• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 161 / 201 • 1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 201

Re: Torozon tavernája, újjáépítve, korszerűsítve!

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.05.04. 16:27

Nava: akkor te úgy látod, h nem acsarkodás volt, tiszteletben tartom a véleményed.

Ami pedig azt illetni, le van írva asszem az, h csak 3 karaktered lehet nyíltban. Vagy nem, de akkor is szabály :lol:.
És mint már a reagom elején leírtam, nem wolftern levelével kapcsolatban írtam mindent.

Meridian írta:Ha csak feltöltögetsz tizenx karaktert, de nincs hova, és utána a HMet pocskondiázod, hogy nem akart a jelenlegi 10 játékosa mellé még egyet... hát...

Ezzel csak azt akartam fémjelezni, hogy ha nincs hely, akkor felesleges akár 1 karaktert is feltölteni.

M.

Alauron: ki beszél itt ki bárkit is? Csak az a helyzet, hogy egy privát üzenet kapcsán felmerült néhány elvi probléma, és erről folyna eszmecsere.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Nibur Sakraf » 2008.05.04. 16:32

Alauronnak igaza van...nincs miről beszélni. Mindkét fél túlreagálta.
"Az elme hatalmas dolog. Mindegy, hogy kiben vagy miben hiszel, néha maga a hit az, ami mindent megváltoztat..."

"Egy nap 24 óra. Egy ládában pedig 24 üveg sör fér el. Ez nem lehet véletlen!"

H’yssadin Sychín: viewtopic.php?f=126&t=1415
Nibur Sakraf
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 928
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.05.04. 16:44

Rendben, értettem. Részemről ennyi. Csak kikívánkozott belőlem, elnézést, akit ezzel zavartam.

M.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2008.05.04. 16:46

Egymás gyilkolása helyett inkább röhögjetek:

http://www.indavideo.hu/video/Jobaratok_bajban

Én könnyesre röhögtem magam, ezzel a zenével nagyon király. :D
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4314
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.05.04. 16:57

Aztaqrva ez hatalmas XXD Majd leestem a székről a röhögéstől :D :D

M.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.05.04. 19:58

Hehe, a diabló 2es kisfilmben nekem a barbár csaávó teccett mikor a sövényt vágta :mrgreen:
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2008.05.04. 22:23

Na ezek se voltak szomjasak!

Egy nagy kalappal minden érettségizőnek!

Aztán ha megvannak a vizsgák (vagy ha nincsnek meg), akkor már ti is mehetnek a talajtornázni a parkba. :D
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.05.04. 22:58

Látom, már nagyon rég nem volt takarítva az OM-en, jól felkavaródott a por... és mint mindig hagyjuk újra leülepedni. Majdcsak megfolyt egyszer mindenkit. :roll:

Nava!
Hogy jössz te ahhoz, hogy megvétózz egy admini döntést? Véleményed lehet az ügyről, de ne bíráld már felül az én döntésemet. Rendben? Főleg úgy ne, hogy nem ismered az ügy részleteit ahogyan kellene - lásd majd alább.

Túlreagáltam? Miért is? Mert dolgozok az OM-en mint valami rabszolga, egyengetem mindenki útját, hogy mindenki felhőtlenül tudjon kikapcsolódni (játékos, hm, mindenki!) és még annyit sem kapok az esetek 99%-ban, hogy "köszönöm" - hanem csak ilyen és ehhez hasonló hangvételű pm-ekre futja a nagyérdeműnek? És ezt hajlandó vagyok vállalni mindenki előtt?
Baromira nem érdekel, hogy más nem vállalja fel a véleményét nyílvánosan. Leejtem magasról.
Ugyan úgy mint azt is, ha valaki ez miatt felhúzza az orrát.
Én miért nem tehetem meg? Azért mert a rangom admin? Már bocsássatok meg, de én ember vagyok első sorban és nem egy gép, ami igen-nem felelettel válaszolgat a kérdésekre és a végén kiköpi a helyes megoldást.
A HM-ektől kezdve mindenki tojik arra, hogy rend legyen az oldalon, valaki még a saját portálját sem képes kitakarítani - én megteszem és a kakát kapom vissza a pofámba. Ha meg szóvá teszek valamit, vagy csak közzé teszek valamit, hogy elgondolkodásra sarkalljam az embereket még én vagyok leugatva.... Nézzél már magadba okés?!

