• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 8 / 76 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 76

Re: Árnyjáték, Nirmajéban [OM-UT]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.29. 9:13

KM: [Dreemer], A varázsló futásának vége (kb 15 kör)
Helyszín: A puszta - Nirmajéhez közel
Időpont: 3692. 01. 13. Péntek Kora reggeli órák 5 óra közepe fele
Résztvevők: Mindenki aki figyeli az eseményeket a helyszínen

*Az elfek szorgosan építik a tábort röpke percek alatt fel állítanak 6 sátrat. Marafisz miután befejezte beszédét Viperályék fele vezeti lépteit.*

*Az elf varázsló és üldözője mindeddig fúrathatatlanul rója köreit. A kergetőzésnek a varázsló hírtelen eltűnése vet véget. A nő a varázsló hűlt helyén körbe-körbe csapkod a tepsivel, közben válogatott elf szidalmakat zúdít Vezafiliészre.*

//Helyszínen lévők! Csak az vegye figyelembe ezeket aki követi az eseményeket, aki valamivel el van foglalva (nőzik, beszél)ne is törődjön velük.//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Lorin O Krell » 2008.04.29. 9:48

Leisan

- Szóval csak véletlenül keveredtük ide?- kérdezi az amúgy számára egész szemetgyönyörködtető elf nőtől.
- mindenesetre hálával tartozom annak aki idehozott, hiszen ha nem teszi akkor ott halok meg... de úgy látom Arel máshogy tervezte halálom.
Szótlanul végigméri a többieket majd ajót nevet a varázsló jelenetén.
<<Ezek se normálisak...>>

//Az előbb még nem egy fogadóban voltunk? Vagy én olvastam rosszul valamit? :shock: //
Ryell wes Nortendal-Sherali kalandok
Ryndavor Con Wierra Artenol - Abaszisz
Lorin O Krell (A lövész)- Pyarron
Valdin Cirn Lyenth-Calerin - Erion-Örömnegyed
Lorin O Krell
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1259
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.29. 10:22

KM: [Dreemer], Beszélgetés Seerinel
Résztvevők: Leisan(Lorin O Krell);Harass (Huor Aikanáro)

*Leisan(Lorin O Krell):*

*A gyönyörű elf nő, eddig a mellette álló, előkelően öltözött férfival társalgott. Rengeteg Loval díszitett, holmi van rajta. Az elf nő láthatóan merengett valamin, az imént beszélgetett az oldalán lévő férfival. Arcán enyhe pír múló nyomait véled felfedezni.*

// kérlek legközelebb írd ki milyen nyelven szólalsz meg, sokan nem beszélnek azonos nyelveket. Ha elfűl vagy erv nyelven teszed fel a kérdést, válaszol, a megfelelő nyelven.//[

(Elf vagy Erv)
-Igen ez egy véletlen, egy sajnálatos véletlen... -*jól láthatóan szomorúan éli meg az esetet...*
-.. hálával a nagyapámnak? Ez meglep! Vele mindig csak baj volt!

-hmm nem ismerjük egymást, téged hogy hívnak? Én Seerin vagyok, ö pedig -elgondolkodik egy pillanatra- Harass jó barátom.

-Mit értesz az alatt hogy megmentett? Mitől? :shock:

-Te honnan érkeztél ide?

Harass (Huor Aikanáro)

*Látod hogy egy csurom vizes, alak lép oda hozzátok. Kedveseddel beszédbe elegyedik. Az alak egy fél-Elf jól láthatóan.*

//Ha Erv-ül szólal meg Leisan(Lorin O Krell) le fordítja a beszélgetést Seerin. Továbbá
tolmácsként segít megérteni mi történik most éppen.//

*Seerin láthatóan bemutat téged a vizes alaknak.*

//off: Az események fő szála végig a pusztában ment. Ha megnézed a helyszint az szerepel végig a zöld színű fejléceknél. Vargasz karaktere volt fogadóban, amíg ott volt
lila színnel jelöltetem a neki szóló hsz-eket.//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vargasz Algor » 2008.04.29. 11:20

