• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sherali kalandok [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 33 / 51 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 51

Re: Sherali kalandok [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.06. 19:38

Ryell

Egy pillanatig furcsán mered Nasháékra aztán ő si vállat von.
- Ez egy ilyen nap... senki nem mond semmit ainek örülnék.

-... az előzőt visszavonom!-mosolyodik el mikor Wenla dalolni kezd.
<<..ez valóban meglepő... bár ha jól tudom a művészlelkek sajátja a különcség így érthető a viselkedése és az hogy ilyen szépen énekel>>
Megtapsolja Wenlát majd meg is kérdezi.:
- Van Erigowi rokonod? Vagy netán akadt egy-kát bárd a felmenőid között? Milyen érdekes hogy a nyelved nem csak hegyes és a viszályszításhoz ért hanem ilyen szépen tudsz vele dalolni.- mosolyodik el.

Mielőtt beérnének a fogadóba újra derekára ölti kardját. Bent nem ül le hanem először a kis cetliket kezdi vizslatni.
- Fogadós van valami italod, vizen kivül ami nem alkoholos? Mondjuk tea?- kérdezi a fogadóst miután végzett a cetlinézegetéssel majd asztalhoz ül.
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.06. 21:35

( Nasha )

* Szótlanul hallgatom végig Wenla éneklését. *

< Ha jobban belegondolok, lenne min töprengenem a dal szövegét illetően, de most nem érdekel. Inkább kihasználom, hogy nem a véremet szívja. Ez se utolsó szempont. >

* Beérve a városba és belépve a szabóhoz átadom Chinnek a terepet, és ezt a szabóval is közlöm: *

- Üdvözlöm. Én csak csendes társ vagyok jelenleg. Így inkább én nézelődök, míg társammal foglalkozik.
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.05.06. 22:39

(Chin)

- Jó napot! Chin Chüang vagyok. - mutatkozom be illedelmesen, és kíváncsian várom a hatást. Wenláékon úgy mértem le, a nevem valami miatt nevetésre ösztönzi az embereket... Legközelebb pukedlizni is fogok hozzá....

- Lenne egy sérült ruhám, - húzom elő a málhámból a tegnap szétvágott ruházatom felső részét. - meg szeretném javítattni. És ha tudna valami strapabíró anyagból ugyanezekkel a színekkel varrni egy újat, akkor azt is kérném.
- Mennyi lenne így?

Míg a válaszra várok, szememmel körbenézek, megtapogatok pár szövetet, és beszívom a varrodai szagokat. Érdekes, de a természet illatait nem adnám fel érte. Tehát szabó biztos nem leszek.
Ha vannak szép kendők, akkor azokat is megtekintem, lopva Nashára pillantgatva. Valahol hallottam, hogy a nők szeretik az ilyesmit...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.07. 8:44

(Wenla)

"Megfogyatkozott az üzenetek száma, ezek szerint vagy akadt rá ember, vagy azok az idegenek leszedték."
-Nem, az életben nem jártam a Nagy Hegy túloldalán, nem vagyok egy világjáró alkat, szóval kezdő csavargó vagyok. Meg tudod így van ezzel mindenki: a nyelve hol más szájában van, hol más fenekében, ha nyalni akar, és hol a köszörűkövön. :P Nyalni Dartonnak se szoktam, így a halandók esélytelenek, a szájból szájba dolgot meghagyom azoknak, akiket a test még el tud bűvölni, így maradt a köszörűkő :)
"Ez volt aztán az udvarias kérés! Hé gecc, fogadós! :lol: Se szia, se cső. Kemény ez a Ryel néha."
Meglepődöm, hogy Csuris velünk van:

-Neked éppen nem a páron kéne lógnod, hogy kifejezd együvé tartozásotokat? Megint meg fogod kapni, hogy hozzánk húzol. Velem is olyan kedvesek voltak, már a combomról itattam fel a húgyot, úgy beijedtem, hogy halálom említették :D
Könyökkel megbököm Ryelt, hogy ő is figyeljen oda:
-Srácok, jól értettem, azért nem csinálunk ma még semmit, és azért ütünk össze később tervet, mert ők ketten ma még le akarják tudni az egy napos ismeretség utáni kötelező szexet a romantikus ugye ma együtt alszunk blabla függönye mögött?? Komolyan ezért szarozunk még itt, és nem álltunk neki agyat jártatni? Betojás!-fanyalgok.
-Ezért nem halad a világ, mindenki azzal foglalkozik, mi van vagy mi nincs a két lába között! Ellana uralom, Darton, szabadíts meg tőle!-és kiköpök a padlóra.
"És kösz, uram, hogy engem megmentettél ezektől a hívságos és értelmetlen vágyaktól 8)"
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.05.07. 9:43

(Ragdox)

*Mikor hallom énekelni Wenlát meglepődök. A szövegét nem igazán figyelem, de a hangja akkor is lenyűgöző.*

- Nem is gondoltam volna, hogy ilyen hangod van...Gratulálok. Legközelebb a fogadóban is énekelhetnél...Lehet nagyobb lenne a forgalom, és egy kis pénzt is kereshetnél vele.

*Mikor beérünk a fogadóba, csak épphogy körülpillantok, köszönök, majd kérek egy sört a fogadóstól. Ha Wenla vagy Ryell már leült valahová akkor melléülök. Ellenkező esetben, ha találok egy szabad asztalt odaülök.*

*Wenla monológján csak mosolygok. Mikor felfigyel rám elnevetem magam.*

- Nem tartozunk össze...ennyire legalábbis nem. Egy nappal előttetek ismertem meg őket. Beszélni sem beszéltünk sokat... Szóval őket sem ismerem jobban, mint titeket...

- Amúgy vallási okokból hanyagolod a testi élvezeteket, vagy más oka van? - vigyorodok el, majd meghúzom a sört.

- Uhh...Hogy én mekkora bunkó vagyok! Elnézést... - itt odatartom Ryell és Wenla felé a kupát - valamelyikőtök egy kis sört? - Wenlában nem igazán bízok e téren, valószínű nem fog kérni, de hát próba cseresznye...
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.07. 10:10

(Wenla)

-Ja, ennyire friss a társulásotok? Akkor nem értem, mire ez a nagy egymásba zuhanás és bújás Csingéknél. Utoljára ilyet kamaszoknál láttam. Bár ahogy a sárgát figyeltem, most érik, és lehet, hogy harcban férfi, de szerelmi életben épp most kezdett el pelyhedzeni az álla :P Szerintem mellett se látott még az életben fedetlenül.
Megragadom a kínált kupát, és meghúzom.
-A sör jöhet, de legjobb a mézsör.
Számat törölgetem:
-Okoskodjak? Jó. Nem vallás van emögött, és nem is csöpögős nemi betegség, egyszerűen hidegen hagy az egész. Szóval amit te élvezetnek hívsz, az nekem nem létezik. Nem azért, mert katasztrofális szeretőm volt hajdanán, aki összebénázta magát az ágyban, vagy mert trauma ért, hanem ez rám nincs hatással. Se viszketegség, ami a régen nem szexelteknél előjön, se vágy az ellenkező, vagy azonos nem iránt, semmi. Szóval tegnap is pucéran flangáltam a folyosón, mondván engem nem érdekel, aki meg ezen zavarba jön, vagy begerjed, a maga baja. Engem a testiség nem vonz. Legutóbbi lakótársam frigidnek hívott, nem fért a fejébe, hogy nem pasizok, ha meg valaki akar valamit tőlem, elhajtom a jó büdös p*csába. Így ne csodálkozz, hogy ércelődöm a gerlicepáron, nekem nevetséges az egész felhajtás, pirulós szende ujjtördelés, stb. Aki persze átlagos, azaz normális, ha ezt mind meghallja, elkezd lesajnálni, és azt hiszi, milyen szar nekem. Dehogy! Ő nem ért engem, én nem őt, ennyi. Amit nem ismersz, nem tapasztalsz meg, nem is hiányozhat, nem is sajnálhatod a hiányát. De most nem így van?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.07. 10:29

Ryell

-Au! Figyelek én enélkül is. És nem még mindig nem válltozott a véleményem, egységben az erő.Én legalábbis rühellem az élőholtakat és nem szeretnék miattuk az általad oly gyakran emlegetett Darton színe elé kerülni.-válaszolja Wenlának.

