• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Házon belül

Ahol üzletelsz...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
59 hozzászólás • Oldal: 2 / 4 • 1, 2, 3, 4

Re: Házon belül

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.23. 21:52

(Ahham)

Szemmel tartom a 10 pernahajdert, és a többi vendéget is. Látva Darnell értetlenségét, felkészülök a pofonpartira. Azért egy mondat belőlem is kikívánkozik.

- Igazából beérjük Yosuval is. Akkor neked békét hagyunk. De a fickó kell nekünk!
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.24. 13:18

_________________________________________________________________________________
JK: Ahham (tarini törp harcos)
JK: Brognar (erioni Tooma-pap)
Esemény: Yosu nyomában
Helyszín: Kikötőnegyed, Triton kocsma
Időpont: alkonyat
A helyszínen eltöltött játékidő: Ahham (16. nap) Brognar (14.nap)
_________________________________________________________________________________

A gorviki megőrzi a hidegvérét és az udvariasságát:

-Nos urak, súlyos tévedésben vannak: nem ismerek Yosu Ortzi nevű illetőt, és nincs ilyen nevű haverom sem.

-Az ajánlatom mostmár 10 arany darabonként; meg az hogy nem kapnak két mérgezett számszeríj lövedéket a hátukba a két segítőmtöl, akik maguk mögött üldögélnek. -mutat mögétek Yosu.

(OFF: Két vendégasztalnál ül a két lövész, aki eddig a szájtátik között ült és titeket figyelt. Hozzátok képest Darnell van 12 óránál, a lövészek pedig 8 és 5 óránál helyezkednek el, számszeríjat emelnek az asztal alól és rátok fogják.)

-Ha nem tetszik az ajánlat, most még fizetés nélkül távozhatnak uraim...ha tovább gorombáskodnak én is hajlamos leszek megfeledkezni az etikettről.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 1058
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.24. 13:29

JK: Zanazan Walra (alidari harcosnő)
Esemény: Úton Janához
Helyszín: Palotanegyed, Dreina-főtemplom
A helyszínen eltöltött játékidő: 4. nap (délután)

Yasar a fejét vakargatja.

-Őszintén szólva nem, Zanan néni. Meg kellene kérdezni az őröket.

Az őrök útmutatása alapján irányba álltok.

Az erioni Palotanegyed csodálatos ékszerdoboza a városnak. Az zöld terület akár a bársony simúl a rajtuk ékkövekként ragyogó nemesi villák alá.
Az "utca" napsárga díszburkolatos kanyargó és leágazó út, ami a zöldben vezet. Ligetek, díszhalastavak, szoborkertek között visz.
A nemesi villák annyifélék ahányan vannak, mind az építtető ízléséhez és pénztálcájához idomulva, de talán egyik sincs 500 arany alatt...
A városrész közepén egy dombon emelkedik a hercegi Palota a da Viniel család székhelye.
Bal kéz felé csodálatos erdőt és erdei várost látsz: magasan a fák koronái között és a fákból álló épületeggyütest: az erioni elf kolónia területét. A fák körül pegazusok repkednek, vagy szállnak le valahová a sűrűbe.

Sikerül eltévednetek. Yasar egy villa-sor közepén halad, ami zsákutcába torkollik. Az utca végén megálltok és Yasar bocsánatkérőn rád néz:

-Azt hiszem eltévedtünk Zana néni.

Az utca valamiféle korzó lehet, mert úgy sétálgatnak benne a kékvérüek a családjukkal fel és alá, mint a pávák.
A villa-soron kis kávézó, terasszal, ahonnan szomorú tangóharmónika melódia hangja száll. A teraszon aranyba-selyembe öltözött urak és hölgyek.
"Az anyagi érdek a kis jellemek nagy próbája, de a nemes jellemek számára még csak a legeslegkisebb. Aki megveti a pénzt, még korántsem talpig tisztességes ember."
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.24. 13:37

(Zanazan)