Jó napot!
Valki mondja már el hol vagyok!
Mi történik itt , és hogy kerültem ide!?
Miért vagyok egy szál lepedőbe!? Ill.köpönyegben?
---HAngosabban mondom, mint először! Megismétlem :aszisz,közös,erv,toroni,törpe nyelven!
Vargasz Algor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.29. 15:56

Részeg Vipera

Valószínűleg ha részeg nem is vagyok a helyzetérzékelésem tompa annyira, hogy fel se merüljön országos cimborám -hja kivel nincs ilyenkor jóba az ember- Rayamancor hazudna.
-Az a mocskos ribanc sziszegem azóta gyanús mióta megláttam, na várj csak. Lassan előhúzom mind a két kardomat és elindulok a nő felé
Si vis Pacem, para Bellum
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 182
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.04.29. 17:39

Revo

<… Nos… Én jó helyen vagyok…>
*Fel álok és leporolom magom. Odamegyek az elf csapat vezetéőjéhez.
(Elf)
- Tiszteletem. Revo vagyok. Még mindig nem teljesen világos, hogy miért kerültem ide. Elenben én nem vagyok rossz helyen. Nem egészein ide tartottam, de ez is megfelel. Amennyiben nem gond önökkel maradnék egy ideig.

Mindenki:A fű közöl kiemelkedve így festem.

//Karakter leírás: Átlagos testalkatú ezüstszín rövidre nyírt hajó kék szemű enyhén hegyes fülekkel. Posztó nadrág, ing, mellény, köpeny, csálén egy félig lecsúszott kalap a fejen. Övén hat erszény. Hátán egy háti táska valamint egy oldaltáska. Fegyverek: Rövid kard tokban. Számszeríj hozzá egy teli tegez.//
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.29. 20:25

KM: [Dreemer], Kiabálsá
Résztvevők: (Vargasz Algor)

*Kiabálásodra a sátraikat építő elfek, feléd néznek, egyikőjük, aki a köpönyeget adta oda lép hozzád és elkezd magyarázkodni, alig érted a mondandóját. Marafisz szavait ismétli meg, amit az imént mondott el.*

// A Mindenkinek szóló részben jó pár HSZ el ezelőtt mikor megérkeztél, már a kérdéseidet megválaszolták.
off: kérlek írd le a kinézetedet, nem voltam elég alapos. Másrészt azt is hogy kihez szólsz.Akkor tudunk érdemben reagálni cselekedetedre...//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.29. 20:50

KM: [Dreemer], A varázsló futásának vége (kb 15 kör)
Résztvevők: Vipera(con Cladius); (Rayamancor); Revo (Pelso); és mindenki aki figyeli Marafiszt

Vipera(con Cladius) és (Rayamancor)

*Vipera fegyvert ránt, és megindul a tálcás nő fele, Marafisz megdöbben, egy szív dobbanásnyi idő múlva fegyverei már kezei közt vannak. Mindkét kezében egy Enyhén görbített kék színű meseszépen megmunkált, hosszúkard fegyvert fog.*

(Pyar)
-Mi a gond kedves rokon? Miért rántottál fegyvert?

-Mérgezett lenne? Honnan veszed ezt a sületlenséget! Hisz a holnapi vacsorára sütötte a süteményt és aszal a borral akarta megöntözni! Honnan veszed ezt?

*Ha Raymacort "bemártod" kérdőre vonja:*

-Látom nagyon unatkozik! Először egy hamis riadó most meg mérgezéssel rémisztget! Ezért mindjárt számot vetünk...

