• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Les cinq Fantastique Egy asszony szerelméért [OM-UT verseny]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
51 hozzászólás • Oldal: 2 / 4 • 1, 2, 3, 4

Re: Les cinq Fantastique Egy asszony szerelméért [OM-UT verseny]

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.04.15. 6:18

Whu Hao Xi

Csendes szemlélődéssel hallgatom a vitát és az ötletelést, de én magam nem szólalok meg. Szememet a dühöngő teremtményeken tartom, nem nézek a többiekre. Néha-néha a köröttem legyeskedő pillére tekintek, s törékeny látványa csak mindinkább megerősít abban az elhatározásomban, hogy segítenünk kell. Amikor visszatérnek a pillék, elfordulok a tisztástól, s megvárom a végkifejletet, mi lesz a megbszélés vége. Craian utolsó szavcaira csak biccentek, s halkan ennyit mondok:
- Rendben, lássunk neki. Részemről nem akarok láthatatlan lenni, nyugodtan magatokra zúdíthatjátok az egész bödön tartalmát - intek az edény felé, majd visszafordulok a tisztás irányába, s bízom benne, hogy Craian mihamarabb hozzákezd, amihez akart, mert én bizony elindulok a szörnyetegek felé, lassan, kimért léptekkel.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 257
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.15. 7:05

(Kőfejű Beldor)

-Hé várj meg megyek én is- mondom Whunak.
-Ha lehet ezekkel ne játssz mint az emberrel a szekereknél ez nem valószínű hogy megadja magát, addig üssed amíg mozog.A fene azt a jó lelketeket mindig belekevertek valamibe, ez tovább erősíti a tényeket hogy az emberek meggondolatlanok-morgom menet közben a tisztás felé.Ha észrevesznek ezek a szörnyek akkor támadok.

//1s mágia a hit hatalma +15ké +15té//
Nem az a lényeg kinek van kezében fegyver, hanem az ki üt először.-harcművész
Nem az a lényeg hogy ki üt először, hanem hogy legyen sör-Tooma pap

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld...

Először ütünk aztán nem kérdezünk semmit...-törpe taktikai útmutató
Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1638
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.15. 19:14

Tiane Reval

* Amikor látom, hogy Whu és a törpe elindul, meg se várva a varázslót, egy pillanatra ledöbbenek, majd megszólalok: *

- Quirin, ajánlom, hogy gyorsan találj ki valamit, míg oda nem érnek és agyon nem ütik őket.
- Gailavira, gyere, majd útközben magunka szórjuk a port, ha kell és lesz rá lehetőségünk. Egyelőre felesleges, úgyis felfigyelnek a többiekre.

* Majd gyors léptekkel sietek a többiek után, közben kihúzom a kardom, és utánuk szólok: *

- A francba azt a makacs, önfejű és türelmetlen fajtátokat. Muszáj berontani ezekhez a szörnyekhez, anélkül, hogy legalább valamilyen taktikát megbeszéltünk volna? Ehh, mindegy. Nem is tudom, minek koptatom feleslegesen a számat.

< Remélem nem fogjuk itt feldobni a talpunkat. >

* Megvárom, hogy a törpe és Whu milyen sikerrel támad a szörnyekre, majd annak fényében döntök az én cselekedetemről. *
" Légy őszinte és csak a becsületre adj,
Ne mondj ki szót, mely nem a szívedből fakad. "
Niobe
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 774
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.04.16. 8:05

Whu Hao Xi

Mivel lassan haladok előre, még a kurta lábú törpének sem eshet nehezére, hogy felzárkózzon mellém. Míg a tisztáson keresztülhaladunk a szörnyetegek felé, van időm jól megfigyelnem őket. Csak a bolond nem venné észre, hogy milyen rettenetes erővel bírnak ezek a teremtmények. Felidézem mesterem tanításait, s rövid elmélyüléssel alkalmazom magamon a rendkívül hasznos diszciplinát. Tudatomnak engedelmeskedik testem izomzata, s láthatatlan páncélként feszülnek sérülékeny belső szerveim köré. (Aranyharang, 4-es SFÉ 12 körre 24 Yp-ért)
A lány elégedetlenségével cseppet sem foglalkozom, sosem szerettem előre eltervezni semmit.
- A jelen pillanat magában hordozza a megfelelő megoldást, csupán nyitva kell tartanunk a szemünket, hogy észrevegyük - jegyzem meg halkan, amit a törpe bizonyosan hall, s ha azonnal utánam indultak, akkor talán még a két nő is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Enriquel 2008.04.17. 22:06-kor.
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Craian » 2008.04.16. 18:52

{Quirin}

-Ha agyonütik őket, csak magukat okolhatják. Mondtam, hogy maradjanak veszteg. Miért kell mindig pattogni?!
Valamit morog még az orra alatt, meg a fejét rázza, de ezek után nyomban varázslatba kezd. Kyr nyelven ejti ki az igéket, bal kezével pár gyors mozdulatot tesz maga előtt... Semmi látványos hatás, robbanás, de még a föld sem nyílt meg a négy behemót alak alatt. Quirin ennek ellenére igen magabiztosnak tűnik.