Szégyentelenül tátom a szám :D Ilyen helyen sose jártam, odahaza a céhek legbelső udvarai lehet, hogy néznek ki így, ahol a nevelt lányok nőnek, de sose nyerhettem bebocsájtást belsőbb szobákba. Így itt kimeresztem a szemeim rendesen. Látva a repkedő lovakat kicsúszik a számon:
-Ezt beszarás! Tényleg van ilyen állat! Egy haverom itt lakik-bököm meg Yasart és a kolónia fái felé mutatok. Talán ez is hozzájárult ahhoz, hogy eltévedtünk, mert ha valami érdekeset láttam, nem voltam rest megosztani azt a kölyökkel.
-Rosseb. Ezek akkor se állnának velünk szóba, ha itt lehelném ki a lelkem a téren. De még az itteni felszolgálók is elborult agyúak lehetnek. Ah, Yasar, próbálok útbaigazitást kérni, de fohászkodj a lelkemért, fel ne forrjon az agyvizem.
Lekászálódok a kocsiról, megigazítom a ruhám, nálam van Jabbar üzenete is, és nekivágok a kávézónak. Egy szolgálót akarnék leszólítani (helyesebben elé állni :lol), mikor arra jár, nem várom meg, míg rám néz, mert ugyebár én eme fényes társaság mellett láthatatlan tompaság vagyok :P, de nem is célom, hogy belémrohanjojn és boruljon, ami nála van.
-Elnézést, meg tudja mondani, merre találom a Dreina nagytemplomot?
"Jabbar mondta, semmi cirkusz...csak könnyedén...mintha lepkefarmon lennék..."
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.25. 21:34

Kötényes pincérfiú szedi le éppen az üres asztalt a vendégek után. Fürgén összekapkodja a mosatlnaokat és sietve rád néz:
    -A Dreina templom? -Alaposan eltévedtek.
Ad egy részletes magyarázatot ahhoz, hogy megtaláld.
(Off: Intelligencia-próbát kérek az útvonal megjegyzéséhez. CSZ: 6 Sikerek: 2 –A „0” –két sikert ér.)
Hirtelen egy udvarias kimért hang szólal meg a hátad mögött lévő asztaltól:
    -Bocsánat kisasszony, meg ne haragudjék, hogy megszólítom, de nem ön volt annak a nagyon karakán szőke hölgynek a társalkodónője tegnap este a Kyr Színházban?
Odapillatva a bánatos kutyaképú urat pillantod meg, – Oszkárt – akinek a felesége Sylvia, alaposan összerúgta a port Sophieval.
Az idős úr felől édes pipadohány füstje száll, békésen pöfékel az egyik márványlapos asztalka fölött. És barátságosan bólogat, épp úgy mint valami bólogató vizsla.
    -Megengedi hogy meghívjam egy italra?
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.26. 8:59

//Kari IQ: 12. Kétszer dobhattam. Dobások: 7, 5.//

(Zanazan)

Sűrűn pislogok, mert a hapsi aztán nem totojázik, hadarja rendesen. Bólogatva próbálom megjegyezni, orrom alatt elismételni. Megszólítanak, és egy pillanatra nyelek egyet.
"Basszus, pont most kell összeakadnom valakivel, aki annak a p*csának az erényeit fogja védeni?"
De hamar szertefoszlik félelmem, mert nem egy felháborodott alak vár, hanem Oszkár :D Megnyugszom, arcpom,on mosoly terül szét.

-Uram-hajolok meg picit derékból-Eltalálta, én vagyok az, a hajamról könnű megjegyezni. Ó, megtisztel, hogy nemtelen személyemet asztalához hívja, és nem is szeretnék hálátlannak tűnni, de Jana főpapnő vár minket -itt Yasar és a szekér felé mutatok- nem várathatom meg. Ugye nem veszi nagyon a szívére, hogy máskorra kell ezt a meghívást halasztani? Mert tényleg kedves öntől :)
"Remélem nem beszélek tirpákul, nem tudom, hogyan kéne figuráznom" Viszont kihasználnám a lehetőséget, hogyha a pincér magyarázata néhol homályba veszne, azt pontosítsam Oszkárral. Ő itteni, csak tud segíteni!
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.27. 11:57

Az idős úr bemutatkozik:

-A Dreina templom? Már hogyne tudnám! Sylvia is Dreina hívő volt, míg az a kölyökképű shadoni pap el nem bolondította. Engedje meg hogy bemutatkozzam: a nevem Oscar Philbert Renard; -a Hercegi Kancellária titoknoka. (Hogy pontosan mit takar ez a titulus arról fogalmad sincs, de valami jelentőségteljes hivatás lehet, mert a vendégek közűl többen odanéznek felétek.)

