• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 16 / 76 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.14. 8:55

Dreego con I'Gano /Treego/

*A vipera szavai után kissé felmegy bennem a pumpa ,először csak a jobb szemem kezd el rángatózni de csak pár perc és valami kitörni látszik ,az imént az ágyra dobott tasakot amiben a hideg élelmet tartom kezembe veszem majd a vipera után indulok. *
-Állj csak meg !!!!!!! Először is mocskosul hidegen hagy a nőcskéd ,tőlem aztán föl is akaszthatod!!!!

*Szemeimben bíbor fény gyúl ,arcvonásaim megkeménykednek már nem vagyok vicces hangulatban.*

-Ha szeretnéd tudni drága barátom, a kedvesemet pár hónapja meggyílkolták és a bosszúm vezetett idáig!!!
-És ha estleg ismersz orvost ebben a putriban akkor szaladj!!!!!!A kis nőcskéd az aki segíthet érted már te tulok!!!!

-Ha annyira idióta voltál hogy segrészegre ittad magad és még lehúztál rá néhány fiola mérget is szerintem örülj neki hogy nem a vérbűzös beleid ontottad a padlóra!!!!!!!!!
-Nesze goradon egyél itt úgyse találsz semmit!!!!!!!!

*Majd eggy laza mozdulattal felé dobom a táskát ,és vissza indulok a szobába*
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vargasz Algor » 2008.05.14. 9:50

Harmon:

Megköszönöm a segítséget, és aztán készülök az utazásra!
--Mivel semmim sincs már el is készültem!--DDD
Amint meglátom a hölgyeket, mostmár alaposabban megnézem mindegyiket!
Vargasz Algor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.05.14. 15:42

Harass

*Egy apró meghajlás kíséretében megköszönöm a hegyesfülűnek, hogy átvállalja a nyeregtáskáinkat. Majd kihozom neki mind kettőt a sátorból. Ezután csak téblábolok, nézelődök. Szép sorjában mindenkit szemügyre veszek. De legtöbbször Seerint és az apját figyelem.*

< Szép! Ahányan vagyunk, annyi félek. És ahogy a helyzet áll, jobb lesz ezzel megbarátkozni. Legalább is amennyire a szükség megköveteli. Egyik másik még rablógyilkosnak is beillene... De majd az idő mindent megmutat. Mert úgy tűnik abból az egyből nincs hiány... :? De lóból annál inkább! Jó volna sürgősen beszerezni egyett, mert az én gyönyörű Yarriámmal ki tudja mi lett!? De behajtom én még ezt. Egy Ves-Antara soha sem marad adós...! >

// Off:Tőlem is indúlhatunk. //
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.14. 16:31

KM: [Dreemer], Meg könnyebülés után- A vita
Helyszín:Nirmaje-Ismeretlen rendeltetésű épület-Most fogadó
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Naplemente, 8 óra felé
Résztvevők: Beteg Vipera(con Claudius),Dreego con'IGarno (Rayamancor)

Dreego con'IGarno (Rayamancor):
*A nő elgondolkodik, mikor félre állsz az ajtóból, kiles mögötted. Miután elindulsz sietve odalépdel Viperához.*

Beteg Vipera(con Claudius):
*Szerencsére vér nincsen benne... bár igy félhomályban... különös, téged körülvevők arca olyan pirosas elmosódott, de tisztán látod a körvonalaikat. hát ez meg hogy? ilyesmi eddig emlékeid szerint nem volt veled...*

*A szobában egy kancsó vizet lelsz a félhomályban, az ágy melleti éjjeli szekrényen.*

Mindenki(helyszínen):

*Kísérőtök aggódva szemléli, egy csöppet. Ennek végeztével megindul futva lefelé... Hangosan valamit kiabál talán egy név?*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.14. 17:14

KM: [Dreemer],Az utazás-és a találkozás
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Délutáni órák
Résztvevők: Harass (Huor Aikanáro),Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Harmon(Vargasz Algor),Revo (Pelso),
Tala Mörök(Godorak)

