• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Vérszín Hold alatt [UTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 6 / 45 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 45

Re: Vérszín Hold alatt [UTK]

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.05. 13:43

(Lernun)

<Átkozott kobrák, hogy inná mind az általam szentelt bort. Az az alak valószínűleg varázshasználó volt. Arel rohassza le a kezét. Mindenesetre a Kobrákkal nem jó ujjathúzni a saját területükön. És ez a legfőbb indok hogy elhagyjuk ezt az átkozott helyet.>

Kicsit várok hogy alábbhagyjon a fájdalom aztán belépek a fogadóba.
Lernun Shovilan-Vérszín hold alatt(zárt)
Ronin wri Cossagor-Szövetség(zárt)
Lernun
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 368
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.05.05. 17:49

(Xavios)

- Nos, én ilyet egy szóval se említettem - válaszolom félszeg mosollyal az arcomon, majd kissé gyanakvó arccal az újonnan érkezett vendégre tekintek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Khaltaros Orm Dhesal 2008.05.27. 18:03-kor.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.05.06. 10:35

Csóválom a fejem, mikor a fogadós már századszorra is ugyanazt ágálja, s nem hajlandó abbahagyni.
- Kérem, hagyja a lányait, hisz pont egy vendéget szereztek a háznak, s egyébként is tüneményes teremtések. Mondhatni igen vonzóak, nem csoda hát, hogy e helyhez vonzzák az embereket.
- mondom kissé megrovóan, ám mindvégig barátságos hangnemben a fogadósnak, majd szemem sarkából keresem, hol vannak az említett hölgyek.
//Kérnék egy leírást a lányokról is, hogy tudjam, kiknek csapom épp a szelet :roll: :lol: //
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.06. 11:11

(Lernun)

Viszonylag magas(175 cm). Rövidre vágott szőke haját és kissé hegyes fülét a szürke csuklya jótékonyan eltakarja(általában ha mesterségét űzi akkor hordja). Mélykék szemek, szintén 20as éveiben járónak tűnik. Általában inge fölött köpenyt visel, mint most is. Egyszerű nadrág, lovaglócsizma. Oldalán csak egy tőr lóg.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.06. 20:42

KM esemény [Lorin]
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői fogadó.
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-valamivel reggel után.
Résztvevők: Xavios, Bredon, Sirvaj, Lernun (továbbiakban csak "mindenki"-t fogok írni)

Xavios
- Jaj ne haragudjon nem akartam megbántani. Csak magára tartozik az élete...- kicsit leszegi szemeit mintha nem merne rádnézni aztán újra rád mosolyog majd ámulva figyeli a bárd játékát.

Bredon
Játékot betölti az egész termet és látod senkit sem hagy hidegen. A pultnál álló cseléd hoszasan figyel majd mikor befejezted tapssal jutalmazza előadásod.

Sirvaj
A fogadós meghalgatja álaszod majd egy -Végülis igen- kiséretében távozik és kisvártatva felszolgálja a reggelit. A korábban említett ételeket kapod remek minőségben, és melegen.
A két hölgy közül jelenleg egyiket sem látod. Valószínűnek tartod éppen a konyhában vannak.
//Az idősebb(Melissa):180 magas, csillogó barna szemek fekete enyhén göndör haj, mosolygós arca csak jót sugall a férfiember számára.Pisze orr, alig kilátszó fülek. Hajátnak többségét hárul összefogja. Egy fehér tunika és hozzátartozó szoknya van rajta amit derékban egy cselédeknek járó kötényke fed.A tunika mellfölött a megszokottnál kissé jobban ki van vágva így többet mutat a hölgy gömbölyded formáiból.Megítélésed szerint nem cselédek között lenne a helye...
Huszon egynéhány évesnél nem tartod idősebnek.
A fiatalabbik(Lea): szinte tökéletes ellentéte a másiknak. Bár teste még az előzőnél is karcsúbb már már betegesen vékony, alkata is hasonló de formáiban kissebb. nővérénél körülbelül egy fejnyivel alacsonyabb, szeplőkkel pöttyözött arcát gondosan fésűlt egyenes tejfölszőke haj keretezi, ami szépen kiemeli szemének kékségét.A nővéréhez hasonló ruhában jár annyi külömbséggel hogy, nálla nincs kivágva mellmagasságban a tunikája. Ellenben méretekben neki sem kell szerénykedni noha nővére viszi ebben is a pálmát. //

Mindhárman.:
A bárd épp az egyik dal végére ért amikor Lernun belép az ajtón (Sirvajnak csak ismeretlen). A szeme alatt egy lilás fontocska éktelenkedik is némi összetűzésről tanúskodik.