//2 irányítás mozaik 10E-vel(összesen 40Mp) két ellenfélre. Amennyiben sikeres a varázslat, igyekeznek gyors tempóban másik két társuk mögé kerülni(lévén azok mással vannak elfoglalva nem lehet túl nehéz), és kicsavarni a nyakukat.//
Hát a szinguláris magvú parciális integro-
differenciálegyenleteket tudjátok-e integrálni?

(Mi) Integrálni nem tudunk, csak perturbálni még
És az se mindig konvergens, habár ez illenék.
De új világ, mi kibukkan a ceruzánk hegyén
Ez a legszebb mesterség.

Részecske vagyok, vagy hullám,
Élek-e vagy ez a hullám?
Megmondanám, hogyha tudnám,
De mindent én sem tudhatok.
Craian
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 83
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.17. 18:47

(Gailavira)

Pislogok egyet, ahogy Whu elindul minden láthatatlanság védelem nélkül.
-Rosszabb, mint én. Ó, udsz egy kis port nélkülözni? Míg ők szemből mennek, mi hátulról sgeíthetnénk őket, látatlanban. Mit gondolsz?-kérdezem a tűzvarázslólányt.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.17. 21:59

Tiane Reval

* Gailavira hangjára felfigyelek és ránézek. *

- Rendben, én is akartam volna javasolni, ha valakik nem kezdenek el önfejűen elindulni. * majd ráöntök fél tégelynyi port, a maradékot pedig magamra. *

- Remélem elég lesz mindkettőnkre.
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.18. 15:15

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Erdőpillék erdeje
Időpont: Dél körül
Résztvevők: Mindenki

*Whu és Beldor megindulnak a szürke lények felé, mindketten saját rejtett tartalékaikhoz nyúlva, eközben Quirin a mindenséget átjáró energiákat rántja fókuszba, hogy rákényszerítse akaratát a furcsa lények közül kettőre. Eközben a csapat két hölgy tagja a pilléktől átvett porral hiti be magát. Tiane és Gailavira felett/körül csillámlóan szitál alá a különös por, de ahogy eléri testüket, ruházatukat, tárgyaikat azok finom átmenettel kifakulnak a világból és ténylegesen teljes láthatatlanság leple borul rájuk. Ezt kihasználva a harcosnő egy kis kitérő erejéig a varázslót piszkálja, miközben társai mér elérik a lényeket, sőt lassan harcba is bocsátkoznak velük.
A behemót alakok közelébe érve, mikor már csupán pár lépés távolságra vannak Beldort és Whut perzselő forróság csapja meg. Mintha egy katlanba lépnének, még a levegő is megremegni látszik a körülbelül 70-80 fokos forróságban. Izzadni se nagyon van érkezésük, hiszen ami nedvesség távozna belőlük az pillanatok alatt fel is szárad. Ha a két nő is eléri a bestiákat, akkor ők is hasonlót tapasztalnak úgy két méteres körzetben.
Quirin a kellemetlenségek közepette kénytelen konstatálni, hogy Noir vagy Adron vagy valamely más felsőbb hatalom közbeszólásából kifolyólag nem hatott varázslata, vagy csupán túlságosan „elfoglaltak” az áldozatai saját kis beszűkült gondolatvilágukkal.
Így vagy úgy, de az érkező törpét és a furcsa emberkét látva lomha morranások közepette a szürke-óriások megdobálják őket az éppen kezükben lévő nagyobb ágakkal és kisebb cserjékkel, bokrokkal, igaz kevés sikerrel, de hatalmas, ökölbe szorított kezeiket látva valószínűleg lesz még rosszabb a csapat helyzete.*

//A varázslat erősítése dobás után sajnos nem volt elegendő.
Harcot úgy csináljuk, hogy dobjatok KÉ, TÉ, Sebzés dobásokat egy körre és írjátok meg off-ban a reagok végén.//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.04.19. 8:11

(Kőfejű Beldor)

Mikor megérzem a meleget gyanús lesz a dolog oda szólok Whu-nak.
-Hé ezek majdnem annyira fűtenek mint egy kemence, tisztára egy kovácsműhelyben érzem magam.
Közben odamegyek az egyikhez és a térdére célzok a csatabárddal jó törpe szokás szerint.

