• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Fáradt Vándor

Ahol a tettek beszélnek a szavak helyett

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
94 hozzászólás • Oldal: 3 / 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Re: Fáradt Vándor

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.12. 9:06

Valdin

Befejezi a dalt, ami részint segít könnyíteni a lelkén, aztán visszafordul társaihoz.
-Az alvilág mindenhol veszélyes... Sogronnak? Csak nem Ordani vagy?-kérdezi szinte faggatózva.- tudod semmi bajom a tűzkigyószolgáival, csak nem árt tudni kivel szűröm össze a levet, ráadásul nem tudhatom mkor támad kedved esetleg gyönyörűszép lángokat előidézni...a köpenyemből.- halovány vigyor jelezve hogy ismeri a tűzvarázslókat, meg a papokat is elég jól.
-Nem tudom mire fogsz menni azzal a könyvvel, főleg ha egy gyönyörűszép gyerekeknek való képeskönyvet kapsz a pénzedért. De te tudod...
Lassan kortyolgatja borát majd ő is kivesz egy szobát.
- Én is három nara venék ki szobét.- elővesz egy ezüstérmét és átadja a fogadósnak.- a többiből majd az ételért.
<<Úgyis tovább maradok mint három nap...hacsak addig a csillagok magugkhoz nem szólítanak.>>
Szemével a botos figurát kezdi firtatni. <<Vajon ki ez az alak?>>
- szerintem én itt maradok még egy ideid, aztán ha kedvem úgytartja szétnézeka városban hátha találok valamit amivel előrébb jutunk.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.12. 9:32

/Torrane/

-Igen, ordani vagyok és a tűzvarázslókhoz tartozom. Abban biztos lehetsz, hogy tüzes hangulatot fogok teremteni, ha kell. Igaz nem a köpenyedből. Hát nem tudom, ez a könyv takarhat valamit, mert elég ideges lett mikor megemlítettem és még direkt piszkálta a tűzet, hogy jobban égjen. Bár nem sok reményem, hogy megtudom mi az de legalább bővül Ordan könyvtára, ha esetleg nincs meg nekik...
Megvárom, hogy a fogadós megmondja melyik szoba lesz a szállásom, majd a szobába megyek és felmérem a szobát. Ha van kandalló, vagy valami tűzhely és ha nem ég akkor tűzet rakok és gyújtok.
Üdv.:SH
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 145
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.05.12. 10:05

Helyszín: Fáradt Vándor, Vár-erőd
Időpont: Délután
Játékos: Anapol, Lorin O Krell, Shaidar Haran, Togar

(Togar)
Egy szolgáló kihozza az ebédet: szarvaspörkölt gombával, krumplival, s két karéj kenyér. Hat réz kifizetése után neki is láthatsz elfogyasztani az élelmet. Igen finom. A fogadós nagy bánatodra még mindig az idegenekkel beszélget, hisz számtalan felszolgálója van, kik az asztaloknál ülőket kiszolgálják.
A forgalom dél felé felélénkül, egyre többen térnek be, hogy étkezzenek. Katonák - nők és férfiak egyaránt, kereskedők, polgárok. Mintha gyászolni jöttek volna, s nem vígan nevetgélve étkezni - ahogyan most is tesznek -, a fekete ruhák tengerében elveszni látszol.

(Sekai Koi, Valdin, Torrane)
A forgalom dél felé felélénkül, egyre többen térnek be, hogy étkezzenek. Katonák - nők és férfiak egyaránt, kereskedők, polgárok, mind feketében. Vidáman nevetgélve étkeznek.
A fogadós Torrane felé nyújt egy kulcsot, s úgy mondja:
- 56-os szoba. A helyedben csak akkor költenék könyvre, ha nagyon sok felesleges aranyad van. Itt senki sem él ilyesmivel, mert a Hercegi családon, nemeseken, s a Hivatal szolgálóin kívül szinte senki sem írástudó az erődben - nem látják értelmét az ilyesminek. Talán ha elmondod mi az a szó, amire kíváncsi vagy, tudnék segíteni, hogy milyen történet tartozik hozzá. Bár nem vagyok írástudó, de sokan megfordulnak itt.
Valdin felé fordul, s átveszi az ezüstöt, majd átad neki is egy kulcsot:
57-es szoba, kellemes ittlétet. Az alvilágról épp most beszéltem az Úrral. Mutat Koi felé. Senkinek sem ajánlom, hogy oda lemerészkedjen, mégha kalandozó is az illető. Ez a vár alatt elterülő barlangrendszer hálózat, hol az erény vajmi keveset ér. Bárki kést találhat a hátában, ki nem elég elővigyázatos.
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével!
Íme a vér, mit örömest hullatok a hazáért!
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 165
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.12. 10:35