-Bocs Ragdox haver de a tegnapi után kicsit átgondoltam megéri-e nekem olyan gyakran sokat inni és elhatároztam hogy egy ideig nem iszok... annyit... 8) . Most nem fogadom el de ha estig kell néznem ahogy Chinék egymást nyalogatják és erre Wenla monológjait hallgatnom... nos akkor lehet hogy, rövid életü lesz az elképzelésem. :) :?
- Hát Wenla én ezzel nem tudok eggyetérteni...Szerintem simán érezhetném valaminek a hiányát anélkül hogy megtapasztalnám milyen is az. Természetesen a te felvetésed logikusnak tűnik, de attól még a világ nem egy bonyolult mindenben szigorú logikára épülő dolog. Vannak benne megmagarázhatatlan és emberi ésszel felfoghatatlan dolgok. Ezért vannak az istenek hogy az ilyen dolgokat nekik tulajdonítsuk.
<<...istenek...bah...>>
- Mellesleg eggyáltalán nincs kedvem érzézelmekről beszéletni, főleg nem másokéról...
Meglepődik mikor a nő meghúzza a kupát.:
- He?! Nem aszontad tegnap hogy te nem iszol?-értetlenül néz Wenlára.
<< Remélem Chinék hamar végeznek és mehetünk is tovább.>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.07. 10:36

(Wenla)

-Sört iszom, bort meg pálinkát nem. Egyébként vettem észre, hogy semmi sem olyan átlátható az életben. Lásd, jön a holdkóros szerelem, és felrúg minden rációt.
Vigyorgok Ryelen, amikor jelzi, nehezen bírja ki, ha a páron kívül engem is el kell viselnie. Ez nekem bók.
-Te, nem kell fű? Vagy egy kis kokain. Nem hiányzik? Vagy már próbáltad? :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.07. 10:44

Ryell

- Jah szerelem... - mosolyog tovább egykedvűen.

Ha eddig értetlenül nézett most még jobban felvonja szemöldökét.:
-Fű? Bocs de úgy nézek én ki mint valami kecske? De amúgy nem élek ilyenekkel, már a dohánytól és gyakran köhögtem.
-Mi az a kokain? Ezt most komolyan nem ismerem... ez van.-emeli fel két karját.-Te tudod mi az?-Fordul Ragdoxhoz.
<<Legalább ne eyedül legyek hüye...>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shalar un Daleien » 2008.05.07. 15:33

(Ragdox)

*Mikor Wenla elveszi a kupát és meghúzza kicsit meglepődök, de nem teszem szóvá. Inkább figyelem mit mesél. Mikor Ryell felém fordul gondolkozóba esek.*

- Kokain? Hm... Egyszer régebben kocsmában hallottam valami ilyesmiről...Ha jól emlékszem ez valami növény, amit ha elrágcsálsz rengeteg energiád lesz, és jólérzed magad...egy darabig, aztán kifekszel...De nem biztos, hogy ez lesz az...Azon az estén...Sokminden történt - vigyorodok el, mikor előtódulnak a régi emlékek.
--==))Ragdox (ZK: Sherali kalandok)((==--
Shalar un Daleien
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 70
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.07. 19:35

(Wenla)

-A kokain tudatmódosító szer, függővé lehet válni, aki használja. Drága, szóval maradok a kannabisznál :D
Felkönyökölök az asztalra, merengek.
-Olyasmi biztos nem történhetett, mint frissen partra szállt tengerészek mulatozásakor az első kocsmában! Az az igazi zűrzavar! Nő és kupa ott nem marad szárazon...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.08. 7:16

KM esemény [Togar]
Helyszín: Sheral hegység
Időpont: Tavasz közepe, 2.nap, délelőtt
Résztvevők: Mindannyian

(Nasha,Chin)