Oszkár magyarázata alapján már megjegyzed az útvonalat.

-Ha tiszteletét tette a templomban jöjjön vissza ide, beszélgetni szeretnék önnel, ha nem bánja. Tudom dolga van, de egy kávét és egy péksüteményt csak megihat, megehet. A kísérőjét is meghívom.

Dreina főtemploma nem sokban különbözik egy valóságos főúri palotától, előszőr azt hiszed ez a hercegi Palota, ha nem lenne a tetején a nyitott tenyér szimbóluma. Dreina a hatalom a gazdagság és a rend patrónusa, és ezeket az elveket hűségesen is hírdeti.
A szentélypalota elegáns, és kíváló ízlésről tanúskodik mint építészeti jegyeiben, mind a színek használatában, melyben a királykék és az arany dominál. Nem olyan dagályosan díszített mint a dzad előkelőségek palotái, méltóságot, erőt sugároz, falai karcsúak, égbetorőek, akár egy ég felé mutató kecses kéz.
Szentélyőrök vannak a kapu két oldalán és az előtérben is de nem háborgatnak és nem tesznek fel kérdéseket, hiszen a templom nyílvános hely, akár tiszteletét lerovó hívő is lehetsz, szabadon közlekedhetsz a templomhajóban.
Janát a "paplak" fogadótermében találod. leginkább egy könytrászobára emlékeztet, világos tölgyfa asztal, széles magas ablakok, könyvespolc, és egy glóbusz is van a teremben. A tükörre suvickolt parketta néha-néha megreccsen ahogy rálépsz.
Mikor Jana meglát eléd siet, üdvözöl, és hellyel kínál:

-Zanazan! -mosolyodik el- Nahát, ilyen hamar..., nem számítottam rá, hogy máris viszontlátlak, de vártalak, gyere foglalj helyet. -Jana ruhát váltott, haja nedves, mint aki most fürdött, hisz őt is meghurcolták a szennylében. (Almazöld tunikaféleséget visel.)

-Nos mégegyszer köszönöm, amit értem tettél a csatornában. -egy cseresznyeszínű marhabőr fotelre mutat, ami kényelmes és süppedős.

-Kérlek mesélj egy kicsit magadról? Honnan jöttél és mik a terveid? Kalandozó vagy; esetleg hétköznapi zsoldos ki a kenyerét keresi ahogy tudja?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalmárfejedelem 2008.04.27. 14:28-kor.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.27. 12:22

(Zanazan)

-Oh, bocsánat, a teljes nevem Zanazan Walra. Ő pedig Yasar, jó fej-vigyorgok a kölyökre. Titoknok? Titkokat őriz? Komolynak hangzik :D Lássuk csak, elvileg munkaidőm alatt furikázom, de ismerve a negyedbeli fokozott őrjáratot "Ami után vannak még kívánni valók, Janát is csak úgy derékon kapták fényes nappal" , talán tudnak minket egy kis nasira nélkülözni :D
Közvetlen vagyok, de nem túl hetyke, hogy illetlennek tartsanak.
-Köszönjük a meghívást, szerintem élni fogunk vele :D
A kocsira visszaülve:
-Lenne kedved egy kis potya falatozáshoz a templom után, Yasar? Az az úr meghívoitt minket. Ismerem, kicsit puccos ez a hely, de itt is úgy esznek, mint bárhol másutt: szájon át :lol:

Érdeklődve közelítem meg a templomot. Meglep, hogy csak úgy beengednek, hisz leír rólam, nem vagyok nemes. Yasarnak meghagyom, várjon a szekéren, küldök valakit a szép szőnyegekért. Egy fényes felületen előtt megtorpanok, hogy hajam megigazítsam és csak azután folytatom utam a főpapnőhöz. A fényes padlón óvatosan járok, félek, összekoszolom. Jana látán meghajlást iktatok be. Leülés előtt:
-Mondták, nem szereti, ha megvárakoztatják, hát jöttem :) Ó, ezt a levélkét ama üzlet tulajdonosa küldi, ahol dolgozom-átnyújtom neki Abdul levelét.-És az ajándéka kinn várakozk, hogy ön megtekinthesse és átvehesse.
Csak ezután teszem le a fenekem. A fotelben elterpeszkedek benne vigyorogva, kicsit kipróbálom a rugózását.
-Ez nagyon tetszik-közlöm Janával.-A személyem elég hétköznapi: alidari lány vagyok, nem a gyöngyös fajta, harcosnak és részben testőrnek képeztek ki. Úgy döntöttem nem állok be helyi céhhez, hanem világlátási és tapasztalatgyűjtési szándékkal eljövök ide, a városok városába. Ajánlólevelemnek hála Samír Rahmatullah úrnál álltam szolgálatba és egy üzletet védek kétnaponta. Rámondhatnánk erre, hogy akkor minden bizonnyal komoly jövőbeni életcélokat dédelgető lány vagyok, híján a kalandozók állítólagos beleélésétől a világba, de ebben megingtam.
Megsimogatom állam, folytatom:
-Egy időben azt dédelgettem, hogyha elég érett leszek és több leszek, mint egy név a forgatagban, hazamegyek szülővárosomba és ott egy már meglévő kiképzőiskolába oktatónak csatlakozva női őröket tanítok ki. Viszont most, hogy itt vagyok Erionban, ez a tervem alapjaiban megingott. A természetem nem elég morózus és pattogtatós ahhoz, hogy ilyen kigyúrt kiképzőnő legyek. Nem ért ez engem fájdalmasan, csak ráébredtem, más egy kislány vágya és más a valóság, ami bennem rejlik. Szóval a fiatalkori elképzelésem felülbíráltam és elvetettem de sajnos még nem leltem helyére valami testhezállóbbat. Pedig hamarosan illene. 22 vagyok, ebben a korban kéne már tudni, mihez szeretnék hosszú távon kezdeni magammal. Kisebb tervekkel jól elboldogulok, ellátom magam, de hogy évek múlva mihez szeretnék kezdeni...-széttárom kezeim talányos mosollyal-Lila gőzöm sincs.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.27. 15:09

-Értem. -fűzi össze az ujjait Jana. -Nos sokan vannak így mint ön kiket elnyel a város mikor megérkeznek. Célokkal, vágyakkal tervekkel érkeznek, aztután gyakran vagy felemelkednek, vagy elbuknak, vagy -és ez a gyakoribb, itt telepednek, meg hogy tovább kergessék a szerencséjüket.
-Én magam a Kereskedőhercegségekből származom, de már nem tudnék elképzelni magamnak más otthont Erionon kívűl. ...-Na persze...itt már elértem valamit, és sok a vesztenivalóm...-mosolyodik el.

-Először is fogadja Dreina köszönetét amiért utánam jött. -mondja és egy dióbarna faládikát ad át neked, ami méretéhez képest nehéz és kotyog benne valami.
-Gyógyitalok vannak benne. -magyarázza Jana- nem kell mást tennie csak felhajt egy üvegcsével és a legszörnyűbb sebe is beforr. Kilencet készítettem, azt hiszem jó hasznát fogja venni. (Off: A Gyógyitalok egyenként 10 Ép-t +20 Fp-t gyógyítanak) -Korlátlan ideig elállnak.

-Másodszor lenne egy megbízatásom a maga számára, ha akar a zsoldja mellé keresni egy kis mellékest. Az ajánlatom a következő: kémeim jelentették hogy egy új bordély nyílt az örömnegyedben. Kérdezhetné, hogy ugyan miért érdekli egy ilyen hír Dreina főpapját.