//KÉ:52+4 dobás: 56
TÉ:92+87 dobás: 179
VÉ:162
seb:dobás 7+1: 8

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.04.19. 11:10

Whu Hao Xi

Bár első elképzelésem az volt, hogy puszta kézzel kűzdök meg a behemótokkal, most a körülmények alakulása miatt, mégis másként döntök. Egy gyors, váratlan mozdulattal hátrább ugrok, s megforgatom vándorbotom, melynek távolabbik vége az acsargó szörny testét célozza meg, így próbálván távol tartani, a forróságot árasztó testet. A látottak alapján bízom benne, hogy akrobatikus ugrásaim, s hosszú botom segítségével sikerül elkerülnöm a lomha lény támadásait. Utunk során most első ízben érzem veszélyesnek ellenfelem, ezért elmémből újabb energiák indulnak útra, hogy támadásaimat belső energiáival is megtámogassam.

//Szeretném az akrobatika bónuszait (+15VÉ), és chi harcot használni, mert indokoltnak tűnik ebben a harcban, ami újabb 1 Yp-ot emészt fe, így marad 8 Yp.
Támadások száma: 3
KÉ: 42 + 3 dobás1: 45/ + 5 dobás2: 47/ + 1 dobás3: 43
TÉ: 95 + 80 dobás1: 175/ + 12 dobás2: 107/ + 31 dobás3: 126
VÉ: 154 + 15 akrobatikából: 169
Sebzés: dobás1: 8 +5: 13/ dobás2: 4 +5: 9/ dobás3: 7 +5: 12
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.04.27. 17:18

Tiane Reval

* Ahogy megérzem a forróságot rájövök, hogy itt tűzzel sokat nem érek ellenük. Végigmérve a behemótok testi felépítését, kardom szinte fogpiszkálónak hat kezeimben. Egy pillanatra elbizonytalanodom, hogy mit is csináljak. Úgy érzem, én teljesen hasznavehetetlen vagyok most ebben a helyzetben. De nem akarom társaimat cserbenhagyni. Ekkor eszembe jut egy mágia. *

< Talán ha ideiglenesen megvakítom őket, akkor sikerül megzavarni annyira a behemótokat, hogy könnyebb lesz elbánni velük. Remélem elég hangosan tudok kiabálni ahhoz, hogy mindenki meghallja és úgy is cselekedjen. >

* Ekkor összeszedve minden erőmet elüvöltöm magam: *

- Hé, mindenki. Kőfejű Beldor, Whu, Gailavira, Quirin, pillék! Ha azt mondom most, akkor mindenki csukja be a szemét és várjatok egy pár pillanatot. Megpróbálom elvakítani a szörnyeket egy erős fénnyel.

* Veszek egy mély lélegzetet, és ha addig senki nem jelez vissza, hogy neki ez nem tetszik, akkor üvöltök még egyszer: *

- MOST!

* Majd becsukom én is a szemeimet és elmondom a mágiát. *

// off: tűzrobbanás varázslás 1 szegmens. 22 mana. //
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.01. 9:08

KM esemény [Quator ar Zaraquer]
Helyszín: Erdőpillék erdeje
Időpont: Dél körül
Résztvevők: Mindenki

//Elnézéseteket kérem a hosszas hallgatásért. Sajnos nem volt energiám érdemi reagot írni. :oops:

Niobe megnéztem a tűzrobbanást. Közönséges tüzek befolyásolása alá tartozik, így a használatához szükséges, hogy legyen már amúgy is égő tűz, ami felvillanhat. Így természetesen nem vesznek el a manapontok, úgy vesszük, hogy valami mást csinál a kari. Ha nem haragszol a többieknek leírom a harcát az adott lénnyel, de marad még legalább a másik három úgyis akciózni.

Enriquel mekkora SFÉ-t alkottál aranyharanggal? Valamint a KÉ-t elég egyszer ledobni körönként.

