• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Gianagi tél [ÚTK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
319 hozzászólás • Oldal: 17 / 22 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22

Re: Gianagi tél [ÚTK]

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.04.27. 12:36

Mesélő: Castor de Vinter
Helyszín: Gianag, régi rom
Időpont: ősz, dél
Résztvevők: Mindenki
Esemény: Pihenő

(Drof)

A romok korát képes vagy megállapítani -olyan 3000 évesek lehetnek- de azt hogy ki emelhette vagy hogy milyen stílusban; képtelen vagy megmondani, lévén a karakterendenk nincs Építészet képzettsége 1. fokon sem. :roll:

(Saun)

Azokat a kérdéseket amiket Scyl feltesz te is hallod és értheted is ha tudsz asziszul (feltételezzük Scyl az anyanyelvén szólal meg.)

(Scyl)

Elmondod a varázslat szavait, így képes vagy megérteni a szellem hangját és ő is a tiédet.

-Charlotte Muriel vagyok. -mondja a szellem- ...nem tudok elmenni erőől a helyről mert nem kaptam temetést. -Egy hete történt...-zokogja- átutazóban voltunk ebben az országban, Erigow felé. Egy vándorszínház társulathoz tartoztam. Vidám csepűrágók. Haonwellben fegyvereseket fogadtunk fel a védelmünkre. Ők voltak. Egy éjjel kirángattak a lakókocsiból, elhoztak ide, itt megpróbáltak megerőszakolni; ellenálltam. Aztán addig ütöttek amíg már nem emlékeztem semmire. Mire felébredtem, a társulat már nem volt sehol én pedig már nem a testemben voltam...azt hiszem ott van lent...a pincében...nem tudok lemenni oda, mert valami megakadályoz...azt hiaszem se ki-se be nem tud oda lemenni aki meghalt...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.04.28. 9:50

Nasnaer

*Letáborozva a romoknál elkezdek tüzifa után kutatni. Mikor kellő mennyiségűt összeszedtem, tüzet rakok, hogy átmelegdjünk. Ekkor látom, hogy a dartonitra nő egy pontra mered, közben fogja szent szimbólumát és érthettlen nyelven beszél. Vajon mit mondhat? Érdeklődéssel figyelem a továbbiakat.*
con Marou Delgado ÷÷÷ Quiron-Pentád
Alex Leron ÷÷÷ Elátkozott part

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 855
ZK Karakter: Alex Leron - Elátkozott part
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.04.28. 21:44

//Scylen kívül senki nem érti az aszisz nyelvet - csak a közös nyelvvel tud kommunikálni a többiekkel - már akivel - egyenlőre.

Majd számold a 10 kört, hogy mikor telik el a kérdezés/válaszolás alatt. //

Scyllaina

- Ha a tested ott van lent, hogy kerültél fel ide mint lélek, ha nem járható se le, se fel a holt lelkeknek az út? - *kérdem, bár ezt inkább magamtól mint tőle, de azért szemem nem veszem el róla.*
- Én segítek neked. Hogy nyugodalmat lelj. De tudnom kell... Mi állít meg, hogy nem bírsz lemenni testedhez?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.04.29. 17:43

(Saun)

*Mivel se Tagrid, se a környezetünk nem válaszolja meg a ki nem mondott kérdést, hogy mit művel és főképp miért Scyllaina, így csak figyelem tovább, hogy mi történhet. A nyelvet nem értem, amin fenhangon beszél láthatóan magában a nő, így nem tudnám megmondani, hogy most újabb fohászt citál vagy beszélget.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.04.30. 9:05

mivel nem értem Scyllaina mit csinál és a nyelvet se amin beszél így inkább csatlakozok Nasnaerhez és segítek neki tüzet rakni.
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.03. 19:35

(Scyl)

A kísértet megvonja a vállát:

-Honnét tudjam? De azt hiszem, már azelőtt halálomat leltem, hogy oda a gazfickók levittek volna...gondolom mikor látták, hogy túl nagyot és túl sokat ütöttek, már nem volt kedvük meggyalázni, csak a testemtől akartak megszabadulni. De rajtavesztettek ők is...láttam őket Dartonhoz felmenni, onnét jöttek ki, abból a pinceajtóból, azt kérték bocsássag meg nekik, aztán eljött értük egy halálangyal, és elkisérte őket Darton elé.....bár azt nem tudom ki végzett velük...az angyal biztos nem, ő csak a lelkekért jött.