-Nos, nemrégiben volt egy kis csetepaté ott, amiben kiderült a bordélyt az orwellánus lovagok és fejvadászok védik! Nem kevés pénz, kapcsolat és erőforrás árán biztossá vált: a Romlás Virágai használják ezt a helyet, ahol kiképzik az új papnőket.

-Horribilis összegeket fizetnek a Hideyoshi -családnak a védelemért, ezért hivatalosan támadhatatlanok. Mit gondol miért kíséreltek meg ellenem merényletet az Imeko-klán? nem akarnak a bevételtől elesni.

-Nekem viszont egy tű a szívemben az a hely, és nem érdekel mibe kerül de porig fogom romboltatni és a földdel teszem egyenlővé. Nem hivatalos úton. Ehhez kellenek nekem zsoldosok. Nem szépítem a dolgot vagy még kevésbé akarom más színben feltűntetni: lelketlen mészárosmunka, ahol novíciusokat és papnőket kell ölni. Vessen meg érte: de az legyen az utolsó napom ha hagynám hogy a Kitaszított híveivel kelljen egy levegőt szívjak ebben a városban! Ne legyenek erkölcsi illúziói: nem tudom mit hallott eddig Orwella papnőiről de én már láttam oltárkőre feszített ifút, kinek áldozótőrrel metszették ki a szívét; és ki azt hitte könnyed szórakozásra, pénzért vett szerelemre jön.

-Mivel hivatalos úton nem tehetjük, nem hivatalosan, kalandozókkal fogjuk elrendezni ezt az ügyet. A tisztogató akcióról meggyőztem az Inkvizíciót is sőt, a városi Ellana-szentélyek anyagilag is támogatják. Gyakorlatilag az Inkvizíció és a Pyar egyház pénzeli az akciót. Ha bárkinek ezt elmondja letagadom! -húzza össze a szemöldökét a nő.

-Egyenlőre a toborzási fázisban tart a dolog: eddig mintegy 30 változó értékű kalandort, zsoldost és kalandozót szedtem össze, de ez kevés...igazi Orwellánus lovagrendiek és fejvadászok ellen fog a harc zajlani. A megbízatás egyszerű: porig kell égetni azt a bordélyt és mindenkit megölni aki a követők közé tartozik. Az egyház nem szívbajos ha kemény döntéseket kell hozni és ez már eldöntetett.

-Nem kell most rögtön döntenie, de alkalmasnak tartom egy ilyen rajtaütésben való részvételre, ezért szólok önnek is. A megbízatás erre az egy alkalomra szól, 25 arany lenne a fizetsége.

-Addig is amíg dönt....szóljon a barátainak: kerüljék el a Könnyű Álom nevű éjszakai mulatót...sokféle veszély les ott a férfinépre, ahol Orwellának való feláldozás csak a legkevesebbek közé tartozik...
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.27. 15:35

(Zanazan)

Érdeklődve veszem át a ládikát, belekukkantok.
-Hű, ez egy vagyok! Nagyon szépen köszönöm!

Simogatom a ládát, miközben Jana beavat egy másfajta ügybe.

-Hm, mielőtt bármire is igent mondhatnék, ugye tehetek fel kérdéseket, csak hogy mindent értesek? Orwella sejtem ki. Gonosz istennő, akinek követőit a pyar hívők ha csak tehetik, tűzzel-vassal irtják. Annyi időt már eltöltöttem Erionban, hogy tudjam, Imeko torony alvilági körökben az egyik súlypont, és ha valaki tengelyt akaszt velük, irtó hamar múlhat ki, mert kiterjedt a hálózatuk és befolyásos ismerősökben is bővelkednek, jól tudom? De a Romlás virágait nem ismerem, nem vagyok valami tájékozott alvilági ügyekben. Ők kik? Orwella papnőinek valamiféle szervezete? Honnan lehet teljes bizonyossággal megállapítani, ki hívő, ki nem? Nem lenne szerencsés ártatlan, ott tartózkodó civileket is halálba küldeni.
Teljsen érthetőnek tartom, hogy egy embert nem áldozó, békés eszméket valló papnőnek a hátán futkos a hideg és harag gyűlik a szívébe, ha ilyen csoportról hall, nekem sem tetszik, miket művelnek, már csak a felvázolás hallatán sem.
-Mit kér tőlem pontosan? Jó, átgondolom az ajánlatát, de hozzak magammal másokat is, ha úgy adódik? Nekik mennyit mondhatok el? Pontosan hogyan és mikor gondolta a leszámolást? Vagy majd erről akkor, ha döntésre jutottam?
Meghallgatom a választ, de ha mennem kell, nem vagyok rest megkérdezni:
-Mondja, ... milyen főpapnőnek lenni? :D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.04.27. 19:56

