézni, hogy ez az ötlet valahogyan a shadonui körök fejéből pattanjon ki és ők csináljék meg, csak inspirálni kellene őket valahogyan, hogy mi tiszták maradjunk, hogy a nevünk fel se merülhessen , ha végbe megy az amit elterveztem és majd kitör a botrány...

-Szóval...ez a felolvasó est lehet Lohengrin nagy napja amikor mindenki őt fényezi és Lohengrin is arra vár, hogy megmutathassa mekkora nagy művész is ő...

-Csináltatni fogunk egy pultitust...tudja affélét amit árveréseken a kikiálltó használ egy olyan U-alakú fülkefélét, ami deréktól lefelé takar. A fülkét úgy kellene megépíttetni, hogy egy zsineg rántásra szétessen az egész...

-A csel: a fülke alját egy függönnyel letakarjuk hogy ne lássa meg Lohengrin, hogy van ott valaki...

-Megfizetünk egy minden szégyenérzet nélküli, gátlástalan és hírhedt prostituáltat, akiről az egész város tudja, hogy az; de olyat válasszunk ám aki öreg, és nálánál csúnyább, vénebb és bibircsókosabb kiöregedett prostit még nem hordott hátán a föld...ezt a kéjnőt, beültetjük a fülke elfüggönyözött részébe...

-És fizetünk neki azért, hogy bekapja Lohengrin férfiasságát...egy kicsit várjuk hadd izzadjon ott az úri társaság előtt, miközben keresi a verse szavait, aztán egy rántás, és a fülke szétesik és: Lohengrin ott fog állni az úri közönség előtt, egy veterán prostival a lába előtt, aki éppen ráharapott a nagy művész cerkájára...

-Hát ha valami édes bosszú lehet akkor ez az! Nem tudom Lohengrin hogy fogja majd eltenni a férfiasságát a millió dáma és a Királynő előtt, de azt hiszem ez a szúrás fájdalmasabb sebet fog neki okozni mint a maga ramireája...

-Mit szól hozzá? Kérem Salvatore, a bosszúnak más módja is van, mint elmetélni valaki torkát..ez olyan...barbár, nem méltó magához.

-Miért van olyan érzésem, hogy lelkesen fog támogatni a bosszúterv megvalósításában? 8)

-De szerintem a saját itteni nemességünket is be tudom szervezni, már reggel szét akarták verni Lohengrin fejét, csak azért nem tették, mert én higgadtságra intettem őket, de azt hiszem egy efféle bosszú nekik is igen kedvükre való lenne, nincs kétségem felőle hogy vált vetve gorviki barátainkkal együtt keresgélnének Lohengrin számára megfelelő kéjnőt...Ha lehet egyébként én ezt inkább magára is bíznám, nem szeretnék benne részt venni, de áldásom adom az ügyre, szólok a nemeseknek hogy egyeztessenek magával és maga lesz a bosszú fő kordinátora...szerintem anyagilag is támogatnák a vállalkozást...:D>
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.05.22. 22:28

<Sok szerencsét az ügyhöz, körbekérdezhetek, kinek áll érdekében mostanság ilyen védelem kérése, ha fontos. Ami a másik ügyet illeti...Ezzel csak egy a baj: a kihívás már megtörtént, már csak a segédeimet várja a részletek megbeszélése miatt. Én nem vagyok az a fajta, aki meggondolja magát, visszalép, és másképp, megszégyenítés útján intézi el a dolgokat. Demor vagyok, mégpedig dispada, és nekem egy efféle eljárás rangon aluli lenne. Nem érdekel, kinek a kije ez a szemtelen alak, odahaza megtanultam, hogy merjek kockáztatni, azért tartok ott, ahol tartok. Lehet, hogy a vallásom sok helyen nem eléggé megbecsült, de egy tanítását sokra tartom: aki méltatlan az életre, vesszen. Hogy ez a párbaj mennyire lesz vérre menő, még megbeszélés tárgyát képezi, és sok függ Lohengrin hozzáállásán. Engem a tiszta, nyílt dolgok elégítenek ki, megrendezett szaftos szervezkedések kevésbé. Mondhatnám, ebben párom ritkítom, hisz odahaza épp az ellenkezője a bevett szokás, de ha valakinek a képébe akarok taposni, lássa, kinek a csizmája töri be az orrát és egy életre jegyezze meg az arcom. Ez az én módszerem.>

Tart egy kis szünetet, közben embered is végez:
-Köszönöm a szíves felvilágosítást, amennyiben lenne még valami, felkereshetem önt? Csak önnel vagyok hajlandó érintkezni ez ügyben, megbízóm így hagyta meg nekem.

<Így megkérdezem még egyszer: lenne a segédem a párbajon, vagy inkább nemet mond, hallva, én tartom magam a párbajhoz? Nem fogok megsértődni nemleges válasz esetén, teljességgel értem az álláspontját.>
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.05.24. 7:40

(Shane Bertram)

<-Sajnálom de nem. Szerintem Lohengrin nem követett el akkora bűnt hogy a halálát kívánjam, egy alapos verést azt kiérdemelt, de rábízom ezt Kyelre. Nem hiszem hogy szerencsésen venné ki magát ha az épp aktuális pyarroni követ egy gorviki-sempyeri férfi párbajában az előbbinek segédje. Lehet hogy ez a Lohengrin egy féreg, de a mi férgünk, nem tehetem meg, hogy az ön pártját fogom, akkor sem ha alaposan nevetségessé tett. Meglesz ennek a maga böjtje ha egyszer hazájába visszatér.