Revo (Pelso)

*Ekkor tűnik fel, Revo, Marafisz figyelmesen meghallgatja mondandóját, és válaszol:*

(Elf)
-Rokonnk vagy, és Verzilusz, a nagyapám egy elrontott varázslata hozott ide. Természetesen tarts velünk, egyedül roppant veszélyes lenne ezen a vidéken. Egyébként hogy hívnak? Jómagam Szólító Kék díszes Marafisz a Kék Viharzó vagyok, egy fegyvermester.

//ha vannak további kérdéseid azokra válaszol még, majd megy//

Vipera(con Cladius) és (Rayamancor)

*Marafisz Rayamancor karakteréhez fordul:*

(Pyar)
-Beszélni kívánok veled, a bosszúról, meg egyebekről, köves kérlek.

*Ha követed elmondja a következőket, ha nem akkor a következő neked és viperának cimzett ragomban leírom mi történik.*

*Ha követed: elvonultok 30-40 métere a sátraktól, és elmondja a következőket:*
(Pyar)
-Kérlek mond el, amit tudsz a gyilkosokról. Mindent... sok bajom van az Ereni nemesekkel, és a faj gyűlölőkkel. Jó pár bosszút beteljesítettem már, és ebben is részt akarok venni.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Gorodak » 2008.04.29. 21:53

Tala Mörök

* Megnyugodva tapasztalom embereim a félelmük ellenére gyorsan és zokszó nélkül követik parancsaim. *
- Íjászok a dárdásokat fedezzétek, amikor 5 méterre vannak, akkor lőjetek a lovasokra, akik a dárdásokra mennek. Ti ott hárman. Ti ketten a többi lovast lőjétek belátásotok szerint. -* Közben felmászok a két íjász mellé, hogy jobban lássam a csatateret és dobálhassak. *
- Lovasság, ahogy jel adok roham. Gyalogosok, a dárdások mögé, de a kocsi mellé. Ti lesztek a dárdások plusz vádelme. -* Ahogy ki mondom maradék szavaim már szinte itt is vannak. Utoljára el ordítom magam mielőtt elkezdődik a csata. *
- Nincs kegyelem, ők sem adnak nektek. -
< Remélem, nem futnak el az embereim. Mert ha igen nagyon morcos leszek. Ha mindenki azt csinálja, amit mondtam akkor van esélyük túlélni, ha egy kicsit is eltérnek, itt pusztulnak mind ráadásul engem is magukkal rántanak a félelmük miatt. >
* Arcomon hidegvér és elszántság tükröződik, kezemben tatok már két dobó tört melyet az ingujjamból szedek ki. *
" A pokolhoz vezető út jó szándékkal van ki kövezve...
Miért?
Hiány van rossz szándékban? "
Gorodak
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 720
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.30. 5:22

Részeg Vipera

Amikor Marafisz megállít Rayamancor felé hadonászok a kardommal -Az a cimbi aszonta az a banya el akar tenni láb alól. Miután tisztázódik a helyzet elég idétlennek érzem magam és elteszem a fegyvereimet ami így enyhén kapatosan a hátamon lévő hüvelyek miatt nem olyan egyszerü.
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Pelso » 2008.04.30. 5:48

Revo

(elf)
- Tisztelettel. Rokon. Tudom, nem beszélem jól az elfek nyelvét, és köszönöm a válaszokat, kérdésemre. Elenben az imént mutatkoztam be. Nevem Revo. Mindösszesen ennyi. Viszont attól tartok félreérteted az utolsó… szavaim. Én nem a legközelebbi városig szeretnék veletek tartani. Hanem hetek, hónapok, de akár egy-két évre is gondoltam.
*Mondandóm fojtatásához levegőt veszek.
- Ép egy elf közösséget kerestem, hogy egy ideig köztük élhessek. Igaz, hogy nem mindenkép ide tartottam viszont… Nekem ez is megfelel… Nem is volt pontos úti célom. Ha nem zavarok akkor egy időn keresztül maradnék.
*Válaszát várom utána hagyom, hogy végezzék dolguk.
„Fő a szervezettség!!!”
Pelso
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 1208
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Vargasz Algor » 2008.04.30. 5:59

Harmon:

Karileírás:
Rövid, barna hajú, barna bõrû ,180cm magas, 78 kg-os férfi.Épp egy szál köpönyegben.