-Számos romlásszekta van a városban, akik ordas eszmékben hisznek vagy azt hírdetik. Hogy Orwella mit hírdet azt könnyű kitalálni: mindannak az ellenkezőjét amiben én hiszek. Az öncélú pusztítás és minden törvényes berendezkedés megdöntését. Ha járatos a kyr történelemben, tudhatja hogy neki köszönhető Kyria bukása. Ha pedig a vallásismeretben is jártas azt is tudnia kell, hogy a hagyomány szerint Dreina és Uwell közös gyermeke. Talán ezért is érint olyan érzékenyen ez a szekta... A Romlás Virágai csak egy közülük. Kedvelt álcájuk hogy Ellama-szentélynek álcázzák magukat aztán várják a betévedő legyet mint a légycsapó. Sajnos mindig beválik. A friss, új húsra éhes férfinép minden esetben bekapja a horgot, ha a környéken híre megy hogy új szentély vagy kéjbarlang nyílt.

-Hogy ki az aki hívő, mindenki aki kardot emel majd maguk ellen...aki vétlen férfi és csak pár kéjes órát keres rossz helyen, az úgyis elmenekül onnan ha kitör a balhé és elkezd égni az épület...aki menekülni akar engedjék, aki meg ellenáll az vélhetőleg haláláig fogja védeni a szektát. Tudják ök ezt jól, hogy egy ilyen háboróú bármikor a nyakukba szakadhat, fel is szokták rá készíteni a fanatikusaikat. Láttam már tizenéves lánykát aki menekülöként egérutat nyert, aztán visszajött és úgy szúrta hátba a támadókat; ne kegyenek illúziói egy ilyen szervezet elszántságát illetően, alapos agymosáson esnek át mind mágikus mint eszmei szinten, én nem találkoztam még olyan novíciussal, akit át lehetett volna nevelni...pedig volt már rá számtalan próbálkozás a múltban elhiheti...a baj az hogy ezek a felekezetek utcán tengődő gyermekek közűl, emberkereskedők, és perverz nemesek markából mentik ki ezeket a nyomorultakat, és valóban gondoskodnak róluk mind testi mind lelki értelemben; de egyúttal teljesen be iskebelezik a tagot, onnantól kezdve a lelki vezetőért élnek és halnak. Soha nem lesznek már ép lelkületű emberek.
A menekülökre majd egy csapat szabadnapos inkvizítornak lesz dolga ők könnyedén kiszűrik a menekülők közé búvó orgyilkosokat. A módzsereik ismertetésétől most inkább eltekintenék.

- Hozhat másokat is, de egyházi személy nem lehet köztük, kivéve ha az illető Arelita. ŐKelég lazán tartják a kapcsolatot a hatóságokkal, abból nem lesz botrány ha egy arelita megostromol egy erioni nemes védelme alatt álló bordélyt...

-Részleteket majd akkor ha döntött, de énvelem legközelebb csak akkor fog beszélni ez ügyben, ha már indul a kommandó.

-Az összekötöm neve Stalvik. Fogadós a Godora Vándorában. Ő be van avatva az ügybe, ő végzi az önkéntesek válogatását, a legnagyobb diszkréció mellett természetesen. Ha felveszi vele a kapcsolatot lehetőség szerint úgy tegye, hogy közben ne avassa bele a rendes kocsmai törzsközönséget, ha kérhetném...persze előbb utóbb mindennek híre megy ebben a városban, csak pénz kérdése.