Pusztában lévők(Ebéd utántól délután kb 17 óráig):

*Mindenki kap egy lovat, pontosabban az elfek 1-1 embert vesznek maguk elé, és úgy mennek loval. A nők külön lovat kapnak. Az utazás első óráiban az efl mágus elalszik. Felőle folyamatosan erős alkoholszagot lehet érezni.*

*A táj egyhangú, nincsen semmi érdekes. Délután fele egy-két falu mellett haladtok el. A monoton utazást, megszakítja délután fele egy találkozás.*

*Távolról nehéz vértes Nirmaji őrjáratnak tűntek, Marafisz sietősebre vette a tempót. Fertályóra múltán találkoztok a kicsiny (?) csapattal. meg közelítőleg 40 főnyi lovasságról van szó. Ennek jelentős hányadát félvértesek teszik ki, másik felét nomádok. A menet végén két ló közt egy hordágyat pillanthat meg a figyelmesebb szemlélő, rajta egy bekötözött szerencsétlent. A csapat élén egy öreg lovag léptet, teljes vértezetben. Legalább 60 éves ha nem több. Arcán aggodalom nyomai, ezernyi ránc, meg annyi gyötrelem bélyege... Marafiszt meg pillantva elmosolyodik és vidáman köszönt titeket:*

(Elf)
-Üdvözöllek titeket! Marafisz mi szél hozott titeket ide?

Marafisz válasza:
(Elf)
-Hát csavaros egy história az, Vezafilész elemnt nővényt gyűjteni a pálinkájához. Csakhogy a Fekete szurdokbeliek erre portyáztak, nem volt módom figyelmeztetni, így hát utána eredtünk. A haramiák gyorsabbnak bizonyultak, Vezafilész mágiájához folyamodott, de nem minket idézett meg hanem a távoli rokonaimat. Véletlen baleset, most pedig Nirmajéba tartunk, csuda szerencse hogy így találkoztunk! Egy szívességet szeretnék kérni, a Dorani varázslód úgy emlékszem képes térkaput nyitni Doranba... Rokonaimnak így meglehetne takarítani 1 hónapnyi utat.

-A legutóbbi karaván 3 napja ment el, a következő 1 hónap múlva indul. Addig nem tanácsolom hogy magányosan neki vágjanak az útnak... Viszont a varázslom nagyon elfoglat... *el tűnődik* ...van egy megoldás, megszeretném viccelni a vendégeimet és ehhez olyan okra van szükségem akik soha nem jártak itt. Ha segítenek, akkor tudok én is segíteni...

*Marafisz, mereng egy csöppet, láthatóan keserű a szőlő de megeszi...*
-Meglátom mit tehetek...

Felétek fordul és a következőket mondja:
(Pyar,Erv)
-Kedves rokonaim, van szerencsém bemutatni Niramje urát: Gallain Nagyurat!-*Mutat a vén lovagra.*
-Rossz és jó híreket is kaptam: A rossz hogy 1 hónap múlva tudunk csak elindulni Erigow felé. Mert addig kell várnunk a karaván megérkezésére, mellyel elmehetünk biztonságosan!
A jó hír: Galalin nagyúr megsegít minket, de ehhez nektek is segíteni kell neki! Most sok előkelő vendége van, akiket meg szeretne tréfálni, ehhez olyanokra van szüksége kik soha nem jártak még Nirmaje földjén, ti pedig soha nem tettétek be ide lábatokat eddig! Nos mit válaszoltok?

