• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 7 / 45 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.05.08. 14:19

(Xavios)

- Megbocsát egy pillanatra hölgyem? Egy perc és visszajövök. - mondom Lilian-nek, majd intek a két félelfnek, hogy menjünk kicsit arréb, ne torlódjunk a pultnál, mert a vendégek nem fognak odaférni. Leülök a legközelebbi üres asztalhoz
- Nos? Mi hír? - a két testvér arcát fürkészem, majd Lernun-hoz fordulok. - Hát veled mi történt? - kérdezem tőle. Nem beszélek túl hangosan.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Khaltaros Orm Dhesal 2008.05.27. 18:05-kor.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.08. 15:18

(Lernun)
-Megtudtam ma ezt-azt. Többek között, hogy Feruggiára készülsz. Nekünk is lenne arra egy kis dolgunk minél hamarabb, ezér hívtalak. Ha neked is megfelel még ma kimegyek szétnézni a kikötőben és keresek hajót ami akár már holnap indul.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.05.08. 16:02

(Xavios)

- Rendben. - felelem kurtán a tolvajnak. Vajon honnan tudhatja, hogy oda készülök? ... Talán attól a furcsa ismeretlentől. Eme gondolatok pillanatok alatt bukkannak fel és futnak át elmémen, majd leülepszenek emlékezetemben.
- Lehetőleg olyan hajót keress, amely védelemre szorul. Én már sokszor utaztam úgy, és ingyen volt. Csupán meg kellett védeni a különböző rablótámadásoktól. - mondom neki. Azt még mindig nem mondta meg, hogy mi történt vele. ...De nem baj. Ha én kérdezgetem, akkor valószínűleg ő is elkezdene faggatni. - vélekedem magamban. - Van még valami, amit meg szeretnél osztani velem?
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.08. 16:18

(Lernun)

-Nem csak ennyit akartam.Akkor én indulok is. Bátyámhoz fordulok:-Te is velem tartassz. Majd biccentek Xaviosnak felállok az asztaltól és elhagyom a kocsmát egyedül vagy Bredonnal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Lernun 2008.05.08. 16:25-kor.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.08. 16:21

Bredon

Lernun kérdésére egy egyszerű "Megyek" a válaszom. Én is felállok és öcsémmel tartok ki a fogadóból.
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.05.08. 16:53

(Xavios)

Biccentek feléjük, majd lassan én is felállok az asztaltól és felsétálok a szobámba, hogy átnézzem a felszerelésem. Ha mindent a helyén találtam, visszatérek a cselédlányhoz. A témához visszatérve mesélek neki pár dolgot Erion-ról, de az ott tett látogatásom során tapasztalt eseményekről nem szólok.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.05.09. 8:06

Miután befejeztem az étkezést eltűnődök azon, hogy mit is tegyek. Körbe kellene kérdeződködnöm a kikötőben, de itt vannak a meghódításra -vagy épp megrontásra - váró lányok is.
<Mindenképpen a hajóról kell tájékozódnom, még elindulna, amikor rajta sem vagyok! Utána jöhetnek a fehércselédek.>
Nagy sóhajtással fejezem ki, hogy igen nehéz döntés volt ez részemről, majd a fogadóshoz lépek. <Ha szerencsém van, s elég hangosan beszélek, talán felfedik magukat, kik szintén a hajóra tartanak, se még a kikötőbe sem kell elmennem>

- Fogadós uram, tud nekem segíteni? Egy szigetre tartok, s talán tudja, hogy mikor fut ki hajó oda. Elvégre ez egy jó helynek tűnik, s lehet, hallott szóbeszédeket arról, hogy valaki oda tartana.
A sziget neve Feruggia.

Kérdőn tekintek a fogadósra, de szemem sarkából figyelem, hogy az említett névre felfigyel e valaki //próbálok úgy időzíteni, hogy a kalandorok - tehát a többi játékos - a közelben leygen a kérdés elhangzásakor.//
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.09. 15:03

KM esemény [Lorin]
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői fogadó.
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-valamivel reggel után.
Résztvevők: Mindenki

Az eddig csak étkező idegen,(Sirvaj) feláll az asztaltól majd a pultnál tevékenykedő pultoshoz megy. Amaz válaszol kérdésére. Hangja az egész termet betölti minden résztvevő hallja.:
- Ferrugiára? Oda mennek hajók gyakran... az előbb volt itt egy alak. Valami kereskedő embereket keresett a hajójára. Ő is oda tartott, mindjárt mondom a nevét, valami Giraf, vagy Gefaa , á felírta nekem egy lapra.- ezzel lehajol és elővesz a pult alól egy kicsit gyűrött alig tenyérnyi lapocskát majd feléd nyújtja. A következő áll rajta.:
Gifar Viala
Selennor- keleti dokk