Lenun
Belépsz a fogadóba, bent bátyád játéka üti meg füledet, majd meg is pillantod őt az egyik sarokban játsszik éppen. A fogadóban rajta kivül még Xaviost és egy idegemt pillantasz eg aki láthatóan az általatok fogyasztott reggeliből kapott.A pult mögött most csak egyik cselédlány tevékenykedik.

//Beszélgethettek is...//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.06. 21:08

Bredon

Miután befejeztem a dalt felállok, kissé meghajolok a tapsoló cseléd felé, majd a belépő Lernunhoz sietek és megkérdezem tőle:
- Hát veled mi történt? - mielőtt válaszolna azonban még hozzá teszem- De előbb üljünk le.

Ezzel egy üres asztalhoz lépek és leülök. Mikor Lernun leült odafordulok hozzá:
- Ne igyunk valamit? Csak úgy sugárzik rólad, hogy jól esne egy kis ital. Tudod mit, fizetem én. <<Ha erre sem fogadja el, akkor nem is az öcsém ül velem szemben :D>>
Bredon Shovilan-Vérszín Hold alatt
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 459
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cadoras » 2008.05.07. 7:19

Békésen fogyasztom az elém tett ételt, s bármennyire is éhes vagyok kimérten, elegánsan eszem. Figyelem a körülöttem folyó eseményeket, a fizikai összetűzésben frissen betérült embert csak egy pillantással végigmérem, majd folytatom a tevékenységem.
Amikor az a dallam csendül, halkan dúdolgatok, de próbálok úgy, hogy alig-alig hallatszodjon valamicske, hisz akkor az enyhén fars mellékhangot nem lehet észrevenni. <Ezen a téren még csiszolásra szorul tudásom.>
Mikor ez eszembe jut elhallgatok. <Ami azt illeti más téren is el kéne a gyakorlás> Jókedvűen dudorászok tovább, mosollyal az arcomon, de ha valaki a közelembe érne addig abbahagyom, míg az nem távozik onnan.
Miután a dal abbamaradt, s az evést is befejeztem elgondolkodom, hogy mihez is kezdjek.
Egyenlőre csak figyelek.
"Since love and fear can hardly exist together, if we must choose between them, it is far safer to be feared than loved."
- Niccolo Machiavelli

"Am I my brother`s keeper?"
Genezis 4:9
Cadoras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 490
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.07. 7:57

(Lernun)

<Legalább nem nekem kell fizetnem>
Leülök bátyám mellé majd intek a pultosnak. Ha kijön valami erős pálinkát kérek tőle mihamarabb. Ha kihozza 2-3 kortyban felhajtom és csak utána szólalok meg:
-Mozgalmas napom volt. De ezt inkább ne itt beszéljük meg, menjünk fel a szobámba.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.07. 8:21

Bredon

- Mozgalmas napod volt -ismételem kissé gúnyosam- az meglátszik rajtad. Na menjünk fel és meséld el végre mi a fenét csináltál, hogy így nézel ki!

Ezután felállok az asztaltól és Lernunnal felmegyünk a szobájába.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.07. 9:01

(Lernun)

Miután felmentünk becsukom az ajtót és ha van retesz azt is rátolom. Aztán leülök az ágyamra és belekezdek:
-Remélem nincsenek hosszútávú terveid itt, mert ha minden jól megy holnap elhagyjuk ezt az átkozott várost.
Mikor látja Bredon kérdő tekintetét folytatja.
-Kérdezősködtem amúgy sem lesz az elkövetkező hetekben semmi fontos esemény. Na ettől még maradhatnánk gondoltam, legalább összeszedjük amit elmulatoztunk az elmúlt hetekben. De ez a város kész életveszély. Az alvilágot a Kobrák irányítják és én is csak egy alkunak köszönhetem az életem. Egyik emberüket elvesztették a közeli Feruggia szigetén-remélem ottdöglött legalább egyel kevesebben lesznek ezek a mocskok-és "megkértek" hogy nézzek utána. Az is furcsak, hogy szerintük Xavios is oda készül, ezért is hagytak életben. Az utóbbi napokban a szokottnál is furább a vén Kuruzsló nem gondolod? Mintha rejtegetne előlünk valamit. Vele is beszélnünk kéne és mihamarabb indulnunk.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.07. 16:23

Bredon

Miután Lernun befejezte a mondandóját:
- Aha, értem. Akkor menjünk, nehogy "szegény" öcsikémnek baja essen. De a Kobrákkal tényleg ne kezdjünk ki. Xaviost meg hagyjuk még, ha vannak titkai úgyse mondja el, csak akkor amikor akarja. Ha meg nincsenek, akkor ne nyaggasuk.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lernun » 2008.05.07. 16:56