//kérem a köv reagba a válaszokat minden érintettől, Godorak ez rád egyenlőre nem vonatkozik! De ha siekrül megdumálnod a tisztet te is csatlakozhatsz hozzájuk :) //

Tala Mörök(Godorak)

*Hosszas zötykölődés és békésnek mondható pihenés után megálltok, valami kisebb csapatba botlott bele az őrjárat. egy elf kóborló csapat lehet, de alig van lovuk... ezért sok lovon 2esével vannak.*

Harmon(Vargasz Algor)
// még a táborbontáskor//

*Jelen pillanatban a táborban 3 nőt látsz: Mindhárom elf szépség! Egymást aránylag jól elszórakoztatják, bár mindnyájuk szomorú és síros hangulatban van!*

Leisan de La'erten(Lorin O Krell)

*Gallain nagyur mögött az egyik fegyverhordó lovon meg pillantasz egy íjat, helyesebben inkább az íjat! Azt az íjat látod amit reggel láttál, ami később fű csomó lett(?). Micsoda véletlen :)*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.05.14. 22:46

Tala Mörök

*Mikor közli, hogy én vagyok az egyedüli túlélő, komor arcot vágok és elhallgatok, egy kicsit. Majd újra megszólalok.*
- Az árut Erigow Kanter városából hoztam, főleg gabonát szállítottam. Ami sajnos könnyen gyúlékony még ebben az állapotban. Néhány zsoldost ott fogadtam fel. Illetve egyel útközben találkoztam, és felfogadtam. Szerettem volna eljutni Nirmajéba, hogy ott értékesíthessem az árumat. –
* Majd az arcomat a földről felemelem és a kapitány szemébe nézek. Az arcomon az embereim és a barátaim, elvesztése utáni fájdalom ül ki. ( Mintha a régi barátaimat vesztetem volna el. ) *
< A barátim családom halála, mily borzasztó…. >
- Néhány emberemet padig otthonról Erigowból hoztam magammal. A meg futamodok közül találkoztak túlélővel? Bár ahogy a szavaiból ki vettem minden emberemet lemészárolták. –
* Arcom komorságba burkolódzik. A sebeim okozta fájdalom is ki ül az arcomra. *
- Szívesen válaszolok a további kérdéseire is! –
< Remélem nem kérdez többet amíg vissza nem érünk a táborba. Gondolom, lesz még jó pár kérdése. Ha mázlim van vendégül lát. Ha nem korházba vitet. Majd meglátjuk. >
* Figyelem a kapitány reakcióit. *

* Mikor találkozunk a kis csapattal útközben, kíváncsian hallgatózok, mit mondanak, de egy ideig nem értem mit mondanak. Mivel. Nem beszélem ezt a nyelvet. *
< Vajon milyen játékot, vagy szórakozást akarnak ki próbálni, vajon, engem is meg hívnak. >
// Ha nem alánja fel előtte nekem. Ez a gondolatom. //
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.05.15. 4:37

Revo

*Unott képel, hallgatom végig a beszélgetést.
<… Milyen kedves… Még hogy elfoglalt… Inkább… Zsugori vagy barátom…>
*Mikor Marafisz elmondja beszélgetés velejét más nyelven is mint az elf. Enyhe félmosoly jelenik meg az arcomon.
<… És természetesen ingyen és bérmentve… Igaz, hogy a térkapu igen költséges játékszer… Én viszont remekül megvagyok nélküle…>
Erv(Niramje urának)
- Jó uram. Tisztes nevem Revo. Nem beszélhetek mindenki helyében; mivel céljaink még véletlenül sem egyeznek. Köszönettel nem venném igénybe uraságod segítségét. Mivel félig már meg is érkeztem. Elenben szíves örömest segítek Megviccelni kedves vendégeid. Ismerek néhány az ön számára is érdekes apró trükköt.
*Bocsánatkérő mosoly. Karjaim enyhén széttárom bocsánatkérően.
- Sajnos szolgálataimat viszont nem álmódomban ingyen rendelkezésére bocsájtani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pelso 2008.05.15. 12:57-kor.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vargasz Algor » 2008.05.15. 5:51

Harmon:

-Üdvözletem! A nevem Harmon! Én szívesen segítek bármiben!
--Használom az udvari etikett 3.fok- ú képzettségemet!
Vargasz Algor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.15. 8:04

Vipera

Nem szólok utána, hagyom elmenni majd hosszas gondolkodás után magam elé dünnyögök Akkor legközelebb nem gondolok rád, senkinek sem volt jó. Megnézem mégegyszer amit adott de nem nagyon tetszik, elkezdem keresni a konyhát
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.15. 8:12