Persze neked is most jobb volt vádolnod, mintsem kérdezned - honnan veszed azt, hogy ez volt az első és egyetlen lépésem arra, hogy így válaszoljam meg Wolftern ama bizonyos pm-jét?
Ugyanis baromira nem ez történt... Érdekel? Nem... akkor is:

-------- Eredeti üzenet --------
Téma: Re: a karakter sorsa
Dátum: 2008 05 03, 23:48
Feladó: Yvett de Crei
Címzett: Wolftern

Yvett de Crei írta:
Wolftern írta:hello

én 1 vagy 2 hónapot vártam mire valaki oda figyelt rá.

most meg ki akarod dobni a temetőbe?

most épp Krán helymoderátorával beszéltem aki csak jövőhéten ér rá 8)

mit ne mondjak? azért jól csináljátok! azt írjátok hogy aki szereti a M.A.G.U.S-t az jöjjön játszani, és amikor meg van csinálva a karakter akkor magasról tesztek rá.

Szia!

Azért valótlant ne állítsunk már! Rendben?

Március 21-én tetted fel a karaktert, március 24-ére el lett bírálva Quator és Kaspar részéről. Gorvik HM-je szólt, hogy nála betelt a létszám, keresned kell másik helyszínt.

Légyszíves ne ránk fogd, azt, hogy te még vársz a bírálatra.

Ez nem úgy működik, hogy minden HM azt várja szájtátva, hogy mikor milyen karakter kerül felrakásra bírálatra, és az hová is igyekezne.
Ennek az lenne a módja, hogy a kedves user szól az adott helyszín HM-jének, hogy nálla szeretne kezdeni, és ha lehetséges, akkor bírálja el a karakterjét.

Ha ezt megtetted, akkor kérném annak a HM-nek a nevét, aki elfelejtette a karaktered megnézni, bírálni.
Viszont ha nem, akkor megkérnélek arra, hogy ne hőbörögj a saját hibád miatt mivelünk.

Az pedig természetes dolog, hogy több mint egy hónapos pangás után a nem aktívan játszó karaktereket áthelyezem a temetőbe - ugyanis így kevesebb karakter között kell keresgélni a HM-eknek, ha egy adatlapra szükségük volna. Ez azt hiszem érthető. Mivel a karakterednél még annyit sem írtál be (sem Terda Radovik válasza után, sem a későbbiekben), hogy helyszínre vadászol, így én nem tudhatom, hogy mi a szándékod vele; vagy egyszerűen itthagytad pangani.

Ami a játékot illeti: aki nagyon szeretett volna játszani, az eddig megtalálta mindig a módját, hogy rövid határidővel játékba kerülhessen.

Yvett

Hát... azt hiszem ennél tárgyilagosabb és segítőkészebb nem lehettem volna. És igen. Az időpont újra - a reaggal egybe lehet vetni ...

Ami még hozzájön...
3 kari lehet a nyíltban... Érdekes egyes moderátoroknak 4 van... hogy az egyik ZK-ban játszik? És?... 3 aktív karakter - túllépve... Ja, hogy ezt senki sem forszírozza, mert egy moderátor a tulajdonos? ...
Alauron! Légyszíves az egyik karakteredet kukázd ki!

és még...
Sima pm váltás, ami másra nem tartozik? Miért is? Nem csak nekem címezték azt a pm-et tartalmilag, hanem az egész ún. "vezetőségnek". Már miért ne tehetném közszemlére? Mert nektek csípi a szemeteket, mert ezen elbeszélgetnének az emberek, már akinek van erre ingerenciája?
Miért is nem lehet ezen elbeszélgetni? Mert nektek nem tetszik? Sehol nem láttam olyan szabályzatot, hogy a csevegőben csak arról lehet beszélni amit Nava és Alauron megenged, jónak lát...
Vagy van ilyen valahol? Mert akkor szóljatok és átnyálazom, betanulom, és legközelebb ahhoz tartom magam.

Ami pedig a pm közzétételt illeti - másnak lehet? Nekem nem? Érdekes...