(Saun)

A paplovagnő élénk társalgást folytat valakivel, nyakában vörösen dereng a szimbóluma.
(Off:Dobj Vallásismeret-próbát az ÚTK szabályai szerint! Ha sikeres a karakter kikövetkezteti, hogy Scyl valószínűleg egy nem látható túlvilági lénnyel beszélget, amihez a papi hatalmát használja. +1-gyel dobd mert a szituáció adott, a kérdés az megfordul-e a fejében a megoldás.)

(Nasnaer, Drof)

Tüzifakeresés közben nyomokra bukkanhattok.
(Dobjatok Nyomolvasáspróbát az ÚTK szabályai szerint. Ha nem rendelkeztek nyomolvasás képzettséggel, akkor semmit, mert nincs esélyetek.)
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.05.04. 10:37

(Saun)

*sokat gondolkodok mi folyhat Scyllaina körül. A szimbólum derengése ismerős, de képtelen vagyok rájönni mit is látunk. Végül kénytelen-kelletlen betudom a hydrával való éjszakai harcnak és a kevés alvásnak. Így csak várom, hogy a paplovagnő befejezze, amit elkezdett.*

//Vallásismeret próba:
Dobás: 10 8) Ezt nem is fejtegetném tovább. 8) //
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garmacor » 2008.05.05. 14:59

// Drof nincs nyomolvasásom
Szemtõl szembe így kívánja tisztességünk
a becsület mindennél többet ér.

Krodon cwa Clangon Elátkozott part zárt
arel pap A balszerencse netovábbja zárt
Garmacor
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1809
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.05.05. 17:52

//Tele vagyok nyomolvasással :D ,szóval csak keresgetek tüzifát//

"Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. (Rich Cook)"
Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.05.06. 23:20

Scyllaina

*Némán bólintok a szellem szavaira, s először nézek magam körül körbe. Látom ám, hogy félig nagy a készülődés valami harcra - legaláb is a fegyverek kézben/kéznél vannak. Saun, Tagrid és Dorf közül csak a kyr vérűvel tudom magam megérteni - a többiek valahol csellengéznek. Így a hóhajúhoz fordulok.*
- A többi, ugye nem lemenni egyedül pince?
Ragadni itt lélek - *mutatok rá, perszt tudom, őt rajtam kívül más nem látja* - Teste lent pince, hozni fel, s temetni el, tudni ő menni Shandin. De pince van valami. Öl ember. Lát ő sokat, ki őt ölte meg. Lent lenni valami mi nem engedni őt pince le.
Nekem lenni kötelesség, temetni el, küldeni hely való. Tartani muszáj nem velem. Én menni. Szólni mások? - *egy kicsit még lehet merengve beszélek, mert olyankor más állapotban vagyok, ha szellemekkel társalkodom.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2008.05.10. 11:09

(Drof, Nasnaer)

Nincsen itt semmi. A romokat teljesen felverte a gaz, fát nem, csak borostyánt, füvet, és gombát és köveket találtok, ellenben a magaslat tövében, ahol a rom áll, ott lentébb van egy kisebb akácos, ami lobjaszegetten várja a telet.
Egy helyen váres és szakadozott ruhadarabokat találtok.

(Saun)

Mitán Scyl közös nyelven mondja amit mond, amit nem értesz, így nem tudod miről beszél a paplovagnő.

(Scyl)

A szellem körbe táncol körülötted:

-Tényleg segeítenél abban, hogy nyugalmat találjak végre, tisztességes temetést kapok? Én olyan...-aztán elmúlik a varázslat időtartam és a többi szavát nem érted csak a némán tátogó hálálkodását látod.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ichigo » 2008.05.11. 10:12

Nasnaer

*Nasnaer a törpével, Dorfal elindúl fát keresni, de nem nagyon találnak, cak füvet meg borostyánt, meg követ.*

-Áh nem igaz hogy nincs itt semmi tüzelni való. Hát milyen környék ez??? - majd mikor észreveszi az akácost, rámutat hogy Dorf is lássa - nézd csak törpuram, ott a magaslaton van valami faféleség. Csak jó lesz az.

