• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

A várerőd

Ahol a tettek beszélnek a szavak helyett

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
116 hozzászólás • Oldal: 5 / 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Re: A várerőd

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.04. 11:29

Valdin

- Hogy semmit nem érne a szavam? Meglehet.- elmosolyodik ahogy a nemes felbőszül
<<Nos feldühíteni már sikerült ost már csak daloltatni kell... 8) >>
- Azért vagyok itt mert, egyik friss ismerősömet alig párperce megölték az Önök városában. Gondolom itt nem mindennapos az hogy embereket csak úgy oknélkül orvul legyilkoljanak ezért érdekelne miért kellet meghalnia szegény párának. Örülnék ha ezekről is válaszokkal tudna szolgálni nem csak a neveket és az emberek fontosságát illetően.
<<Huhu de veszélyes lehet egy olyan piszkavas... >>
- Természetesen gondolom még nem sokat tud de örülnék ha azt megosztaná velem. Valamint ha sikerülne megtudnia valamit, hiszen gondolom ezért Ön a hivatalnok, akkor örülnék ha értesítene. Mint korábban mondottam pusztán a segítő szándék vezérel.
<<Na csak sikerül zöls ágra vergődni...>>

//Felbőszült kissé kiakadt ember= no logika :)//
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.04. 12:10

/Torrane/

<hm... érdekel miért éget valaki ennyi könyvet el, talán megkérhetném, hogy adja nekem azokat a könyveket amiket még elakar égetni, de addig ez a Sirdelgo érdekel... talán megmenthetem...>

Megnézem mennyire van-e másik piszka vas a teremben esetleg valami amivel kipiszkálhatnám a könyvet, ha lelohasztanám a lángokat. Amig azok ketten el veszekednek addig és szépen oda araszolok a tűzhöz
Üdv.:SH
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 145
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.05.04. 15:13

Helyszín: Hivatal, Vár-erőd
Időpont: Dél felé
Játékos: Lorin, Shaidar Haran

/Torrane/
//Az alak még mindig a tűz előtt áll, így nehezen tudnád elcsenni előle. Főleg, hogy a helység egyetlen piszkavasát tartja a kezében.//
Valdin és a hivatalnok között jó érezhető a feszültség. Sőt olybá tűnik, hogy Valdin kiélvezi a helyzetet, s tovább bőszíti őt. Úgy tűnik, hogy sejtésed, miszerint ismerőse akadhat itt, alaptalan volt.

/Valdin/
Úgy tűnik, terved beválik. A hivatalnok keze megfeszül a piszkavason, s erőteljes hangon kezd bele mondandójába:
- Nem tudom, hogy miféle gyilkosságról beszélsz, de biztos vagyok benne, hogy a városőrök jól végzik a dolgukat. Tán jobban is, mint bárhol másutt Dél vidékén. Mindent ők sem tudnak megakadályozni, ahogy te sem, s ahogy senki más sem! És most add elő, hogy mit akarsz tőlem, vagy menten kihajíttatlak!

/Valdin, Torrane/
Továbbra is a tűzközelben marad, s a piszkavasat úgy szorítja, mintha kard lenne
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével!
Íme a vér, mit örömest hullatok a hazáért!
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 165
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.04. 16:39

/Torrane/

Mielőtt még elfajulna a dolog oda szolok:

-Elnézést uram, de mi csak engedélyt szeretnénk kérni arra, hogy kifaggassuk a merénylőt mielőtt felkötik az emberei. Végére akarunk járni ennek a nem túl boldog ügynek!
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.04. 17:31

Valdin

Torannera néz, kicsit szúrósan<< hé ezt majd a végén kellet volna!>>

-Hogy nem-e akadályozhattam volna meg? Hát ezt talán nem. De a következőt igen. Ezért érdekelne milyen szervezetek űzik itt titokban tevékenységeiket. Ne nézzen olyan értetlenül tudom az "ön városukban semilyen alvilág nincs meg hasonló se" de engem nem is az érdekel hogy van-e hanem az hogy kinek állhatot érdekében megölni itt akárkit is. Persze ilyenből biztos sok van ezért szűkítsük a kört. Az áldozat neve Leane. Fekete hajú gyönyörű teremtés volt.