Mi csípi a szemeteket? Átadom a stafétát nyugodt szívvel, nem kell itt állandóan csesztetni - csak kérni kellene. Vagy egyszerűen lezsírozni a hátam mögött az erre illetékessel, hogy leváltson. Ha nem vagyok alkalmas a feladatom elvégzésére, akkor csak nyugodtan - többség így látja nekem kuss lesz a nevem, be kell látnom, hogy car az amit csinálok minden szempontból. Átadom én magamtól is...
Vagy az csípi, hogy admini ranggal ember maradtam és nem valami érzelemmentes selejt? Én ezt vállalom - embernek születtem. Az ember pedig érzelmekkel rendelkezik.

Na, azt hiszem minden kijött. Dióhéjban ennyi - mert még tudnám ragozni - ami tőlem kitelik így mindennek a végére.

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.05. 8:45

Véleményt mondtam, nem vádoltam, ahhoz pedig van jogom, nem admini döntést vétóztam. Született admini döntés? Először hallom. Eddig érdekességek közé felpakolt priviről volt szó. Vagy a válaszleveled maga a döntés?

Részletek? Mért nem az elejétől kezdve egy csomagban tetted fel, hogy közben ne fussanak be olyan vélemények, amik a részletek alapján fogalmazódtak?

Arról senki nem tehet, hogy rabszolgamunkának érzed az OM-n folytatott tevékenységedet, ezt rendezd el magaddal. Azt meg személyes problémának érzem, hogy felnyomod az agyad egy üzeneten és hogy jobban elmélyítsd magadban azt, hogy igazad van, amit mindenki más visszaigazolása, megerősítése nélkül is tudsz, még ki is teszed.

Senki nem mondta, hogy véleményt nem nyilváníthatsz. Csak abból ne az legyen, ami most: érvek helyett erényeidet sorolod, ami mártírkodásra hasonlít. Csak mert nem futnak be naponta az elvárt és sok helyen elvárható köszönömök, nem kéne úgy felfognod, hogy akkor nem nézik semmibe a jószívűséged. Nem érzem úgy, hogy magamba kéne néznem.

Ismét szólok, nem vádoltam senkit, csupán nem tartottam helyénvalónak nyilvános teregetéssel elintézni ezt az egészet, mert mint a mellékelt ábra is mutatja, amit egy visszapriviben el lehetett intézni, az kihömpölygött mindenki elé. Ez olyan, mint amikor kicsap a szennyvíz az utcára.
Túlreagálással semmit se lehet elintézni. Higgadj le, mert így nem lehet értelmesen beszélgetni veled, másodpercenként mindent magadra veszel. Nem az érzelmek létével van a baj, hanem hogy nem tudod kordában tartani, ez pedig lehetelenné teszi a higgadt vitától kezdve sok mást is, így ahelyett, hogy egy konkrét ügyet hoznánk fel és annak keretein belül maradnánk, végén valahogy a személyednél kötünk ki, pedig nem ez volt a cél.
Ilyen idegállapottal, ha megérkezik Wolftern levele, és abban szintén találsz hasonló hangnemet, vagy rosszabbat, semmi jó nem sülhet ki.

Mert fel vagy háborodva, ne máson verd már le a port légyszíves! Nyíltban 3 kari, a zárt ettől független. Erre a 3-ra azon felül még zártban mehet, amennyit a JK bír. Az a gond, hogy a zártban szereplő kari adatlapja mint 4. ott szerepel a nyíltban játszható karik között, mért nem a KM tartja nyilván magának valahol?
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.05.05. 10:06

Üdv!

Én is elmondanám a véleményemet.

Kérdem én miért van az, hogy a játékos, jelen esetlben Wolftern nyugodt szívvel beszólhat, hiszen ez Nava az eddigi írásod alapján belefér, "apróság". Viszont, ha erre reagál valamelyikünk, akkor az túllihegés?

Arról nem is beszélve, hogy a hangnem, amit használt Wolftern sem indokolt, sem megfelelő nem volt. Főképp az után, amennyit foglalkoztunk a karakterével, hogy eljuthasson a játszhatóságig.

A sok-karakter probléma:

Meridian, azért túloztál. Nem lehet 10 vagy x karit ész nélkül feltöltögetni. Nyíltban 3 kari lehet egyszerre játékban.

Tehát nyíltban egyszerre 3, mint te is írtad/írod. Az az összesítések elkészítésében tényleg zavaró, ha valakinek 4 karaktere van fent a nyílt előtörténetek között, ha közben csak 3-mal játszik. Ez csak formaság ugyan, de a zárt kaland idejére az adott karakter temetőzése egy apró, de hasznos segítség lenne az összesítésekhez.