Elindulok a sátrak felé és próbálok valamilyen ruhát kérni magamnak ideiglenesen.
Vargasz Algor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 65
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.04.30. 6:58

*Miután látom ahogy a Vipera előrántja fegyvereit töbé nem tudok uralkodni magamon és mélyről jövő vad röhögés tör ki belőlem...ezután Marafisz hozzám lép és én szótlanul követem igaz arcomon még mindíg vigyor ül,útközben megszólítom*

(Pyar)-Ne haragudj kérlek de ezt már nem bírtam ki ..a méreggel csak rá akartam ilyeszteni hogy ne vedeljen egyfolytában.

*Marafisz témát vált és ezzel eggy időben hervad le a mosoly arcomról,végig hallgatom majd válaszolok neki*

(Pyar)-Igen Ereniek és nemesek hogy a bőr hüljön rájuk,A nevüket sikerült kiderítenem Ferero Con Tiubok, Deran con Gratiusz, Essen Lervadan és ebben a sorrendeben fognak távozni az élők sorából sajnos többet nem tudok de Boszzúm mellől nem tántoríthat el senki és örülök neki hogy rajtam kívül más is szívén viseli Averinn halálát.

*Majd kezem a vállára helyezem és ismét megszólítom*

(Pyar)-Köszönöm

*Majd a társulat felé fordulok hogy jobban szemügyre vehessem , miután megakad a szemem a Viperán oda vetem neki*

(Pyar)-Hé cimbi ne haragudj ,de hidd el ráérsz piálni holnap is és talán akkor én is veled tartok,de most szükség van a józan gondolkodásra
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: con Claudius » 2008.04.30. 9:20

Kijózanodó Vipera

-Na VÉGRE! Csinálunk valamit a seggvakaráson kívül? Erre innék, ha VALAKI nem öntette volna ki velem. Ne igyak? Jó, nem iszok de akkor adj valamit szomjúság ellen!!! közben közelebb megyek hozzátok és már nem ordibálva folytatom -Elindulnk még ma oda ahova megyünk vagy valaki előkap egy lantot és a tábortűz mellett felmenőink hősi tetteiről énekel miközben krumplit sütünk és vihorászunk? Bizonyára észrevettétek, nem vagyok egy társasági lény tekintve, hogy magamat sem ismerem ezért azt se tudom kivel barátkozzak úgyhogy amíg ez tisztázódik addig mindenkit egyformán utálok!
con Claudius
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Rayamancor » 2008.04.30. 9:32

*Miközben halgatom a Vipera szavait pár kérdés merül föl bennem ,bár ezeket eggyenlőre megtartom magamnak de mondandóját válaszra méltatom*

(Pyar)-Érdekes szerzet vagy te hallod ? Nem emlékszel semmire ? az hogy lehet?
-Nah mindeggy tőlem ihatsz míg ki nem pukkadsz ,de ha véletlenül rajtunk érnek én nem fogom vonszolni a részeg segged az biztos .

*Majd a többiekre helyezem tekintetem és pár röpke másodpercig nézem miként alakul a táborhely majd visszafordulok a Viperához

(Pyar)-Úgy látom a ma éjszakát itt tőltjük van kedved velem kezdeni az őrködést? Talán józanon több dologra tudnál vissza emlékezni.
Hogy mi lessz holnap?....eggy nappal közelebb a halál.....
Ősi Dzsad tanítás: "Ne álj le idiótákkal vitatkozni mert lesülyedsz a szintjükre és ők le fognak győzni a rutinjukkal"
Rayamancor
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 114
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1126 hozzászólás • Oldal: 8 / 76 • 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 76

Vissza: Régi Kalandok...