- Mellesleg igaza van társamnak, ha ön nem tud semmi érdemlegeset mondani akkor kérem adjon rá engedélyt hogy szóra bírjuk a gyilkost! Nem kételkedem az emberei szakértelmében de jobban szeretném ha nem kötnék fel mielőtt nem mondta el a színtiszta igazat.- miközben beszél abszolút nem néz a nemesre, a szobát vizslatja, úgy tesz mint akinek nincs félni valója az istenek ege alatt. Majd mikor a végére ér szemét mélyen a mésikéba fúrja és várja a válaszokat.
<<Kidobatsz? Mert magad már nem vagy képes rá...vajon mit szólna hozzá ha ezt szellemnyelven meg is kérdezném tőlle. 8) biztos ki is dobna...:D>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.05.05. 6:28

/Torrane, Valdin/
A vallatás résznél Torrane-re néz, majd dühössen figyeli Valdint, mit akar még kihozni ebből.
Amikor Valdin megemlíti, hogy "tudom, önöknél nincs semmi alvilág", láthatóan elmosolyodik, bár inkább tűnik visszafogott vicsornak.
- Nem ismerek semmiféle Leannét. Hogy miféle fehércseléddel hozott össze a sors, nem tudom, de a bűnös megkapja büntetését, s nem hagyom, hogy két külhoni csavargó beleavatkozzon a törvényeinkbe, s a jogi ügymenetbe. - fölényes mosoly ül ki az arcára, láthatóan élvezi, hogy az ő szava dönt arról, mennyi segítséget kaptok ügyetekben.
- Ha pedig érdekel titeket, miféle alvilág az, mely Sempyer része, menjetek a földalatti világba! Rákos feneként burjánzik itt, s semmit sem tehetünk, hogy ennek gátat szabjunk - komolyodik el az arca. - Most pedig végeztünk. Távozzatok!
Én, Drevar Cales, Nezar Cales fia esküvel fogadom, hogy vezetem, s védelmezem népünket legjobb képességeim szerint, hogy Dél bástyája lehessünk továbbra is. Íme a vér, mely együtt folyik népével!
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.05. 8:31

/Torrane/

<ez az arogáns barom!!!>

-Ahhoz, hogy lemehessünk a földalatti világba, és netán segíthessünk egy részének felszámolásában ki kell kérdezzük a fickót! Azon kívül a t a város őrök előtt próbált egy gyerek nemrég egy sikátorba csalni ahol kedves barátai vártak volna rám, ezért tanácsolom, hogy ahelyett, hogy játssza itt a sértődött pulykát, mert két jó szándékú ember megpróbál segíteni, ha nem is örömmel, de megtehetné azt hogy segít nekik! Mégis mit szólna a felettese, ha kiderülne, hogy lett volna lehetőség, meg állítani a bűnözés terjedését és maga meg elutasította?
Ha nem hatja meg a beszédem akkor próbálkozok ezzel:
<talán ez beválik>
-Sirdelgo mond önnek valamit?
Nézek rá komolyan...
<remélem azért égeti el mert valamit takargatni akar és ha ez bejön akkor megfogtam ezzel a szóval...>
-Látom igen komoly munkába van a kandalló körül és sok mindent dob a tűzre pedig igen meleg van...
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.05. 12:43

Valdin

<<fehércseléd???!!!>>
Erre a szóra mintha nem számított vona. Már éppen nyúlna kardja után mikor eszébe jut hogy nincs nálla.
<<szerencséje van hogy elvették a fegyvereimet külömben most kibeleztem volna>>
Arca teljesen elvörösödik és szinte már ugrana a nemesnek amikor megszólal Toranne.
Végighalgatja majd hozzáfűzi.:
- Hagyd csak barátom. Errefelé úgklátszik nem dívik a segítő szándék megtűrése. Igaza van a ... neki, intézzék csak el ő maguk. Elvégre mi csak utazók vagyunk... Rajtunk semmi nem múllik. A város jóhírén és külvilágban alkotott képén kivűl.
<<ha ez nem hat rá akkor ...dögöljön meg!>>
Ha a nemes nem mond semmi érdemlegeset akkor faképnél hadja persze megvárja újdonsült utitársát.
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.05.06. 10:23