Privát üzenet kérdése:

Két nevet írnék csupán: Sylinas, Schinter

Az "ékes" példa arra mivé fajulnak a privát üzenetecskék. Ha valaki ennyire rossznak tartja amit csinálunk, akkor az nyíltan vállalja és ne csak fű alatt írogasson, miközben a "nagyközönségnek" meg szépen mosolyog. Például én személy szerint is nehezményezem, hogy ha már ilyen "gondjai" voltak/vannak Wolfternnek, akkor miért is nem keresett meg? Vagy esetleg írhatott volna a karakteréhez is, hogy "Hahó hogy jussak játékba?" vagy bármi hasonló. Ez nem történt meg.

Rabszolga munka:

Nem szabadna odáig fajuljanak a dolgok, hogy bárki is rabszolgamunkának érezze az OM-es létet. Se saját belső késztetésből, se külső forrásokból. Sajnos ezt nem lehet máshogy kiküszöbölni szerintem csak úgy, ha jobban odafigyelünk egymásra és a saját mondanivalónkra is.
Sajnálatos, hogy mindenkinek teljesen természetes mindaz, amit sokak tesznek az oldalért. Az még hagyján, ha a "köszönöm" elmarad. Viszont legalább annyira érdemes lenne odafigyelni, hogy a szavainkkal, stílusunkkal ne sértsük meg a másikat, ha már segítséget nyújtott. Bár lehet ezt csak én tartom így normálisnak.

A karaktertörléssel "fenyegetőzésre":

A karaktert alapvetően már rég temetőzni/törölni kellett volna, hiszen több mint egy hónapja inaktív. (Arról nem is beszélve, hogy el se kezdte a játékot.) Régebben azt hiszem pont te csináltad Nava az összesítgetést. Utánna ez is szépen átszállt Yvettre és most ott tartunk ezzel, hogy ha Yvett összesít és az eredetileg alkalmazott szó nélkül törlendő formula helyett még rákérdez neki kell ismét eltűrnie a minősíthetetlen hangnemet.

Az acsargás pedig akkor is az, ha csupán fél mondat. Azért pedig a karakter törlése jár. Nem is kellett volna "fenyegetőznöm", sőt igazad van Nava nem kellett volna Yvettnek sem közzétennie semit, hanem ha igazán következetesen és higgadtan akarun eljárni csupán szó nélkül törlendő a karakter. Ha ez tényleg jobb, mint a vitára bocsátás, akkor vezessük be ezt. Én támogatom, hogy kérdés nélkül törölve legyenek az ilyen esetekben. Sok vitának és gyomoridegnek vennénk vele elejét.
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.05. 10:42

Állítottam ilyet, hogy nyugodt szívvel beszólhat bárki is? Nem. Véleményt mondhat. Akkor is, ha az nem helyes. Legfeljebb megkapja válaszként, hogy nem helyes, amit állít. Meg is kapta.

Mivel már a második ember ért félre, idejét látom, hogy világosabban fogalmazzak. Nem Yvett igazát kérdőjeleztem meg, hanem az eljárási módot, amin érvényt akart neki szerezni. Én ezt kiteregetésnek hívom.

Az eljárás módja nálam nem egyenlő Yvett személyével. A kettőt én különválasztom. Az eljárási mód, ahol most tart, számomra már átlépett egy normális határt. Attól, hogy nálam ez így van, nem állítom, hogy másnál is. A véleményem nem képvisel felsőbb igazságot. De kérem, most, hogy ezt így leírtam, vonatkoztassunk már el, ha egy mód van rá. Mert ha nem sikerül, Yvett (vagy bárki, aki szintén nagy beleélő és olvassa) óhatatlanul magára vesz mindent, továbbá ötletek születnek arra, vajon én mit miért írok, mit gondolok, közben pedig nem erről szól semmi, ezen a szálon nincs értelme haladni.

Igen Quator, egyet értek, a hangnem, amit W. használt, nem elfogadható. Tehát visszakanyarodok oda, ebben Yvett meglátása helyes volt. Hangsúlyozom megint, az eljárás mikéntjével volt gondom a fentiek miatt, nem azzal, amit kimondott.