A kérdésedre fáradtan elmosolyodik:

-Ha tehetném azonnal visszadnám ezt a szolgálatot, hogy a kertészetnek éljek. Tudja ez a kedvtelésem. Azonban naponta élem meg azt hogy néha csak egy hajszál választja el a várost attól, hogy belefulladjon a saját mocskába. Ma reggel, mikor a vérmocskos utcákon, romok és sebesültek között járkálok, és döbbenve nézem a pusztulást mindig szemrehányóan kérdem az eget: - Miért hagyják EZT az istenek, miért nincs itt egy Őrző? - ..aztán az emberek rádköszönnek és rájössz: ...hogy te vagy az Őrző.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2008.04.27. 20:24

(Zanazan)

Figyelmesen hallgatok, és több dolog is megformálódik bennem.
"A Fal előttre vajon befér egy ilyen tisztító kúra? Ebben egyedül nem dönthetek. Hű, de sok mindent meg kéne beszélnem Nabilékkal!"

-Én nem vagyok okos, csak annyit tudok, amilyenek az emberek, olyanok az isteneik. És ez gyakran igazzá válik-odamegyek Janához, és mintha ugyan olyan ember lenne, mint bárki, kedvesen meglapogatom a vállát-Fel a fejjel. Eljön majd a kertészet ideje is :) Vigyázzon magára!

Ha több mondanivalója nincs Janának, és elbocsát, udvariasan meghajolok és keresem Yasart.
"Remélem nem unatkozott nagyon és a békája se csinált galibát."
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sessaryen » 2008.04.28. 16:26

(Ahham)

*Na nekem itt pukkan el az agyam. Elegem van, hogy az emberek között mindig a diplomatát játszam, meg a nyomozót. Itt van előttem az, aki elvezet Yosuhoz. Erre még Ő fenyeget minket! S bár mi nem tettünk semmi támadó szándékot, orvul(!!!) nyílpuskákat szegeztet ránk! Felhorkanok:*

- Kadalra! Ebből elég! - s egy ugrással az egyik íjjász felé pattanok, majd kalapácsom előkapva, a pajzsom magam elé tartva, letámadom. Nem játszok és nem szórakozok. Ha nem értenek a szép szóból, akkor beléjük verem...

//off: Ké: 42, TÉ: 155, VÉ: 150, sebz: 9 //
"Bocsáss meg! Eszemet az idő meg nem óvta,
Most fekete,fakó, mint könyv, múlt mélyiből."

Dale Avery: A Renegát
Sessaryen
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 984
ZK Karakter: Torum - Belső ellenség /Warhammer/
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.02. 21:01

JK: Ahham (tarini törp harcos)
Esemény: Yosu nyomában
Helyszín: Kikötőnegyed, Triton kocsma
Időpont: alkonyat
A helyszínen eltöltött játékidő: Ahham (16. nap)

(Off1: Togar idő hiányában visszalépett a Kereskedőnegyedben való játszástól.)
    (Off2: Sess! Kérlek 12 KÉ/TÉ és Sebzésdobást -azt is tűntesd fel, hogy a kockával mennyit dobtál!- a Csata-topicba írd! Kösz.

Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kalmárfejedelem » 2008.05.02. 21:10

Yasar az üres kordén várakozik rád, amit időközben már lepakoltak a templomszolgák. Egy fiatal Dreina paplovag köszöni meg az adományt:

-Kérlek mondd meg Abdul jabbarnak, hogy nemes felajánlását köszönettel elfogadjuk, igen fejedelmi és pompás ajándék, az istennőnek tetsző ajándék. Dreina áldja érte, nevét felvesszük a támogatóink közé! Ha bajba kerülne, bizton számíthat a templom jóindulatára és védelmére!

Vsszafele megálltok a Bőségszaru-nevű kis kávézónál, ahol még mindig ott vár rád Oscar Philbert Renard, ugyanannál az asztalnál, egy könyvet olvasgatva.
Kalmárfejedelem
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése
59 hozzászólás • Oldal: 2 / 4 • 1, 2, 3, 4

Vissza: Kereskedõnegyed