*Mire visszaérek a szobába kísérőnknek hült helye talán segítségért szaladt,miután lenyugszom vissza indulok csak nem hagyhatom magára viperát még a végén történik vele valami....ha megtalálom próbálom oldani a feszültséget és megszólítom,mintha az előbb mi sem történt volna.*

-Nah? vannak emlékeid a tőrröl???
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.05.15. 8:20

*Körülbelül ekkor hallom meg a nő kiáltásait,így ismét a Viperához intézem szavaim*

-Már elment segítségért,fogd már föl hogy veszéjben vagy!!!Ki tudja mit ittál meg !!!!!
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.15. 9:00

Leisan de La'erten

Az úton javarészt azon töri a fejét mit is akar jelenteni ez a látomás?
Aztán majd leesik a lóról mikor megpillantja azt az íjjat. De mint oly sokszor most is csalódnia kell. Az íj már másnál van vagyis vagy elkésett vagy elrontott valamit.Egy kicsit agyal ezen mikor megpillantja a hordágyat.
Lepattan a lóról és a sebesülthöz siet.Megviszgálja sebeit és halkan ervül megkérdezi.:- Enyhíthetek a sebeiden... Arel kegyelméből!-teszi hozzá.Majd bizalom teljes mosollyal várja a választ aztán ha megengedi ráteszi jobbját az egyik sebre, baljába fogja szimbólumát és halkan kántálni kezd.
- Arel, Úrnője életnek és halálnak, kérlek, segíts enyhíteni e bátor harcos igaz ügyben szerzett sebeit!
//gyógyítás.:9 MP//
Visszatér Marafisz mellé.
Kissé bátortalanul megkérdezi a vezért.:
(Erv)
- Elnézést Galain Úr. Mégis mit kellene tennünk? -hallani hangján hogy valami már érdekli de egyelőre nem tudja, nem meri kimondani. Aztán rászánja magát.
-Valamint kiváncsi volnék arra hogy,....őőő.... az az íj hogy került magukhoz?-Megböki Marafiszt majd halkan elfül a következőket mondja.:-Emlékszel mit mondtam neked reggel?Azt láttam ...
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Huor Aikanáro » 2008.05.15. 15:38

Harass

*Az utazást csendben elmélkedésell, nézelődéssel töltöm. De a katonákkal és Nirmajé urával való találkozás megélénkít. Viszont a párbeszédeket hallva úgy érzem korai lenne még bármit is tennem. Lesz még alakalmam beszélni Gallain nagyurral kettesben is... Így, hát csak ennyit mondok:*

(Közös)
- A nevem, Ves-Antara sin Harass nagyuaram. A messzi dél egy nemesen szülötje. És örömmel tölt el, ha bármiben segíthetek uraságodnak, vagy házad népének, vendégeidnek.

*A bemutatkozásomat egy tiszteletteljes bólintással zárom le.*

< Mág is csak jobb pár napot vendégeskedni egy nemes úrnál, mint egy hónapot utazni. Legalább is remélem... >
"Ha csakugyan vannak istenek, ha minden cselekedetünknek valamiféle célja van, mond meg nekem:
melyikük és mi végre teremtette a nőt...?"

A nő mintegy véletlenszerűen a bárdhoz dörgölőzött, és a fülébe súgta:
"-Ha lepihennél , álmodj rólam! Neked szabad."

