• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 9 / 45 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.12. 16:11

Bredon

A hordárfiúcska által mutattott irányba indulok és nézem a hajók neveit, egy Selennor nevűt keresek. Ha nem találnék, akkor Gifar Viala után érdeklődöm, valaki csak meg tudja mondani hol találom. Ha megtaláltam (megtaláltuk), akkor beszélek Gifarral arról, hogy vállalnánk a hajó őrzését, esetleg besegítenénk néha a matrózoknak ha kell, hogyha elvisz minket Ferrigiára.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.12. 16:39

(Lernun)

Mikor odáig ér bátyám, hogy esetleg besegítenénk néha a matrózoknak ha kell, közbeszólok:
-Igen szívesen vállalnánk a hajó őrzését vagy ha már talált az úr zsoldosokat , mint utasok önnel tartanánk és fizetnénk az utiköltséget.
<Tudod ki fog dolgozni Bredon...ha annyira akarsz máskor szólj és adok nekd munkát :D>
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lernun 2008.05.12. 18:45-kor.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.12. 16:47

Bredon

-Ha annyira nem akarsz dolgozni, inkább fizetsz az a te dolgod, de én szívesebben teszek-veszek egy kicsit, mint megválljak a pénzemtől azért, hogy odamenjek, ahová nekem NEM - ezt a szót hangosabban és nyomatékosabban mondom- is érdekem menni- itt elsötétül egy kicsit a tekintetem, mikor öcsémre nézek, de igyekszem megnyugodni.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.12. 18:13

(Lernun)

-Ha ekkora teher neked, hogy a testvéreddel tarts felőlem nyugodtan maradhatsz. Ha pedig rosszul állsz anyagilag szívesen fizetem a te részed is. Nem bírnám nézni ahogy a bátyám dolgozik<dehogynem naphosszat :D >, tudod hogy rám mindig számíthatsz. Igyekszem minél nagyobb bűntudatot kelteni benne. <A végén még örülni is fogsz hogy velem jöhetsz és kiengesztelheted azt a fránya lekiismereted. Egyébként ezt a kis színjátékot te sem csinálhattad volna jobban.>
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.12. 18:27

Bredon

Nem teher, hogy a testvéremmel tartsak, csak ahhoz képest, hogy a múltkor alig maradt pénzed, mert eljátszottad a kereken, olyan jól állsz anyagilag, nemcsak a saját, hanem az én részemet is kifizetnéd? - kérdőn nézek rá- Akkor akár meg is adhatnád a tartozásodat, úgy tudom van egy kevés belőle... De aztán nyugodtan fizetheted az utamat (én is fizettem neked a piát :) )

//Most őszintén, a lelkiismeretére akarsz hatni egy bárdnak? Ennyire még te sem lehetsz jó szónok :P Ugyanannyi lekiismeretem van mint a tolvajodnak, az pedig valljuk be őszintén nem sok :D//
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.12. 18:47

(Lernun)

-Gondolom amikor a múltkori kalandunkban megmentettem az életed az ellen a bizonyos dolog ellen az elég volt a tartozás rendezésére.

/ja és lassan jöhetne a Km mert jelenleg a hajótulajdonosnál vagyunk ha jóltudom./
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.12. 18:57

Bredon

- Te mentetted meg? Én úgy tudom, hogy a Kuruzsló és a Fehérhajú volt az, meg a kardom- csapok nagyon büszkén a díszes fegyveremre

//a KM azt mondta, hogy 8, fél 9 körül fenn tud lenni//
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.12. 20:57

KM esemény [Lorin]
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötő-keleti dokk
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-valamivel reggel után.
Résztvevők: Lernun, Bredon, Sirvaj