Togar a célzott támadás bónuszát számoltad? Ha igen akkor elnézést, mert én hozzáveszem még.//

*A törpe és a harcművész közösen támadják le a legközelebb romboló szürkebőrű lényt. Beldor akciója nemcsak a lomhán mozduló ellent előzi meg magasan, hanem a megfontoltabb Whu-t is. Csatabárdja alacsony ívben lendülve tökéletesen eltalálja oldalról a térdizületet. Látszik ez a csapás bárkinek leszelné a lábát… ekkor érzi meg a zsibbadó remegést a tenyerében-kezében a pap, ahogy fegyvere szikraesőt hányva éles fémsikoly kíséretében ártalmatlanul csúszik-pattan le ellenfeléről. Jóformán meg sem karcolta a gránitkemény külhámot. Whu gyors egymásutánban leadott hármas kombinációja valamivel több sikert ér el, de a hosszúbot szintén rezonál kezében ahogy vissza-vissza pattan a lény válláról, oldaláról, fejéről. Így viszont az első lendületből leadott kevés eredményt hozó támadások után a lomha szörnyeteg is megemeli súlyos öklét, hogy halálra sújtsa támadóit. Csupán akrobatikus ügyességének köszönheti a harcművész, hogy nem őt éri az ütés, hanem még időben oldalra tud vetődni, így csupán a földet találja a támadás, aminek erejétől apró rögök, kavicsok repülnek szerte-szét. A maradék ellenfél is felfigyel társuk harcára és abbahagyva a törés-zúzást dühük újonnan feltűnt céljai felé fordulnak. A harcosnőt nem tudni merre járhat a láthatatlanságba burkolva. Quirin pedig egyenlőre a pillékkel maradva meghúzza magát. Az még kétséges, hogy most is csak tartalékolja energiáit vagy ténylegesen nem tud ezesetben semmit tenni társaiért. Tiane pár lépéssel lemaradva ekkorra ér a isztásra, hogy akár tartva a jelenlegi néhány lépés távolságot, akár közelebb óvakodva, de beleavatkozhasson a küzdelembe, mely eddig nem túl rózsás kimenetellel kecsegtet.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Togar » 2008.05.02. 8:44

(Kőfejű Beldor)

Mi a francból vannak ezek valami vasból?-szólok Whunak.Majd nagy lendületet veszek és megpróbálom még egyszer szétvágni a térdét.

KÉ: 52+6 dobás: 58
TÉ:92+68 dobás: 160
VÉ: 162
seb: 1+10 dobás: 11

Togar
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Niobe » 2008.05.03. 10:58

Tiane Reval

* A két támadás sikertelenségét látva egyre jobban megérik bennem a gondolat, hogy talán ideiglenesen vissza kellene vonulni és most már megbeszélni a dolgokat, mert ez így nem fog menni. *

< Az én fegyverem tuti, hogy eltörik, tüzet abszolúte nem tudok használni ellenük, így hasznomat sem veszik. >

* megszólalok olyan hangosan, hogy mind a ketten hallják: *

- Ha javasolhatom, szerintem csaljuk el őket valahová, ha már úgyis ránk figyelnek. Kétlem, hogy harcban le tudjuk őket győzni. Az előbbi látvány mindenesetre engem igazol. Mit szóltok?

* próbálok azért olyan távolságra maradni, hogy időben tudjak reagálni, ha engem érne támadás véletlenül. *
Niobe
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Enriquel » 2008.05.08. 7:48

Whu Hao Xi

Szerencsére kemény fából faragtak, ezért nem szokásom könnyen feladni a kűzdelmet, legalább tanulsággal szolgál, még akkor is ha győzni nem tudok. Ez persze nem egyenlő azzal, hogy fafejű lennék, ha valóban kilátástalan a helyzet - és nem pusztán nehéz -, akkor én is a menekülés mellett fogok dönteni. Arra azonban gondolni sem nagyon akarok, hogy a törp valószínűleg hallani sem akar erről, még akkor sem, ha idézem: "stratégiai visszavonulásnak" hívjuk majd. Továbbra is megpróbálom tartani a távolságot, hosszú botom segítségével, s közben kíméletlen precizitással csépelem az ellent. Ha úgy alakul a helyzet, hogy körbevesznek a bestiák minket, akkor a törpe, és magam védelmében körkörös harcba kezdek fegyveremmel. Társnőnk szavaira, összeszorítom fogam, s úgy kiáltok:
- Még nem! Próbálj valahogy segíteni! - próbálom ösztönözni, azután ellenfeleimre koncentrálok.
//Ebben a körben még büntetlenül használhatom a chi harcot, s így is teszek. Marad 7 YP.
KÉ: 42+dobás: 4: 46
TÉ: 95+dobás1: 73: 168 / +dobás2: 79: 173 / + dobás3: 64: 159
VÉ: 169
Sebzés: dobás1: 7+5: 12/ dobás2: 4+5: 9/ dobás3: 7+5: 12
Enriquel
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
51 hozzászólás • Oldal: 2 / 4 • 1, 2, 3, 4