/Lenun, Bredon, Xavios a papíron alló íráson kivül mindennek részesei vagytok./
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.09. 17:04

Bredon

Mikor meghallom Sirvaj és a fogadós párbeszédét, hirtelen visszafordulok az ajtóból és szólok öcsémnek is, hogy várjon egy kicsit. Odalépek a fogadóshoz:
- Elnézést, hogy zavarom, de mi is Ferrugiára tartunk- ezzel Lernun felé bökök- és hajót keresünk, akárcsak Ön- nézek Sirvajra- ezért ha megtenné, hogy megmutatja nekem is kit keressünk, az sokat segítene. Ezután Sirvajhoz intézem szavaimat:
- Ha van kedve akár együtt is mehetnénk.
<<Lernun mintha valami ott eltűnt embert emlegetett volna, úgyhogy jól jöhet egy kardforgató, mert köztünk egy igazi se akad>>
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.09. 19:47

(Lernun)

<Hmpf..mégegy útitárs? Akkor már negyedelni kell a zsákmányt. Mondjuk Xaviossal is egy kocsmában találkoztunk először és aztóta már soksjzor megmentette a bőrünket. Végül is ha valami baj lenne vele az osztozkodásnál mi vagyunk többen...meg hát ha komolyabb közelharcra kerül a sor nem érünk túl sokat. Végül is jöjjön ha akar.>

Megállok az ajtóban és megvárom amíg bátyám visszajön. Figyelek a beszélgetésükre és közben végigmérem az alakot.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.05.10. 6:20

Érdeklődő tekintettel nézek a kalandozó felé <Bár minden ilyen egyszerű lenne!>
Átnyújtom neki a papírt.

- MIcsoda szerencsés véletlen!- mondom neki - Legalább nem kell egyedül mennem!
A létező legbarátságosabb mosolyomat öltöm fel, hogy bizalmat keltsek.
Felállok, majd az ajtóra mutatok.
- Hát akkor, induljunk uraim.
A amennyiben elindulnak, követem őket. <Remélem nem mostanában indul az a hajó! Még vár itt rám két nő, s a szobám!>
//Fegyvert nem látsz nálam, Bredon, csupán egy egyszerű, hosszú pengéjű tőrt. :lol: //
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.10. 7:23

Bredon

//Ha nem látok nálad más fegyvert, akkor nem is hívlak :D Na jó ez csak vicc volt//

Természetesen elindulunk a kikötő felé.
- Ha már így összehozott minket a sors- kezdem el Sirvajra nézve, majd kis szünet után folytatom- engem Bredonnak hívnak, ő az öcsém Lernun- paskolom meg öcsém vállát.
- Uraságodat hogy hívják, ha szabad kérdeznem?
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.05.10. 13:55

- A nevem Néma Sirvaj. Örvendek. - mondom, s kezet nyújtok.
<Néma, no igen... Régen volt az már.>
Jókedvűen lépdelek velük a kikötő irányába. <A származásom felől nem is érdeklődött... Pedig egy Erigowi nemesnek van mit mesélnie 8) >
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.10. 16:10

Bredon

- Néma? Honnan a becenév, hisz ha jól hallottam, akkor az előbb beszélt? Mi Erionból jövünk, Ön honnan? Tegeződhetünk, mert kissé feszélyez már ez az önözés?

Látva társam jó kedvét én is felderülök egy kissé, feledve a mostani nőgondokat :)
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.05.10. 20:15

Igen, valóban. Ha néma volnék, most nem beszélnénk itt.- mosolygok Bredonra - De kiskoromban valamiért nem beszéltem, s később már értelmét sem láttam. Erigow azonban megihleti az embert, s nem bírtam sokáig szó nélkül... felnőttként már meg kellett értetnem magam az emberekkel, s mellesleg a hölgyek sem "állnak szóba" némákkal, pedig társaságuk nélkül unalmas lenne az élet.- jóízűen kacagok ezen elmésségen, majd kisebb köhécseléssé próbálom visszafojtani.- Ön honnan jött?
- Niccolo Machiavelli

Cadoras
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 7 / 45 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...