-De látom ön már döntött, és rendezi a dolgot az egyetlen lehetségesnek tartott módon, nos; nem örülök neki, de akadályozni se fogom benne, jogában áll úgy elégtételt venni, ahogy az ön szerint lemossa a gyalázatot.>

-Ugyan kérem, semmi olyasmit nem árultam el, amit bármely érdeklődönek ne mondhattam volna el...ha ragaszkodik a személyemhez; itt a követségen megtalál, de csak addig, míg Lyc Matter úr fel nem épül, ugyanis én csak helyettesítem őt. Kyel áldja.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.05.25. 16:32

Esemény: fogadóóra tartása után

Salvatore tudomásul vette válaszod, nem is erősködött tovább.
Többen már nem jöttek eléd, mehettél ebédelni oda, ahova csak vágytál. Mára elvileg több dolgod hivalani annyi akadt, amit az adminisztráció rád sújtott, jelentés arról, kiket és milyen ügyben hallgattál ma meg.
Damkina felől semmit se hallottál, vajon hogyan boldogul nyelvismeret nélkül?
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.05.26. 15:13

(Shane Bertram)

(Off: Ezek az események mikor esedékesek?
"Holnap után azután a kikötőbe befutó leszerelő pyarroni katonákat kell meglátogatnia, igényeikről listát írni, azt behozni ide, személyes jelentéssel mellékelve, mit tapasztalt a katonák moráljáról, milyen eredménnyel végeztek a gorviki partokon, és hány halott van. Holnap után azután és azután érkezik Chantal Matter művésznő...Fogadni kéne, megszervezni kíséretét a Matter házba.")

Megcsinálom az adminisztrációt, de csak azt amit feltétlen muszáj, elég volt már a mai napból.
Még azért nem felejtettem el a reggeli inkvizítori meghallgatást az Egyetlen Szívében, sem azt mit ígért Matter.

Papírost veszek és írásba fektetem az utasítást.

"Kérem a jogi osztály vezetőjét, jelöljön ki egy egyházi büntetőjogban jártas személyt, aki társvédőként segítségemre lesz az Astarte-ügyben. Azonnali hatállyal. Az illető jogtudor segítségére a következő tárgyalási napokon lesz szükségem: ..., ..., stb.
Az illető vegye magához a periratot, tanulmányozza és készöljön fel rá a következő tárgyalásig.

Shane Bertram"

Leviszem a jogászoknak, megmutatom Lyc meghatalmazását is.

Kocsit bérelek és visszahajtatok a Szőlő és Rókába. Útközben küldök pár pszi üzenetet.

Astarte Mon Laronak:

<Nah, hogy érzi magát? ...Közben miután reggel önnél a meghallgatáson végeztem, elmentem Lyc Matterhez a pyarroni nagykövethez, gyakorlatilag minden segítséget megadott, ami módjában állt, kaptam egy jogászt aki társvédőként fog nekem "súgni" a kritikus részeknél, hogy ne süljünk fel. Egyenlőre ennyi történ, illetve ma este találkkozok az összekötömmel a kis magánakcióm kivitelezése miatt. A goblneit sem feledtem, de éppen most végeztem a munkával, de sort kerítek ma arra is ígérem...halálra ne unja bent nekem magát...egyéb dologról nem tudok beszámolni. Egyébként mi a menü most a fogadóban? XCsakmert önhöz gondolom hamarabb el fog érni a fogadói menű, mint hogy én asztalhoz jutok...az ételét rendesen megkapja? Nem zaklatják?>

Damkinának:

<Szia! Hogy boldogulsz? Éppen most végeztem, és megyek vissza a fogadóba enni valamit, utána vásárolnom kell egy-két dolgot a védencemnek...valami gobleinvásznat, tűt, fonalt, ilyesmit...Neked hogy ment a vásárlás?
Ha gondolod a fogadóban találkozhatunk...>
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lianna Pentangelin » 2008.05.26. 21:52

Esemény: fogadóóra tartása után

//Mai naphoz képest holnap esedékes a kikötői jelenés, és holnapután jön Chantal Matter.//

A jogi részlegen átveszik kérelmed, ígérik, amint lelnek alkalmas személyt, értesítenek futárral.
Astarte hamar jelentkezik:

<Nem megegyeztünk, hogy tegezel? Örülök, hogy kitartasz, és kerítesz segítséget :) És gobelinnek hívják :P Nem goblin, nem más :D Lássuk csak, az ebéd: eh, sose ettem ilyet. Tésztában főtt húsgalacsinok valami sajtos öntettel. Nagyon sok, és laktató. Valami helyi izé lehet. Zaklatás? nem, senki. Mondjuk ma véletlenül kiborult a bilim, és úszott itt minden a tudjuk miben, és alig óhajtott valaki idejönni felmosni. Anyám megkeresett engem pszível, szóval most kicsit jól vagyok :)>

Damkina egy darabig hallgat, de aztán "bejelentkezik":

<Van egy kis gondom. Nevelőm fia rám eresztett pár alakot, hogy vagy hazavigyen, vagy ellássa a bajom. Most itt vagyok egy folyóparti sufninál, három alélt fickóval a lánaimnál, mit tegyek? Az előbb elment előttem az őrség, nem akarok feltűnő lenni, így is elég feldúlt vagyok, ha nem is látszik rajtam.>
Lianna Pentangelin
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
333 hozzászólás • Oldal: 21 / 23 • 1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23

Vissza: Shadon tartomány