Kitartó kereséseteknenk hála hamar meglelitek a moló legvégén ágasjodó kétrábócos hajót melynek oldalaán a Sellenor név díszeleg. A hajó felvonóhídjánál egy magas vékonyka ferfiú utasígatja a rakodómunkásokat akiknek látszólag egyáltalán semmi kedve dolgozni. Jötötökre felfigyel az és vigyorogva felétek lépked.
- Üdvözletem jóuraim! Galradzsának hála! A nevem Gifar Viala, ezek szerint önök szeretnének eljutni Feruggiára? Ennek roppantmód örülök.- kicsit törve beszéli az ervet. Viala átlagos magasságu kissé vékony dzsad feérfi, fekete haja kiemeli égszinkék szemeit, ébenszínű hosszú haját felül fejpánt tartja szorosan fejéhez míg hátul a jópár fonatban végződik.
A két félelf veszekedésére kicsit érdekesen néz majd elneveti magát.
- Ugyan barátaim semmi dolguk nem lesz. Márha nem találkozunk rövid utunk során kalózokkal, amiből szó mi szó igencsak sok van mostanság a tengereken.A dolguk tehet csak annyi hogy megnyugtassák az embereimet a jelenlétükkel. Nem is tudják mennyire örülök maguknak.-karolja át Bredont.- Jöjjenek csak fel a hajómra. Ugye gyönyörű? Benne van minden reményem... a teljes scaládi vagyonomba kerül ez a kis vállalkozás és ha most nem sikerül időre szállítanom akkor valószínűleg be is fucsolok.-közben folyamatosan terel felfele titeket a hajóján ahol még mindig a berakodást végzik.

Bredan
-még korábban-
...ahogy a díszes pengére csapsz egy percre mintha valami ismerős bizsergés futna végig az újjaidon fel egészen a fejedig. Szavad elhalkul, a külvilág számdodra mintegy szivdobbanásra megszünik létezni. Nme hallasz ... nem is látsz már... szólni próbálsz de mintha elvették volna a hangod. Aztán valahonnan a semmiből egy ismeretlen reszelős hang szól.
-...Siellast!....Etteran!....- majd el is halkul
Majd felocsúdsz de ekkor már Viala szorítja vállad is a kissé ingatagnak tűnő csapóhídon terel felfelé.
//bocs a késésért... //
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.12. 21:15

Bredon

- Örömmel halljuk, hogy csak a hajó biztonságáért kell felelnünk - mondom Gifarnak s rá villantom a mosolyomat- mindannyiunknak kedvező így. Mikor indulunk?- kérdezem még a dzsadtól

<<Mi a fene van a kardommal? Azon kívül semmi furcsa nincs benne, hogy a fehérhajúak kihalt házának fegyverraktárában találtam és használható démonok ellen is 8) Majd utánnajárok a dolognak... Tényleg, hátha a Kuruzsló ismeri a szavak jelentését.>>
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.05.12. 21:42

Ahogyan a beszélgetés zajlik, tekintetem egyik félről a másikra rebben, próbálok a történetükből kibogozni valamit, majd amikor a kapitány kijelenti, hogy mi vár el tőlünk, rámosolygok.
<No azt várhatod, hogy én kalózokkal viaskodjak!>

- Természetesen megtesszük ezt önnek. Nem is hittem volna, hogy ily keveset várnak el az embertől egy egyébként borsos hajóútért.
<Az alku ugyanis annyiról szól, hogy itt legyünk, amit egyébként is megtettünk volna. Arról nem esett szó, hogy az oldalukon kéne küzdeni 8) >
Kezet nyújtok a hajóskapitány felé.