*Mikor elindulnak felfelé, hogy begyüjtsék a fát, véres, szakadozott ruhákat találnak. A félelf legugol mellé és megvizsgálja, hogy milyen ruhadarab lehetett, ki használhatta, de nem ér hozzá. Csak ránézésből próbálja megsaccolni, majd Dorfhoz fordul.*

-Szólni kéne a többieknek, hogy mit találtunk. Gyere törpuram.

*Azzal elindul visszafelé a két paplovag irányába.*

Ichigo
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.05.11. 20:46

Scyllaina és Tagrid

*Scyl hosszú monológjára Tagrid úgy néz rá, mint egy meghibbantra. Néhol ráncolt homlokkal, néhol kigúvadó szemekkel. Már-már épp kérdezni akar, amikor a nő ismét maga mellé bámul és nyugtató szemekkel némán feljebb emeli a varjúszárnyat formázó medálját. A kyr hátán még a szőr is feláll, a nő tekintete olyan mintha egy haldoklót nézne csendes várakozással. Így Tagrid inkább Saunhoz lép és ervre fordítja azt amit Scyl mondott neki közös nyelven.*
- Öhm... azt mondta, hogy van itt egy szellem, akinek a teste lent van a pincében és ő lemegy azt felhozni, hogy eltemethesse. Még annyit értettem meg, hogy a pincében van valami ami öldököl. Vele tartsunk? Megmondom őszintén, most úgy néz ki, mint aki megzakkant...

*Eközben Scyl a láncosbuzogányát elővette - bal kezében a szent szimbóluma, jobbjában fegyvere. Újra szavakat mormol, s a szimbóluma újra vörös fényben ragyog fel.*
//Off: Áldás a fegyverre (261.oldal)//
*Miután végzett egy kicsit vár, hogy mit döntenek a férfiak.*
<Én minden féleképpen megyek. Nem várhatom el tőlük. Darton a tudója mi van odalent. Bármi lehet. Bár fegyverem és tudásom erejében bízom, de mivel ez egy régi, ódon várerőd elképzelhető, hogy túlvilági entitáns, mellyel csak istenem segítségével tudom felvenni a harcot.>
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2008.05.12. 11:09

(Saun)

*Figyelem Tagrid reakcióit, de nem kételkedem Scyllaina döntésében, így csupán bólintok a fehérhajú harcosnak kérdésére és a nő mellé lépek. Ezzel is jelezve, hogy vele tartok és segítek a célját elérni. Tagridhoz fordulva azért még mondok néhány szót, mielőtt bármelyikünk is belépne a barlangba.*

-Ha van odalent, ami az ide tévedőket gyilkolja, akkor nem hagyhatjuk feltáratlanul. Szükségünk lesz valami fényre, így kérem mondja meg a Kisasszonynak, hogy várjon egy kicsit az indulással.

*Megvárom, amíg Tagrid lefordítja kérésemet és ha a paplovagnő hajlandó várni, akkor a hátizsákomból előveszek egy fáklyát és meggyújtom. Majd ismét a lejárathoz lépek és bevilágítok a sötét nyílásba.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2008.05.12. 22:51

Scyllaina és Tagrid

*Tagrid egy enyhe fintorral veszi tudomásul Saun válaszát, de azért visszamegy a paplovagnőhöz, hogy fordítson. Míg Saun a fáklyával bíbelődik ők ketten megbeszélik a megbeszélnivalót, majd a kyr vérű újra a Uwel lovagjához intézi szavait, de a nő mellől nem mozdul el.*
- Megvár bennünket. De kéri, hogy csak a legszükségesebbeket vigyük le. Én is megyek.
Egyébként az addig rendben is van, hogy mi lemegyünk, de nem kellene szólni az Arelitának meg a törpének - Nasnaernek és Drofnak? Legalább annyit, hogy lemegyünk... Bár azt sem ártana tudniuk, hogy mi van odalent, ha utánunk akarnának jönni.
*Ezt követően Tagrid Scylhez intéz pár szót, amire a nő fontolgatás után csak bólint egyet.*
- Scyl benne van abban, hogy várjuk meg míg ők visszajönnek. A pince nem szalad el.
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
319 hozzászólás • Oldal: 17 / 22 • 1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 22