/Torrane/

A fogadós ajánlatára felélénkül és nem indul el a szobája felé:
-Azt nagyon megköszönném uram. Mivel aranynak jócskán hiányában vagyok... A szó amit keresek Sirdelgo. Amint látom itt a fekete ruha eléggé elterjed, szinte feltűnőnek érzem magam...
Valdinékhoz fordulok:
-Ha nem haragszotok, csatlakoznék, és majd inkább később, megyek fel a szobámba...
Ha leülhetek, rendelek egy sört magamnak és közben megnézem, hogy mit vagy kit néz Valdin
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.12. 12:09

Valdin

-Ez esetben csak örülök jelenlétednek-biccent Toranne felé.
<<Mindenestre a multamról és Haifáról-főleg rólla!- mélyen halgatnom kell... bár az Ibara messze de ki tudja hogy hova ér ezeknek a keze... remélem attól még lehetünk barátok.>>
Mikor meghallja a Kalandozók kifejezést elmosolyodik majd a Csatos Rézkönyv legismertebb mondásához folymodik.:
-Márpedig a kalandozók olyanok az istenek kezében, mint a kártyalapok: saját szeszélyük szerint keverik és újraosztják őket. És nemritkán csalnak is.-kicsit elmereng ezen.
-De mivel egyik istenben sem hiszek ezért úgyhiszem több szerencsével járhatnék mint azok akik magukat kalandozóknak nevezik.
Koi felé fordul.:
- Nocsak? Te ezekszerint egy lépéssel előttünk jártál? Elmondanád akkor amit megtudtál?Tudod nem árt tudnom is rólluk valamit ha már velük kezdek.
<<Ha meg olyna hirhedtek uygsincs semmi esélyem... de legalább mondhatom magamnak hogy megpróbáltam.>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.05.12. 13:18

(Angor Landrin)

Kimegyek a fogadóból és elindulok a városőrség épületéhez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Togar 2008.05.15. 7:02-kor.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.05.13. 13:53

Anapol (SEKAI KOI)

-Tisztelettel. -kis meghajlás- Ha a város alatti utakról kérdezel, én sem tudok többet mint te. Csak azt, hogy veszélyes és hogy bátor ember aki oda lemegy.- mondja el őszintén.

-Egyébként ha megkérdezhetlek titeket, mi járatban vagytok erre felé? Úgy értem, hogy most vagytok itt először és "csak" körbe nézni jöttetek ide? Vagy idevalósiak vagytok <mondjuk ezt erősen kétlem> Előbbi esetben, ha lehet veletek tartanék elvégre eme kicsinyke ország felderítésére küldtek engem ide, hogy megismerkedjem az országgal a kultúrájával meg miegyébbel. Persze mind ezt akkor kérdezem csak, ha nem találtok tolakodónak.- kérdezi öőszintén egy erőltetett mosollyal meghajlással.

<Hát igen az az álom még mindig nem ment ki a fejeből. Talán megegyezik az uticélom ezekkel a kalandozókéval, amit erősen kétlek és persze nagyon meglepődnék rajta.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.05.13. 16:36

Helyszín: Fáradt Vándor, Vár-erőd
Időpont: Délután
Játékos: Anapol, Lorin O Krell, Shaidar Haran, Togar, Ichigo

(Angor)
Kifelé indulsz a fogadóból, s a hirtelen belépő idegenben majdnem beleütközöl, de szerencsére az időben félreáll. Kilépsz a fogadóból, hogy felkeresd a Városőrség épületét.

(Tassayel)
Kikerülve a férfit a pulthoz lépsz, hogy szobát kérj magadnak. A fogadós tíz rezet kér tőled, s átadja a kulcsot.

(Torrane, Valdin, Koi)
A fogadót elhagyja a bottal rendelkező férfi, de helyére egy másik idegen jön. Majdnem össze is ütköznek.
Ezek után a frissen betért szőke férfi a pulthoz lép, majd kér egy szobát.
//További események nem történnek, beszélgessetek, cselekedjetek nyugodtan.//
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével!
Íme a vér, mit örömest hullatok a hazáért!
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 165
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.13. 18:30