- Részemről áll az alku.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.13. 13:39

(Lenun)

-Nekem is megfelel ha csak a hajó biztonságára kell ügyelnünk.Nos akkor akár megbeszélhetnénk a részleteket. Főleg azt, hogy mikor is indulunk. Jó lenne mihamarabb. Emellett megtudhatnánk pontosan mi is a rakomány? Van-e valami amire kifejezetten figyelnünk kell vagy valami éghető amit nem árt az esetleges harc során számításba venni<esetleg valami értékes tárgy(ak) amitől megszabadíthatnám>.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.14. 13:21

KM esemény [Lorin]
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötő-keleti dokk- A Sellenor fedélzetén
Résztvevők: Lernun, Bredon, Sirvaj

Gifar alig tudja leplezni örömét ahogy egyre feljebb haladtok a hídon.
- Remek! Remek! -mondja ujjongva majd beterel titeket egy a fedélzetről nyílló kissebb kabinba ahol egy asztal, székek oldalt pedig egy másik ajtónyíllás van. Gyorsan el is tűnik az ajtó nyíllásban majd egy perc múlva mikorra épp körbenéztetek visszatér baljában egy vaskos üveggel, jobbjában pedig négy pohárral. Az asztalra helyezi a dolgokat majd kitölt egy kis italt és a kezetekbe adja.
- Erre innunk kell barátaim!- mjd a tiétekhez üti poharát és egy hajtásra le is húzza tartalmát.
-Galradzsának hála hogy ilyen embberekkel hozott össze a jó sors.Hogy mit szállítunk? Kelméket és italokat barátaim. Remélem nem kerül harcra sor de ha igen akkor a tűztől óvakodjatok hiszen a raktérben a legfinomabb Dzsad kelmék és Niarei selymek tömkelege áll! Ami felér egy kisebb vagyonnal. Az én kissebb vagyonommal. Valami érdekel még?-néz kérdőn a fiatalabbik félelfre.Jaj hogy mikor indulunk? Hajnalban.-vigyorodik el.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.14. 13:27

KM esemény [Lorin]
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői fogadó.
Résztvevők: Xavios

A fogadótérbe érve nem találod sehol sem Liliant. A pultnál most egy rá kevésbé hasonlito kicsit vaskosabb hölgyemény teljesít "szolgálatot". Mikor leérsz az ajtó ismét szélesre tárul és egy alacsony alak lép be rajta nyakában valami furcsa medállal. Furcsa mivel sárgán izzik. Fogalmad sincs miért. Jobban megerőlteted szemed, észreveszed hogy az alakon semilyen medál nincs(kivűlről), mintha csak a ruháján világítana át valami.Az alak is végigmér téged majd a pulthoz siet és egy pohár vizet kér.
A férfi egyenes tengerszín köpenyt visel alatta egy kekes ing. KEzében egy táska hátán valamiféle nyeles szerszám (fegyver?). Oldalán egy kígyó alakban ívelt tőr.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.14. 15:35

(Lernun)

Követem a kapitányt majd mikor a kisebb kabinba belépünk elfogadom az italt és mennyiségtől függően 1-2 hajtással elfogyasztom.
-Nem mindent megtudtam-felelem mosolyogva.<1-2 üveggel félrerakok majd, plussz a hátizsákomba is elfér pár kelme..remek :D >
-Hajnalban indulunk? Remek! Minél hamarabb annál jobb. Ja és van még egy társunk aki most nem kísért el. Ő nem ért a fegyverforgatáshoz, a mágiához viszont annál inkább. És nem is kér el kisebb vagyonokat mint az effélék, megelégszik, ha ingyen utazhat.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.14. 15:47

Bredon

Én is megiszom az italt amivel a kapitány megkínált.
- Mi is örülünk annak, hogy egy olyan emberrel akadtunk össze, aki ingyen elvisz minket.

Lernun megjegyzéséhez a Kuruzslóról még hozzáteszem:
- Ez így van, de ha lehet nem kéne hangoztatni neki azt, Ön tudja, hogy ő mágiahasználó. Szereti megőrizni a kis titkait. Úgyhogy jobb lesz Önnek és nekünk is, ha csak akkor tudja majd meg ezt, ha ő már elmondta. Remélem érti mire gondolok- ránézek és elmosolyodom.

<<Remélem megérti és el is fogadja, mert nincs kedvem Xavios "Miért mondtátok el neki, hogy varázsló vagyok" kezdetű dumáját hallgatni>>
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 9 / 45 • 1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...