Megértem, hogy Yvett azért kéri Alauron karijának kivételét a többi közül, hogy ne keveredjen a nyíltakkal amíg zártban használja. Alauron bizonyára el fogja olvasni a kérést, hogy ami nem oda való, szedje ki, vagy szedesse ki.

Csak mert két fő annakidején fejfájást okozott, nem törvényszerű, hogy innentől kezdve mindenkinél erre felé fajul, lévén az emberek nem egyformák. Fel lehet rá készülni, hisz az ördög nem alszik, de nem feltétlenül kötünk ki mindig ugyan ott. Pláne ha nem hagyjuk. Hogy W.-nél miért nem történt meg megkeresés, érdeklődés, nem bocsátkoznék feltételezésekbe, rá kell kérdezni nála és kiderül.

Nem szabadna odáig fajuljanak a dolgok, hogy bárki is rabszolgamunkának érezze az OM-es létet.

Bizony nem. Túlvállalni sem kell semmit, mert aztán abból könnyen jön a fásultság, hogy senki se méltányolja úgy az erőfeszítést, amit tettünk, ahogy elvárnánk. Tegyen mindenki az oldalért annyit, amennyit gondol, és akkor talán nem lesz baj. Örülök, hogy Yvett rendszeresen előveszi a nyílt karis listát és szétválogatja őket, amit tesz, fontos, és szükséges, ezt sose vitattam.

Elvárható modor az oldalon másokkal szemben: jó ötlet, kell, ha nem akarunk káoszt. Csak nem feledem, ami nálam norma, nem feltétlen, hogy másnál is az.

Szabályzat szerint teljesen helytálló, a kari 1 hónap után temetőbe szokott kerülni. Én még csodálom is, hogy rá kellett kérdezni. Max lejárat előtt figyelmeztetni lehet az érdekelteket arról, hamarosan átkerül a karija a temetőbe, ha nem nyilatkozik róla. Ha arra sem jön semmi, beindul a gépezet. Ezzel valóban sok fejfövés megspórolható.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2008.05.05. 12:30

Nava! Ha nem sértelek meg... elolvastam minden írást, de van pofám kiragadni egy részletet és mindent vállava beírom ide:

Navaratna írta:Idézet:
Nem szabadna odáig fajuljanak a dolgok, hogy bárki is rabszolgamunkának érezze az OM-es létet.

Bizony nem. Túlvállalni sem kell semmit, mert aztán abból könnyen jön a fásultság, hogy senki se méltányolja úgy az erőfeszítést, amit tettünk, ahogy elvárnánk.

Szerinted Yvett túlvállata magát, azért jutott el idáig? Kötve hiszem...

A másik: ez volna a kiteregetés? Hmm... érdekes, magyarul PMbe fikázhatom a gárdát, teszem azt neked, de ha te ezt megosztod velük, az kiteregetés? Ahan. Akkor nincs mit mondanom, ebben eltér a véleményünk. Én ilyen esetben magamat tartanám gerinctelennek, de ez most egy részletkérdés. (Félreértések elkerülése végett: egy szóval nem mondtam, h Wolfternt annak tartom, és nem is tartom annak!)

M.

ui: ja, és mielőtt kifelejtem:
Navaratna írta:Arról senki nem tehet, hogy rabszolgamunkának érzed az OM-n folytatott tevékenységedet, ezt rendezd el magaddal. Azt meg személyes problémának érzem, hogy felnyomod az agyad egy üzeneten és hogy jobban elmélyítsd magadban azt, hogy igazad van, amit mindenki más visszaigazolása, megerősítése nélkül is tudsz, még ki is teszed.

Ezt szerintem te se hitted el teljesen, akkor se, amikor leírtad...
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.05.05. 13:07

Yvett túlvállalta-e magát? Ezt inkább tőle kéne megkérdezni, mert én nem tudom. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem.

Egy szóval se állítottam, hogy pm-ben mehet a rágalmazás, nyilvánosan meg automatikusan átlendül teregetésbe. Tehát a kérdésre a válasz: nem.
Mi gerinctelen és mi nem, nem megyek bele, mert senkit se akarok meggyőzni a saját nézőpontomról.