/Torrane, Valdin/
A név említésére meglepődik, láthatóan nem számított ily hirtelen témaváltásra. Tágra nyílt szemekkel néz Torrane-re, aztán rájön, hogy miről is van szó, mikor a meleg lett megemlítve.
- Nincs semmi takargatnivalóm, de ti túlzottan is zavarjátok nyugalmam! Takarodjatok kifelé! Biztosíthatlak benneteket, hogy ittlétetek kimerítő és bonyodalmas lesz.
Vigyorog rátok, s látszik rajta, komolyan gondolta, amit mondott.
Figyelmét ezek után a tűz felé fordítja, s a piszkavassal megigazgatja a könyvet, hogy a gerince minél hamarabb olvashatatlanná váljon a koromtól, vagy csak azért, hogy minél hamarabb elégjen.
A szeme sarkából azonban figyel titeket, s várja, hogy távozzatok.
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.06. 15:39

/Torrane/

<még hogy nem takargatsz semmit? akkor miért néztél így rám és miért próbálod elégetni minél előbb csak nem fázol?>
Elmosolyodik.
-Igazán? Hm talán a felettesét is érdekelné miért éget könyveket és fenyegetőzik sőt talán tudtára is adhatom eme egyszerű szócskát és annak jelentését...
Valdin felé fordul
-Gyere barátom, keressük meg a felettesét ennek a nem túl finom alaknak és adjuk tudtára bizonyos dolgokat. Többek közt azt, hogy a segítő szándékot így honorálja és meglepően sok könyvet éget el.
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.05.06. 19:45

Valdin

Az itlétüket illető kijelentésen elvigyorodik.
-Amúgy sem szereterk unatkozni- vágja oda vigyorogva a hivatalnoknak majd sarkonfordulva kimegy a teremből. A bejáratnál felveszi fegyvereit majd az ajtón strázsáló őrhöz intéz pár szót.
- Mondcsak, kedves hivatalnokotoknak merre találjuk a felettesét?
<<Nemtudom vajon mit akar ezzel Toranne ...meg honnan van az a szó? Na mindegy majd megkérdezem ha elmentünk innen.>>
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shaidar Haran » 2008.05.06. 20:34

/Torrane/

<ha akar valamit ez a mitugrász már nem érdekel>
Nem várom meg, hogy válaszoljon a fickó ki megyek Valdin után felveszem a fegyvereim. Mikor szól az őrnek oda szólok Valdinnak

-Hagyd csak menjünk innen, nem megyünk a feletteséhez, amúgy se fogadna minket és idő pontot meg nem fogok kérni. Máshol kell kutakodnunk...
Shaidar Haran
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.05.07. 8:31

Helyszín: Hivatal előtt, Vár-erőd

/Torrane, Valdin/
A hivatalnok arcán bosszús kifejezés ül, mikor távoztok, s úgy szorítja azt a piszkavasat, hogy azt hinné az ember, menten eltöri.
Amikor abba a helyiségbe léptek, egy tiszti egyenruhát viselő férfi fordul felétek, s átadja a fegyvereitek.
Ami feltűnő, hogy ebben a helyiségben csupán egyetlen fegyver van, ami kitűnik a normális tőrök, s rövid-, valamint hosszúkardok közül, ez pedig egy különlegesen kidolgozott tőr.
A Hivatalt őrzők Valdin kérdésére ekkép válaszolnak: - A Hivatalban dolgozók egy tejhatalmú szervezet, melynek tagjainak csupán maga a hercegi család tehet parancsot.
Az utca forgalma változatlan, bár egy újabb karavánról pakolnak le az emberek a főtéren, melynek oldalában maga a hivatal is található.
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.05.07. 8:38

Helyszín: Főtér
Játékos: Togar

A karaván megérkezik a főtérre, ahol a kereskedők megkezdik az áru áthordását egy erre a célra fenntartott épületbe. Körülnézve mindenütt feketébe öltözött emberek, oldalukon hosszúkarddal, ill. egy hosszúkás tőrrel.
A városőrök egyenruhája szintén fekete, ezüstszín címerrel a felsőruházaton.
Csupán két alak nem tartja magát az itteni viszonyokhoz, valószínüleg átutazók lehetnek, de mindenesetre nem helybéliek.
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Drevar Cales » 2008.05.07. 8:39

Helyszín: Főtér
Játékos: Togar, Lorin O Krell, Shaidar Haran

//Mindenkitől kinézetet kérnék, hogy ne kelljen az előtörténetes topicban utánajárnia a többi kalandozónak.//
Drevar Cales
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
116 hozzászólás • Oldal: 5 / 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Vissza: Sempyer