"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Kedves (aktív) JK-k! A következő nap reggelén bemesélem Meridian karakterét. Azért csak reggel, mert szeretném lezárni ezt az éjszakát további bonyodalmak nélkül. Bár ebbe még Yvett, Quator és Thor karija beleszólhat...
Bocs Huor, de azon kívül, hogy mélyen alszol, nem tudok most még írni Neked.
A jövő héten elutazunk egy hétre a Dunántúlra, ezért nem fogok tudni írni. Megértéseteket előre is köszönöm!
Üdv: S.
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta, Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."
Én is szeretném folytatni. A kérdésem viszont ugyanaz mint Quatoré te akarod folytatni? Ami meg a kommunikációt illeti itt az alkalom egy mókás kis szerepjátékra.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk a becsület mindennél többet ér.
Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt arel pap A balszerencse netovábbja zárt
No akkor csak Castoron múlik, hogy folytatjuk-e, mert akkor mind a 4en játszanánk. Még Tagrid mozgatására is megoldást talált Yvett. A nyelvi problémákkal akkor hogy is állunk? Az ervet beszéli Quator karija, az enyém, Garmáé, bár ő alacsonybb fokon és Tagridé, Yvett karija meg Tagriddal és velem tud kommunikálni? Ha jól értettem akkor így van.
"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Rendben van, folytatom, az lesz hogy úgy vesszük, hogy Tagrid nincs és nem is volt.
Yvett nem lehetne az csinálni, hogy a 2. szintű közösöd átírjuk erv nyelvre? Lévén hogy északon játszunk, a közös nyelv most nagyon lényegtelen, ha akarsz, majd később tanulsz közöst, de most jobban kéne az erv.
És akkor úgy vesszük, hogy amit mondtál utoljára azt értette Saun, Nasnaer meg Drof nem, mert azok szétszéledtek a területen tüzifát bóklászni.
A jelentkezőknek elküldtem a könyvet e-mailben, elméletileg nem olyan nagy; 13,1 MB, de a rendszer visszajelezte, hogy azt hiszem két fő nem kapta meg, mert túl nagy és nem fért bele a postaládájukba. Átlag 20 MB egy postafiók, elvileg bele kéne mennie, de ha tele van mindenfélével, akkor előfordulhat hogy nem megy át, majd fent leszek MSN-en és majd ott megoldjuk. Ki az aki nem kapta meg a jelentkezettek közűl?
Azért megjegyezném, hogy ez nem volt szép tőled Castor. Az elején is megvolt a Kp-ja Yvettnek, hogy felvegye az ervet, mikor kiderült, hogy nem érti. Akkor pont azért, mert nem engedted ezt az apró módosítást kb 10-15 reagváltást töröltünk vissza, amiben épp sikerült volna valamelyest elbeszélgetnie a két karakternek és azóta is számos párbeszédlehetőség hiúsult meg emiatt.
Azt értem, hogy most az a baj, hogy nem nagyon van aki tolmácsoljon, viszont azt nem értem akkor eddig miért nem volt baj, hiszen eddig sem tudtak a karakterek beszélni emiatt.
Bocsánat, oké, rendben, minden marad az eredeti változat szerint. Scylnek közöse van 2.-esen, az ervet nem érti. Változtattam a mesemondó reagján, egyenenlőre Saun nem érti mit mond a nő.
Akkor maradjon annyiban a dolog, hogy amíg szükséges, addig fogom mozgatni Tagridot. Mind a két főt mozgatom egy reagban. Így nem is csapódik a mese senki részéről és senkinek nem fog gondot okozni Tagrid mozgatása plusszba - nem, nekem sem fog
Armageddon!
Én normálisan megkaptam a mailt, minden csatolt állomány megérkezett.
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
A bibi nem a postafiók méretében és telítettségében szokott lenni, hanem abban, hogy bizonyos levelesládák lekorlátozzák, milyen méretű levelet FOGADNAK, illetve KÜLDENEK. Pl. nálam citróban 3 mega az, amit el enged küldeni és amit enged fogadni! Lehet, hogy mondjuk a küldő fiókja simán elküldi a 13 megát, de a fogadói lepattintja, mondván túl nagy, és visszajelzésként teli jelzést küld a feladónak. Jártam már így, majdnem üres fiókra fika 5 mega nem akart átjönni, tudom miről beszélek
//Remélem nem minősül off-nak a egy általam meghirdette a játékosaimat érintő szavazás eredményét itt teszem közzé, ha mégis igy lenne kérem az illetékeseket töröljék jelen Hsz-emet.//
Kedves játékosaim, ezúton teszem közzé a legutóbb meghirdetett szavazás eredményét. Elnézést a lassu szavazat elbírálásért. Csak a megszavazott pontokat tüntetem fel!
További komikus részek (lásd részeg varázsló ; Vargasz Algor esete csak külsősként személve)
4 igen-3 nem -> megszavazva
Még több kegyetlen Mesélői gaztett a JK ellen (lásd eddigi mese jelentős része )
4 igen-3 nem -> megszavazva
<Menyire normális ez??? még többet kérni Valamit nagyon rosszul csinálhatok... De ha meg lett szavazva, rajtam ne múljon...>
Szerintem most Niobe-t és Sess-t várjuk akik kivettek egy kis szabit. (még szerencse hogy ez egybe esik és nem kölün kölün van! => született optimista XD)
Bár mivel mi máshol vagyunk szerintem nyugodtan beszélgethetünk nem szívják mellre.