/Torrane/

Koinak (közben iszogatja a sörét):
-Természetesen részemről semmi akadálya, hogy velünk tarts egyébként is ha nagyobb a társaság nagyobb a móka. Amiből úgy gondolom lesz bőven, mivel van egy olyan érzésem, hogy nemsokára a város alatti utakat is megfogjuk csodálni. A másik kérdésedre válaszolva én is csak ma érkeztem és amolyan világot látok és tapasztalatokat gyűjtök. Meg kérdezhetem mit iszol?
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.05.14. 7:32

(Angor Landrin)

Elindulok az épülethez, közben még mindig az foglalkoztat mibe keveredtem bele egy könyv miatt.Mitől olyan érdekesek másnak ezek a legendák.Talán van benne olyan ami igaz és ez után kutat más is? Egyre érdekesebb ez a történet.Mikor odaérek ha van a kapuba őr üdvözlöm és előadom jövetelem célját.Az öreg Hilderrel kapcsolatban szeretnék érdeklődni egy ismerősét keresném vagy olyat aki ismerte elég jól.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.05.14. 8:29

Tassayel

*Ahogy belép a fogadóba, majdnem nekimegy eg perclénynek, de még időben eláll az útjából. Szemügyre veszi a fogadót, hogy milyen emberek vannak ott. Kicsit aggasztja a zárt helység és a sok ember, de hát mentálisan felkészítették az ilyen helyzetekre. Odalép a fogadóshoz, majd közös nyelven megszólalva egy szobát kér. Kifizeti érte a 10 rezet, elveszi a kulcsot, majd megkérdezi tőle, hogy merre talál a közelben egy jó szabót.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.14. 13:10

Valdin

A fogadós válaszán kicsit gondolkodik.
- ...és mi így is oda megyünk...-mondja sokat sejtetően hlk hangon mintha csak egy régi kroníkából idézne.

Aztán válaszol Koinak is.:
- Hát... idevetett a jósors. Egy karavánnal érkeztem mint kisérő mivel jó pénzt kaptam a védelméért. És mint tudjuk a pénz ugyan semmi de nélküle te sem vagy több. Mellesleg ha az ittlétem iránti érveim érdekelnek nos akkor elég ha annyit mondok hogy kodórgok?-kérdez vissza.-Felétek mindenki így hajlong?

Ha eddig nem tette volna most rendel ételt is a bora mellé majd nekiáll hogy elfogyassza. Közben csendesen beszélget a töbiekkel.
- Milyen furcsák errefelé a népek. Ahogy nézem sok a külhoni...
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.14. 14:52

/Torrane/

Valndinak:
-Hát igen, furcsák az itteni város lakók mindenki feketében és aki meg nincs abban az tuti, hogy külhoni.
Valdin kérdésére egy kicsit elmosolyodik
<ez engem is érdekel, hogy ez náluk szokás vagy csak udvariaskodás.>
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vyan Anapol » 2008.05.14. 18:54

Anapol (sekai Koi)

-Köszönöm szépen, hogy veletek tarthatok ez nagyon megtisztelő.- hajol meg ismét.

-Ó nálunk természetesen ez a szokás. Bár sokan mondták már, hogy túlzásba viszem ezt a szokást, de hát minden új ember akit megismerek bírja a feltétel nélküli bizalmamat és szeretetemet. Ezt szeretem is kimutatni nekik. Először nem feltételezek senkiről sem rosszat, és ha át is ver, akkor sem zavartatom magam, hiszen hiszek benne, hogy később ezáltal majd ő fog gyarapodni. Legalább is remélem.- mondja teljesen őszintén és szeretet teljesen.

-A csatornára pedig én is kíváncsi vagyok mivel neveltetésemnél fogva, nem vetem meg a harcot.- bár gyűlölök bárkit is megvágni.- folytatja a beszélgetést mosolyogva mindenkire.

//off Bocsánat kapitány úr!!! A japán nevek ugyan úgy működnek mint, a magyar nevek tehát először a család név aztán a keresztnév. :) //

Mosolygok :) az éppen betoppanó alakra, hiszen a pozitív gondolkodást mindennél előbre tartom.
Vyan Anapol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 141
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.16. 12:10

Valdin

Torannenak.:
- Én sem értem miért van mindenki feketében... vagy mind gyászol vagy ez afélle népviselet.

-Te tudod...-vonja meg vállát Sekai Koi válaszára.- ellenben nem félsz attól hogy valaki visszaél ezzel és míg meghajolsz addig kupán vág?-kérdezi mosolyogva, közben kortyolhatja a bort.

<<Lehet játszanom kellene még egy dalt?... Ahogy nézem az előző sem nyerte el a közönséh tetszését akkor nem erőltetem maham... talán majd később...>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
94 hozzászólás • Oldal: 3 / 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7