Ami az utolsó idézetet illeti, nem látsz a fejembe, nem tudod, mit hiszek és mit nem. Én így gondolom, max tévedek. Na és?
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.05.05. 13:12

Szerintem mindenki másként reagál a dolgokra és a jogtalan beszólásokra.Itt a jknak kellett volna megnézni játszhat-e ott ahova a karaktert készíti mert hiába rakja fel ha nincs hely utána is neki kellett volna helyet keresnie nem megvárni míg megkérdezik mi legyen a karival és egyből felháborodni.Ugyanakkor megértem a jkt is de ezt azzal rontotta el hogy nem nézte meg van e hely és nem ő volt az első és nem ő az utolsó.Csak annyi kellene hogy mindezt normális hangnemben megválaszolni.És ez nem csak kifejezetten W.re vonatkozik, főleg mert az ő problémája megoldódott mindezt inkább a jövőben kellene így.
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.05.05. 14:13

Banyek. Olyan jót röhögtem... Nava, ez azért...

Tegyünk valamit tisztába:
Az is admini döntés volt, hogy a pm-et felpakoltam közszemlére, hogy az oldal tagjai - köztük az érintettek is - olvassák el és gondolkozzanak el a dolgokon. Te pedig pont ezt a döntést fikszíroztad.
Most mégis felemelted a kezed, hogy de nem is? ... Pedig igen...

Ha valamit a szőnyeg alá söprünk, vagy a homokba dugjuk a fejünket előle, attól az a probléma még ott van és égető.

Azt írtad nem lehet velem értelmesen beszélgetni. Megpróbáltad? Nem.
Érdekes módon más tud velem értelmesen beszélni - még mindezek után W. is. Sőt, mi több, belátta hibáját és bocsánatot kért.
Én úgy vélem, ha nem lennék olyan, hogy értelmesen beszéljek az emberekkel a problémákról, akkor már rég nem lennék admin. Rövid úton ellettem volna távolítva Con által.
Az, hogy a személyiségem milyen, nem tartozik, és soha nem is tartozott ezen dolgok közé. Hál'istennek nem vagyunk egyformák.
Igen, én ilyen vagyok és ezt vállalom is. Ne próbálj meg megváltoztatni, és ne mond meg nekem azt, hogy mit kell tennem, vagy mit nem - mert mindezek ellenére úgy cselekszem ahogy jónak látom.

Idő közben befutott az, hogy túlvállaltam magam. Nos ez észrevehető nagyon gyorsan, ha már nem bírnám szuflával: először a karaktereimtől válnék meg (ZK, nyílt egyaránt), majd a HM-ségtől, és végső esetben mindentől.
Mivel ezek még nem történtek meg egyértelmű a válasz: nem vállaltam túl magam.

Végzem a feladatomat, amit akkor vállaltam el, amikor elfogadtam Con felkérését, hogy legyek admin. Ezért viszont azt hiszem nyugodtan kinyilatkoztathatom, hogy igen is viszonylag egyedül teszek az oldal érdekeiért.
Viszonylag - mert bár Con nincs itt érdemben, de azt elfelejti mindenki, hogy a domain név nem ingyenes - és érdekes módon az idén nem jött felhívás arra, hogy tegyünk ezért valamit... Con egyedül fizette ki az összeget, hogy legyen, hogy megmaradjon ez az oldal nekünk - nektek!

Jöhet a kérdés akkor - valahol jogosan - , hogy akkor most mit sír a szám?...
Csupán annyit, hogy nem egyedül vagyok az oldalért, hogy nem egyedül az én feladatom lenne az, hogy itt rendesen menjenek a dolgok, hogy működjön gördülékenyen minden, mert nem csak én vállaltam felelősséget a rangom elfogadásával, hanem mindannyian.

Gondolkozzon el mindenki a történteken.
Lehet én sem cselekedtem helyesen a többség szemében. És? Én így érzem, így tartom helyesnek...

Ami pedig a gyors elfolytást illeti - szólásszabadság van. Egy normális beszélgetést, melyben semmi moderátorkodnivaló nem volt folytottatok el, csak azért, mert magában hordozta a vita elburjánzásának lehetőségét.
Én nem felszólítottam az oldal tagjait, hogy beszéljék ki az ügyet, hanem ezt írtam:
//Az esetleges kibeszélése az esetnek a tavernában történjen meg.
Köszönöm!//

Aki akar beszélget róla, elmondhatja a véleményét. Ugyanis azzal, hogy a szőnyeg alá söpörjük nem oldódik meg, és nem változik meg semmi.

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
3013 hozzászólás • Oldal: 161 / 201 • 1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 201

Vissza: Archívált Fórumok