Wayne Chapman
Huor Aikanáro
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 422
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.05.15. 19:15

Vipera

Felröhögök, erőtlenül, köhögésbe fúlóan.
Veszélyben!? Lehet, hogy a fél világ rám vadászik és nem tudok róla, lehet, hogy halálos beteg vagyok. Azt tudom, hogy egy szerencsétlen alkoholista vagyok és vagy piszok jó abban amit csinálok, hogy eddig túléltem így vagy iszonyatos barom és mázlista. Gondolom számodra is egyértelmű, hogy a második valószínűbb. Bármi lehet és én semmiről nem tudok szerinted pont az érdekel, hogy most meghalok? Csak ne méreg legyen, hanem gyorsan történjen. SEMMIRE NEM EMLÉKSZEM! SEMMIRE!
Kissé megenyhülve folytatom. De ne aggódj! Ahogy tudok segítek nektek, csak nem tudom hogy. Lehet hogy méregkeverő vagyok, lehet, hogy íjász vagy nyomolvasó, lehetek valami elfuserált paplovag, vagy akármiféle szerzet...
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.15. 20:10

KM: [Dreemer],Az utazás-és a találkozás
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Délutáni órák
Résztvevők: Harass (Huor Aikanáro),Leisan de La'erten(Lorin O Krell),Harmon(Vargasz Algor),Revo (Pelso),Tala Mörök(Godorak)

*Gallain nyugottan végighalgatja a sok kérdést, és elégedetten elmosolyodik.*

(Pyar)
-Nos rendben, ahogy hallom mindenkit érdekel miről is van szó. Tehát jó pár számomra kellemetlen vendéget kell csúnyán megtréfálni... A kellemetlenkedő a legjobb szobáimat foglalták el, de ha valami magas rangú fennhéjázó, pöffeszkedő társaság érkezne... kénytlenek lesznek helyüket átadni nekik, remélhetőleg el is kotródnak a színről... egészen véletlenül egy távoli vidék varázslóiskolának küld ötjei, egyes híresztelések szerint pontosan így viselkednek, valami Lar-Dori varázsló rendnek hívják öket, ha jól emlékszem. Nektek az ő szerepükben kéne tetszelegnetek. Egyedüli gond hogy kell valami ürügy ami miatt
itt vagytok, no meg nem kéne leleplezni a valódi kiléteket... Természetesen jól vendégül látnálak titeket, de nem tudlak a palotámban elszállásolni, nincs szabad hely. A költségemre természetesen fogadót fogadóban adok szálasát nektek... Fontos lenne kitalálni ki a küldöttség vezetője, és ki milyen rangban van...

*Ezután mindenkit sorra vesz a jelen lévők közül, és válaszol a kérdésekre.*

Revo (Pelso)

-Ha kíván maradhat is, feltételezem rokonai nem hagyják cserben...

Harmon(Vargasz Algor)

-Köszönöm odaadó támogatását.

Leisan de La'erten(Lorin O Krell)

// első kérdésed már megválaszolta...//

-Látom uraságodnak éles szeme van, akár egy sasnak! Az említett íjat elhoztuk ki próbálni, ez lesz a fő díja a Narmeji Nagy íjászversenynek! Amit még a héten le bonyolítunk. Csak nem szeretne indulni rajta?

//gondolom igen.. ebben az esetben://

-A nevezés díja csekélyke 50 arany, bárki be nevezhet a versenyre. Bár ezt sokan nem teszik meg, a sok Elf versenyző jelenléte miatt úgy gondolják esélytelenek.

Harass (Huor Aikanáro)

*Alaposan végigmér, szinte érzed amint ruhádat végig tapogatja szemeivel...*

(Shadoni-nagyon akadozva)
-Lát te vagy Domvik országából, van Narmej Domvick pap-templom, egy pap aki csinál templom. Pap előtt volt nemes, mesél nekem Shadon sok sok...

Tala Mörök(Godorak)

//Az előzmények lejátszását külön reagba teszem, nem szeretném hogy keveredjenek a dolgok, te írd egybe nyugodtan//

*Oda siet hozzád, az egyik idegen a csapatból, fél-elfnek tűnik.Kezében Arel jelképét szorongatja, talán pap(?). Imádságba kezd, és megáld téged majd ép sebeidet be gyógyítja.*

//Automatikusan javítottam Leisan de La'erten(Lorin O Krell) hibáit: 1. megkel áldani a célpontot mielőtt gyógyítasz. 2.nem mondtad ép vagy fp gyógyítást hajtasz e végre//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 16 / 76 • 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...