(Lernun)

-Na akkor beszéljük meg Xaviossal mikor indulunk. Szerintem minél hamarabb annál jobb. Még ma szétnézek a kikötőben.
Ezután elhagyja a szobát és visszamegy az ivóba. Ha nem találja ott Xaviost megpróbálja a szobájában. Ha ottvan int neki, hogy üljön mellé vagy ha nem értené odamegy hozzá:- Lenne egy kis megbeszélnivalónk. Majd a cseléd felé:-Ne aggódjon csak pár percre rabolom el.
Aztán leül az egyik asztalhoz.
Lernun
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Khaltaros Orm Dhesal » 2008.05.07. 17:34

(Xavios)

Utazótársam lantjátékára jól figyelek. Mikor vége, illedelmesen megtapsolom, de nem túl sokáig. Visszafordulok a cselédlányhoz, mikor a két testvértől visszatér, hogy kivigye nekik, amit rendeltek.
- Ugyan hölgyem, egyáltalán nem bántott meg. - mondom neki mosolyogva. Míg szervírozza utazótársaimnak italikat, körbetekintek a kocsmában. Szemem egy pillanatra megakad a tolvajon. Mintha összetűzésbe keveredett volna. - vélekedem magamban, majd tovább nézelődöm. Felfigyelek arra az idegenre, aki az imént a fogadós társaságában érkezett. Kalandornak néz ki. Talán az is. Eléggé valószínű. - gondolom.
- Sok furcsa szerzet járhat errefelé. Utoljára Erionban találkoztam különc emberekkel. Bár... ott szinte minden utazó - és helybéli - különc.
Mikor meglátom, hogy a két félelf felmegy az emeletre aggodalom költözik szívembe. Talán tudnak a könyvekről? Talán megneszeltek valamit? ... Ugyan, honnan tudhatnák. Viselkedésem pedig nem változott. Talán csak annyit, hogy az elmúlt napokban állandóan a szobámban tartózkodtam. - igyekszek úrrá lenni aggodalmamon. A meditációk során van egy szakasz, melyben a meditáló érzelmeit lecsitítja, gondolatainak jelentős részétől pedig mentesíti elméjét. Ennek egy lerövidített változatát alkalmazva nyugtalanságom többi érzelmemmel egy szintre csökkentem, az aggodalmat keltő gondolataimat pedig elűzöm. Mivel ezt gyorsan igyekszem végrehajtani, az eredmény nem lesz teljes. Aggodalmam teljes eltompítása természetesen nem állt szándékomban, inkább erejét akartam lecsökkenteni. Ez sem járt teljes sikerrel, de legalább nem tud annyira felfokozódni, hogy meglátszon arcomon.
Khaltaros Orm Dhesal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 94
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ruyan » 2008.05.07. 18:36

Bredon

Mikor Lernun feláll én is ugyanezt teszem és követem a Kuruzslóhoz. Én nem beszélek csak állok mögötte és ha Xavios mostani furcsa viselkedését firtatná, akkor szeliden megbököm.
Thun, a vadász-Haláltusa
Ruyan
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.08. 12:40

KM esemény [Lorin]
Helyszín:Eatira - Abaszisz - A Kikötői fogadó.
Időpont: 6.-Darton harmadik a Csend havában-valamivel reggel után.
Résztvevők: Mindenki

Sirvaj
Miközben a reggelidet fogyasztod a két egymásra roppantmód hasonlíto alak eltűnik a lépcsőn majd kisvártatva újra visszatérnek. A harmadik alakhoz sietnek majd beszédbe elegyednek vele. Lassan befejezed a reggelit.

Xavios
Pillanatra lehunyod szemed majd elcsítíítod tomboló asztrál valódat. Egyszerű gyakorlat- csendül fejedben mestereid szava- de ha sokat használod érzéketlen, mindenben logikát kereső tuskó vállik belőlled! Ezért néha hagyd hogy átjárjanak az érzelmeid, és akkor dönts csak emellet ha muszály!
Pillanatra elgondolkozol ezen. Lilian hangja ébreszt tudatára ismét hogy hol vagy.
-Ön járt Erionban is? Akkor ilyen nagy világjáró? És mondja...ha nem titok persze... mi szél hozta ide?
Miután válaszoltál neki feltünik a két félelf- nagy megnyugvásodra a könyvek nélkül- és feléd indulnak majd a fiatalabb - a Zsebes- meg is szólít.

Bredon
Öcséd mögött várod Xavios válszát.

Lernun
A Kuruzsló éppen a -vagyis még mindig- pultos kisasszonnyal beszélget.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
667 hozzászólás • Oldal: 6 / 45 • 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 45

Vissza: Régi Kalandok...