A bemutatkozásodra nem igazán reagál inkább a ruhádat nézi, megmutatod neki , ő elveszi és forgatja, nézi mit lehetne vele kezdeni.Közben te szétnézel, hasonló anyagokat nem látsz mint a tied.Csak kissé durvábbakat, kendőket pedig abszolút nem, ahogy megfigyeled itt a strapabírás a lényeg nem a szépség.Szinte minden ruha olyan anyagból készül, viszont egyszínűek sehol egy minta vagy művészi kivitelezés.A nézelődésből a szabó hangja térít magához.
-Nos megcsinálni megtudom ha sürgős, akkor kb 10 perc, de akkor látszani fog nagyon, viszont ha holnap visszajönnek érte akkor addigra úgy eltüntetem, hogy nem is látszik majd a javítás.Ha pedig itt hagyja a teljes ruhát az alapján holnap estére tudok készíteni egy másikat kompletten ha kiválasztja a színt, mert anyagtípusom sajnos csak egyfajta van a többiből kifogytam, az utánpótlás meg sajnos nem jön.De hasonló színűm még van.A javítás és a varrás összesen 20 rézbe kerül ha megfelel-mondja.Majd elmegy a pult mögé és megmutatja az anyagot amiből az új ruhád készülne.A színe kicsit sötétebb mint a tied, megáll előtted a válaszra várva.

(Wenla,Ragdox,Ryel)

Leültök egy asztalhoz és beszélgetni kezdtek, a fogadós hamarosan kihozza a rendelésetek és lerakja elétek az asztalra.A fogadó a szokásos életét éli emberek jönnek mennek ki egy italra ugrik be, van aki enni.Egyenlőre Chinék még nem jönnek bár még csak 10 perce vannak távol valószínűleg hamarosan jönnek.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.05.08. 22:00

(Chin)

Megtekintem az anyagot, de mivel nem igazán értek hozzá, Nashához fordulok tétován:
- Szerinted?

Aztán rábólintok a holnapi javításra:
- Rendben, holnapig ráér! Köszönöm uram!

Kifizetem a rezeket, és Nashára pillantva sajnálkozóan rázom meg fejem:
- Sajnos nem tudok olyan szép ajándékot találni itt neked, ami illene is hozzád...
Induljunk vissza a fogadóba, a többiek biztos várnak már. És kíváncsi is vagyok, hogy a Nagyeszű, a Pengenyelvű és Ragdox kitalált e már valamit, merre is kellene elkezdeni a nyomozást...
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.09. 11:46

(Wenla)

-Ryel, mutasd már azt a rajzos lapot még egyszer! Elmondod mi micsoda rajta? Szerintetek elmenjünk ahhoz a remeteként élő törpe kovácshoz? Sose láttam törpöt, szóval én benne vagyok :) Szó se róla, a nemes cseszett arra felelni, eddig hány főt fogyasztott el a baja, szóval nem rózsásak a kilátásaink. És hogy pap sincs sehol, aki megáldana minket, a zombik előnnyel indulnak :P
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.09. 14:55

Ryell

- Micsoda nagy érdeklődés... Megártott a sok sör? Hova lett az a tegnapi "szarok mindenre" típusú Wenla?- néz kérdően az illető nőre.
-Mellesleg most kivételesen örülnék is annak ha találkoznék egy olyan lénnyel amit csak úgy szét verhetek! Feszültség levezetésnek tökéletes...- sátáni vigyor.
- Miért kell neked pap? Ha lenne se hinném hogy megáldana. Mellesleg logikus, ha lenne pap nem lennének zombik hiszen egyetlen Pyarroni pap sem tűrne élőholtakat a "nyája" körül. Szerintem addig inkább együnk valamit amíg Gerlicéékre várunk aztán mehetünk tovább. Példának okáért a törpe kovácshoz. Amúgy mi az hogy nem láttál törpét? Hát hol bújkáltál te eddig a világ elől?
Miután Wenla válaszolt a fogadóshoz megy és megkérdezi mi a mai menü majd viszamegy Wenláékhoz és megkérdezi mit kérnek.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
755 hozzászólás • Oldal: 33 / 51 • 1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 51